Het Witte Huis
Volledig scherm
Het Witte Huis © thinkstock

Witte Huis rekruteert klimaatsceptici om consensus over klimaatverandering te weerleggen

Het Witte huis in Amerika rekruteert. Voor een nieuwe promostunt is het op zoek naar wetenschappers die zich niet aansluiten bij de wetenschappelijke consensus over de klimaatverandering. De jobomschrijving? Het recente wetenschappelijk rapport over de klimaatverandering weerleggen.

13 reacties

  • Micheline Gevers

    5 jaar geleden
    Mijn vader( hij zou nu 136 jaar zijn) zegde altijd dat er geen zomers of winters meer waren zoals toen hij jong was. Herinneringen zijn is zo vaag.
  • Wouter Smekens

    5 jaar geleden
    Van de 1000 eenheden CO2 die er op aarde nodig zijn blijven er op dit ogenblik nog maar 400 over en bij 100 Is er geen enkele vorm van leven mogelijk. Goed bezig!
  • Michael Aerts

    5 jaar geleden
    Ja, Ben Strubbe en de aarde is plat en bestaat nog maar zesduizend jaar...
  • dirk gommaerts

    5 jaar geleden
    Het klimaat verandert. Ook door invloed van de mens. Daar zijn klimaatsceptici er overeens. Alleen in welke mate heeft de mens invloed op het klimaat? Is dit slechts 2% zoals de sceptici beweren, of 40% volgens de milieu activisten. Hoe danook de mens kan hooguit de opwarming afremmen, niet tegenhouden. Degene die anders beweren zijn met politiek bezig en niet met cijfers. Ook al stoppen we vandaag plots met alle CO2, de opwarming gaat door.
  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Propaganda voor de fossiele industrie (steenkool, olie, ...), nu met EXTRA ondersteuning vanuit de staat. Zal hier niet om concreet of correct onderzoek gaan, maar mediatisering voor eigen agenda.