achtergrond

Geenstijl

Boze bouwvakkers op weg naar De Gelderlander

Krant beledigt zeer belangrijke beroepsgroep met walgelijke cartoon.
Werkmannen willen wraak.

Een groot leger van 100.000 bouwvakkers is onderweg naar Nijmegen om het hoofdkantoor van De Gelderlander (aan de Kaapstaander nummer 24) eens grondig te verbouwen. Het gaat om zes colonnes schilders met jerrycans thinner, tien bataljons timmerlieden met accu-reciprozagen met piranha-zaagbladen, 2000 boze betonvlechters met enorme pneumatische staaldraadscharen, 500 metselaars met speciekuipen (voor betonvoetjes) en 20.000 stratenmakers met 200 vrachtwagens vol scherpe keien.

De bouwvakkers zijn PISWOEST omdat ze door De Gelderlander als een stelletje vrouwonvriendelijke viespeuken worden neergezet in een cartoon in de krant over straatintimidatie, en hebben plechtig beloofd het hoofdkantoor van De Gelderlander met de grond gelijk te maken alsook alle werknemers van de krant de Waal in te jonassen.

"Wij zijn gvd toch geen """straatjongeren"""? aldus een woedende betonvlechter, die anoniem wenst te blijven. "Bovendien... kijken en fluiten is niet verboden dus, staat in de Telegraaf. We gaan die pennelikkende teringlijers eens een lesje leren."

De Persgroep-krant wilde niet reageren, maar dat kan komen omdat ze allemaal al gevlucht zijn. Later meer.

Reaguursels

Tip de redactie

Wil je een document versturen? Stuur dan gewoon direct een mail naar redactie@geenstijl.nl
Hoef je ook geen robotcheck uit te voeren.