De zwangere Tatiana werd in de buik geschopt door een 19-jarige radicale moslim.
Volledig scherm
De zwangere Tatiana werd in de buik geschopt door een 19-jarige radicale moslim. © Klaas De Scheirder

Syriëganger opgepakt voor geweld tegen zwangere vrouw

In Antwerpen is een 19-jarige man opgepakt voor opzettelijke slagen en verwondingen aan een 29-jarige zwangere vrouw, zondag in de hal van haar appartementsgebouw in het district Deurne. 

34 reacties

  • Francois Sals

    5 jaar geleden
    Asielzoekers horen hier niet te zijn, alleen maar overlast en problemen , inbraken in woningen,inbraken in auto's en de vrouwen lastig vallen , in Zeebrugge is het nu ook al bewezen en toegegeven door de Politie.
  • thierry Van Steenbergen

    5 jaar geleden
    Het is niet alleen de Syriëgangers die een probleem vormen. Ik merk dat de jeugd algemeen weinig of geen respect hebben voor anderen en hulpdiensten. Kijk naar Lokeren, Borgerhout, Gent..... waar jongeren gewoon de politie werkonbekwaam slagen. Mss terug een vorm van legerdienst of burgerdienst invoeren, voor normen en waarden alsook samenhorigheid en vooral respect en discipline bijbrengen.
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Gisteren stond hier toch in de krant dat er een "specialist" in deradicalisering was die zulk krapuul op het goede spoor kon krijgen met ons "heel goed werkend deradicaliseringsprogramma" ? België was daar toch helemaal klaar voor ? Wel, ziehier al de eerste resultaten ! En dit is nog maar het begin....
  • Freddy Van de Velde

    5 jaar geleden
    Gederadicaliseerd ? Van die gasten hebben we het einde nog niet gezien . Nul respect voor onze waarden en samenleving ,nul respect voor de vrouw , maar wel op de kosten van de maatschappij leven .
  • Mia Verhulst

    5 jaar geleden
    Syriëganger, 19 jaar én gekend bij het gerecht... Waarom verschiet ik hier weer niet van? Dat ze eens strenger worden in straffen i.p.v. altijd dat gepamper! Het zal alleen maar erger worden. Maar laat alle syriestrijders maar terugkomen he, we hebben ze onder controle... NOT!