.
Volledig scherm
. © VTM NIEUWS

Parket voert onderzoek naar politiecommissaris van hondenbrigade wegens Jodenhaat

Het parket voert een onderzoek naar een commissaris van de politie in Anderlecht wegens Jodenhaat. Dat meldt VTM NIEUWS. Het gaat om de leidinggevende commissaris van de hondenbrigade. Hij zou de afgelopen jaren meerdere keren nazimuziek hebben opgezet en hatelijke opmerkingen over Joden hebben gemaakt. Er zijn ook klachten over pesterijen en discriminatie. Er zouden minstens vier klachten zijn ingediend tegen de commissaris. De Algemene Inspectie van de politie is gisteren binnengevallen in het politiecommissariaat van Anderlecht.

7 reacties

  • Patrick Van Bogaert

    5 jaar geleden
    Hoe kan die commissaris nog in functie blijven?
  • Jan Van Rompaey

    5 jaar geleden
    Waarom wordt die niets onmiddellijk zwaar gestraft ? Omdat hij bij de politie werkt? Mogen zij buiten de wet leven ? En dan vraagt men de brave burger om respect te hebben voor die zogenoemde inspecteurs.
  • Samuel Smausentich

    5 jaar geleden
    Haat, net als liefde is een gevoelen. Zolang dit zich niet uit in strafbare handelingen, is er niks aan d'hand.
  • Ghislain Huysentruyt

    5 jaar geleden
    30 klachten en er werd niets ondernomen! Een schande!
  • Edmond Dillien

    5 jaar geleden
    Het beste voorbeeld van het verschil tussen een gewone agent of inspecteur en hogere rangen , gewoon personeel krijgt zijn of haar ontslag na 3 simpele negatieve evaluaties, zelfs van kerels met 30 klachten tegen zich als het er op aan komt. En die hogere in rang word overgeplaatst zolang het onderzoek loopt, ons kent ons, he.