Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Vliegtuigpassagier gooit het op akkoordje met obese buurman: 150 dollar voor mijn gebrek aan comfort

Een man heeft een obese medereiziger om een vergoeding van 150 dollar gevraagd omdat hij door zijn overgewicht een deel van zijn vliegtuigstoel inpalmde. De obese man ging akkoord en ze gingen in vrede weer uit mekaar. De benadeelde reiziger plaatste zijn verhaal op Reddit, onder de categorie ‘Ben ik nu een eikel?’, en de reacties zijn verdeeld. 

56 reacties

  • PATRICK VAN DECRAEN

    5 jaar geleden
    Dus voor 150 euro zit hij wel comfortabel Ik wist niet dar geld plaars maakte en de mensen plots slnak maken
  • Pascale Volkaert

    5 jaar geleden
    Als je wil reizen en op u zak zitten , kan je een dik-dun-stinkend- irritant- kind-allochtoon iemand naast jou krijgen , deal with iT ! Of pakt den auto heel alleen ! Wankers !!!!!
  • Miranda Mestdagh

    5 jaar geleden
    Vliegtuigmaatschappijen moeten maar een paar XL stoelen reserveren. Zelfs mensen die groot van stuk zijn krijgen zich niet in een stoel geplooid. Het is trouwens niet veilig in het geval van een snelle evacuatie. Die menern moeten ook vlot kunnen opstaan en geen kostbare tijd verliezen om zich uit hun stoel en rij te wurmen.
  • Ellen Debord

    5 jaar geleden
    Correct. Ik wou dat ik de ballen had om het zo te regelen. Altijd dat politiek correct zijn.
  • Daniel Wouters

    5 jaar geleden
    De laatste tijd al eens gevlogen het woord comfort zou ik toch niet meer willen vermelden,elke centimeter wordt verkocht,met dank aan de lage prijzen,reizen met het vliegtuig is een klus geworden,2 uur of meer op voorhand aanwezig zijn uren aanschuiven om je bagage kwijt te raken mits de nodige opleg, hopen dat men niet staakt,half ontkleed door de veiligheidsdienst,en dan uren geprangd in uw zetel zitten met als je ver genoeg vliegt nog een schoothapje om te nuttigen,hoera wat een vooruitgang.