door Wokkel in Binnenland  ·  89 Reacties

  • 30
  • 850x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@45 Als je de poll " hoort islam bij Nederland " ziet dan hangt de CDA achterban meer tegen de PVV en FVD achterban aan.

2
51 21st Century Guy

@48 dus gaan ze toch voor het geld.....
Het is nou eenmaal zo dat er kennelijk onder rechts minder gevoel voor saamhorigheid, sociaal werk, iets voor de maatschappij willen doen aanwezig is en al helemaal niet als het niet al te best betaald. Dan moet je niet klagen dat er niet genoeg rechtse leraren zijn maar stimuleren dat die rechtse geldlopers socialer worden en voor de klas gaan staan.
Ik zou zeggen, deze jongeman en zijn mede petitie ondertekenaars die nog op de middelbare school zitten allemaal een lerarenopleiding gaan doen. Maar ik denk dat ook deze jongeman voor het geld zal gaan kiezen in zijn studie.

4
52 streek

@51 Veel dorpelingen dan krijg je dat.

6
53 Harry Kroepoek

@52 Dan moet je ook lezen wat ik er nog meer over heb geschreven.
De meeste linkse mensen doen dat ook.

Wat tegenwoordig het onderwijs in gaat zijn mensen uit de socio-hoek en daar hebben ze van die vreemde ideeën, ze noemen zich links maar zijn het nauwelijks.

1
54 MARCUSAURELIUS

@52 Lol wat heeft leraar zijn met "sociaal werk" en "iets voor de maatschappij doen" te maken? Krijgen helemaal niet slecht betaald navenant ze zo weinig werken.
Het zijn maar ambtenaren hoor lol. Sociaal werk, hoe krijg je het verzonnen.

7
55 Yisrael

Meneer Beertema van de PVV dient een motie in die niet eens op de homepage van de PVV te vinden is. Wonderlijk weer dat Tweede / Eerste Kamerleden nooit op de homepage vermeld worden. Die plaats is blijkbaar alleen weggelegd voor Heilige Geert met z'n IIKKE, IKKE.

13
56 Huttspot

@56 Op de homepage van de PVV mag niemand anders iets schrijven als Geert. Het is tenslotte zijn homepage. Er zijn geen andere leden.
De PVV=Wilders en niemand anders.

6
57 sockknitter

@57 : Zielige vertoning hè?

13
58 Huttspot

Het huidige onderwijs is gewoon links. Uitzonderingen bevestigen de regel. Waarom denk je dat die speciale scholen zoveel leerlingen krijgen van mensen met poen.

3
59 niet-alles-geloven

@55 naar het aantal uren dat ze werken krijgen ze beroerd betaald en ja een leraar is tegenwoordig meer een sociaal werker dan een docent met al die rugzakjes en uitzonderingen en speciale gevallen.

1
60 streek

Na de hand ze weinig werken ...

Ik hoor weleens verhalen van mijn zus dat ze weleens voor vijftig kleuters staat te werken , dat zie ik maar weinigen doen , pluim op voor mijn zus , daarnaast lijkt het wel dat ze veel vakantie hebben , maar ook tijdens de vakantie hebben zij veel werk , ze kunnen ook nooit vrij vragen zoals in het regulaire bedrijfsleven wel kan , en zijn altijd gebonden aan de regionale vakanties ...

0
61 MarcusCole

@30 Ik wacht nog steeds op een link naar de goedpraters van verkrachtingen.

3
62 sockknitter

@61 Klopt.
Je vakanties zijn dan ook aanzienlijk duurder, daar je niet in een goedkope (stille) tijd kan.

0
63 MARCUSAURELIUS

@3 "Leraren zouden gewoon niet veroordelend moeten zijn."

Ook niet propaganderend.

Ik ben zelf, als docente engels, 30 jaar in het onderwijs werkzaam geweest en, neem van mij aan dat, als je ook maar enig menselijk contact met je leerlingen hebt, het zo goed als onmogelijk is om nooit in discussie te gaan.
De kunst is om dan alle kanten van een probleem te belichten en ja, dat valt niet altijd mee.

0
64 Mappie

Ik vind het allemaal ongelooflijk gezeur. Door de aanhoudende gekwetstheid van sommige geloofsgroepen en politieke stromingen, moeten we op onze tenen lopen en onze mening voor ons houden.
Vroeger kon je op school een lekkere felle discussie hebben, ook met je docent en na de les ging je als vrienden uit elkaar. Nu moet je je mond houden want stel dat je wat verkeerds zegt.
Waar we geen genoegen mee moeten nemen, is dat de mening van een docent onderdeel van toetsing en beoordeling wordt, maar verder mag die docent gewoon z'n mening geven.

0
65 Zoefzoef

@64 Je hebt gelijk, leraren zijn gewoon mensen en vanaf de zijlijn is het makkelijk praten.

0
66 alexandroepimenco

@65 : En precies daarvoor wordt al sinds jaar en dag gewaarschuwd. Als je met alle lange tenen rekening moet houden dan is er geen vrijheid van meningsuiting meer. Dan krijg je doodgeslagen discussies. En discussies worden niet meer eerlijk gevoerd. Emotionele chantage en schelden voeren hoogtij bij discussies.

Discussie over klimaat. Stel je daar kritische vragen over? Antwoord is ongeveer "dus je wilt de wereld ten onder laten gaan? Je wilt geen leefbare wereld voor je kinderen achter laten?". Dat is pure emotionele chantage zonder in te gaan op de daadwerkelijke stof.

Discussie over immigratie. Stel je daar kritische vragen over? Rechstextreem, nazi, racist, etc.... krijg je direct naar je hoofd geslingerd. Wederom doodsteek voor de discussie. En niemand die er in grijpt.

Wil je sociaal zijn tov diezelfde migranten? Dan ben je een gutmensch en een knuffelaar. Wederom schelden en niet in gaan op de argumenten. Mensen kunnen niet meer op een normale manier discussieren. Waar het precies is begonnen durf ik niet meer te zeggen, maar het begint me mateloos te irriteren dat discussies voeren tegenwoordig onmogelijk is. En iedereen grijpt direct naar superlatieven, begint te schelden of te dreigen. Het gaat nergens meer over.

1
67 Gezond boerenverstand

@3 : WAS, niet IS. Tegenwoordig worden de geschiedenisboekjes herschreven om de huidige politiek-correcte meningen weer te geven. Zodat die kinderen in hun leven nog heel wat moeite zullen moeten doen om vooral bij te houden, wat over elke gebeurtenis de huidige pc mening is. Ze zullen dan ook geen moeite meer doen, iets langer te onthouden dan voor het tentamen, want niets is meer bruikbaar voor de langere termijn.

Op die manier maak je het onmogelijk, helder te denken over de eigen cultuur, en dat is precies waar het voor bedoeld is.

1
68 Wendel

@67 : Inderdaad. Maar ik wil er wel op wijzen, dat de gutmensch, en helemaal de trollen onder hen, dit gedrag hebben geintroduceerd. Dat krijg je, als je dingen beweert, die niet kloppen om maar een excuus te hebben voor repressie van een bepaald ras/een bepaalde etniciteit, blanke autochtone Europeanen dus. Bij gebrek aan argumenten, omdat je verhaal aantoonbaar niet klopt: schelden, chantage, gespeelde verontwaardiging, beschuldigen dat je elkaars kinderen dood wilt hebben (vaccinatie).

1
69 Wendel

@68 Je zou bijna denken dat er een hersenspoelingsprogramma actief is.

2
70 alexandroepimenco

@69 : Wie er precies mee is begonnen durf ik niet te zeggen. Ik vind wel dat de linkerzijde het naar een nieuw hoogtepunt heeft gebracht met alle godwins die er aangevoerd worden. Dat kwam al snel toen Wilders begon die direct een nazi en een kampbeul werd. Totaal niet terecht, maar het bekte zo lekker om iemand uit te schakelen. Dat vond ik toen al beneden alle waardigheid, maar ipv het minder hard te spelen wordt het enkel maar verder opgevoerd. En de andere kant begint daar ook steeds sterker op in te spelen. En wat is het gevolg? Er wordt gegeneraliseerd, gepolariseerd en gedemoniseerd tot en met.

Oftewel datgene waar iedereen op tegen is, wordt door iedereen versterkt als men met superlatieven bezig is. En niemand die het begrijpt. Vroeger had je nog een gespreksleider die riep "En nu is het genoeg. De eerste die zich niet aan de regels houdt, kan oprotten en wordt niet meer gehoord". Dat is niet meer het geval.

1
71 Gezond boerenverstand

Doe het niet, die motie.
Dan moet een leerkracht ieder woord wegen en is de kans groot dat de protesten en aanklachten dan niet van de lucht zijn want dan kan iedereen wel wat vinden .
Van allelei kanten .
Verreweg de meeste leerkrachten doen het op het openbaar onderwijs uitstekend .
Voor het bijzonder onderwijs geldt het niet.
En dat allemaal op grond van één voorval ?
Dus de PVV valt de leerkracht af en wil die belemmeren in zijn vrijheden ?

Lijkt me echt iets om mensen te belemmeren dit beroep te kiezen .
Wie wil er iedere dag zo op zijn tenen lopen uit angst iets verkeerds te zeggen ?
Dat gaat op N.Korea lijken .

8
72 No newstoday

@68

Jij bent het die meestal zelf geschiedenisboekjes schrijft.
Nu ook weer.
Er wordt niet herschreven .
Ik hoor graag even van je voorbeelden van veranderingen en graag met boek en uitgever er bij .

Mijn oudste had op de basisschool hetzelfde geschiedenisboek als de jongste nu .
En daar zitten toch herl wat jaren r tussen .
Mijn oudste heeft gewoon de boeken , waaronder die voor geschiedenis, over kunnen nemen van een die het niet meer nodig had. Zelfde verhaal , zelfde druk .
En als ik die boeken door kijk ,staat er nog in wat ik ook geleerd heb .
Kom eens met een waar verhaal en verwijt anderen niet dat ze liegen .

7
73 No newstoday

@71

Ik heb nooit iemand horen zeggen dat Wilders een nazi of een kampbeul was.
Misschien zijn dat dezelfden die ook andere politici voor rotte vis uitschelden die hen niet aanstaan ?
Welke gespreksleider bedoel je?
Mevrouw Arib doet het in de Tweede Ksmer tenminste wel en is daar bepaald niet partijdig in .

7
74 No newstoday

@71 Ik ben het in dit opzicht helemaal met u eens - of nou Wilders al dan niet letterlijk nazi of kampbeul werd genoemd.

Een kleine aanvulling: niet alleen de superlatieven maken de discussie onmogelijk, ook de frames. Als Rutte 'Pinokkio' wordt genoemd, of Baudet 'lavendelsnuiver' of bij welke politicus welke bijnaam dan ook wordt gebruikt, wordt het een slag ingewikkelder om het gewoon te hebben over de ideeën of daden van politicus in kwestie - je moet dan immers eerst tegen dat frame opboksen. Erg jammer.

4
75 Smiling

De moslims wijven en jongens op school hebben gewon leugens vertelt in de media over de Leeraar.

3
76 Gunther

Mevrouw Arib in de Tweede Kamer kan in mijn ogen ook oprotte. Te is en blijft altijd tegen de PVV FvD.

4
77 Gunther

@77 mevrouw arib is een vervelende bevoordelende voorzitter erg partijdig.

2
78 Gratiebarmhart

Ben het met die stelling hélemaal eens!

4
79 Jan met de korte achterlul

@77 Ben ik het niet mee eens.

2
80 lisaaatjuh

@77
Wat een onzin, Arib doet het hardstikke goed.

3
81 RoosjeB

@79

Besef je wel dat het een motie van wantrouwen TEGEN het onderwijzend personeel is en de deur open zet voor aanklachten ?
Het suggereert dat men een gedragscode nodig vindt dus dat er iets aan mankeert.

7
82 No newstoday

@82
Ik besef dat meer dan u zal vermoeden.
Het wordt tijd dat de ultralinksche, moslimknuffelende schoolbesturen met de billen bloot gaan en vervangen gaan worden door neutrale bestuurders.
Aan de docenten ligt het niet, die zijn mans/vrouws genoeg om zo neutraal mogelijk onderwijs te bieden!

2
83 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

84 Hochiplush

* Verwijderd door de redactie *

85 kevlar

@23 ; Je weet dat er een wet is die de geheimhouding van je politieke stem beschermt? Waarom zou een docent dan moeten vertellen waar hij op stemt?

1
86 Mariska3

@86 Hij moet niks dat moet een docent gewoon zelf weten. Het is die Beertema die mensen dingen wil verbieden als een echte fascist.

2
87 Harry Kroepoek

@74 : Dit was 1 van de cartoons destijds als antwoord op een voorstel van Wilders. Eentje die ik nog steeds erg onsmakelijk vind.

https://www.nrc.nl/nieuws/2011/02/12/vanwege-deze-vara-cartoon-is-wilders-woedend-a1460239

Dit was een enorm staaltje framing als reactie op tuigdorpen. In plaats van in te gaan op de problematiek die aan de kaak werd gesteld was het makkelijker om het lekker te overdrijven en van Wilders een kampbeul te maken die moslims wil vergassen. Dit zijn de tactieken die ik dus niet ok vind. En dan maakt het me niet uit of dit voor links of rechts wordt toegepast.

0
88 Gezond boerenverstand

@24 ; Bij mij op school (al aardig lang geleden) werd je standpunt opgedragen door de docent waardoor dat met enige regelmaat een standpunt was dat haaks op je eigen gedachten daarover stond. De les ging tenslotte over discussiëren en niet over het uitdragen van je eigen mening/visie.

Dus stond er dan een Refro het atheïsme te verdedigen bv. Of een VVD-ert de SP standpunten te verdedigen.

Mijn kinderen moesten voor hun eindexamenjaar een PO schrijven. Gezien de huidige tendensen in het onderwijs hebben beiden bewust een onderwerp gekozen dat leerkrachten na aan het hart lag en dat hartstochtelijk verdedigd (al dachten ze er eigenlijk heel anders over). De ene over het milieubeleid, de ander over het tekort aan leerkrachten (en hun 'te lage' salarissen). Een hoog cijfer gegarandeerd ongeacht de kwaliteit van hun PO.

Net als die student die een waardeloze bachelor thesis schreef over de facistische PVV/Wilders. Kreeg een 10 maar bleek aan alle kanten te rammelen. Zelfs Joop ziet in dat het gewoon niet klopt:
https://joop.bnnvara.nl/opinies/wat-is-de-pvv-is-fascistisch-scriptie-waard
>De scriptie kort samengevat: Rob Riemen ziet in Geert Wilders en zijn beweging een herleving van het fascisme. Hij onderbouwt die stelling in zijn pamflet niet tot zeer onvoldoende. De discussie in de media naar aanleiding van zijn pamflet bracht evenmin verheldering<
Om vervolgens meteen dezelfde fout te maken als die universiteit:
>Als men echter het fascisme-begrip van de Amerikaanse onderzoeker Paxton gebruikt, dan valt de PVV binnen de definitie van fascisme. <

Oftewel: "De thesis is waardeloos geschreven maar de conclusie bevalt ons wel."

0
89 Mariska3

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Nicks R. Van
Ruim derde meer asielzoekers naar Nederland in eerste kwartaal dan jaar eerder

Het geklier met van der Burg begint haar resultaten af te werpen! Dan weet je toch meteen dat het zo niet moet?...

2 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@22Ah. Beweer je nu dat de acties van Israël nu bepaald worden door hun geloof? Waardoor ze dus precies hetzelfde zijn als welke fundamental...

5 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bob Sleebaan
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

Wanbeleid door een D66 figuur....

6 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

Marrie1
Joodse Nederlander bekladde partijbureau ChristenUnie

@3Foei Wedergeboren, als je zo doorgaat krijg je natuurlijk niemand op je draadje. ...

6 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@21Jawel, als jij de vraag maar duidelijker stelt....

7 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@20Nou, het geloof/ideologie van die “krengen” spelen anders wel een hoofdrol in alle oorlogen die nu gaande zijn. En dat weet jij best...

8 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Snorrie
In je anus of vagina een fakkel de Kuip binnensmokkelen, hoe waarschijnlijk is dat?

Bij aantreffen, aansteken en terug stoppen....

11 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Marrie1
Muziekdraadje

The Merseybeats. Wishin And Hopin.https://youtu.be/8pO82q6k1RU?feature=shared...

15 minuten geleden geplaatst door Marrie1

LoydMorris
Kopzorgen voor provincie Utrecht door overvol elektriciteitsnet: ’Rampzalig nieuws’

"Goed bezig", Robbie. . . . ...

16 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Wedergeboren
Populistische regering Slowakije schaft publieke omroep af - Joop - BNNVARA

   De natte droom van allochtone Geert. ...

17 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

NK. App
Sunita RajputBdsm Slave PornTotanic Nude SceneBrazzers Cumshotپورن هابSarah Shahi NudaJamie MarleighMature HandjobsAlly Hardesty NudeSkip The Games FargoJason Luv PenisMikayla Miles FeetDillion Harper Blow JobBen 10 Porn GamesPorn BooJadeteen FanvanRose.harrt PornMotherless.cmoGayxhamsterTube8 .comBig Boobs Mature PornKim Kardashian CameltoeRub Maps ChAliza Jane PornCassie NudeOkxxxhdYoga Xnxx VideosFilipinacolada LeaksHard Sex SceneKeezmovis ComLena Thenplug PornThatgreeneyedgirl22Luna Rexx NudeXxx Sxe HindiAmerican Cake OnlyfansSexyred NakedTaboo FantzySanylane XxxXnxx Deshi HindiIndian Porn Mms LeakedNina Mercedez FuckDenise Masino NudeVideos X PornosBog Cock SuckingGoddess GreeneyedBeach Naked VoyeurThumzilaThisvideShy Girl PornMegapornosHajjab PornAyuma KaseHanime:tvق ص ص س ك سQtcinderella NudeMia Khalifa Sex MovieAva Addams ChristmasXx Xnx XxGrindrpornRamya Inti NudeSex Of KajolDora XxxAssglassesXnxx MarathiAva Addams YoungShemale BbcUsa Sex Guide Cincinnati成人网站.VigraplusNaruto PornaXxx KaDarling_dreamerTegan PresleyCutegeekie LeakedGloryhole DeepthroatingTavesticomlocalSexy Naked Teen GirlsPictures Of Porn WomenBig Titty HdUllu App Sexy VideoXnxx VeryCertified Baddies鲜芋仙Porn Indian SisterPorn BloopersSeks XxxTelugu Couple Sex VideosArmy Gay PornFree Porn TrailersColletion Of Best PornBlonde-teen-dakota-tyler-cheating-on-her-bf-with-big-cock-vr-porn/Black Anal Free PornNude PoserAnlella Sagra NideHarley LaveyKriti Sanon Nude FakeFull Hd Chudai VideoLesbian Scissors PornFree Porn On Red TubeBlack Cock ChurchGonzo SexualCurvy Porn StarsRachel Fucks Her ChauffeurReal Amateur PornsFamous Prn StarsEmma Watson FeetSophie Dee Movies3d PornvidsSony Liyoni XxxJappussyHorse Animation Porn1000 Facialsسكس كروتنNinfetaCelebrity CummsKamasutra PornvideosSophie Dee TitsVoyeur BeqchRoberta Vasquez NudeMinister Sex VideoAntarvasna BhabhiSex KowalskypagePhone Sex ComLustcontollerSuperhero PornStormy Daniels Xnxx VideosYoupotnDesi Porn AnalMuslim Porn ActressRomantic SexyvideoHot Naked WivesMiya Khalifa ComBrazzersmomsEastern Ct EscortsNude Celbrity PhotosFree Porn 4kJapani Sexy Video ComHarmonyreginsTwitch AsmrXxx Bilu FilmWww Xxxx Sex Video ComEliza Ibarra NymphoLewd Games RedditSex Dolls For MenPornos MadresXxx Video LasbainAbigail Mac NudePorhhdJaimie VineNifty Sex Stories