door Nexit-En-Snel in Politiek  ·  38 Reacties

  • 32
  • 809x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi, mijn stem krijgen ze.

11
1 Positivo

Mooi, mijn stem krijgen ze ook.

9
2 xtremy

@1 + @2 Mijn idem dito

9
3 iedereen heeft recht op mijn mening

Gogo FVD!!

9
4 purelogica

Ja..., stop die doorgedraaide malloot en die psychopathische leugenaar...

6
5 Tjeesus...,

Ook mijn stem gaat naar FvD.

8
6 Interessant

Ik stem FvD.

8
7 Gurk

Hé, weer een draadje over Tjerrie Baudet. Goede vent. Wel neofascistisch. Dat dan wel weer.

31
8 Mac Benac

Ik heb het gevoel dat het FvD een legendarische verkiezingsuitslag gaat realiseren .

10
9 El Matador

Ik wil mijn stem wel geven maar waarom nou weer verkiezingen in de vakantietijd? Ik zit in het buitenland.

14
10 Nicks R. Van

Een beetje hypocriet zijn jullie Fvd aanhangers wel hoor. Als Baudet samen gaat spannen met anderen om een blok te vormen tegen Pro-Europa partijen vinden jullie dat een goede zaak, maar als andere partijen samen tegen FvD en PVV gaan is de wereld te klein is er direct sprake van demonisering.
Laat Baudet nu eerst maar eens uit de doeken doen hoe hij zijn programmapunten wil financieren. Daar is tot op heden nog geen duidelijkheid over.

26
11 Kimmar

* Verwijderd door de redactie *

12 Captain Hero

Dus ook samenwerken met Front National, Vlaams Belang, PVV, en ga zo verder. Lijkt mij geen frisse combinatie eerlijk gezegd.

20
13 Arno82

wel een beetje bizar om een"Europees" anti -EU blok te vormen. Lijkt meer op plannen voor een EU-staatsgreep.

16
14 morandi

* Verwijderd door de redactie *

15 de zwangere Kangoeroe

@11 U draait het om.!
Pro EU partijen spannen al samen
Waarom zouden FvD en PVV dat ook niet mogen ??

6
16 Bollieboos

2!# Het is K*T dat die partijen ons moeten redden van de EU.

10
17 Verwonderd

@13 Het is K*T dat die partijen ons moeten redden van de EU.

8
18 Verwonderd

** gebruiker verwijderd **

Hoe vaak gaat dit nog langs komen?
Pffff
Lijkt wel Baudet forum de laaste tijd.

19 verwijderd111

En dat hele eu-circus laten veroordelen door een onafhankelijke rechtbank!

4
20 Jan met de korte achterlul

FvD kan bij de volgende verkiezingen makkelijk 25% van de zetels halen als ze geen gekke dingen doen en oppassen met het aantrekken van guurrechtse types.

2
21 Adamas95

@19 Ach ja, en toch zijn het niet eens de domste lui die FvD op handen dragen. FvD is een raadsel.

5
22 Mac Benac

Ik herken bij Forum iets van een degelijke en deugdelijke houding, die ik ken en waardeer van het Nederland van vroeger.

Midden jaren 50 kwam ik als jongeman vanuit de West naar het moederland. Ik ben dus, wat men tegenwoordig noemt, migrant.
Al heel gauw vond ik een baas, of liever, hij vond mij. De oude baas van het familiebedrijf waar ik mijn leven lang heb gewerkt, tot mijn pensionering en daarna, zei dat hij het wel in mij zag. Maar meteen daarop volgde: "Wij leiden onze eigen vakmensen op. Waar jij vandaan komt , zijn de opleidingen gebrekkig. We zullen extra inspanningen van je verlangen. Maar daarna, als je goed je best doet , sta je op gelijke voet met alle andere werklieden in het bedrijf."
En dat gebeurde. Ik voelde me extra aangepakt. Maar al snel stond ik op gelijke voet met de andere, volleerde vaklui en genoot exact dezelfde waardering eerbied voor goed werk.
En na geduldig toezien en bewonderen van mijn leermeesters, was ik op een dag zelf voorman, hoofd opleidingen en hoofd personeel.

Zo werkt het: je moet eerst je achterstanden inhalen. Dan pas sta je op voet van gelijkheid.

De huidige EU en het huidige Nederland schrijven migratie voor van ongeschoolden en onvoldoende gescholden uit niet-westerse landen.. Die migranten belanden in uitkeringen, maar zij en de politiek eisen wel dat wie niet op gelijke voet staat, volledig als gelijke wordt behandeld. Dat kan niet. Politici, managers en zogenaamde deskundige die zulke dingen beweren, zijn het pad volkomen bijster en het zicht op de omgeving kwijt.

In het verlengde hiervan ligt de dwaasheid dat de migranten, veelal werkloze statushouders en hun families, meteen woonhuizen krijgen toegewezen. Zodra ze gehuisvest zijn, zijn politiek en bestuur heel tevreden met zichzelf en vinden het opleiden van deze mensen te ingewikkeld en te duur. Misschien willen ze bovendien niet en worden ze agressief.
Nederlandse werknemers en belastingbetalers moeten meer dan een decennium op de wachtlijst staan voor een huis. En als ze lange reistijden hebben, zijn groene politici verontwaardigd over de milieuvervuiling die al die forenzen veroorzaken.
Ook hier hebben overheden en bestuurders zichzelf gemak aangeleerd en gezond verstand afgeleerd.
Huizen huren zijn schreeuwend duur voor werknemers. Een extra straf na de lastenverzwaringen voor migratie en klimaatbeleid. Allemaal verlies van besteedbaar inkomen vanwege bestuurders met misgroeide denkbeelden in hun hoofd.

Migranten die je laat binnenkomen, zet je meteen aan het werk en schoolt ze. Laat ze in samenwerking met een aantal Nederlandse vaklui beginnen aan het bouwen van hun eigen houten en/of stenen huizen. Leidt je meteen bouwvakkers op. En ze leren veel sneller de taal.
Je vestigt ze in huizen en straten die ze zelf mede gebouwd hebben. Indien mogelijk met wat Nederlanders ertussen.

Nog beter is natuurlijk op te houden met zinloze migratie van mensen die wel de materiele welvaart van een westers land willen genieten, maar de westerse cultuur afwijzen.

Binnen de EU worden voortdurend miljarden overgeheveld van Noord-Europa naar het Zuiden. Gaat het niet via belastingen, dan wel via de lage rente van de ECB, die zuidelijke landen extra schulden laat maken en Nederlandse spaarders en pensioeninleggers duizenden euro's per jaar kost
In Zuid-Europa heerst (jeugd)werkloosheid. Maar die werklozen zijn westers en veel beter geschoold of te scholen. Waarom laten we die niet komen? Waarom heeft de Europese politiek zijn zinnen gezet op niet-westerse migranten?
Zo werk je beter en oprechter samen in Europa , dan met een euro die altijd op breken staat als de vliegtuigen met geld niet uit het Noorden komen. Het beeld van de huidige EU en zijn politiek.

Reflexen van gezond verstand van vroeger en van voor wat hoort wat , zie ik terug bij FvD.
Bij de oude bestuurderskliek met hun ongezonde politieke correctheid, hoor je alleen maar "Iedereen moet gelijk zijn op kosten van de belastingbetaler."

6
23 stanley.staatsman

Ik ben zoooooooooo benieuwd van een FvD-stemmer nou zo goed vindt aan die partij ?

Het is een soort politieke cocaïne. Ik begrijp werkelijk niet welke programmapunten mensen aanspreekt ? Minder overheid. Ha ha, ik wil hen nog wel eens spreken al de overheid zich uit veel zaken terugtrekt en mensen héél véél zaken dus zelf moeten gaan regelen. Mensen zijn nu al amper in staat om zonder hulp van de overheid (HRA) zelf een huis te kopen. En dat stemt FvD.
Het zou om je te bescheuren zijn als het niet zo droevig was.

13
24 Mac Benac

kijk dat zijn goede berichten.

5
25 ongelovenloos

timmerfrans moet oprotten

3
26 semperpenis

23 dikke plus van mij,,

2
27 vis

* Verwijderd door de redactie *

28 de zwangere Kangoeroe

@24
Je zou jezelf helemaal bescheuren als je bekijkt wat je beschreven hebt.
Dit is serieus ongelofelijk droevig ja, het geeft ongeveer aan wat jij ervan snapt.

0
29 Mesjokke

@23
++++ Goed verwoord!

1
30 Dieke

Uit het bronartikel :

"Op de bijeenkomst in Parijs zijn onder meer afgevaardigden van eurosceptische partijen uit Frankrijk, Polen, Tsjechië, het Verenigd Koninkrijk, Nederland, België, Italië , Bulgarije Letland en Finland aanwezig. "

WELKE partijen???

Noem eens namen.

9
31 =*(++)*=

Een alliantie van platte aarde denkers

4
32 Denisova

Dat zijn dezelfde partijen door de oostblokmigranten de nederlandse arbeiders willen laten verdringen. Samen met de neoliberalen hebben ze ervoor gezorgd dat die migranten onder de geldende arbeidsvoorwaarden onze kinderen uit laaggeschoolde arbeid en en uit woonruimte hebben verdrongen. 500.000 oostblokmigranten sinds 2006. (Land van Oorsprongbeginsel, Bolkesteinrichtlijn)

Ik heb natuurlijk niets tegen oostblokkers als mensen maar ze moeten wel volgens dezelfde regels en beloning werken als onze autochtonen want anders heb je geen gelijk speelveld en worden onze autochtonen oneerlijk benadeeld. Dat is wat deze partijen en de liberalen hebben veroorzaakt sinds 2004. En ze hebben afgesproken om pas in 2021 naar een rechtvaardiger beleid te kijken.

4
33 Hollander1967

Gezellig!
Met vooral Polen , Hongaren en zo?
De zogeheten maximum subsidie slurpers?
Als die dat tenminste mogen van de leiding want je moet niet aan het grld komen .
Want de PVV mag niet meedoen : die is niet kritisch , die wil niks.

5
34 No newstoday

@33

De regels zijn hetzelfde .
Aangezien men jaren geleden hier riep dat men het niet eerlijk vond dat oostblokkers met seizoensarbeid daarna naar huis gingen met de sociale uitkeringen , heeft men besloten dat ze dergelijke premies niet hoeven te betalen en dus ook niks uitgekeerd kregen .
Geldt niet voor hen met een volledig arbeidscontract
En dan verdien je , logisch , meer bij gelijk loon.
Ik heb er geen bezwaar tegen om dat terug te draaien , maar velen waarschijnlijk wel weer.

4
35 No newstoday

@29 Oké. Maar ga dan eens inhoudelijk in op wat ik schrijf ?

1
36 Mac Benac

@36
Als je niet begrijpt water met minder overheid bedoeld word en dat koppelt aan HRA, kan je daar inhoudelijk op ingaan? nee dan ben je al behoorlijk een eindje weg.

Zie het stukje van @23 verschrikkelijk mooi stuk, die zelf zijn plaats afgedwongen heeft in deze maatschappij zonder voortrekkerij of vreemde constructies.
Gezond boerenverstand, en ja iedereen is gelijk, als we ook evenredig wat in de schaal leggen, iedereen heeft een kans in Nederland, mocht je vinden dat dit niet zo is raad ik eenieder om te vertrekken waar je meer kansen krijgt.

2
37 Mesjokke

@37 Ik denk - maar wie ben ik - dat ik juist heel goed weet wat er met overheid bedoeld wordt.

'Gezond boerenverstand'. Tja, dat is subjectief natuurlijk. Wat voor de één verstandig is, is voor de ander nadelig.

'Iedereen is gelijk.' Flauwekul natuurlijk. Mensen zijn helemaal niet gelijk. Dat is nou juist het probleem. Mensen zijn gelijkwaardig. Dat wel ! Maar dat vraagt om gedifferentieerde oplossingen.

Ah, het woordje 'kansen'. Pffff. hou toch op. Dat is wel de grootste populistische leugen die ik ken. Rutte heeft de blaren op zijn tong van 'kansen pakken'. Pfff. ga eens solliciteren met goede diploma's. Iemand met een minder generiek voorkomen legt het gewoon af tegen snelle praatjes van gewiekste boys. Ik heb sollicitanten op mijn werk voorbij zien komen met hele goede papieren. Kandidaten waarvan ik hoopte dat ze aangenomen werden. [ik ging daar niet over] Nee hoor, bijna altijd koos mijn baas voor een jonge goeduitziende persoon. Kennis brengen we wel bij, hoorde je dan. En dan hebben mensen het over gelijk kansen. Het echte leven zit nét even anders in elkaar. Anyway.

1
38 Mac Benac

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@8Ook in het HBO werkte dat zo.De bedenkers dachten dat de scholen zich dan maximaal zouden inzetten, maar in plaats daarvan liet men het ...

1 minuut geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

RobP
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Mooi. Lekker langer licht 's avonds....

5 minuten geleden geplaatst door RobP

Kim Jong-un
Bangalijst ontdekt in bejaardentehuis Meppel

LOL...

19 minuten geleden geplaatst door Kim Jong-un

ABRACADABRA
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

v.d. Burg, als er 10000 opvangplekken te weinig zijn, zijn er 10000 asieltjes teveel binnen gelaten...

28 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

Overdag niks eten en 's avonds volproppen. Yep, dan denk je aan je hongerige medemens........

28 minuten geleden geplaatst door RobP

Zie Hier
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

Gewoon woke gezwam!...

31 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Lopend Vuur: De zomertijd en wintertijd moeten blijven

Kappen met die onzin!Terug naar de oude tijd...

32 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

ABRACADABRA
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

@7 en wie zijn die antivaxxers volgens jou en die asieltjes zijn volgens jou ook allemaal gevaccineerd in land van herkomst ?...

32 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

RobP
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@70 Dat is een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid....

1 uur geleden geplaatst door RobP

Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@64 Nou nou, is een agressie regulatie training niet iets voor jou ??...

1 uur geleden geplaatst door Rooibos

NK. App
Disco Sex VideoMilf Flashing TitsAssporn VideosLatina StrippersFakepornBreeditrawLani Rails NudeXxx In WashroomSunny Leone Xhamster ComErotic Indian GirlsQuadrinhos RoticosTamashi InsertMallu Wife SexSales Girl Sex VideosFitness Girl Porn VideoAria Lee DpGay Guys PornPornos De VenezolanasVery Bad SexHigh Speed Sex VideoPunjabi Sex Video Punjabi Sex VideoBombay Sex AuntyHot Sexy Step Mom PornFirst Time Sex With GirlfriendRate My RackPornhub3dVideo Amateur ErotiquesTwitter SexyXxx Feet VideoBoob Pressing And LickingSleeping Mom Hd Sex VideoMom And Sun PronLesbians UndressingHotwife PornIndonesoa PornPorn Women PeePlace Libertine ComPorn Short HairXxx SochoolTo Love-ru DarknessDeepthroat In PublicEsdeath NudeLisa Ann LatestJapanese Stepmom PornBig Tits AnmieLesbian Tibbing PornBadddie HubSexmovies JapaneseIndian Hot Sex Video DownloadLevretteMia Monroe PornIndia Summer BbcNude CoslayKourtney Kardashian NudesSusan Sharandon NudeShakti Kapoor Sexy VideoLanka Sex VideoVera Dijkmans NudeSexyvidoHeather Brooke DeepthroatXvideos.comkChaturbate WebsitePorn Lesbian HottestLatina Nude SexyAutism PornEbony DoggiestyleFollando Una MadreMilfporn ComicBig Tit TubesHanna ZimmerGood Lesbianporn카지노사이트Tamil Serial Actress Sex VideosAmerican Porn FilmHindi Sex BbwElla KnixSalice Rose NudeCfnmfemdomSex Video BobsNusty NudeSakurs PornMilking A Prostate VideoSerena BlaquelordPervmoms ComFotos De PenesBlowjobs In BondageScarlett Pomers NudeSuhagrat Ki Sexy BfIndian Village Girl FuckHindi Bf Devar BhabhiTop Sex DesiBlack Women Sex XxxHindi Sexy Chudai VideoDesi Sexy Aunty SexE621.neySexsimulatorNaked FilipinaLadies Xx VideoMotherless.cimXxx BrazzerzPlumpmilfLeanna DeakerDesi Indian Sex MovieBabbysister PornLasohubPetite Blondei PornPhone SextingWhitney WondersIndian College Girl Sex ComNude In The Hot TubMikaelatesta OnlyfansIndian PprnX Porn MoviesDesi Naked DanceAvengers Xxx ParodyPorn DressupRachel Weisz ToplesShewillcheatKemono.partytAsian Onlyfan LeakRedmoa HentaiX Video Desi MmsXnxx Hindi Video HdSupergirl XxxWhite Bbw Sucking BbcWife ExibitionistAlinarai PornسكسعربيهBritish Amatuer PornXxxnvideosYounganal PornCollege Sex TamilWww X Hindi VideosMadhuri Dixit Xxx VideoXxx Videos Hd SexyPorn PublicMens Masterbation ToysMilf AquirtMms Sex HindiOld Age Sex VideoHot Sex Xxx IndianMadhavi Bhabhi XxxXfantasy PornXxx Sex P1920s PornYourporsVideos PornoxRrd TubeKatee Sackhoof NudeAsian Sexgay