door Rick Schurman in Politiek  ·  48 Reacties

  • 26
  • 894x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Kinderen inzetten voor propaganda is idd wel een brug te ver.

6
1 solidsteel

Scholier (1question start meldpunt tegen ‘links onderwijs’
De 18-jarige scholier Mats Nelisse uit Schiedam is op Instagram gestart met een meldpunt voor ‘linkse indoctrinatie’ op middelbare scholen. Hij heeft inmiddels ruim 5000 volgers.
https://www.vosabb.nl/scholier-18-start-meldpunt-tegen-links-onderwijs/

5
2 in holland

Ongehoord dat scholen actief meerwerken aan het instant houden van de klimaatleugen. Het klimaat verandert inderdaad, maar doet dat al miljoenen jaren. Dat kunnen mensen niet tegen houden of veranderen. Als je denkt dat wel te kunnen ben je dom en arrogant. CO2 heeft de natuur nodig om planten en bomen te laten groeien. Klimaatverandering heeft een verband met de zonneactiviteiten en niet met CO2 uitstoot.
Wetenschappers die met argumenten de door de VN en andere organisaties bedachte klimaatleugen weten door te prikken komen op een zwarte lijst of worden anderszins de mond gesnoerd. De door links gekaapte mainstream media krijgen de vrije hand deze leugens te promoten en voor waar te verkondigen; een grote schande!!!!!

8
3 bozeman

@2 Mats Nelisse is voor mij een topper.

6
4 bozeman

Het "vak" maatschappijleer is ook één en al linkse indoctrinatie.

6
5 in holland

De klimaatverandering is door de mensheid aangejaagd, en dat is een niet meer te ontkennen, wetenschappelijk te onderbouwen feit, en daarvoor is dit inderdaad educatief verantwoord.

Moeder zal zelf wel niet al te lang naar school zijn gegaan. Da's meestal met die ontkenners.

32
6 Biesbush

Zie je nou wel dat de scholen koste wat het kost de politiek-correcte opinies over het klimaat erin stampen, en dat het door de school bedacht en aangestuurd is? En ons maar wijsmaken in de MSM dat bepaalde leerlingen de voortrekkers zijn, en natuurlijk geen woord over al die dingen die scholen omtrent het klimaat doen en als school beslissen te gaan demonstreren voor het klimaat.

5
7 Wendel

Een min of meer verplichte deelname aan een door de school georganiseerde "demonstratie" maakt de manifestatie als menings-uiting compleet waardeloos. Het is helemaal geen menings-uiting van die leerlingen maar een semi-verplicht school-uitstapje. Ook wordt leerlingen hiermee ingeprent dat het normaal is, dat je erop wordt afgerekend wat voor meningen je hebt over politieke onderwerpen.

3
8 Wendel

@2 Een uitgekookt joch, die heel slim gaat profiteren van de eindeloze domme opstandigheid van de oliedomme populistenkudde. Meer is 't niet.

28
9 Biesbush

Laat alle ontkenners van de klimaatverandering nou lekker op Nieuwskoerier blijven klagen. Dan gaan tienduizenden scholieren lekker de straat op om te demonstreren. Die laatse groep krijgt het over een aantal jaar voor het zeggen. En da's mooi.

25
10 vanBinsbergen
11 Corr Bhán

@9
Wie is er nou de ontkenner?
En heb je nou weer een een andere account?
Deed de kritiek op je domme linkse opmerkingen teveel zeer?

3
12 in holland

@7 Uit het artikel:
“Ik heb in totaal vier à vijf boze reacties gekregen”, antwoordt de directeur, “een vijftal reacties op 740 leerlingen, dat valt al bij al mee.”

In toaal dus 736 slimme deugouders.

23
13 vanBinsbergen

Nog erger is als kinderen naar een moskee op “excursie” moeten.

3
14 Interessant

@13 Wat maakt hun slim?

3
15 solidsteel

Ieder kind met een fatsoenlijke opvoeding en een hart hoort links te zijn. Pas op latere leeftijd komt de nuance.

Deze moeder is van God los.

29
16 Realisme graag!

@15 Da's aan jou om te beoordelen. Houdoe.

21
17 vanBinsbergen

@16 "Ieder kind met een fatsoenlijke opvoeding en een hart hoort links te zijn."

Waarom?

4
18 solidsteel

@12 Gaat het wel helemaal lekker met je? Je ziet spoken namelijk.

20
19 Biesbush

@11

Als dat zo is, betekend dat dictatuur vanuit de blijkbaar dominerende linkse hoek.


Links is lands gevaarlijk.
Een Nationaal gevaar.

De nieuwe NSB. vergeet dat niet tijdens de komende stemmingen.



.

5
20 Dachtutniet

@13 "In toaal dus 736 slimme deugouders."
is dat zo?

4
21 RobP

@17 Daarom vraag ik het want ik kan mensen die ik niet ken aan de hand hiervan niet beoordelen. Jij wel , vandaar de vraag.

4
22 solidsteel

@15 De slimme meter thuis. question

1
23 Bluth

@23 Of het smartphone gebruik zeker question

3
24 solidsteel

@13 Oef, dat is dan weer heel erg kort door de bocht. Je doet namelijk alsof iedereen die niet heeft geklaagd ervoor is, er geen moeite mee heeft. En dat hoeft natuurlijk niet zo te wezen, vandaar dat het nogal kort door de bocht is.

Het is wel weer typische retoriek, dat dan wel weer.

1
25 Bluth

@20 "Een nieuwe NSB" Goh, dat klinkt als een intellectuele conclusie...

Dat je überhaupt om staat bent om iets op te schrijven joh.

16
26 Biesbush

Dat is natuurlijk ook absurd van die school, je kunt kinderen nooit tot zoiets verplichten. Op de school waar mijn zus werkt (ook in België) waar Belgische les aan asielzoekers en andere buitenlanders gegeven wordt wilde een collega ook al met een hele klas mensen mee gaan lopen in zo'n demonstratie, terwijl die leerlingen niet eens begrepen waar het over ging. Uiteindelijk mocht dat niet van de directie van de school, maar het idee was belachelijk.

2
27 RoosjeB

@9 Doe eens een poging om van je kokervisie af te komen. Mensen met tegenargumenten het etiket dom op plakken, dat is pas dom en zelfs een beetje fascistoïde.

4
28 bozeman

@28 De kokervisie ligt geheel bij de volledig hersendode, elkaar napratende ontkennerskliek. Dom is hier een understatement.

17
29 Biesbush

Och het spreekwoord luidt: als je op je 18e niet links bent dan heb je geen hart. Ben je op je 40ste nog steeds links dan heb je geen hersenen. Zodra die jongeren gaan werken en een beetje levenservaring opdoen verdwijnen de irrealistische idealen komt er vanzelf meer realisme - links onderwijs of niet.
Het is niet voor niks dat de politiek de leeftijdsgrens voor stemmen omlaag wil - jongeren zijn nog gemakkelijk beinvloedbaar.

3
30 Conradijntje

@20 Helemaal eens. Alles wijst er op dat linkse types streven naar een soort DDR 2. De staat dicteert wat je moet denken en mag zeggen; iedere vorm van kritiek moet de kop worden ingedrukt. De staatspropaganda van NPO gaat al aardig in de richting van DDR propaganda.

5
31 bozeman

@28 : Helemaal mee eens. @9 is een typisch voorbeeld van de pot verwijten dat de ketel zwart ziet. Je mag het niet eens zijn met mensen, maar door zo te gaan generaliseren, polariseren en te ontmenselijken diskwalificeer je jezelf direct in een discussie. Dit is namelijk wat je noemt een onderbuikreactie. Precies datgene waar hij die oliedomme populistenkudde van beschuldigt. Triest.

2
32 Gezond boerenverstand

@30
Maar laat die kinderen nu gewoon lekker idealistisch zijn.

5
33 Realisme graag!

@33 Kinderen zijn van zichzelf al idealistisch en worden dat minder naarmate ze levenservaring krijgen - een natuurlijk proces. Die beinvloeding door volwassenen is daardoor een beetje zielig - mensen die het niet kunnen verkroppen wanneer de ander een andere mening heeft.

1
34 Conradijntje

@3 : Die opmerking zou bij Nu.nl op slag gewist worden. Wat jammer is, want mi klopt je uitspraak niet helemaal, en daar zou openlijk over gedebatteerd kunnen worden zonder in scheldpartijen te vervallen. Maar in het licht van de huidige ontwikkeling, laat maar. Beter zo'n keihard standpunt dan een goed gesprek, toch, Nu.NL? Hoeveel slapende honden willen ze eigenlijk nog wakker maken? Verplichte deelname aan MARSEN? Permanente hersenspoeling op school, maar geen onderwijs? Oh wacht ze hoeven niet meer te kunnen rekenen. Is veel te lastig, logisch denkende mensen. De EU als god en CO2 als duivel, geloof met het mes op je keel of wordt uitgestoten!

1
35 Ness

Mensen geniet van het leven en laat die klimaatmaffia maar lekker oprotten naar de hel.

2
36 DNEUS14

Verplichte linksse marsen zijn 1 op 1 overgenomen van de kinderen die voor de brulsnor moesten defileren.

1
37 Rex

@36 Misschien is het probleem dat te veel mensen naar de hel gaan. Dan moet die poort steeds open en ontsnapt de warmte. Extra opwarming dus. De duvel moet dan extra hard stoken, dus nog meer opwarming.
Kortom meer politie is goed voor het klimaat question

1
38 Rex

@36
Je zult maar een ouder zoals jij hebben....

5
39 Realisme graag!

Deze kinderen worden gewoon politiek misbruikt door het overwegend links georienteerd onderwijs.
Persoonlijk vind ik het schandalig dat deze kinderen voor het Europese klimaatakkoord karretje gespannen worden om dat akkoord erdoor te drukken.

1
40 Rapunzel

Mijn neefje en nichtje hebben zich afgekeerd van de linkse propaganda.
De invloed van school is niet zo groot als de invloed van thuis
Sterker nog, zij zijn er zich zo van bewust dat ze DOOR de linkse propaganda er veel verder van af staan.

0
41 dloops

Dit is geen educatie, maar ordinaire recrutering.... En voor wat? Los van de discussie is kinderen inzetten voor je eigen verdwaalde ideologie een misdaad.

0
42 Rolmops

Als kinderen nog niet voldoende gehersenspoeld zijn omdat ze weigeren hier aan mee te doen dan gaan we nog even verder met hersenspoelen door middel van het verplicht bekijken van politiek propaganda matreaal. De volgende sportles is op een groot plein waarin meisjes in groene turnpakjes het logo van Groen Links zullen uitbeelden onder toeziend oog van Jesse Klaver.

0
43 RazorBlade

Bij de EU dictatuur worden alle middelen ingezet om de vrijheden verder in te perken. Stem ze weg, het graaiende linkse tuig.

0
44 Positivo

Het is duidelijk dat de verkiezingen eraan komen.
Aandoenlijk hoe de Forum types hun best doen.
(Voor de duidelijkheid GL is niet mijn partij , maar het valt me wel op.)

1
45 eh

Kinderen verplichten om mee te demonstreren; dat zijn Noord-Koreaanse toestanden daar op onze linkse scholen.

1
46 greenmango

@42 volgende recrutering zal zijn

snuffelstage op de sea watch in de middellandse zee

0
47 metoo

We hebben een hoop geleerd van Goebbels. Hoe meer er opdraven, hoe geloofwaardiger het is .. Kinderen vinden het prima, want een dagje geen les. Vies misbruik van de linkse ratten.

1
48 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bleke Betty
De militaire uitgaven zijn wereldwijd op een absolute recordhoogte en stijgen ongekend snel

Die vindt er helemaal niks van, die wacht op input. :D ...

zojuist geplaatst door Bleke Betty

Marrie1
Zo kies je als vrouw de perfecte kantoortas

Ga gewoon naar de kringloop voor een tas, in het kader van recycling en millieu....

1 minuut geleden geplaatst door Marrie1

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

Ach voorlopig bevinden zich duizenden liters olie in een windmolen. Wordt deze olie vaak ververst? Een windmolen op zee bevat ongeveer 2000 lite...

1 minuut geleden geplaatst door Bleke Betty

Marrie1
Zorgen om uitgeprocedeerde criminele vreemdelingen die op straat belanden: 'Er lopen tikkende tijdbommen rond'

Zet ze gewoon vast in een leegstaande gevangenis.Weeg de belangen en gevaren tegen elkaar af, die van de maatschappij en die van de uitgeproc...

3 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Bop
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Wel vreemd dat de Telegraaf alleen iemand van de vereniging zelf voor de camera kreeg en verder alleen mensen die niet met hun ideeën eens zijn...

4 minuten geleden geplaatst door Bop

Bleke Betty
Stoomtrein in Efteling stopt met stomen om klimaatdoel te halen

@38 Hahaha, ja je hebt helemaal gelijk! Vandaar dat zij naakt waren, bij ons ging dat moeilijk met onze kledinglijn. :D ...

4 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
De militaire uitgaven zijn wereldwijd op een absolute recordhoogte en stijgen ongekend snel

@2 1 miljard is 1000 miljoen, dus 2.294 miljard euro = toch wat ik zeg 2294.000 miljoen euro.2294 duizend miljoen euro, wat klopt daar n...

5 minuten geleden geplaatst door Bleke Betty

duurendaal
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

1. Italië heeft een deal gesloten met Albanië en valt onder dezelfde verdragen als Nederland. Ergo: het draait niet om de verdragen, maar om d...

8 minuten geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Indian Hot Sex PornAmber Rose PornPorn Xxx Mia KhalifaNerd Baller UncensoredJavgo.tvOku-sama Wa Moto Yariman -besluted-Tiger Benson PornBlue Film Hot SexDesiresfmBest PartyxxxPorky's Nude SceneLink HentaiManyu Hiken ChoFemale Wrestling NakedBoss Secretary Sex VideoPorn RubiasMalik DelgatryMature Couple SexMonalisa SexBrandin RackleyBrezzers Porn FreeJaqui Michel PornAnimação PornLesvian PormSmall Ass PornSavita XxxIndian Collage XnxxXxxsexhindiDownload Video Sex KoreaKefla PornMasala GirlsUpskirting PublicPeriscope NudesBarbara Eden NakedDisha Vakani NudeFitness Nala PornLexi VictoriaMen With Big DicksTexasmilf PovParis Hilton BjQuadrinhos Heroticos.netGay Furry Porn ComicSenelone XxxPornorAngrejBengali XxxxxXxx New Latest VideoFriends Mom Porn MoviesBrazzere Free VideosKorean Celebrity PornMariaboseWillow Ryder ThreesomeHow To Give A Good Blow JobAnny BunnyWild Xxx VideosPornhub Fake TaxiAtk PornYoutube Gay PornLulu Chu HospitalPornography On TwitterReddit NhentaiMasturbadores ChicasAngela White SexCreampie CompilarionViolet Star PornUp Skirt Ebonyموقع افلام سكسيةPornographie AnalOnly Teens BjRomina MalaspinaIndianmaidsexPorn Hub ConMachogayLicking MomFree PornographersVintage Erotca ForumXviewosNovinha Do Tik Tok PeladaSpongebob PornographyXxx Photo BoySelina Fox NudeGenevieve JoliePorn GymMom Mother Son PornOrgasmatrixPorn GameaPhoto De SexePorn AggressionMeltys QuestTürkçe Altyazılı Por NStepmother's FrindsSuhagrat XvideoXxx Alt BalajiHttps Www Brazzers ComHindi Comedy Sex VideoHoneymoon XxAnnel Sex VideoMature.porno TubeNude ImagingSites +18Homey Gold PornSister MasturbatingPorntrex.commWww Xnxx Vido ComFree Porn With RedheadsNaked VidiosXxx Indian First TimeMomgangbangHentai PornGay PornographieXhamster Sex PornTruth Or Dare Porn VideosMallu Maria AuntyAra Queen Bae PornRuined PussiesFree Pirn VidrosSite For Indian PornVídeos Eróticos NacionaisDomino PreseleyCandaulismKajal Agarwal Nude PicsLesbin Rape PornHidden Naked CameraXnxx New Sex ComFamily OrgyBlackpussy EbonyScato PornoFree Porn Video MobiOral CreampiecompilationRae Lil Black NakedJapanese X MovieAnn-margret NudeGrind PornAnusithara HotSamus Aron PornDani Daniels PornosuMy Desi.nerPorhnoJenna Starr XxxXxx Blu MoviHd Porn HindiSamantha Rone XxxBig Tit HangingXham LiveGay ScatvideosPlumperpass.commMen Com XxxLordaardvarkFuckig MoviesXnxx Mood