Was Mohammed wel of geen pedofiel? (nporadio1.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Nexit-En-Snel in Binnenland  ·  799 Reacties

  • 43
  • 2332x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@743 Ok, maar denkt iedereen zoals jij ? question

0
751 foshizzle

Ja nog ff..
Laat hij al die halve zolen maar straffen die ongevraagd aan die kinderen zitten.
Is ie wel ff bezig..
Toedels met God!

0
752 Sjaak Trekhaak

@745 Jij bent ook een fatsoenlijke man, rebo. Fatsoenlijke mannen lopen geen bannen op. question

Mwah, ik mis er nog wel een paar hier. Reiberke bijvoorbeeld. Ze kon me wel schieten soms, maar ik mocht haar wel. Ik vraag me af hoe het met haar gaat.
Zo zijn er nog wel een paar...

2
753 Wylde Gjert

@753 Heb haar op Facebook gaat goed met haar

0
754 RonMVV

@749 Zal wel.

0
755 Wylde Gjert

@749
Laat me eens raden bij jou. Voor jou maakt de islam het jodendom en het christendom geen enkel verschil omdat God zelf eigenlijk universeel is. Ten slotte gaat het in alle gevallen om dezelfde God/Allah van de Abrahamitische religies. Alleen beleid iedereen dat dan individueel op zijn eigen manier. Klopt dit zo een beetje?

0
756 rebo

@754 Zou je haar de groetjes eens van me willen doen als het zo uitkomt?

1
757 Wylde Gjert

@753
Ik moet eerlijk zeggen dat het mezelf meevalt met mijn verwijderde reacties. Volgens mij ga ik me eigen toch nog wel eens te buiten aan obsceen vulgair en ranzig taalgebruik. eigenlijk meer iets voor een 18+ site of zoiets. En vaak ook dat ik enkel maar volslagen onzin neerzet, en dat dan weer afwissel met dingen die dan weer wel serieus zijn.

1
758 rebo

@755
Geloof het of niet, maar God houdt van ons allemaal; ook van jou.
Daarom geeft Hij ons allemaal de mogelijkheid om ons te bekeren, te leven naar zijn regels en voor eeuwig te leven in Zijn nabijheid....

3
759 van de andere kant bekeken

@756
In grote lijnen klopt dat wel, ja....

3
760 van de andere kant bekeken

@757 Dat zal ik doen geen probleem natuurlijk

0
761 RonMVV

Ik ga m'n bedje eens opzoeken...
Blijf gerust reageren allemaal; ik lees het morgen wel weer..
Fijne nacht nog en morgen gezond weer op allemaal.

4
762 van de andere kant bekeken

@760
Oké daar houden we het dan verder op. question

0
763 rebo

@761 Dank je Ron.

0
764 Wylde Gjert

@762
Truste

0
765 rebo

@409 Nou ja, meer voor jou omdat dewereldrond zegt dat jij een spiegel hebt die je verteld dat je lelijk bent. question

0
766 Bluth

@496 "Maar waarom zou je uit die verhalen wel pakken wat in je straatje past en alles wat niet in je straatje pas afdoen als "sprookjes" of iets dergelijks?"

Ah kijk. Daar jij wel consequent bent, en aan je andere reacties te merken christelijk bent, ben jij dus een voorstander van slavernij, want je bijbel is daar een voorstander van. Of, ben je dan plotseling niet meer consequent en pik je eruit wat in je eigen straatje past? Ja, daar ga je al... question

2
767 Bluth

@766 Ah ok, net ff gekeken maar hij zei dat tegen marcusaurelius, vandaar dat ik je ff niet snapte. question

0
768 foshizzle

@768 Dan ben ik dom geweest, mijn excuus. question

1
769 Bluth

En de meeste moslims volgen zijn voorbeeld

1
770 Joepie
771 Nieuwsgierig

Iemand het volgende al opgeworpen?

Is de uitspraak 'mohammed was een pedofiel' beledigend voor Moslims of niet?

En, wat denkt u?
En waarom zou dat wel of niet het geval zijn?

Fijne dag verder.

1
772 hippodepippo

@772 Nee. Want beledigd zijn is een keuze.

1
773 Mrs. K

Of Mohammed nou wel een pedo was of niet. Het was een moordlustig persoon. Een voorbeeld voor alle moslims. Overspel is gestenigd worden, diefstal is handje eraf, gay's de doodstraf. Om maar een paar sharia voorbeelden te noemen.

Jezus zegt. Elkaar liefhebben is de vervulling van de wet. Vergeving en liefde. Mohammed is de valse profeet.
Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

0
774 DONKEY R

@707 Nee, het is geen idee-fixe van mij dat regelmatig alle moslims de daden van een groep verweten worden, het is wat ik hier dagelijks op NK zie gebeuren.

Ja, ik ben kritisch naar iedereen die de daden van een individu aan een groep toeschrijft. Maar ik zit nu heel hard te proberen te bedenken op wat voor soort uitspraken van moslims u doelt. Als het gaat om 'vrouwen zijn minderwaardig' of 'ongelovigen deugen niet', dan zijn dat leerstellingen, en daarmee iets anders.

U wekt voortdurend de indruk te denken dat ik 'iets' met de islam heb en voor de islam opkom. Dat is niet zo. Ik heb niets met religie, ook niet met deze. Waar ik wel voor opkom is het recht van individuele moslims om (uiteraard binnen de kaders van de Nederlandse wet) hun geloof te belijden.

5
775 Smiling

Iedere moslim die zich in de huidige tijd beroept dat een kind huwen mag omdat Mohammed trouwde met een kind van 6 is een pedo.

En gezien het aantal kindhuwelijken in de islamitische wereld zijn dat er heel wat.

0
776 Lunatiek

@497
Verklaar u nader.

3
777 Jan met de korte achterlul

@775 : Die Nederlandse wet, dat klinkt heel aardig, maar je hebt ook nog zoiets als anderen niet doelbewust schofferen of hinderen. Moslims beroepen zich altijd op de wet als ze weer eens lopen te provoceren en uitzonderingen voor zichzelf proberen af te dwingen door middel van jurisprudentie.

0
778 Wendel

Ja, Mohammed was a pedo en vieze schoft.
Alle moslims zijn bij proxy pedo, in de zin dat die pedo constant vereren.

4
779 Handalf

Moslims horen hier niet thuis!!

4
780 PeKa

* Verwijderd door de redactie *

781 Dirk2137

Het meest schandalige en schadelijke vind ik de redenering van het Europees Hof voor de Rechten van de Mens over deze kwestie (zoals aangehaald in het artikel):
"Omdat Mohammed ook nog steeds een relatie had met Aisha toen ze 18 was, is er van pedofilie geen sprake, volgens het Hof."

Dus als een volwassen man in het heden binnen de grenzen van de EU seks heeft met een meisje van 9 en nog doorgaat met het misbruik nadat ze 18 is geworden.
Mag die man volgens het Europees Hof voor de Rechten van de Mens geen pedofiel genoemd meer worden. En zouden mensen die dat wel doen de man onterecht beledigen?

Het is bizar tot in welke gedachten krochten zelfs de "hoogste" rechtsinstanties van de EU kruipen, om misstanden binnen de islam te verdedigen.

1
782 blauwe_schildpad

@634

Ik wil niet oordelen over die kwestie met die leraar.
Ik maak me een voorstelling over hoe het gegaan zou kunnen zijn.
Met extreemrechtse haatpraat maak je je niet geliefd…..

10
783 WijzeDwaas

@781 Het is bizar tot in welke gedachten krochten zelfs de "hoogste" rechtsinstanties van de EU kruipen, om misstanden binnen de islam te verdedigen.

Ja, en dan de vraag hoe diep en hoe ver die hersenkronkels nog gaan?
Ik vind dat met de dag enger worden.

2
784 Fleudemeu

@2 precies ! Neem gewoon verantwoording over je eigen leven/moraal en zet daar niet de één of andere al dan niet zelfverklaarde heilige voor in de plaats.

2
785 Katte_kop

Gewoon even een intellectueel vraagje, waarom staat deze vraag in de verleden tijd?

Het concept pedofiel bestond niet in de tijd dat Mohammed zou hebben geleefd (volgens overdragers). Daarnaast kun je nooit bewijzen dat iemand GEEN pedofiel is, omdat Mohammed denkwijze en leefwijze niet 100% navolgbaar is, kun je dit niet uitsluiten.

De correcte vraag is dan ook: Is Mohammed een (wel of geen) pedofiel?

4
786 jch000

@783 Met extreemlinkse of religieuze haatpraat of onnadenkende, naïeve of wegkijk praat van problemen maak je je ook niet erg geliefd.

2
787 Nieuwsgierig

Mohammed is mijn buurman en geen pedofiel.

7
788 Mac Benac

@3 Ze hebben geen uitleg, want er is geen uitleg.

6
789 Mac Benac

@618 Vreemde opmerking! Even later in @783 beweer je doodleuk het tegenovergestelde dat je geen oordeel wil vellen, maar je doet het intussen wel. Volgens jou zat die leraar fout met zijn al dan niet gedane opmerking en die leerlingen waarvan er een heeft gezegd dat de leraar haram zou zijn volgens haar moeder en die wel vaker scheen te provoceren daar wordt niets van gezegd? Nog niet alles is bekend en om al voorbarig min of meer de kant van de leerling(en) te kiezen is niet slim, want daarover heb je dus geen kwaad woord te zeggen!
Het is nogal wat om haram genoemd te worden ook al is het gezegd via de moeder van die leerling!

0
790 Nieuwsgierig

@790
Bedankt voor de reactie..
Gezien het feit dat hij zich er wederom uit probeerde te praten vond ik het de moeite niet om te reageren.

0
791 Sjaak Trekhaak

@2 Wat jij persoonlijk gelooft, is in deze niet relevant. Wel relevant is dat meer dan een miljard het wel geloven en dat het hun voorbeeld is.

3
792 RobP

@792
Zitten al voorbij de 1,5 miljard en stijgende.

DatMohammed mat Aisha was is geen geheid, dat ze nog maar 6 was ook niet, dat het huwelijk geconsumeerd werd toen ze 9 was is ook geen geheim, sterker het wordt in menig islamitisch land gebruikt om met kleine meisjes te kunnen trouwen.
Dat ontkennen omdat he nu 'niet zo goed bekt' verandert daar niets aan, alleen werkt nu dus e Taqiya molen op volle toeren!
Dat is hetzelfde met het roversbestaan, het criminele bestaan, het moordzuchtige bestaan van hun grote voorbeeld. Hij zou nu behalve voor pedofiel ook terecht staan voor oorlogsmisdaden en genocide. Dat is simpel.
Wat onbegrijpelijk is, dat men anno 2019 een dergelijk persoon zijn voetstappen zo goed mogelijk wil volgen, want hij wordt beschouwd als de meest 'perfecte mens'
Dat is bizar!
Enerzijds schreeuwen ze moord en brand als er een beeld van bv een VOC figuur ergens staat, dan moet er minstens een bordje bij met de foute dingen die hij gedaan heeft. Maar Mo mag ongestoord verheerlijkt blijven. Iedere moslim/a zijn naam dragen (met wat variaties) allemaal hem als voorbeeld nemend tot de martelaren-dood en de dood van ontelbare onschuldigen aan toe. Honderden miljoenen klein meisjes verkracht en verminkt, vermoord of in een gruwelijk bestaan gedwongen, slavernij tot vandaag de dag aantoe, openlijk goedgekeurd door menige 'leraar, sheik, moefti, enz. Onbegrijpelijk.

En kom niet aanzetten met: "In het Oude testament staan ook akelige dingen'
Vandaar het Christendom, van Christus. Het nieuwe testament en leidend voor de meeste Christenen. En zelfs de OT orthodoxen blazen niemand en zichzelf niet op in de naam van God, noch onthoofden ze mensen enz. Het is zelfs maar gelukkig dat men dat OT met een korrel zout neemt of zelfs met een hele container, want men draait steeds maar de andere wang toe.
Christenen die uitgeprocedeerden helpen Christenen die zelfs die stronthopen van IS hier naartoe willen halen, Christenen die maanden een dienst draaien zodat ze die illegalen kunnen blijven huisvesten, met een paus die de smerige schoenen van een moslim migrant kust. My God, wat een fucker, wat een verrader is dat. :X
En men blijft die wang toekeren, ondanks dat er een genocide wordt gepleegd op de Christenen wereldwijd door diezelfde figuren. Ook dat is onbegrijpelijk en wat mij betreft kwalijk!

1
793 Bleke Betty

@778 Schofferen, hinderen en provoceren is altijd 'in the eye of the beholder'. Dat betekent ook dat als je je er niets van aantrekt je er ook geen last van hebt. Waarom moslims niet naar de rechter mogen stappen als ze denken dat ze in hun recht staan bij een bepaald verzoek ontgaat me. Ze zijn niet de enigen die rechtszaken beginnen die ik volslagen belachelijk vind en die alleen bedoeld lijken om te vertragen. Da's knap irritant, maar dat hoort nu eenmaal bij een rechtsstaat. Het alternatief is willekeur.

8
794 Smiling

@497
Krijg ik nog antwoord?

3
795 Jan met de korte achterlul

@15 WijzeDwaas
Is Mohammed door een rechtbank schuldig bevonden?

Nee natuurlijk niet. Mohammed was de rechter, opsporingsambtenaar en beul tegelijkertijd. Als hij al iets flikte wat tegen de wet inging, dan veranderde hij gewoon de wet. Of kreeg 'toevallig' een ingeving, een visioen.
Zijn eigen vrouwen geloofden hem vaak niet omdat de "visioenen" altijd toevallig precies in zijn voordeel uitkwamen. En vrouwen zijn niet gek natuurlijk.
De psychopaat is niet heel oud geworden, waarschijnlijk vergiftigd door een van zijn vrouwen.

0
796 The Investigator

@788 Mac Benac
Jouw buurman Mohammed is geen pedofiel? Hoe kan jij dat weten? Dat kan je niet weten. Iedereen kan pedofiel zijn. Je kunt het niet zien aan de buitenkant.
Hij is aan zijn naam te zien wel een volgeling van een pedofiel.

1
797 The Investigator

@759 van de andere kant bekeken
Waarom heeft God geen eigen website? Om zijn boodschap aan iedereen te verspreiden. Waarom laat God zijn gezicht niet zien? Waarom heeft hij de bijbel laten schrijven in een voor de rest van de wereld onbegrijpelijke taal? Voor maar een relatief klein groepje mensen.
Als hij wereldwijd aan ieder volk zijn boodschap had overgebracht zou dat een hoop problemen en slachtoffers hebben voorkomen.
Neem alleen maar Zuid Amerika waar de Katholieken het evangelie hebben verspreid en tegelijkertijd de halve bevolking is uitgeroeid, gedeeltelijk per ongeluk door ziektes. Kon God dat allemaal niet van tevoren bedenken?
Hetzelfde geldt voor Allah met zijn zielige profeet Mohammed. Als iedereen op wereld uiteindelijk moslim zou moeten worden, waarom dan de koran in het Arabisch uitbrengen?
Wist Allah niet dat de meeste mensen geen Arabisch begrijpen? Waarom niet ieder land of volk een bezoekje brengen en de goddelijke boodschap overbrengen zodat er geen misverstanden hoefden te zijn. Een klein kunstje voor God en zijn engelen.
God en Allah zijn alle twee prutsers. Mensen "profeten" hebben het verhaal zelf verzonnen of ze hebben iets of iemand ontmoet die ze wijsgemaakt heeft dat ze een almachtige godheid waren.
Wat vrij simpel was in primitieve tijden.
De eerste blanken die bij natuurvolken op bezoek kwamen werden soms ook aangezien voor Goden en soms ook voor Demonen, wit gezicht uit het dodenrijk.

0
798 The Investigator

@588 Violier
Is onzin. Als een man van 50 al 20 jaar getrouwd is met dezelfde vrouw, en op een dag zijn 8- jarige buurmeisje verkracht dan is hij dus geen pedofiel volgens jou?
Justitie en politie denken daar gelukkig anders over.

0
799 The Investigator

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
van Keulen
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het is eigenlijk heel simpel:Met wat je tussen je benen hebt zitten dat bepaalt je geslacht en niks anders....

9 minuten geleden geplaatst door van Keulen

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Je voelt je aangesproken he? "Tieft toch op" Bahahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow nog beter, Jullie trotsheid he? Kijk wat er hier mee gaat gebeuren voor de natuur **werkt gas demonstrerend de het graf in** Bahahahaha XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ow en wat persoonlijke aanvallen of persoonlijk maken :D Heej jij rijdt toch een auto omdat je de milieu wil verzien? Bahahahah XD...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

DikkeTor
Extinction Rebellion blokkeert A10 op Koningsdag, maar niet als de koning zich uitspreekt - Joop - BNNVARA

Ik rij geen Auto, dus ik ben het wel met Bop eens > Kan me geen tering interesseren, en alle jullie die er wel een reet om geven zouden daar een...

2 uur geleden geplaatst door DikkeTor

Bleke Betty
Kamer wil af van wet die wijziging geslacht in paspoort simpeler moest maken

Het heeft ook wel degelijk met veiligheid te maken. Lekker met die terroristen, ipv hun gebruikelijke ISIS of Hamas outfit, nu met een boerka? ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Feldwebell
HIGH ALERT! Putin rushed to Kremlin for emergency meeting over NATO | Redacted w Clayton Morris

In ieder geval kunnen de Russen nu gaan nadenken over iets dat ze wél begrijpen....

3 uur geleden geplaatst door Feldwebell

VBOH
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@14 Ik zat even op een andere draad. Problemen mee? Verder ben ik wel klaar met de Rwandadeal die Engeland heeft afgesloten met Rwanda. Dag ho...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

VBOH
De zoons van Miranda maken er thuis een bende van: 'Ik ontplof dagelijks'

@7 Ik zou je vriendin een advies willen geven. Ga alvast een cursus; "Opvoeden doe je zo" ergens doen. Of zoek opvoedondersteuning als hulp. ...

3 uur geleden geplaatst door VBOH

Wedergeboren
Een transgender plande een massale schietpartij en werd gearresteerd

@9 Ja, sorry. Excuus Tor, ik was ff afgeleid. Ook voor jou truste hoor. :-) ...

3 uur geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Fh 18 Netпорно хабPriyanka Upadhyay Web SeriesTamil Actress Without DressMom Pov Full VideosMargo Robbie Nude ScenesSnow Tha Product NudeSex Hd Video Download ComCumshot GifBollywood Real NakedSexx KanndaJordan Caver NakedJeyla Spice Analصور بنات عارياتBucetuda NovinhaLeotard PornhubقحبةHot Indian Adult MoviesIndian 69 PornPussy SlappingGobbling CockVictoria Lit PornFull Porm VideosRealboruuHentai AppsTt SexoYoruichihentaiXxnlCali SparksGemma Arterton NakedAzporn ComicNhenta NetNaked Nicki MinjaSuper Indian Sex VideoCowgirl CreampieOnly.tikPorndu DeJulia Kul TwerkBig Tits Porn TubeYespornopGinnifer Goodwin NudeXxxiraqiNayanthara Xx VideoIndian Guy Sex VideoMackz Jones PornKaysplanetBig Penis XxxxAustraliansexForcestepmomMarcela Kat PornChubby FfmPorcoreBryce Hall NudesBeazzers MomThick Thigs PornXxxxcccOld Man Xxx VideoThestartofus OnlyfansPokimane P O R NBokep HijapInterview X VideoBunnyxwaifuFull Movies Free PornNude Celebrity VideoMelhor Sites PornCumcovered TitsLissa AnnFreeindiansexchatEliza JanePorn Simulator GameFather Daughter SexPorn For FemalesLeasbin Porn VideosKannada Local SexXx Desi PornPron TvKendra Sunderland Porn VideosPamela SexHindi Mom Son XxxNaked Beach PartyIndian Porn SisterDesi FucjDaisy Valentine PornImagefap.comlFamosas En PornosTaylor Swift Lesbian Anal FanficI PronOdiya Sex ComGanguroIndian Boobs SqueezeXxx Vid TumblrBlacky PornPorn Comics FrancaisExwifekarenSani Leon Ka PhotoWww Yoga Sex ComGarevoir PornMilf GrindsIndian DexOasi Das PornAugust Taylor HotTamil Dirty Sex TalkBlack Women MasturbatingLauren Jasmine LeakedDesi Xxx BidioMelody Marks PovFoxnewsupskirtVirgins DeflowerEmily AffisonXxx Video Hindi SongPublic Agent Free VideosFlowina Paradise NudeMichelle Rodiguez NudeCherokee DazzCastrate FemdomRem PornAshlynn BrookeMommy Jerking Off SonFilme PornotravestiDakota TylerJohnny Holmes NudeCorinnakopf FeetDiamond Jackson Sex VideosWww B Grade Movie ComAri-electraMind Control Porn StoriesReddit NudeInfluencersgonewidlPorn Futa ComicsFrienda Mom PornLatest Sex Videos IndianWife Naked SelfieThongs In PornDevilsophieYoung Bhabhi SexX Viedos PornScarletblueMolly CavalliBrazzers Videos XnxxNerd TitsHotsex VediosIndian Teen Anal SexBoy CumIndian Hairy Pussy VideosPorn BoricuasLight Skinned NudesHentai PrisonCelia LoraSunny Leone Ka Bp VideoMallu Bhabi Sex