door Febee in Binnenland  ·  38 Reacties

  • 36
  • 2855x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ja, hier kon je op wachten.
Omdat de Nederlandse staat steun heeft verleend aan terroristische organisaties, kan er nu niet meer gesteld worden, dat jihadgangers hebben deelgenomen aan diezelfde terroristische organisatie.
Slimme advokaten.
Dit wordt een hoofdpijndossier voor de kamer.
En gmGrappenhaus en BuZa, mogen wel even héél goed nadenken, vóórdat ze jihadgangers terug gaan halen.
Wat een mafkezen.

0
1 Strongoli

Regering in zijn hempie?
Kom op Rutte, je kan het als geen ander! ^^

0
2 Sjaak Trekhaak

Als dat lukt, bewijzen die advocaten dat onze overheid heeft meegewerkt met plegen van oorlogsmisdaden.

En daar zijn dan weer andere wetten voor.

Uit het Transcript van Neurenberg
"30 september 46

de belangrijkste oorlogsmisdadigers van de Europese As-landen zullen de macht hebben om personen te straffen die, handelend in het belang van de Europese As-landen, hetzij als individuen of als leden van organisaties, een van de volgende misdaden hebben gepleegd:

"De volgende handelingen, of een van hen, zijn misdaden die vallen onder de jurisdictie van het Tribunaal waarvoor er individuele verantwoordelijkheid zal zijn:

"(A) Misdaden tegen de vrede: te weten, plannen, voorbereiden, initiëren of voeren van een agressieoorlog, of een oorlog die in strijd is met internationale verdragen, overeenkomsten of verzekeringen, of deelname aan een gemeenschappelijk plan of samenzwering voor het bereiken van een van de voorgaande:

"(B) Oorlogsmisdaden: namelijk, overtredingen van de wetten of gewoonten van oorlog. Dergelijke schendingen omvatten, maar zijn niet beperkt tot, moord, mishandeling of deportatie tot slavenarbeid of enig ander doel van de burgerbevolking van of in bezet gebied, moord of mishandeling van krijgsgevangenen of personen op de zeeën , het doden van gijzelaars, plunderen van openbare of particuliere eigendommen, moedwillige vernieling van steden, dorpen of dorpen, of verwoesting die niet gerechtvaardigd wordt door militaire noodzaak:

"(C) Misdaden tegen de mensheid: namelijk, moord, uitroeiing, slavernij, deportatie en andere onmenselijke handelingen begaan tegen een burgerbevolking, vóór of tijdens de oorlog, of vervolgingen op politieke, raciale of religieuze gronden in uitvoering van of in verband met elke vorm van criminaliteit binnen de rechtsmacht van het Tribunaal, al dan niet in overtreding. van de nationale wetgeving van het land waar het is gepleegd.

"Leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen die deelnemen aan de formulering of uitvoering van een gezamenlijk plan of een samenzwering om een ​​van de voorgaande misdaden te plegen, zijn verantwoordelijk voor alle handelingen verricht door personen in uitvoering van een dergelijk plan."

Deze bepalingen zijn bindend voor het Tribunaal als de wet die op de zaak moet worden toegepast. Het Tribunaal zal ze later in meer detail bespreken; maar voordat dit gebeurt, moeten de feiten worden herzien. Ten behoeve van het weergeven van de achtergrond van de agressieve oorlogs- en oorlogsmisdaden die in de aanklacht worden aangevoerd, zal het Tribunaal beginnen met een aantal gebeurtenissen na de Eerste Wereldoorlog te herzien, en in het bijzonder door de groei van de Nazi-partij onder Hitler's te volgen leiderschap naar een positie van opperste macht waaruit het de bestemming van het hele Duitse volk beheerste, en de weg vrijmaakte voor het vermeende plegen van alle misdaden tegen de beklaagden. "

0
3 janpietersn

Deze dus:

"Leiders, organisatoren, aanstichters en medeplichtigen die deelnemen aan de formulering of uitvoering van een gezamenlijk plan of een samenzwering om een ​​van de voorgaande misdaden te plegen, zijn verantwoordelijk voor alle handelingen verricht door personen in uitvoering van een dergelijk plan."

0
4 janpietersn

Met dank aan Koenders

0
5 wijs

Sorrie voor de Google translate fouten question

0
6 janpietersn

@3
Ik hoop het, dan kunnen Rutte&Co zich verantwoorden voor het internationale tribunaal, wegens steun aan Nederlande terroristische handelingen en het uitzenden van huurlingen naar een land in oorlog.

1
7 Marrie

Terreurgroepen ondersteunen, met mijn belastinggeld, in wat voor knettergek land woon ik tegenwoordig.
Stem deze idioten weg.

1
8 Positivo

Als de Rutte-kliek niet valt over de klimaatperikelen, vsan gaat zij tóch zeker vallen over dit dossier.
Vele kamerleden willen al een parlementair onderzoek.
Óók de VN voor de mensenrechten is geïnteresseerd in deze affaire.
Kan nog "leuk" worden...

0
9 Dieke

@8 Volgens artikel:

" Nederland steunde tussen 2015 en 2018 minstens 22 strijdgroepen in Syrië "

Ja , je leest het goed, en het ergste is dat jij en ik dus er zogenaamd ook bij betrokken waren, ja zelfs steun verleenden.

Dat is het verneukeratiefste eraan,want ik kan me niet herinneren hier ooit over gevraagd ben.
Daarom namen van diegene die het werkelijk ondersteund hebben en ze hierop afrekenen, anders stopt die onzin nooit.

0
10 doxbar

@3
Nee joh. Die Syriegangers zijn veel slimmer.
Die komen naar Nederland en eisen dat ze met terugwerkende kracht een inkomen krijgen van de Nederlandse overheid.
Op die manier waren ze in Syrie gewoon in dienst van Nederland en was het onthoofden van mensen dus puur de uitoefening van het beroep van Nederlandse ambtenaar.
En de overheid stemt daar in toe. Want het kost niets (belastinggeld is toch gratis?) en het eigen falen wordt verbloemd (toch regering? Liegen mag, maar alleen politici).

1
11 beastyboy

12 Hoe dan ook die Syriegangers die Nederland onder aanvoering van D66 straks terug gaat halen zullen zonder veel poespas weer op de samenleving worden losgelaten. In hun vriendenkringen zullen ze als helden worden ontvangen, en hun ervaringen zullen worden gedeeld voor de voortgaande strijd tegen de "Dar al Harb". En dat weten alle zg "mensenrechtenorganisaties" en ombusmannen zelf ook verdomde goed!

3
12 greenmango

@12
Het zijn de kabinetten Rutte geweest die met hulp aan jihadisten de democratie in Syrië wilden bewerkstelligen. Ook Rosenthal die het startsein gaf aan de jihadisten gesteund door Qatar en SA was een VVD'er.

0
13 eh

Met dank aan P... V.. en dan zeggen ze dat beleid maken, nadenken en werken aan de toekomst is!

We weten nu dat aan onze regeringen Rutte I en II, denken kunnen ze niet en werken aan de toekomst hebben ze beperkt tot hun eigen toekomst!

0
14 Zie Hier

Het Nederlandse rechtssysteem, Nederlandse hulpprogramma,s Nederlandse ontwikkelingsgeld, en vooral de Nederlandse burgers, alles heeft de Nederlandse overheid ingezet om ons te misleiden en te misbruiken om dit lamd volkomen te ontwrichten.
En als dank zitten we straks opgescheept met IS monsters, en onaangepaste islamieten, die onze leefomgeving aantasten en verpauperen.

0
15 Marrie

@15

De spijker op zijn kop Marrie.

Daarom is het de hoogste prio om op FvD of PVV te stemmen om Nederland weer back to basic te brengen en zeker voor een zekere toekomst van onze kinderen en kleinkinderen. .

De linkse puinhopen, met de VVD = VNO/NCW aan het roer, moet flink aangepakt worden.

0
16 Dachtutniet

Lekker lokaal laten berechten...
En geen veroordeelden van Verweggistan de straf in NL-cellen laten uitzitten. question

1
17 Gandalf

Het is sowieso al van de gekke, dat Nederlandse rechtbanken moeten uitzoeken wat deze figuren daar wél of niet gedaan hebben.
Dat is óók voor deze jihad-advokaten niet aan te tonen. Ze gaan er dus alleen maar vanuit dat de sprookjes die deze jihadisten vertellen, waar is.
Het enige waar zij in geïnteresseerd zijn, zijn de lage straffen en eventueel vrijspraken voor deze misdadigers, anders kun je ze niet noemen.
Een internationaal tribunaal is daarom het beste voor deze terroristen, die in Irak zouden moeten plaatsvinden.
In Irak zijn ze meer bekend met al deze groeperingen en wandaden, dan in Nederland.
De strafmaat is daar óók aanzienlijk hoger.
België heeft al een standpunt ingenomen, dat er niemand wordt teruggehaald en de Belgische regering maakt zich dan ook hard, om ze daar te kunnen berechten.
Dát voorbeeld zou Nederland en andere landen óók moeten volgen, dan kan er met deze figuren eindelijk afgerekend worden, zonder tussenkomst van Nederlandse "knuffel-advokaten"..

0
18 Strongoli

Dan zit er maar 1 ding op. De schuldige ministers ook vervolgen.

0
19 Aunti

Ik zie er nog van komen dat ze over de tijd dat ze in Syrië zaten met terugwerkende kracht salaris krijgen uitbetaald.

0
20 Berpke de Poes

Nu snap ik ook waarom Rutte zei dat hij liever had dat ze daar sneuvelden ipv terugkeren. Hij ziet zijn kop al rollen.

0
21 Berpke de Poes

voordat dit betekenis krijgt is de rat rutte al in gezeteld bij de EU.
en kan men hem niets meer maken.

1
22 ongelovenloos

Degene die het beleid gevoerd hebben...., meteen voor een oorlogstribunaal...
Aanpakken die gasten..., cel in voor steunen illegale oorlogsvoering in een ander land nota bene...

Die hebben er mede voor gezorgd dat mensen moesten vluchten...
De media heeft zielig gedaan dat we ze moesten opvangen..., terwijl Nederland terroristen aan het steunen waren...

0
23 Tjeesus...,

Laat het tuig en terroristen maar lekker in Syrië zitten te hebben hier in nederland niks meer te zoeken. Breng te maar naar Assad waar te gerechtelijk vervolgt worden kunnen ook krijgen te de doods straf.

0
24 Gunther

Een goed argument om die figuren daar te laten berechten en niet hier. Mochten ze daar de doodstraf krijgen dan is het vroeg genoeg om bij de regering daar te pleiten voor omzetting naar levenslang.

Het westen wist niet precies met wie ze in zee gingen toen ze de "gematigde rebellen" gingen steunen in hun strijd tegen al-Assad jr.

En dan krijg je dit. Ik hoop dat onze regering zich eens een keer bedenkt alvorens zich in andermans conflicten te mengen.

30
25 ~ Echelon II ~

22 groeperingen..., buiten al het leed..., hoeveel belastinggeld is dat wel niet...

0
26 Tjeesus...,

Als Trump een scheet laat..., staat de media en talkshows bol...

Nu Nederland terroristen steunt..., is het haast muisstil...
Ook hier...

0
27 Tjeesus...,

De conseqeunties van stiekem en dom beleid, moordenaars lopen mogelijk straks vrij rond in Nederland. Die vragen natuurlijk gelijk compensatie voor het geleden leed en gaan dat wellicht nog krijgen ook. De regering dient eigenlijk per direct op te stappen.

0
28 Al

Als ik rechter was dan zou ik daar inderdaad begrip voor hebben. Het kan toch niet zo zijn dat je hier veroordeeld wordt als je het door de Nederlandse regering verkregen middelen niet zou mogen gebruiken. Nu is het natuurlijk anders omdat ze eindelijk begrepen hebben dat de VS en hun geallieerden totaal niets hebben bereikt en dat met hulp van Rusland en Iran president Assad zeer goed in het zadel zit.

En straks moeten we natuurlijk nog flink bloeden om de vernielingen die door de geallieerden zijn aangericht moeten worden vergoed.

0
29 niet-alles-geloven

En maar stemmen elke vier jaar, dat doet maar, ons wordt niks gevraagd, wat een debacle weer!

0
30 Nerva

Goed gedaan weer van uit Den-Haag. ( not ) . Koenders had dit kunnen verwachten, gezien het aantal moordenaars die al richting Syrië waren vertrokken om zich daar aan te sluiten bij de IS. Hij had kunnen bedenken dat er vroeg of laat een paar terug zouden komen. Zo wie zo vind ik het een grof schandaal dat de overheid ons geld inzet ter ondersteuning van deze groeperingen. Ben benieuwd hoe de regering dit gaat uitleggen aan alle asielzoekers die op de vlucht waren door de IS, en met name naar de Jezidi's toe, waar op de IS genocide heeft gepleegd. IS lui en hun wijven moeten gewoon terug gebracht worden naar Syrie of Irak waar ze hebben deel genomen aan het uitmoorden van het volk daar. Laat zij hun straf maar bepalen, want hier worden ze weer los gelaten op de samenleving, omdat de regering weer eens niet vooruit kon kijken.

0
31 Jill

Het mooie van dit verhaal is dat men hier een tijd geleden zowat over mekaar heen lag te rollebollen dat Nederland geen terroristen steunde, de namen zijn algemeen bekend die dat reageerden.

Wat blijkt, het is nog erger en nu ziet men ze niet.

Wat een figuren!

0
32 garriet

dus na engeland lopen ze ook vrij rond in nederland...zal zeker wel goed aflopen....toch??
https://www.theguardian.com/uk-news/2015/jun/01/trial-swedish-man-accused-terrorism-offences-collapse-bherlin-gildo

1
33 kovichni

Tijd om de overheid OOK te vervolgen dus , in plaats van allebei niet

0
34 Vageali6888

@27

"Als Trump een scheet laat..., staat de media en talkshows bol...
Nu Nederland terroristen steunt..., is het haast muisstil..."

Nederland heeft Obama en Hillary zelfs geholpen met het creëeren van chaos en geweld , honderdduizenden doden en miljoenen vluchtelingen...

Wanneer begint de rechtszaak ? Den Haag is dicht bij

0
35 Vageali6888

@35

Weet het..., zit al heel lang te wachten op de dag dat...

0
36 Tjeesus...,

pikmeer-arrest.... de verantwoordelijken hebben zich ingedekt.

0
37 t.rap.er.niet.in

Wat ik overigens ook frappant vind..., is dat de bekende roeptoeters hier niet massaal op dit draadje verschijnen...

Muisstil..., had er Trump / Poetin gestaan..., dan zaten ze nu met schuim op de bek als een gek te tikken...

0
38 Tjeesus...,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rinze
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@1 Nou gister werd er een bontkraagje met 1 hand door en reus van een politieman uit de Jumbo gehaald en achter in een arrestatiewagen gepleur...

1 minuut geleden geplaatst door Rinze

LoydMorris
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7 Jij, als stoere Friese kerel zult er weinig last van ondervinden. . . . maar ga tegenwoordig als jonge vrouw alleen of als Jood met een k...

2 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Weetal
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Lekker toch.Laat maar komen.Des te eerder breekt de pl**res uit in Nederland....

2 minuten geleden geplaatst door Weetal

Biscanna
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@57 Dat was een 🖕 naar D66. De Prinsenvlag is een historische Nederlandse vlag die helemaal teruggaat tot aan de Tachtigjarige Oorlog (1568-...

7 minuten geleden geplaatst door Biscanna

Reconquista
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@7Ik heb geen geloof en ik leef nu in het heden ten dage en niet in de geschiedenis. In de geschiedenis vind je vuile was van ieder volk en re...

7 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Rinze
Naar festival, de vlag uithangen, of wandelen langs het strand: wat betekent vrijheid voor jou?

@7Welke vrijheden heb je precies ingeleverd ?...

10 minuten geleden geplaatst door Rinze

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

Natuurlijk is hij op het feestje van de man die hem zijn vrouw heeft toegewezen.Natuurlijk wel met zijn russische speldje op de revers....

12 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Reconquista
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

""dan heeft de supermarkt in ieder geval extra bewijs voor de politie."'Vertederend dat Dirk nog denkt dat de politie daar iets mee doet. Er...

12 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@3 Kijk dan de geschiedenis van je eigen fijne geloof even na....

14 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Wedergeboren
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

   Ga je met de trein Geert? ...

16 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Hot Girl RomanceNaughty Amerika ComBig Tit PlayboyAlexis Fawx DreddDaddy Licks MeNafwmonsterSuperher PornLove Lilah PornXhimster XxxHodv-21774Sarah Rafferty SexyPornnormalAsiandollxIndian Big Boobs MovieEroge GamesFilm GratuitpornoLalya LondonXxx Hd Bf VideoXxx Porn DeshiXxx Bulu FilmTori Black HdAssparadeSimpcity]Jhanvi Kapoor Hot PhotosShraddha Kapoor Nude PhotosBlack NudesDeflo Me ComAmma Son XxxMomandsonLesbian TiktokBiqleSexvidevSonxxFif FoxxLateat PornPorn Videos XnxxSex Chuda ChudiPorn.peeXxx Sexy Video Full HdVejainaBf Hd Mein BfWw Six VideosXxxx Sexy PornSauth BfSwingers Tv ShowPornos MeninasContas OnlyfansTeenage Naked SelfiesMens Crotchless UnderwearPhxescortsHome Movie Porn321 SexchatVideos Of Huge TitsGhetrotubeBarbie SinsLittle Puck PornLesbian Fingering VideosSexy Blue Sexy Blue SexySapna Sappu NakedNude Horror MovieJulia Ann JoiSex DollaFree PhonesexHentaidoxPlayboy NsfwXxx Com Video IndiaXxxbf DesiBecoming Femme PornBlack Xxx ComBf Ka SexDouble Penetration GifsCarboobsIndsex VideoBoy Fuck TeacherChinese Model PornCelebrity On PornAruna AghiraFree Porn Videos PAnnoncesintime ComJhgfdXxx Videos KannadaHard Moaning PornOil Wrestling MixedJeux SexFamous Women NakedHd Sexy Video HotNastyanass NudePerv Mom VideosCrack Smoking PornBig Boob Maid PornIndian Students Porn VideosTeacher And Student Gay PornWhite Thick MilfAnal Mommy.comLatin Sister PornBdsm WebsiteCuckold BoyfriendTenticle PornFree PussyGay SexdadFree Black PonPornou Em HdNaked Asian WomenBoypussyIndian Xnxx XvideosMrs Feed MeYumi Kazama Sex VideoJapan Hd XxxNude Women Over 30Naughty Ameria4chan Adult GifPerfect Gitls ComBig Boobs ChaturbateWorld No 1 PornFootjob PronMiss AvYuu SinodaFemale Orgasm ContractionsBhad Bhabie Nude LeakWatch Anime DubbedIndian Sex Aunty SareeAna De Armas X VideosLady SoniaBraces NudeJav Sub Indo TerbaruJustaminx PornSucking DiAtk GfSasuma Sex VideoN Hen TaiPornpgrafia GratisAdultwoDanii.banksLocal XnxxNikita GrossXxx Video Hindi IndianBellesa For WomenHot Nakid BabesXxx DownlodeEmma Watson Porn VideoChinese Bf OpenFemale Fame TaxiBhabhi Ki AntarvasnaDeshi DexXxx Chachi Ki ChudaiDesi Wife Swapping PornPorn In Yoga ClassMother Daughtet PornGlory Hole Swallow CompNude Anmie