• 4
  • 582x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Congreslid Carol Miller stelde op een heldere manier de zelfzuchtigheid van democraten aan de kaak, die een voor liegen en bedriegen veroordeelde crinimeel in het zadel hijsen, om Trump in diskriet te kunnen brengen. Ze vind het walgelijk en noemt het grijpen naar strooihalmen, in een politiek spel, met als enige doel om Trump afgezet te krijgen. Zie de hoorzitting van gisteren in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden met crimineel Michael Cohen, op C-SPAN vanaf 4:02:38.

10
1 blauwe_schildpad

4:02:38 Rep. Carol Miller:

"Ik ben zeer teleurgesteld, om u vandaag voor deze commissie te hebben. Om heel eerlijk te zijn, dit is niet de reden dat de mensen van West Virginia me naar het congres zonden. Ik vind deze hoorzitting niet in het beste belang van de mensen van Amerika.

Dit is weer een politiek spel met als enige doel om de president in diskrediet te brengen. Als het nog niet al (over)duidelijk was, er zijn leden hier die als enige doel in het congres hebben om president Trump af te zetten.

Om dit doel te bereiken, verspillen ze niet alleen waardevol belastinggeld, maar ook tijd in deze commissie en in het congres als geheel. In feite gaan ze zover om een veroordeelde crimineel voor onze commissie te brengen.

Wij worden verondersteld om wat u zegt, meneer Cohen, op dit moment over president Trump, als de waarheid te beschouwen. Maar u staat op het punt naar de gevangenis te gaan voor liegen. Hoe kunnen wij ook maar iets geloven van wat u zegt? Het antwoord is: dat kunnen we niet.

Hiermee rijst de vraag, waarom houden zij die in de meerderheid zijn deze hoorzitting? Ik walg ervan, we hadden ons bezig kunnen houden met echte zaken waar voor we staan in Amerika. Zoals grensbewaking, neonataal onthoudingssyndroom, of het verbeteren van de vervallen infrastructuur van het land. In plaats daarvan proberen de democraten vast te klampen aan (de laatste) strohalmen.

Laten we het over deze getuigen hebben. Bij zijn berechtingsverhoor in het zuidelijke district van New York, verklaarde rechter Pauley: 'Meneer Cohen pleite schuldig te zijn aan een verscheidenheid van frauduleus gedrag: moedwillige belastingontwijking, valse verklaringen aan financiële instellingen, illegale verkiezingscontributies en valse verklaringen aan het congres. Elk van de misdrijven omvatte bedrog, en werden ogenschijnlijk gedaan uit persoonlijk hebzucht en ambitie.'

Dit is wie we voor ons hebben, vandaag in onze commissie. Iemand die op het punt staat naar de gevangenis te gaan voor drie jaar vanwege: belastingontwijking, het oplichten van een financiële instelling en liegen tegen het congres, en nog andere zaken. Een van de meest walgelijke feiten over deze hoorzitting, is dat meneer Cohen zijn ervaringen met president Trump, zowel voordat als nadat hij gekozen werd tot president, misbruikt voor zijn eigen hebzucht en winst."

9
2 blauwe_schildpad

En Republikeinse ratten die een crimineel de hand boven het hoofd houden. Obama hebben ze 8 jaar lang in diskrediet gebracht. De smerige hypocrieten..

Niet eens waard om verder op te reageren.

9
3 GreyB

Wat is een Carol Miller?

Tea party nutcase.

nuff said

4
4 Harry Kroepoek

Het is dan ook een kansloze onderneming. Probleem voor de libertards is dat ze geen goede overtuigende tegenkandidaat met charisma hebben, dus het enige wat ze eigenlijk kunnen is Trump kapot proberen te maken met vals spel, iets waar ze met behulp van de msm al twee en half jaar mee bezig zijn. Zonder succes.
Mocht ook dat Mueller rapport op niets uitdraaien dan zal het aantal zelfmoorden onder de libertards extreem stijgen. Ook hier op NK zijn er al een paar bezig met het uitzoeken van een stevige balk.

14
5 Spraypaint

Maar inhoudelijk wist Miller niet veel te melden... zo waren er meer Republikeinen tijdens die hearing.

4
6 TedjeR

@5 +++++

10
7 Jan van Gent

@6 Jajoh. Tedje was erbij joh.

12
8 Jan van Gent

@8 Ik heb gisteren zowat de hele hoorzitting gekeken. En ik kan beamen dat Tedje gelijk heeft.

1
9 Harry Kroepoek

@3
"Niet eens waard om verder op te reageren."
Dan hoef ik verder dan deze reactie ook niet meer op om uw onnozelheid in te gaan.

Je kon in de urenlange hoorzitting duidelijk zien, dat het tussen de democraten en de crimineel Cohen allemaal gescript was. Alleen de republikeien speelden dit valse politieke spel niet mee.

De republikeien belichten wel de ware aard van deze crimineel en pathologisch leugenaar Cohen, die hoopt aan zijn jarenlange celstraf te kunnen ontkomen en mooie boek en filmdeals op te strijken, door nu de leugenaar over Trump voor de democraten uit te gaan hangen. Walgelijk zoals Carol Miller zeer terecht aankaarte.

10
10 blauwe_schildpad

** gebruiker verwijderd **

Nieuwe nickname, zelfde joetroep bullshit. Hoe lang zal dit account weer meegaan....zucht.

11 verwijderd322399

** gebruiker verwijderd **

@8 Ook ik heb gisteren zowat de hele hoorzitting gekeken. En ik kan beamen dat Tedje gelijk heeft.

12 verwijderd322399

@12 noem het maar crezeebagger.

10
13 Jan van Gent

Miller heeft gelijk, ook dat het 'the last stand' is van de democraten die hun 'firewall' (Mueller) verliezen.

Verder: https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/cohen-admits-democrats-set-up-his-hearing-implicates-schiff-and-cummings-along-with-his-attorney-lanny-davis-video/

Verder:
Niet meegekregen dat Cohen gezegd heeft dat ie NOOIT in Praag is geweest.

Valt dat ff tegen voor de anti trumpie fanta cry babies.


En zo dondert de Russia collusion hoax volledig in elkaar, pain is comming.

Verder:
Hier zie je hoe Cohen onwillekeurig 'ja' knikt op de beweringen van Jordan:

[quote]
Jim Jordan was not holding back at all during his opening statement...

[/quote]


Cohen heeft zijn speech gezellig samen met wat demonrats voorbereid.

Verder:
De democraten hebben zich wederom zelf in de voet geschoten met deze hearing:

10
14 Proemevla

@11
Denk eens even na.

Het is gewoon een link naar de video van de gehele hoorzitting van gisteren zoals uitgezonden op C-SPAN, het politieke kanaal van de VS.

Dezelfde videobeelden van de hoorzitting waar allerlei media en kranten stukjes uit plukken om er artikelen over te maken. Persoonlijk vond de bedrage, die ik in het Nederlands heb uitgeschreven in @2 , van rep. Carol Miller wel het meest treffend!

Blijkbaar kan jij de zienswijze die ik met de republikeinen en haar in het bijzonder deel zeer moeilijk verdragen. Maar dat is toch nog geen eerlijke reden om troep en onzin te roepen?

10
15 blauwe_schildpad

@15
Hoi

4
16 Schildpad

En natuurlijk moest Cohen nog ff vermelden dat Trump een racist is hoewel dat misschien niet zo duidelijk wordt (Trump heeft namelijk meer gedaan voor de 'blacks' in korte tijd dan Obamski in al die jaren er voor.

Erger nog, ook dit is een grote leugen, erger nog, hij heeft Candice Owens proberen over te halen op de 'Trump is een racist' trein:

[quote]
Should I go nuclear on @MichaelCohen212 ? Who I know from years ago and who tried to approach me last summer to help “change the narrative” (also known as LIE) about the President?

Because I’m thinking I should. This coward plotted this entire “racist” lie to save himself.
[/quote]
https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/boom-candace-owens-drops-bomb-michael-cohen-approached-her-to-lie-about-racist-trump/

Zoals ik al schreef, de democraten breken zichzelf volledig af, hun leugens en manipulatie, de coup pogingen worden openbaar, net door hun eigen acties.
Trump hoeft zo meteen (binnen een weekje of drie) alleen wat documenten te openbaren en daarna kan massale vervolging starten.

10
17 Proemevla

Miller had gisteren geen vraag, geen inhoudelijke inbreng, geen positieve inbreng. Deze rabiate Teaparty tante etaleerde gisteren enkel haar complottirade tegen de Dems.

1
18 Crannbuidhe

** gebruiker verwijderd **

@16 slechte openingszin als je wilt flirten met andere schildpadden question

19 verwijderd322399

@16
Hoi

... hopelijk ben je het met me eens dat er plaats moet zijn voor minstens twee schildpadden op dit forum. Ik zie door een enkele tik op je schild dat ik nog een heleboel werk moet verzetten om je hier in te halen question

6
20 blauwe_schildpad

Gezeik voor de bühne. Achter de gesloten deuren zal er wel meer tevoorschijn komen.
Als je verhoor bestaat uit eerst jezelf ophemelen en dan zeuren dat iemand gelogen heeft, dan heeft dat niks te betekenen. Hoe goed die huichelaars zelf zijn is totaal oninteressant en dat Cohen gelogen heeft is de reden dat de FBI bij hem binnengevallen is en diverse documenten in beslag heeft genomen, waarna de man bij verhoren aan de tand gevoeld werd en wordt.
Ik vind dat circus een democratie onwaardig, maar goed, ik woon gelukkig hier.

0
21 kritischelezer

** gebruiker verwijderd **

Dan wordt het tijd dat ze naar huis gaat en zich laat behandelen tegen dementie. Zij is blijkbaar vergeten hoe de republikeinen zich gedroegen tegen Bill Clinton en Obama. Het is duidelijk dat de republikeinen uit zijn op een dictatuur met een regering zonder democraten en alleen maar republikeinen onder aanvoering van Trump. Dit gaat de republikeinen bij de volgende verkiezingen flink opbreken. Zeker al Mueller met een vernietigend rapport komt over Trump.
Bij het verhoor van Cohen maken zij al duidelijk dat zij niet op zoek zijn naar de waarheid maar naar het in het zadel houden van Trump. Als ik Pence was ging ik, na het afzetten van Trump, regeren met de democraten. De republikeinen hebben hem al laten vallen.

22 verwijderd5929219

@20
Eigenlijk heb ik nogal een hekel aan diversiteit : D
Maar goed .. ik geef je een kans question

Trouwens, ben je een vrouwtje? Wil een maat weten ..

4
23 Schildpad

Daarmee samenhangend de andere big fails van de democraten.

O.a. Harris die met een wetsvoorstel mbt. 'lynchen' komt, toevallig net op het moment dat haar neefje 'Smollett' een verhaal verzint over twee blanken met maga petjes die hem bedreigd zouden hebben, geslagen en een strop om de nek gelegd zouden hebben.

Het wetsvoorstel mbt. het vermoorden van babies (want dat is het als je een al geboren kind laat creperen), volledig in elkaar gestort.
Tevens is hier uit gebleken dat een aantal politici gechanteerd wordt om voor of tegen iets te stemmen.
Net als Cohen nu is opgetreden en net als de fbi, net als het huis, net als de senaat en net dadelijk als Mueller geen enkel bewijs van collusion heeft.

12
24 Proemevla

@24
Huh.
Nu al stoned?
OT.
De dame reageerde behoorlijk vooringenomen. Ze ging er op voorhand vanuit dat Cohen loog. Een beetje intelligent persoon snapt dat Cohen niet solliciteerde naar een nog langer v

0
25 Tismewat

erblijf in de staatsgevangenis.

0
26 Tismewat

Trump heeft zijn uiterste best gedaan om àlles van de Democraten en Obama af te breken.
Goed of slecht: ALLES.
Zoiets blijft niet onopgemerkt.
Nog sterker: het roept een reactie op question

24
27 Uit Den Haag

@25
Nu al met de mond vol tanden, troost je het wordt nog erger (voor jou en de andere cry babies)

9
28 Proemevla

@28
Zielig ben je. Weer niet op de inhoud. Kan je dan echt niks beters dan op de persoon spelen?

0
29 Tismewat

Lasterlijk veinzen dat (bepaalde) republikeinen rascisten zijn is inderdaad ziekerlijk geworden bij de democraten en hun dienders.

Het is te hopen dat steeds de waarheid aan het licht blijft komen.

Zoals ook bleek bij ook de door (democrate) Rashida Tlaib gemaakte, voorbedachte valse, beschuldiging van rascime gisteren aan het adres van (o.a.) Mark Meadows (republikein) die bijzonder spectaculair faalde.

9
30 blauwe_schildpad

@30 is @17

7
31 blauwe_schildpad

@30 sukkel jouw Trump maakte in 2015 deselfde opmerkingen.

0
32 Moien

@23
Bedankt voor je tollerantie!

Hoe symbool van mijn organisme eruit ziet, is denk ik niet echt van belang, aangezien we hier op dit forum alleen spelen met woorden.

6
33 blauwe_schildpad

Kim Jong: I didn’t murder Otto Warmbier
•45: I take him at his word

MBS: I didn’t murder Jamal Khashoggi
•45: I take him at his word

Putin: I didn’t hack the 2016 election
•45: I take him at his word

17 US Intel Agencies: Kim, Putin, & MBS are all lying
45: Fake News!

0
34 Moien

President Trump called
@mattgaetz
last night from Hanoi to talk the Cohen testimony and the threats (since rescinded) Gaetz made about Cohen.
"I was happy to do it for you. You just keep killing it," Gaetz was heard telling him.
(Gaetz told me he doesn't discuss calls w/POTUS)

0
35 Moien

@30
Wat dacht je van de combi Trump/geboortebewijs Obama?

0
36 Tismewat

@33
Ik zal het doorgeven question

Welkom ook : )

5
37 Schildpad

There's no "impeachment fixation" on the Left. There's an *investigation fixation* that arises from *facts*. And finally, there's a constitutional view of impeachment that's admirable: if it's warranted, you do it—if not, not. That's honorable—"let's just focus on 2020" isn't.

0
38 Moien

@29
Je bedoelt wat jij doet, op de persoon spelen, proberen mij als leugenaar en drugsgebruiker neer te zetten.
Dat laatste is al helemaal hilarisch omdat ik dat 'opzetten' daar van (vissen zonder haak) nauwkeurig gevolgd heb.

Zelfs het Crappy News Network geeft toe dat Cohen gelogen heeft: https://www.thegatewaypundit.com/2019/02/wow-even-cnn-admits-cohen-was-lying-today-in-his-testimony-video/

8
39 Proemevla

[quote]
*Wikileaks*
RIPS Michael Cohen
Julian Assange Has Never Had Telephone Call with Roger Stone

Wikileaks Teased DNC Emails in March 2016

This was another lie by Michael Cohen

Wikileaks Called out Cohen for lying under oath again

Once a Liar Always A Liar

https://t.co/8bVbmOxNBC
[/quote]
https://mrjulianassange.com/wikileaksrips-michael-cohenjulian-assange-has-never-had-telephone-call-with-roger-stonewikileaks-teased-dnc-emails-in-march-2016this-was-another-lie-by-michael-cohenwikil-via-assangenews/

7
40 Proemevla

@39
Hij/zij heeft anders wel beet : P

0
41 Schildpad

@30 Dezelfde Meadows die in 2012 hard meeschreeuwde met de birther beweging om Obama ‘terug te sturen naar Kenya’.

0
42 Crannbuidhe

@39
Lying about not wanting a job......
Sinds wanneer kan iemand vaststellen dat iemand liegt over wat hij wilt of niet?
Is dat alles Proem?
Je offtopic gewauwel in @34 zal niet alleen bij mij vragen opgeroepen hebben over je gesteldheid van dat moment. Dat roep je toch echt over jezelf af.

0
43 Tismewat

@43
Blablablablabla.

7
44 Proemevla

@41
Ik weet nu wie de vissers zijn.

4
45 Proemevla

@2 en had mevrouw vervolgens ook nog een relevante vraag aan Cohen?
Of was ook zij alleen maar bezig op de persoon te spelen en af te branden?
geen enkele republikein heeft 1 vraag gesteld.
We weten allemaal wel dat Cohen fout is geweest, en ja hij is veroordeeld maar hij weet ook heel veel over Trump maar dat willen dit soort republikeinen niet weten.
Net als ze niet willen weten dat de man die zij de hand boven het hoofd houden dagelijks bewezen liegt.

0
46 streek

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@56 Nou nou wat zijn we weer grof. Heb je weer hoofdpijn ?...

2 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@18 Het is noodzakelijk om strijdende partijen aan te spreken als zij het oorlogsrecht overtreden. Hamas overtreedt het oorlogsrecht maar dat is...

29 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

De fascist Baudet word gewoon regelrecht betaald door de oorlogsmisdadiger en dictator Poetin Oppakken voor landverraad dat gore zwijn...

39 minuten geleden geplaatst door Rinze

Malinois
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Nee. Ik ben daar nooit aan afgestudeerd. Jij?Maar dit is ook een uitzonderlijke situatie.Israël heeft ook niet te maken met een agre...

40 minuten geleden geplaatst door Malinois

Hendrianus
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Pleuris tuig. ...

42 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

Zwakzinnige klootzak. Jammer dat hij niet ter plekke afgerost werd. ...

44 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

maarten1234
Knock-out na kaakslag, politie zoekt vechtersbaas

niet mee bemoeien, gewoon doorlopen/-klikken...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

MARCUSAURELIUS
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@4Die omgebouwden willen perse tegen echte vrouwen spelen....

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

maarten1234
Rode Kruis luidt noodklok over asielopvang: 'Onmenselijke situatie dreigt'

@13 u vindt dat er geen praktische problemen zijn of dat wij in nabij toekomst daar tegenaan lopen met verandering in demografie?...

1 uur geleden geplaatst door maarten1234

Hendrianus
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@16 Je begrijpt kennelijk niet wat oorlogsrecht is....

1 uur geleden geplaatst door Hendrianus

NK. App
Hot Boob GrabVer Filme PornográficoHdporn EbonyPriyanka Chopra Nude PicturesAnushka Sen Sexy PicSex Video 2022Hentai TrailerAmateur Lesbian Strap OnInfuencers Gone WildFree Brazzers Full VideosBon PornJaxquie Et MichelHuge Teenage TitsGorl XxxCzech Streets VideosThisvid.comnGay PornstrTina LeakMassage Sex HdAsmr MasturbationFree Porn DownloderSocialmediagirldNextdoorstudioLong Hair Girls Sex VideosJapanese Hot RomanceDani Daniels And Danny DWife Sister PornPornô De JaponesaVídeo Pornô Amador BrasileiroLondon ReignsDani Speegle NudesLittleangelphNaked StepmomSaree Bhabhi XxxSexy Video With Hindi AudioJapani Xx ComKendra Lust 2022Celine Alvarez PornstarSarh Banks PornXnxx Teacher TeluguLiya GottiBhojpuri Xxx HindiAlaina Dawson PornstarLesbian P OrnPornvideos To DownloadKannada Ladies SexSex Video Hd BiharIndia American PornMalin Akerman NakedBbc VintageAmeatur NudePorn Good PornCelebrity MudeEu Quero Assistir Um Filme De PornôSamantha Saint PornKellan HartmannGay Sisy PornLesbian Porn PrisonPerfect Breasts NudeHaley King PornSimilar Website Like MmsbeeWoahkenzy PornHannah Waddingham NudeFliz Indian MoviesJames Deen VideosLatina DoggystyleAngela White ShemaleFull Hd Sexy Video Full Hd Sexy VideoXxxx Photo HdKaede NiiyamaDesifunFemale To Male PornAlektar BlueXxx Bangali Boudi VideoStripchat TransBridale22Hindi Ki BfBizarra PornHuge Sexy TitsXxxx Sex VidioHiral Radadiya SexTamilnadu Sex PadamNice Aunty Sex VideosPolicias PornPorn Video Mp4American Bf MovieSiblings CaughtIndian Pron GirlCunninglusLive Nude WomenUnsencored Anime PornEbony Cams.Celeb HijadQuadrinhos Porn 3dGardevoir HentaiDan Benson PornChina XvidNude HannahShriya Saran Hot NavelHorsesexualInnocent XxxIndian Sex Movies Free DownloadFull Porn GideosAmateur Porn UploadAssmassageDickhd DailyNaked LesdianHotlesksVideosporno GratisDiscord PutariaPornos De VideosChichisexVickyhyuga PornVictoria FoxxxPornhub Bethany BenzTeal Estate PornHotsex BbwTube X PronMmxxxBig Dick In UnderwearGirlfriend GalliesVr PorndownloadBrazzers 1Yulia Nova NudeKidnap And SexIndian Porn SareeTelugu Aunties Fucking VideosHorny Teen PornPron HuntHotsex VidioAnnel Sex VideoWife's First Time SwingingAnime HentauLuana AlvesAmerikan Porn VideoIndian Student Teacher Sex VideoVery Hot XxxxSexy Aunty XIndian Pov Sex VideosHindi Web Series SexNoodlemagzinesGames Of DesirsPassion_ Hd ComLili Simmons NudePakistanii XxxXxx Videowww.comJason Luv SexXnxx Indian Brother SisterCase No. 7906255 - Runaway GirlSunny Leone Porn Video Download