• 32
  • 1391x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Dat heb je met pinguïns zijn en blijven dieren, kun je geen normaal gedrag van verwachten!

2
101 Zie Hier

@61 En terecht!

3
102 Wylde Gjert

@102

Terecht verboden, net zoals antisemitisme.
.

13
103 hippodepippo

** gebruiker verwijderd **

@95 Goed idee. Ik zal er eens een paar maken van jouw opruiende haatteksten. Altijd handig.

104 verwijderd23941

Een geluk bij een ongeluk dat ze dit keer de ambulanciers als getuige hebben.

0
105 Wendel

@103 u moet gezonde kritiek over islam niet verwarren met jodenhaat

4
106 chouffleur

2 vrouwen in Nikab .. die hadden hun carnavals costuum al aan .. heeft niets met Islam te maken ...

0
107 Schildpad

* Verwijderd door de redactie *

108 Undertaker

https://www.hln.be/regio/antwerpen/syrieganger-opgepakt-voor-geweld-tegen-zwangere-vrouw~ad9b792a/

Voor dat je het weet heb je ze naast/onder/boven je wonen.

3
109 Nuchtere Belg
110 Nieuwsgierig

Het zijn en blijft volk dat qua ontwikkeling honderden jaren achter loopt op ons Europeanen. Ze komen Europa binnen maar blijven zich gedragen zoals ze al eeuwenlang gewend zijn in de contreien waar ze vandaag komen. Passen totaal niet in onze cultuur. Hebben volledig het schijt aan onze normen en waarden. En dat blijkt iedere dag opnieuw uit de berichten die we kunnen lezen.

0
111 Christiaan

* Verwijderd door de redactie *

112 Undertaker

@110 2 extremistische minnen op je reactie, ook hier dus van die engerds.

0
113 Vrijbuitertje

@106

Ik verwar gezonde kritiek op de islam niet met jodenhaat. Maar die kritiek die ik hier lees is lang niet altijd gezond. Heeft niets te maken met jodenhaat maar alles met moslimhaat.
Antil-islamisme. Niet meer en niet minder.

Overigens: lees het uitstekende stuk in de Volkskrant, waarin de analyse van het NCTV besproken wordt. Ja er zijn salafistische moslims die politiek actief zijn en die een vorm van sharia willen invoeren. Dat is echter een (kleine?) groep in de nogal diverse salafistische gemeenschap.

De moslimhaters onder u zullen dit ongetwijfeld aangrijpen voor het behalen van hun eigen gelijk en het generaliseren naar “alle moslims”. En bij dat laatste punt gaat gezonde kritiek over in ongezonde antimoslim haat. U kunt niet, nooit, de acties van een kleine groep generaliseren over alle leden van een gemeenschap.

Fijne dag verdr

6
114 hippodepippo

@113 Misschien 1 van de minnen zal van degene afkomstig zijn die dit incident wilde afzwakken en min of meer de schuld bij de zwangere vrouw legt. Reageerder #81 is er dus niet van gediend dat de waarheid wordt gezegd en er een terechte opmerking van mij terug wordt geplaatst of het zijn personen die koste wat kost alles wat met een bepaalde groep te maken heeft in bescherming wil nemen en niets slechts ziet in waarmee men sympathie voor heeft of de minners vinden het niet terecht dat ik #81 terecht wijs.
En maar klagen over de racistische Nederlanders en zelf de balk in de ogen niet inzien dat hetgene hij of zij doet of zegt hetzelfde is. Goedpraten of wegkijken van zware incidenten en racisme van wie dan ook en uit welke hoek dan ook is het ergste wat men kan doen en doet de gemeenschap die wel het beste wil geen goed. Racisten zijn er ook hier op NK en die gaan soms echt ver, en daar zeg ik bij van welke kant dan ook, maar hij of zij zou ook eens in andere landen moeten kijken of daar geen racisme is, want Nederland komt er wat dat betreft echt niet zo slecht uit, maar er wordt alleen veel meer over geschreven en gepraat en dat geeft een vertekend beeld!

Racisme en geweld en het goedpraten of wegkijken ervan is dus altijd slecht uit welke hoek het ook komt!!!!!

0
115 Nieuwsgierig

@114 islam moet gewoon weg uit het westen.

0
116 chouffleur

@114 Je lijkt de context niet te snappen of niet te willen snappen. Het kan natuurlijk altijd zijn dat iemand ontspoort en dingen doet waar iedereen van gruwelt. Dat is onafhankelijk van de cultuur of religie. Waar het hier over gaat is dat bepaalde groepen in de samenleving buitensporig vaak crimineel en gewelddadig zijn ten op zichte van andere groepen. Als je het stuk goed leest gaat het hier niet over 1 verdachte maar gaat het over tenminste 6 verdachten die een vrouw aanvielen. Dat er ééntje niet spoort kan toeval zijn. Dat er 6 op het zelfde adres zijn die niet sporen is geen toeval meer. Dat blijkt ook wel als je naar het grotere plaatje kijkt. Officiële cijfers vanuit de overheid laten een bijzonder hoge criminaliteit zien van met name Marokkaanse jonge mannen ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Zelfs als je zou compenseren voor de sociale klasse waarin deze mensen zich bevinden dan nog is dit veel hoger dan gemiddeld. Bedenk daarbij ook nog eens dat veel jonge mannen die wij als Marokkaan zien door de overheid worden aangemerkt als autochtone Nederlander. Ze hebben immers een Nederlands paspoort en zijn in Nederland geboren en vaak zijn hun ouders ook Nederlander. In dit geval ging het overigens om België maar die kampen met de zelfde problemen als wij.

Dan is er natuurlijk ook nog het gevoel dat bij velen speelt dat ze hier naar toe zijn gekomen met het verzoek om asiel omdat ze zijn gevlucht uit een oorlogssituatie. Dan deel je dus als autochtone bevolking je land en bezittingen met hun door ze een uitkering te geven en onderdak etc. en dan wordt je vervolgens zo behandeld.

Ja, het gaat om een incident maar helaas staat dit incident niet op zichzelf. Google rustig op het woord "Schilderswijk" en je komt allerlei ellende tegen. De Schilderswijk is een wijk waar dit addergebroed sterk geconcentreerd is. Google op een andere woonwijk in Nederland waar voornamelijk autochtone Nederlanders wonen en je hebt die ellende niet of in veel mindere mate.

De enige reële oplossing is om te zorgen dat dit we niet nog meer van dit volk binnen halen. We hebben echt meer dan genoeg gedaan voor de komende honderd jaar. Sluit de grenzen en laat andere landen het voortaan maar oplossen.

0
117 RazorBlade

Totaal geen respect voor onze vrouwen zelfs niet als ze zwanger zijn , mensen stem Vlaams belang het moet eens afgelopen zijn met dat tuig

0
118 Joepie

@118

Te laat.
Ze zijn er al en in grote getale en gaan niet weg.
Teveel gratis geld voor hoofddoekjes die zwangere kuffarvrouwen...
Maar... is dat bewust schoppen van een zwangere vrouw niet poging tot moord of tenminste doodslag? Weet iemand dit?

0
119 Arthur2000

@117

Kijk, een inhoudelijke reactie. Waarvoor dank!

Ik ben het in grote lijnen eens met je verhaal. Maar lang niet helemaal.

Eerst maar eens deze: "Officiële cijfers vanuit de overheid laten een bijzonder hoge criminaliteit zien van met name Marokkaanse jonge mannen ten opzichte van het landelijk gemiddelde. Zelfs als je zou compenseren voor de sociale klasse waarin deze mensen zich bevinden dan nog is dit veel hoger dan gemiddeld."

Dat Marokkaanse jonge mannen hoger scoren ten opzichte van het landelijk gemiddelde is logisch. Ook Nederlandse jonge mannen scoren hoger tenopzichte van het landelijk gemiddelde. Evenzo scoren de lagere sociale klassen (auto & allo) in Nederland hoger op geweldsmisdrijven dan het landelijk gemiddelde.

Je opmerking 'zelfs al zou je compenseren' is een understatement: een eerlijke vergelijking kun je alleen maken tussen Marokkaanse jonge mannen en Nederlandse jonge mannen met dezelfde leeftijd en dezelfde sociale klasse.

Eerlijke en faire vergelijkingen maken wordt hier nog wel eens wordt weggezet als 'een poging om de waarheid te verdoezelen', 'wegkijken' of iets in vergelijkbare woorden. Een eerlijke vergelijking maken op basis van de best mogelijke cijfer kan mijns inziens nooit worden gezien als wegkijken.

Maar goed, ik begrijp uit cijfers (helaas heb ik geen bron) dat Marokkaanse jonge mannen inderdaad hoger scoren op geweldsmisdrijven dan hun Autochtone mannelijke leeftijdsgenoten. Niet achterlijk veel hoger (zoals met de vergelijkingen met het Nederlands gemiddelde etc), maar nog steeds hoger.

Het punt is dat bepaalde subgroepen wel vaker hoger scoren op bepaalde misdrijven. AOW fraude bij de ouderen, faillissementsfraude bij de hogeropgeleiden, belasting, BTW en zwart geld fraude bij de rijkeren, en ga zo maar door. In brabant kweekt men wiet en produceert men synthetische drugs. Duidelijk hoger dan landelijk gemiddeld. Verschillen zul je altijd zien. En ja: jonge marokkaanse mannen zijn wat vaker bij geweld betrokken. Is dat echt zo'n vreselijk probleem?

Overigens: een groot gedeelte van het extreme geweld komt op naam van de Mocro Maffia. Dat heet niet voor niets zo. En ja, dat is een groot probleem.

Uw opmerking over vluchtelingen is naar mijn beste weten niet correct. De criminaliteit onder vluchtelingen ligt lager, net als bij criminaliteit onder illegalen. De eerste groep is maar wat blij eindelijk een bestaan op de kunnen bouwen, de laatste groep vreest om een kapot achterlichtje met de politie in aanraking te komen, met alle gevolgen van dien.

Een uitzondering zijn de kansloze asielzoekers: jonge albanezen, algerijnen en marokkanen die hier komen met het doel om te stelen. Dat was in eigen land al kansloos tuig, en dat is het hier ook. Een beetje zoals de roemeense en bulgaarse dievenbendes die hier rondtrekken. Opsporing en uitzetting van deze 'asielzoekers' gaat langzaam en moeizaam. Dat is erg jammer, dat moet veel sneller en veel beter. Helaas blijkt de praktijk weerbarstig.

Uw opmerking over 6 verdachten is bijzonder. Natuurlijk zijn er meerdere verdachten, zo lang niet vaststaat wie er geschopt heeft. Dat is echter geen reden om aan te nemen dat alle 6 verdachten hebben geschopt. Waarschijnlijker is het dat één van de dames door het lint gegaan is.

Moslim extremisten (want dat waren deze dames kennelijk, Syriegangsters) zijn gevaarlijke haters. Als je daarmee in aanraking komt heb je temaken met tuig. Maar goed, Nederland kent zijn tokkies, de harde kern voetbalfans, de leden van criminele motorbendes etc. Ook geen schatjes (m/v), en ook types die een trap in een zwangere buik niet zullen schuwen als ze door het lint gaan.

Waar het me om gaat is de nuance. Die ontbreekt vaak in deze discussie. Grenzen dicht? Lastig. Moslims het land uit? Onmogelijk. Moslims discrimineren? Mag niet. Het is ook allemaal niet zo nodig. Want de echte waarheid is veel ingewikkelder dan de anti-islamisten en moslimhaters hier doen geloven.

En overigens: was er niet iemand die beweerde dat immigranten en identiteit de stokpaardjes zijn van lieden die met een boogje om het aanpakken van de echte problemen heen lopen? Trump verlaagt de belastingen voor de rijken. Terwijl dáár een grote oorzaak van onze problemen ligt.

Trump kan dat doen, want zijn kiezers zijn maar wat blij dat hij een kansloze muur gaat bouwen om schromelijk overdreven / niet bestaande immigranten tsunamicriminaliteit aan te pakken.

Pas maar op dat u niet voor een karretje gespannen wordt van lieden die NIET het beste met ons land voorhebben. (google eens op het uitstekende stuk over Attack Politicks afgelopen zaterdag in de Volkskrant)

Fijne dag verder.

1
120 hippodepippo

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
DWZ
Groningse gasputten volgestort met beton: hopelijk kan kabinet harde belofte blijvend waarmaken

''En dus is het best opmerkelijk dat Nederland de putten naar zijn grootste eigen energievoorraad nu metersdiep met beton volstort.''Nog opm...

40 minuten geleden geplaatst door DWZ

Schildpad
Max Verstappen superieur in sprintrace China, Hamilton tweede

13 seconden!! eerder over de streep ......

41 minuten geleden geplaatst door Schildpad

DWZ
Vertrouwen in Máxima krijgt een knauw: nu bijna net zo laag als in Willem-Alexander

Ikzelf denk dat niemand van die WEF marionetten te vertrouwen is......

1 uur geleden geplaatst door DWZ

rebo
Leidse vrouw (84) overvallen door intimiderende brief van buren: ’Wordt het niet eens tijd dat u naar het bejaardentehuis gaat?’

@50 Wat maakt dat allemaal uit Hendrianus? Het gaat er enkel maar om of die vrouw wel of niet dat briefje heeft ontvangen. En dat collectieve da...

1 uur geleden geplaatst door rebo

eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

3 uur geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

4 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Telugu Heroins Sex VideosIndian Actress Ai PornWhat Is XhamsterFilmes Pornô ViolentoOorn GayElectrician PornBlackass PronCaughtxxxRule334Xnxx SonWww.xxx Video.inVera Dijkmans XxxDoraemon Cartoon XxxHorror Sex XxxScarlett Johansson Hot MoviesDesi XvodeosPetticoat XxxPron PinkyBest Onlyfans AccountShemalevidoesObses PornGay Rough PornVideos Pornode NegrosXxnx Sax VideoPorn ChicaHyd Girls SexPerfect MilfBlowjob PicsKajal Ki ChutSherryshenCelb PornPorn Fir HerCowgirl HentaiCartoon Wala SexBengali Sex Porn VideoSez Video HdMom Sucks SonAlexis Andrews CreampieKatopunk PornLesbian Porn SororityMasterbation AsianChaparrita NalgonaMera SexShoplyfrer PornHot Romantic Couple VideosFreeporno.comWeetmelons PornReallifecam.cxomUnhentai.xomNnhoneysPelis Para AdultosTelugu Boys Sex VideosImo XnxxLeah LexisBaldurs Gate 3 Halsin Sex SceneBig White PussyExtreme Squirt CompilationSite Porno GayAsmr.pornoBhabhi ChutWww Xxx SaxSexy Girls With Big TitsMilfbjOnenympholatinaTaylee WoodsKascha PapillonHypno Porn Game8 Muses ForumsAunt Cass XxxPron Hot MomXmahaterLesbien Love PornPornô Tube.comJolene 2008Emma Stone ToplessSexy Video Page 2Hondureñas CojiendoSankaku CompkexEcchihentaiSwapsmutsMms Hindi AudioTamil Actress Hot BoobsAnime Monster PornAsain Porn VideosBen And Gwen PornVideo Full Hd SexyPinky Xxx PornstarSpencer BarrickElla Hughes BbcLatestpornvideoهنتاي أنمي15 XxxxxCummy CocksHow To Suck VaginaAlison Tyler XvideosXxx Scx VideoRos LebeauMiawaiifuxo PornHindi Sexy Bf Hindi Sexy Bf Hindi Sexy BfCum In Me DaddyPorn SiterFootstockingMilfhuntersPorn Friends MomKim K SextapeDiamond Monroe PornSexy Black Naked WomenPronebone PornElizabethmadAmatrice SexeSchool Ki Ladki Ki ChudaiBig Booty Judy 20Kajal Sex Video ComKenzie Love Bed And BreakfastChqturbqtePorn Com Mia KhalifaSamantha BentleyJerking Off DogLulu 218 JavAnikka Albrite PornAnimated Futa PornBlack Peiple PornRoman And Sharon PornHomemade Sharing Wife VideosFilmes Pornôs De NovinhasKourtey Kardashian NudeBbc SpitroastAllison Williams SexCutegeekie LeakedMarcela KatJavtifulVidéo Sexe BlackAshlyyn BrokeXhamaster IndanKorean 1818 ComMia Khalifa Boob KissPornfattySons Dp MomThick Nude EbonyAlia Bhat XnxxMegnutt02 LeaksHot Sex Video ClipFrancesca Dicaprio PornFarrah AbramsNatasha Nice PornolarıFilm Xxxxxx GratuitCómics Por NoFatalmodelsmDeep Throat GifHd Xxx Video