door Nexit-En-Snel in Politiek  ·  83 Reacties

  • 58
  • 1388x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Pxf7+

Het interesseert me dus helemaal niet wat deze organisatie uitkramen. Het enigste dat belangrijk is om te zien hoe het stemvee stemt.

1
52 niet-alles-geloven

@8 . Wie tegen islam is is geen xonofoob maar slechts een fascistofoob. Geen fascisme meer in Europa . Ook niet in de vorm van islam.

2
53 PFL

Niet alleen een stop, maar remigratie is een noodzakelijke volgende stap.

0
54 Rolmops

@54 beter uit houwen dan uit douwen. zie ze maar eens terug te krijgen. met dank aan onze immer alerte 'volksvertegenwoordigers' (u weet wel)

0
55 semperpenis
56 iedereen heeft recht op mijn mening

@43 en e.meel maar steeds zeggen 'het is maar 1%'

0
57 maarten1234

islam en een zooitje geiten in het weiland ??
sex orgie

1
58 Madman351

Ik denk dat het percentage nog veel hoger ligt, maar dat de meesten er niet voor durven uit te komen.

1
59 Robbedoes

Nee, natuurlijk willen we niet dat Arabische heersers hun bevolkingsoverschotten in de EU dumpen. Nadat ze die mensen decennialang hebben geleerd westerlingen te haten.

Maar de Europese politici willen vermoedelijk geld verdienen aan de omkoopgelden die de sjeiks bieden en aan de miljarden van de mensensmokkel.
Bovendien willen grote bedrijven de islamitische markten op. We weten hoe dat gaat in de hoofdsteden van Europa: als miljoenen kiezers in een land iets uitspreken , wordt het meteen tot populisme verklaard. Als Unilever de dividendbelasting wil afschaffen wordt het ogenblikkelijk in het regeerakkoord opgenomen.

Natuurlijk willen we geen migranten die zich , met hulp van politiek, mensensmokkelaars en belangenclubs voordoen als vluchtelingen en dan geheiligd worden als asielzoekers .
60 Tot 80 procent heeft na 20 jaar geen werk en zit permanent in de bijstand. Evenals de volgende generaties.
En vervolgens roepen de politici en migratie en integratie-industrie weer om het hardst dat we kenniswerkers nodig hebben voor de economie.
Want Europeanen moeten extra strafbelastingen betalen, omdat ze schuldig zijn aan discriminatie en racisme. Dus die hebben te weinig geld om voldoende kinderen te krijgen.

Natuurlijk willen we geen migranten waarmee de politici ons haat, criminaliteit en terreur brengen. Waarmee ze ons onze vrijheden willen afnemen, omdat die lui uit gebieden komen waar de die vrijheden niet kennen of haten.
We willen de politieke correctheid niet, waarmee politieke partijen burgers die hen erop wijzen dat ze hopeloos falen , onderdrukken.

Natuurlijk willen we die eindeloze lastenverzwaringen niet, nu politiek, banken en migratie onze economieen in Europa verlammen en op achterstand zetten ten opzichte van Azie en de VS.
Terwijl ze de defensie afbreken, zodat de buitengrenzen lek blijven.

Natuurlijk willen we die immigratie niet. Want de politici weten dat achter de grote woorden die ze gebruiken, - integratie, multiculturaliteit - , helemaal niets steekt. Het bestaat niet . En zij hebben geen flauw benul van hoe dat zou moeten. Zodra het weer mislukt, geven ze de autochtonen de schuld . Weer een reden om belasting te heffen. Want het onaanpasbare deel van hun nieuwe hobbyvolk is van veel betalingsverplichtingen vrijgesteld. Zij zijn , net zoals de politici , netto ontvangers.

Wij willen de migranten niet en we willen deze politici en hun partijen niet.

1
60 marielouisevankleinmareslag

@47 : Er is sinds de jaren '60 propaganda gemaakt dat de vrouw buitenshuis moet werken. En er is wetgeving gemaakt die haar dwingt buitenshuis te werken. Enorme hoeveelheden wetgeving, zodat het niet meer doenlijk is, jong genoeg te beginnen aan kinderen en van dat ene salaris te leven, ook is erop toegezien, dat indien er gescheiden wordt, beiden moeten werken en de kinderen uitbesteden. Onder andere door lonen kunstmatig laag te houden en allerlei belasting-wetgeving.

Het systeem heeft het afgedwongen, het is echt niet spontaan ontstaan. Ten dele hooguit, juist doordat de wetgeving over geld steeds ingewikkelder werd. Er kan absoluut geen nieuw beroep ontstaan dat iemand vanuit huis doet zonder dat er gelijk onderzoek naar wordt gedaan, fouten in worden ontdekt, regels voor worden gemaakt, vergunning verplicht wordt gesteld, etc. etc. etc..

Daarom is het ook zo fout, te zwaaien met dat wij zo rijk zouden zijn en dat die arme mensen in ontwikkelingsland .... maar 2 Euro per dag hebben om van te leven. Zij mogen overal wonen, mogen zelf een hutje bouwen, hout hakken, waterputten slaan, etc. etc. en het enige waar ze dat geld voor nodig hebben, is eten en stof om kleding van te maken met hun oude trapnaaimachine of laten maken bij een plaatselijke trotse bezitster van een dergelijke electriciteitsloze naaimachine, gratis gekregen van ngo's uit "rijke" landen.

Zo kan ik ook van 2 Euro per dag leven.

1
61 Wendel

@22 : En u bent een autochtonen-hater, een racist, want u doet mee aan de beeldvorming van bejaarden in poepluiers in plaats van mensen waar je respect voor dient te hebben. Als we die lijn even doortrekken, stimuleren uw woorden jonge racistische islamieten om Nederlandse bejaarden te overvallen en mishandelen. Immers door je woordkeus kun je schuld hebben aan wangedrag van mensen die je niet kent en ook niet wilt kennen, is gebleken uit kritiek op nationalisten algemeen en Wilders in het bijzonder.

3
62 Wendel

@17 Manja
-"Het verzet blijkt ook groter onder mensen met een lagere opleiding dan onder hoogopgeleiden...."

Dat is inderdaad niet zo verrassend. Maar niet omdat hoogopgeleiden zoveel slimmer of "beter" zijn.
Maar omdat hoogopgeleid bijna gelijk staat aan "goed betaalde banen" en "rijker" en derhalve, in rijkere buurten wonen. (zonder importtuig dus).
Laagopgeleiden zijn armer, hebben slechter betaalde banen en zijn min of meer wel verplicht tussen het importtuig te wonen. Bovendien moeten ze ook nog eens concurreren met de nieuwkomers op het gebied van de "mindere" banen en uiteindelijk ook op de uitkeringen, en op de sociale woningbouw woningen.
Het is ook eigenlijk totaal niet "socialistisch" om honderdduizenden armoedzaaiers uit het buitenland te importeren. Het veroorzaakt een veel slechter positie, en slechtere levenskwaliteit voor de "eigen" armere bevolking.

1
63 The Investigator

Immigratie is de oorzaak van de vergrijzing.
Nederlanders willen geen kinderen om ze op te laten groeien met al die immigranten.

4
64 Schoongenoeg

8 februari 2017

Het heet hier NIEUWSkoerier. Vanwaar deze opgewarmde prak?

33
65 ~ Echelon II ~

Het zal mijn tijd wel duren. Ik kan hiet niets aan doen en veranderen.

3
66 Arthur2000

In dit land is de islamisering al gestegen naar 37% van de bevolking, hoogste tijd om dit een halt toe te roepen

1
67 Joepie

https://www.nieuwskoerier.nl/news/422691-oude-vrouw-en-hond-aangevallen-door-groep-allochtonen

Als je dit leest weet iedereen waarom het genoeg is met het binnen halen van dat tuig.

0
68 Dissident

@4 Islam hoort helemaal niet in Europa!.

Eigenlijk hoort het nergens thuis.

Is, zoals iedere godsdienst die een politieke machtsfactor wordt, een vloek voor de mensheid.

0
69 Mappie

Stoppen met die lui!..straatbeeld is al overspoelt met die lui.
Je moet goed zoeken wil je een blond krullenbolletje zien!...

1
70 TouchScreen

‘Europeanen willen stop islamitische immigratie’

"Het verstand komt met de jaren" is een oude wijsheid.

Maar dat het nu pas lijkt te komen heeft het meer weg van een ander oud spreekwoord:
"Als het kalf verdronken is. dempt men de put".

Hoe snugger zijn onze gekozen politici?

- Het importeren van een zeer psychopathie faciliterend geloof, met een zeer hoog gehalte aan dit verderfelijke resultaat van kopafkakkende "moordenaars (die zich nu voordoen als verplegers in IS-ziekenhuizen), geeft mij de bittere overtuiging dat onze onnozele politici zich slechts voordoen als heel knappe mensen, maar indien ze dat zouden zijn, wel heel erg domme dingen aan de lopende band doen.
- Er regeert een totaal stelletje onnozele stommelingen en in de Tweede Kamer is het nog veel erger als we ook het "klimaat probleem" er bij betrekken met de letterlijke luchtfietserij.
- Schandalig dat deze lokale gekozen idioten ongestraft hun langdurige gang maar kunnen blijven gaan.
Het wordt ook tijd dat ons nationale politieke exportproduct nummer één, onze heilige "democratie" zich eens van deze demonen moet gaan ontdoen.
- Dat Nederland nu de grootste producent ter wereld is van narcotische producten is internationaal een schaamteloos bekend feit.

Ongelofelijk in wat voor rotzooi wij moeten leven en wat voor rotzooi wij zonder paspoorten en zonder voorbehoud aten importeren door de asielindustrie.

0
71 Wil je niet weten

* Verwijderd door de redactie *

72 Dirk2137

* Verwijderd door de redactie *

73 Dirk2137

@10 Ik weet niet waar je dat vandaan haalt, maar besef je dan niet dat over 20 jaar ik en mijn mede grijze duiven er niet meer zijn? Probleem opgelost. b.v. de pensioen potten die overlopen en waar wij niet eens een compensatie uit krijgen zijn dan voor jullie, met dank aan de grijze duiven.

0
74 Thomas

@69
Klopt!

0
75 Jan met de korte achterlul

@70
En dan hoor je Pools, of Oekraïens, of blijkt het zelfs toch nog een moslim uit bv. Tsjetsjenië of Kosovo te zijn. question

0
76 Bleke Betty

Niet allen islamitische migranten. Allemaal tuig.

0
77 niet-alles-geloven

‘Europeanen willen stop islamitische immigratie’

Stop dan onmiddellijk met stemmen op globalistsiche nihilistische partijen zoals die van liberalen, socialisten, Groenen enz. enz!! Deze partijen functioneren nog slechts dankzij desintegratie, afbraak, islamisering, unificatie, verspreiding terreur (en de bestrijding van de zelf uitgelokte rampen)

0
78 CoolMemories

@4 "....Islam hoort helemaal niet in Europa!...."

Volgens de globalisten (liberalen, socialisten, marxisten, Groenen) wèl.....

0
79 CoolMemories

@79
Globalisten weg ermee!

1
80 Jan met de korte achterlul

@67 Je kunt tegen islam en tegen moslims zijn maar als je zegt dat er bijna 6,5 miljoen moslims zijn in Nederland kun je niet serieus genomen worden.

1
81 21st Century Guy

235,000 per jaar migranten komen er per jaar alleen al naar Nederland

https://www.nrc.nl/nieuws/2018/10/17/recordaantal-immigranten-en-emigranten-in-2017-a2624893

Met die aantallen migreerd de complete hoofdstad van Eritrea (Asmara) in nog geen 2 jaar naar Nederland. Zo'n land als Eritrea is zonder heropbouw en met een exodus van allen jonge mannen economisch kansloos.

Als we vrede in Europa en Afrika en Arabische landen willen is het beter te luisteren naar de man die de Nobelprijs voor de vrede heeft, de Dalai Lama:

“Ook moreel gezien vind ik dat deze vluchtelingen slechts tijdelijk opgenomen moeten worden,” gaat hij verder. "

„Het doel moet zijn dat ze terug kunnen keren om hun eigen land weer te helpen opbouwen.”

Bron : http://m.telegraaf.nl/buitenland/article/25911499/dalai-lama%3A-160%3B-8217%3Ber-zijn-te-veel-vluchtelingen-8217%3B

Over de Islamerisering zei hij:
„Maar aan de andere kant zijn het er ondertussen te veel. Duitsland mag geen Arabisch land worden. Duitsland is Duitsland."

0
82 Ruud100

@67 @81 dat soort getallen kloppen natuurlijk niet. De "islamisering" gaat echter met de migratie wel hard de komende Jaren. Voor België gaat men tot 2050 naar een verdubbeling, dat is bijna 2,6 miljoen moslims, goed voor 18 procent van de bevolking. Voor Europa betekend dat 75,5 miljoen moslims of 14 procent van het totale bevolkingsaantal (in 2050)

https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2017/11/30/mogelijk-dubbel-zoveel-moslims-in-belgie-tegen-2050/

0
83 Ruud100

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Snorrie
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

@36 Maak daar "mensen die andere mensen" van....

zojuist geplaatst door Snorrie

Snorrie
Hoe Amazon rivalen en medewerkers tot wanhoop drijft

@5 Mooi zo. Dan is het vanaf nu jouw verantwoordelijkheid.Als je dit geregeld heb kan je naar de volgende die ook wat bereikt heeft in zijn/...

2 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@44 Ik denk dat het ook anders kan. ...

17 minuten geleden geplaatst door Bop

21st Century Guy
Plan: daders antisemitisme verplicht naar museum of kamp

Mensen die Joden het leven zuur maken horen niet in de maatschappij thuis, islamitisch, christelijk, extreem rechts, extreem links of wat ze ook...

21 minuten geleden geplaatst door 21st Century Guy

Bop
Vandalen slaan erop los in kabouterbos: ‘De tranen stonden in mijn ogen’

@13 Ik gooi de handdoek in de ring. Het gaat helemaal nergens over. 🥱...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@42 Dat doe je inderdaad - en ik geef je een toelichting. Mijn vraag is nu: eens of niet eens?...

24 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 De demonstraties van XR zijn altijd al verboden geweest. Omdat ze de wet overtreden.XR is er meestal onderuit gekomen onder het mom van...

27 minuten geleden geplaatst door Querido not

Benzardi
Universiteit Leiden stelt opnieuw hoogleraar op non-actief wegens grensoverschrijdend gedrag

@2Zie rapport over TU Delfthttps://open.overheid.nl/documenten/dpc-280e65cad50a497005ce78192d40d995b0d79e24/pdf...

28 minuten geleden geplaatst door Benzardi

Bop
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@39 Ik weet ook wat je geschreven hebt. Dat het belangrijk is dat we elkaar blijven aanspreken. Dat doe ik dus nu....

33 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Volgens XR is het demonstratierecht een grondrecht. Dat het een grondrecht is, telt zó zwaar dat de demonstrant ook de plaats bepalen mag én p...

37 minuten geleden geplaatst door duurendaal

NK. App
Plaboy FoursomeBaddieslatinaBrandi Passante TittiesCruxforumTelugu XxxxBrandy Renee TeslaKelly Kelly WweVideo Babo XxxBokep AmerikaMangas-scantradNude Women BodybuildersBeeg ایرانیNacked PussiesVeronica Leal Squirting Yoga ClassLana Rhoades FullTamil Sed VideosChicking PornBest Lesbian HentaiSexual Animated GifSexo Amador A TresNoah Cyrus NudeUrvashi Rautela Hot PicsXxx Indian Sexy BhabhiBoudir PachaNude Tattoo VideoAmbien423Harley Dean VixenAngela White SwallowedBest PorneThick Milf PornUncensoredyaoiSex XhxxBest Ebony Porn SitesCine Prive VideoGaypatrolPorn HuntRough Teen SexChaturbate VideosClassicporn MoviesVideos Pornografia GaysPorn Hub IraniNude Colony FamilyTits GifsGandi Bat 2Hot Romantic Sex ClipsScort AlligatorFlimgsterGayporn Dirty TalkAndrea Thompson NudeTelugu Aunty Xxx VideosSex With My TeacherXnxx Com BoobsBhabhi Hd Sex VideoKatrina Kaif BlowjobForest Hd Sex VideoMilf DildoHorny StepsisterNude Pics Of Traci LordsYteen PornLaura SurrichDeai XnxxKeerthi Suresh And AnirudhIndianbhabhisexMasala X VideosBhojpuri Hot PornPriyanka Chopra XxxvidoWww X Hammerصورسكس عربياتPorner FrFilmeporno RomaniaFilmes Pornô JaponesaJogos De Sexo AndroidVídeo Pornografia CaseiroMovieseroticBig Tit AnalLesbiam XxxHariel FerrariBihari Sex HdNude Hairy GirlsXl PornPee FemdomChats De SexoJapanesse PussyChina Hd BfHindi Actress Xxx VideoXxxhd4Mia Khalifa CPublic GrobingSister In Law NudeDownload BrazzerIndigo White PhStars PornosMady Gio SexSex Antys VideosHenatiSophie PornPornhub DadFurry Knot PornPpussyNude Bbw MatureFrench BukkakeEmily Black LeakedDredd's BbcCutscenes Porn3gpking Hindi VideoTomboy FuckedKatherine Heigl TittiesBhabhi Removing SareeTaboo ThreesomeBest Sex AppsPronhub BbwAmilia OnyixRat Xxx ComMaisie Williams SexDesi College Porn VideoYoung Stormy DanielsDuggiH A L E I G H C O XBrittney Amber PornSmoking Blowjob'sGirlsgonehypnoMind Control Comic PornTelugu Romantic SexKatrina XxxHindi Sex ClipReal Daddy Daughter.pornHunks In The NudePornografi IndoStanding MissionaryLatinacasting PornBokep Jepang HdPuta PocuraMipha Rule 34Elsa Jean NudaKonulu PornaAmateur Asian MilfMother And Son Sex VideoFikante SiteAubrey Plaza BikiniKareena XvideoIndian Gals SexXnxx CaserosSleep Together PornTanya TehanaPussy Eat LesbianBbw Porn TubesNude Volley BallEpony PornTop TransexMother Porntubes