NPO-presentatrice woest over intimidatie DENK (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Nieuwsgierig in Media  ·  65 Reacties

  • 19
  • 1521x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Denk is een link van Erdogan om de democratie van andere te ondermijnen!

1
51 Zie Hier

@48 "want sinds 5 jaar haat ik 1 volk"

En welke ( traumatische ) gebeurtenis ligt daar aan ten grondslag ?

3
52 21st Century Guy

@48 “nooit in de hele Nederlandse geschiedenis in de tweede kamer is er zo haat gekomen door maar 1 partij”

Wat, heb je de opkomst van de PVV compleet gemist?

4
53 Attercopus

Wat een prachtige reacties zijn hier weer te lezen, puur amusement zo vermakelijk. Men verwijt Denk intolerantie en haat, echter onze rechtse onderbuikjes doen hier precies hetzelfde. De ander verwijten dat hij en splinter in z'n oog heeft maar de balk in het eigen oog niet zien.

3
54 reality

@53 Denk en de PVV zijn beide partijen die populistisch zijn en niet met of tot een oplossing komen voor een harmonieuze samenleving samen met mensen van allerlei afkomst en geloof.

https://jalta.nl/politiek/de-pvv-en-denk-zijn-ruziende-broertjes/

Het was ook een vreemde zet van Kuzu om alleen de kamerleden van een andere partij met een Turkse achtergrond aan te spreken aan welke kant ze staan (i.v.m. Armeense genocide of kwestie)en ook hij nog eens een interview gaf aan een Turkse zender en krant daarover.
Ben je kamerlid in Nederland of ben je dat voor Turkije? Kuzu geeft namen prijs van kamerleden in Nederland en dat noem ik een klikturk!

https://www.elsevierweekblad.nl/nederland/achtergrond/2018/02/589972-589972/

"Politici van Turkse komaf overspoeld met haat"

Erkenning Armeense genocide Vijf Kamerleden van Turkse afkomst worden „landverraders” genoemd. Is het een opzetje met ‘pro-Erdogan media’?

Hij werd er zelf door een twitteraar op gewezen. Hé, landverrader, twitterde iemand GroenLinks-Kamerlid Zihni Özdil in het Turks toe, met een link naar een filmpje van de Turkse zender Ahaber. De video was een interview met Denk-leider Tunahan Kuzu, donderdagavond in de hal van de Tweede Kamer, nadat het parlement de moord op Armeniërs in 1915 erkende als genocide.

Denk stemde als enige partij tegen. Van het debat had Kuzu live verslag gedaan vanaf Facebook, een samenvatting ervan verscheen diezelfde avond nog met Turkse ondertiteling op zijn profiel. Kuzu vervolgde het interview op de Turkse tv met een oproep aan „in Nederland woonachtige landgenoten”. Turks-Nederlandse politici, in het bijzonder van VVD en D66, zouden volgens hem bevraagd moeten worden over hun positie inzake de Armeense genocide. „Ze moeten nu kleur bekennen en laten zien aan wiens kant ze staan.”

Hij is wat betreft trollen wel wat gewend, vertelt Özdil. „Maar wat er afgelopen week gebeurde, heb ik nog nooit meegemaakt.” Honderden haatberichten ontving hij via Twitter, Facebook en e-mail. „Heel intimiderend”, zegt Özdil.

Scheldpartijen
Er verscheen een groot artikel in Sabah, de grootste regeringsgezinde krant van Turkije, waarin vijf Turks-Nederlandse Kamerleden als landverraders werden betiteld. Pas toen ging het echt los, vertelt SP-Kamerlid Cem Lacin

Bron: https://www.nrc.nl/nieuws/2018/02/28/politici-van-turkse-komaf-overspoeld-met-haat-a1593862

0
55 Nieuwsgierig

@53
Zonder al die criminele en extreme moslims had de PVV nooit bestaan, ben je zeker even vergeten!

0
56 Niet wit niet zwart

@55 "Denk en de PVV zijn beide partijen die populistisch zijn en niet met of tot een oplossing komen voor een harmonieuze samenleving samen met mensen van allerlei afkomst en geloof."

Dat ben ik met je eens. Het opkomen van die partijen laat duidelijk zien dat de samenleving aan het polariseren is. Neemt niet weg dat ze allebei bestaansrecht hebben: kennelijk willen mensen zich door dat soort partijen laten representeren. In een democratie heb je dat maar te accepteren. Maar het liefst zie ik ze allebei verdwijnen.

1
57 Attercopus

* Verwijderd door de redactie *

58 hk-sr

@51 Het lijkt er wel op. Özturk in dit geval laat hiermee zien dat (hoogopgeleide) mensen met en allochtonen-achtergrond hun mening niet mogen uiten in een kritisch programma.
Hij ziet het als de problemen uitten of de vuile was buitenhangen die in bepaalde gemeenschappen kunnen spelen.
Hij ziet liever dat die mensen helemaal niet integreren en geen kritiek uitten, want dan heeft de partij geen achterban en dus geen bestaansrecht meer.
Zou Fidan Ekiz de programmamaakster veel te maken hebben met discriminatie?
Misschien hoofdzakelijk van het meer conservatieve of laag opgeleide deel van mensen met haar achtergrond!

0
59 Nieuwsgierig

@57 Kan het daar volkomen mee eens zijn! Gelukkig leven we hier nog in een democratie waar vrijheid van meningsuiting een groot goed is! Censuur hebben ze in Turkije en daar willen wij in Nederland niet naartoe!

0
60 Nieuwsgierig

@59 klopt zodra een hoogopgeleide geïntegreerde intelligente (kan niet anders) allochtone waarheden naar voren brengt word hij of zij direct geïntimideerd en krijgt te maken met discriminatie door die groep.

De Denk-erdogan-club heeft liever dat de allochtone dom blijven zijn ze makkelijk te manipuleren!

1
61 Zie Hier

@12 Tijd voor een wet, dat ze 3/5 mens zijn dan.

1
62 Vilseledd

@60 Ik heb even een bruggetje geslagen om de aandacht op een zeer interessante aflevering van de serie "De pen en het zwaard" van Fidan Ekiz te vestigen.

Een aflevering van de serie gaat over democratie en persvrijheid, censuur in Turkije.
Fidan Ekiz is naar Turkije afgereisd en ze interviewt verschillende mensen die voor de Turkse media werken of werkten.

https://www.npostart.nl/de-pen-het-zwaard/01-05-2016/VARA_101378929

0
63 Nieuwsgierig

@63 Eigenlijk is hetgeen Özturk nu probeert te doen bij het programma De Nieuwe Maan (koers proberen te veranderen) een beetje in lijn met de (zelf) censuur die in Turkije heerst en heeft dus raakvlakken met die geweldige documentaire van Ekiz.

0
64 Nieuwsgierig

@ 53 Attercopus

dan wil ik dit nog wel vermelden , zonder die hele hordes moslims die in al die jaren alleen maar eisen en eisen en haat praten over de westerse cultuur maar wel hier in Europa teren op alles wat Nederland en Europa te bieden heeft , had de PVV nooit nodig geweest , en was de PVV nooit een partij geweest .
heb jij wel in de gaten welke kant het opgaat als wij die moslims maar hun zin geven ????
bv verplicht halal eten op basisscholen , universiteiten worden aangepast om bidruimtes te maken voor die moslims , hele wijken in Nederland worden geterroriseerd door moslims , de UK heeft in Londen al vele Sharia rechtbanken , zweden wat zo mooi en liefdevol volk was zijn in meerdere steden overal no go zones , heb je de Schilderswijk in Den Haag gezien hoe dat in 20 jaar veranderd is , kind huwelijke worden toegepast en toegekend , als een Nederlandse pedofiel wat flikt word die aan de hoogste boom op gehangen , maar van de moslims accepteren de linkse zooi het wel , op basisscholen in Duitsland zijn ze van plan om Turks en Arabisch de kinderen te leren , hier in Nederland worden zwembaden aangepast voor moslims , ik kan zo nog wel uren doorgaan gozer , maar geen 1 volk heeft zoveel te eisen of heeft geeist in de hele wereld geschiedenis als de islam met hun moslims , en maar wegkijken , naar het grootste gevaar voor de vrijheid waar wij nu nog in leven ,
en daarom is de PVV toen gekomen omdat die wel wakker was en is hoe het steeds erger word met de vernietiging van onze manier van leven en onze vrijheid .
en kom niet met de woorden van , oooooooo dat is allemaal nep nieuws , het is de waarheid en overal in de wereld en ook hier in Europa loopt het steeds meer uit de hand , en eens barst de bom , want wie kan er in hemelsnaam achter zo haat volk staan en achter zo geloof , dan moet je zelf al krankzinnig zijn om achter de moslims met hun islam te staan , of een landverrader die het liefst Nederland en Europa tot een moslim staat willen maken .

0
65 kiekeboeboe

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

2 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

3 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

3 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Gifs De PornosHow To Do Sex VideoJapaneese Game Show PornSites Pornô BrasilX Video Movie FullAnimated Porn English DubFull Movies PornNipple Slip RedditOnlyfans ListXxx Brazer VideoXxx LesRachel Star AnalAutumn Falls BangbusHd Sex Video 4kGolden Shower HentaiBhabhi Ki ChaddiTamil Aunty Cheating SexBlue Picture Video Blue Picture Video Blue Picture VideoKiki Peach PornCzech Twins PornAnissa Kate BjAngela White JavStovkings TeaseAv TubeAkanksha Puri NudeXxx Brazzers HotCharlotte Flair BoobSamoan PussyVer HentayVideo Sexxx GayHottest Black PornstarsGymnast Brittany JohnsonHot Sexy Blue MovieFreeporn.comMoms Porn SexyHuge Asian TitiesStrapon VideoMadicinKatrina Xxx SexDesi Sex YoutubeA-z NudeRenee Winter NudeCrystal Hefner NudeRara Knups PornKamal SexMmmkjay OnlyfansHindi Voice X VideoFifty Shades Darker Full Movie OnlineBareback BastardsMallu KumtazFulltrannyLindsay Capuano OnlyfandPure Taboo.cpmCuteeassabutton NudeXxx GrupShesatlantis PornMom And Son Make LoveErotica ComArab XxxxCold XxxXxx Videos Of Indian GirlChristie Brimberry Only FansTs EscorLesbiasn XxxNude Geena DavisBangla Xvideo Bangla XvideoJhony Xxx VideosWww Gigolo ComGirls In Tight LeggingsDani Hd PornAsian Porn MassgeBib Cock XxxAsmrpornFemmes Nues Et BellesLoving PornThe Fan Van OnlyfansEmbarrassed Nude FemalPublic Agent Porn MoviesViphanaaelsOral Creampie CopilationSucking DiSixey Video HdWarina Hussain SexElizabeth Olsen XxxNude Movie ActressDesi Cam GirlDayna VenttaSam Vu PornErosberyImagenes PonoFilm Pornos FrançaisVideo Porno 4kMia Goth NakedXxx Com YogaNaked Hairy Mature WomenBengali Sex PornGand Maar VideoSexy Video Bf Sexy VideoBf Sex Video OnlineMallu Reshma Sexy VideoLivevioletPorn Movies Free DownloadsFabswinger LoginHotel Me SexSophia Leone Latest VideosTransvestite PornosRebtubeIssanutbabyDisha Vakani NudeMisscarramello OnlyfansEngorgedtitsSaraunderwood Onlyfans LeakXxx Vide0 HdSexy Nude PussysSxp PornBest Porn BreastsXxxtrasmallOffice Sex Xxx3d Xxx ComOhmibodAsian Pormسكس تنميNaked Women TwitterHentaiporn UncensoredGorgeous Babe PornInterracial Dating Central AppDesi Bengali PornXvideo Hindi MePornhub Indian ActressSimillar PornPussy PhptosMilk Drink SexXxxboy VideoBlacksextubeMafiadaputariaSexo ColombianoJynx Maze PornFilm Semi FullExcort XxxBest Porn StatrsIg Porn AccountsGames Porn MobileSchoolpornPakistani FuckRomantic Adult VideosXxx Hd CoDehati Hot SexXxx Porn Video HotSex Punjabi HindiEroticyoung