door Havermout in Sport  ·  36 Reacties

  • 2
  • 901x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Wat een onzin weer. Niets racistisch te bekennen behalve dan de racisme-roepertjes die weer eens bezig zijn met de wel bekende politieke zuiveringen tegen die inmiddels in alle uithoeken van onze samenleving plaatsvind. Als van Niekerk racistische leuzen roept waarom doen ze dan geen aangifte? Altijd mensen beschuldigen maar nooit een aangifte doen omdat ze ook wel weten dat er geen sprake is van racisme.

8
1 Reconquista

Voetbalelftallen kunnen dus maar het beste etnisch homogeen zijn.

6
2 Black65

'Ga jezelf wassen, zwarte lul'.
'"alle donkere spelers moeten opruimen.’’’
Wouter Winters en Dylan Bergkamp zijn blank.
Het bestuur liet weten dat het 'de uitspraken van de hoofdtrainer betreurt'.
"Wij hebben voor een berisping gekozen "
De assistent van de trainer stapt ook op.

@1
Dat jij dat allemaal afdoet als 'onzin' zegt misschien iets over jou.

7
3 Lidpver

@3
Dit is geen racisme en als jij dat wel vind waarom doe je dan geen aangifte? Er zit een groot verschil tussen de linkse racisme beschuldigingen en het echte racisme zoals benoemt in het wetboek van strafrechten.

7
4 Reconquista

@4 “Racisme is een groep om raciale redenen minderwaardig behandelen of daarover vernederende uitspraken doen.”

Lijkt me dus duidelijk. Hoe dan ook de uitspraken van deze trainer zijn onacceptabel. Wat een lul en wat een laf bestuur.

10
5 mo

Zijn er echt mensen die zulk soort racisme willen bagatelliseren...?

Ziek...

13
6 Bullet108

@3 ‘Ga je wassen, zwarte lul’ ga jij goedpraten? Er zit een groot verschil in wat een trainer wel en niet kan zeggen. Het is uiterst zwak van de clubleiding dat zij geen actie ondernemen, wel erkennen dat er ontoelaatbare dingen zijn gezegd maar verder te laf om aktie te ondernemen. Hopelijk wordt er alsnog aangifte tegen die trainer gedaan.

8
7 A Passenger

@4
Tegen beter weten in maar wat versta jij onder " linkse racisme beschuldigingen"?

Aangifte doen is niet zo zinvol, het bestuur laat de man gewoon zitten met een berisping. Niet spelen is een stuk effectiever. De 'weigeraars' leggen hun hobby neer, of dat nou vanwege racisme is of niet, zit die 'trainer' op de juiste plek?

5
8 Lidpver

@7 is natuurlijk voor @4 bedoeld.

1
9 A Passenger

@7
""‘Ga je wassen, zwarte lul’ ga jij goedpraten?""

Ga jij valse racisme beschuldigingen goedpraten? Het was trouwens een reactie op 'viezerik'. En nee ik praat niets goed maar ga ook niet hysterisch rondlopen en net doen alsof het racisme is. Links en bepaalde allochtonen beschuldigen dagelijks mensen van racisme maar doen nooit aangifte omdat ze donders goed snappen er helemaal geen sprake is van racisme. En dat weet jij ook wel. Maar ik wens je veel succes met je hetzes en zuiveringen, de overgrote meerderheid van de burgers zal er geen seconde van wakker liggen.

6
10 Reconquista

@10 . Ik heb de definitie van racisme in @5 Sl gegeven en daar voldoen de uitspraken van deze sukkel aan.

Maar goed, hoe zou jij de uitlatingen willen noemen dan ?

12
11 mo

Wat een gezeik om niks weer.

7
12 Hans Brinker

@8
Dat is een ander verhaal. Ja misschien moet hij wel weg maar je slaat alles dood door met de bekende linkse haat riedeltjes te beginnen en (altijd blanke) mensen meteen van racisme te beschuldigen. Die vlieger gaat gewoon niet meer op en met de stelselmatige stroom aan valse racismeschuldigen vind er ook een soort gewenning plaats. Als ik weer eens ergens het zoveelste artikel lees van iemand die van racisme wordt beschuldigd heb ik tegenwoordig zoiets van' ja ja het zal wel weer'. Het woord racisme is zo vaak misbruikt en verkracht dat het geen enkele waarde meer heeft. En dat komt door dit soort voorbeelden waarbij blanke mensen meteen en ongegrond als racist worden neergezet.

5
13 Reconquista

@13 . Vraag het nog een keer. Hoe zou jij de uitlating van deze sukkel willen noemen dan?

9
14 mo

@13 "Racisme" is vaak niks anders dan een deugstok om de ander mee te slaan en zo monddood te maken.

Nieuw spreekwoord: Met racisme in de hand komt men door het ganse land.

6
15 Hans Brinker

@14
Onbeschoft en onnodig net als overigens de uitspraak die de speler maakte.

@15
Ja precies dat bedoel ik

5
16 Reconquista

@10 "Viezerik" klinkt al heel anders dan "Ga je wassen, zwarte lul" en dat weet jij ook wel, je weet verdomd goed wat hij met zijn uitspraak bedoeld. Er wordt veel te snel racisme en discriminatie geroepen, daar heb ik ook een hekel aan, maar het hangt er ook heel sterk van af wie wat roept. In een functie als trainer moet je wat dat betreft beter op je woorden letten, hij kan het wel denken maar niet zeggen.

7
17 A Passenger

@13
" Ja misschien moet hij wel weg maar je slaat alles dood door met de bekende linkse haat riedeltjes te beginnen en (altijd blanke) mensen meteen van racisme te beschuldigen."

Waarom moet hij volgens jou 'misschien wel weg'?
Hoe kom jij erbij dat de 'opstappers' links zijn?

8
18 Lidpver

@1 Dat u dergelijke uitspraken niet racistisch noemt zegt genoeg over u.

12
19 Gewoon een student

@2 Dat is onzin. Ik heb jarenlang in een vriendenteam gespeeld met daarin een stuk of 10 verschillende nationaliteiten. Is altijd prima gegaan.

11
20 Gewoon een student

@26 . Je vindt dus dat de trainer misschien wel weg moet en je vindt zijn uitspraken dus onbeschoft. Kortom, je bent het met de opgestapte spelers en assistent trainer eens.

Dat had je ook gewoon kunnen zeggen.

10
21 mo

@17
Je weet toch ook wel dat mensen die boos zijn niet erg vriendelijk op elkaar reageren en vooral in de voetbalwereld gaat dat nogal grof. Maar iemand zonder vorm van proces zomaar van racisme te beschuldigen is wel een tendens die we steeds vaker zien en totaal is doorgeslagen. Ik zou er geen enkele moeite mee hebben als die trainer ontslagen werd vanwege grof taalgebruik of het conflict tussen de heren op zich maar je kan niet zomaar mensen vals gaan beschuldigen om zo het conflict te winnen.

4
22 Reconquista

@20 . Natuurlijk is dat geen probleem. Nagenoeg ieder elftal is gemêleerd omdat dat een afspiegeling van de samenleving is. Helaas is er soms een triest figuur die daar moeite mee heeft en zich racistisch uitlaat. Dat figuur moet dus weg, stoorzender en sfeerverzieker.

11
23 mo

Doet denk aan 'kabel'. Davids, Seedorf en nog wat zwarten die besloten hadden dat ze zielige slachtoffers en vrijheidsstrijders waren, omdat ze zwart waren.

4
24 grovi

@19
Mijn oordeel zal niet anders zijn dan die van een rechter.

@21
Ja maar dan ook die scheldende speler weg. Want hij begon tenslotte met het grove taalgebruik.

4
25 Reconquista

@22 Er bestaan geen excuses voor racistische uitlatingen.

Als je geen racist ben doe je niet per ongeluk plots racistische uitspraken.

12
26 Gewoon een student

@22 Precies, had ie rood haar was het "ga je wassen vuurtoren", had ie flaporen was het "ga je wassen Dombo".

4
27 Hans Brinker

@3
Jouw grote vrienden, @info @E.Meel en @wijze dwaas Dr. Mezun (ban) en de rest zeggen hier wel ergere dingen. Daar hoor ik je nooit tegen protesteren laat staan aangifte doen.
Blanken zijn vies, blanken zijn groezelig, hoe eerder we omvolken hoe beter, blanken moeten kleur krijgen, blanken moeten maar oprotten....en erger!

5
28 Bleke Betty

@5
Ook voor jou @28

4
29 Bleke Betty

Betalen ze dan wel even terug wat er in hun opleiding is gestoken? Want nu komen ze lekker onder eventuele afspraken en contracten uit, natuurlijk. Of zijn ze alleen principieel als het ze niets kost, misschien zelfs voordeel oplevert, en deugpunten natuurlijk?

4
30 Wendel

@28 Klopt, oh jah, en wat ze ook zeggen, incl. onze student: Je mag niet trots zijn dat je blank bent. Stelletje zieke figuren zijn het.

5
31 Hans Brinker

Racisme is niet een uitlating in een groep n.a.v. een 'ruzie' Dan worden er verbale uitvergrotingen naar buiten gegooid. Racisme is een systematisch beledigen en denigreren en achterstellen van in dit geval spelers. Als hij werkelijk standaard een racist is, dan moeten ze idd aangifte doen en aangeven dat hij hen op een racistische wijze heeft benaderd en behandeld.
Ik kan mij nauwelijks voorstellen dat je een trainer bent in een meer dan gemengde ploeg en dan een diehard racist! Wat is het? De helft is met een kleurtje, allochtone afkomst?

5
32 Bleke Betty

Daarbij is het de ene na de andere keer dat ht uitkomt dat het niet waar is of zelfs zoals met die empire acteur in scene gezet, moslima's die valse aangiften doen... de één na de ander flikt dat en daar doen ze hun zaak geen goed mee.
Cry wolfe....

Maar goed we wachten justitie af, want dit moet dan een vervolg krijgen!

5
33 Bleke Betty

@7 en 17
@kubus is gek op een droplul en gebruikt dat te pas en te onpas, vooral dat laatste.

Ik ben het wel met je eens dat je als trainer beter op je woorden moet letten. Maar wat ik van dat wereldje begrijp is dat iedereen daar keihard tegen elkaar is en er geen word geschuwd wordt...
Zelf zal ik dat ook niet tegen één van mijn zwarte vrienden zeggen, zelfs niet als grapje. Hoewel ik zeker weet dat zou ik dat doen er een smerige en keiharde grap terug gemaakt zal worden question actie reactie. Ik vind dit een moeilijke, anders dan bv die hangjongeren tegen die Surinaamse uitbater, dat was puur een smerig racisme!

6
34 Bleke Betty

@20 Uiteraard, maar toch...hoe etnisch homogener, hoe duurzamer de harmonie.

1
35 Black65

@1 Iedere keer als een moslim een bejaarde vrouw in elkaar slaat ook maar racisme bij de aanklacht doen maar voortaan

3
36 FVD1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ThWil
Wat kan ons marineschip doen tegen de Houthi's? 'Ja, er zijn risico's'

Kan je die stelling ook omdraaien? Kan je gelijk zien of die marineschepen nog wel effectief genoeg zijn. ...

zojuist geplaatst door ThWil

ThWil
Kennedy kiest extreem-linkse gescheiden immigrantenslet met een miljardenfortuin als running mate - Dissident.one

Tjee ik dacht even die senator john kennedy....

3 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
Baudet toont KEIHARDE HYPOCRISIE van NAVO in Tweede Kamer | FVD

Dat waren geen artikel 5 oorlogen in ieder geval. En zie waartoe die oorlogen hebben geleid. Alleen maar ellende en nog eens ellende. ...

6 minuten geleden geplaatst door ThWil

ThWil
GroenLinkser woest dat haar partij verklaring tegen Jodenhaat ondertekent: 'Leidt aandacht af van moslimhaat' - NieuwRechts.nl

"jongerenpartij van GroenLinks, is niet te spreken over linkse partijen" Groenlinks heeft getekend. Misschien een idee om je kritiek eerst inte...

9 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@17Wederom geen inhoudelijk antwoord. Ga Wagensveld bij staan joh, misschien bereikt ie dan nog wat. Triest figuur....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@16 Sta je nog steeds voor die spiegel. Begin een beetje meelij met je te hebben. Ik groet je nu voor de laatste keer. Bye bye. ...

11 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@15Ik zal jou eens wat zeggen. Waarom sta jij Wagensveld niet eens bij....? Waarom laat je hem steeds in je eentje staan?...

14 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Mac Benac
Rutte over toenemend antisemitisme: 'Dit moeten we als samenleving collectief aanpakken'

Als er één partij de aanjager is van tweedeling en discriminatie dan is het de VVD wel....

14 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Mac Benac
Kamervoorzitter Bosma roept Baudet op matje vanwege bedreigen Klaver na debat

Baudet was naar kickboksles. Fascisten zorgen wel dat zij fysiek weerbaar zijn. Snap ik...........

16 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

NK. App
Pornofrafia VideosTelugu Masala SexHd Porn AmericanHuge Boobs MassageAngela White GangbangJasmine Grey CreampieTeenage New PornLesbian Babbysitter PornPôrno BrasilMale Wrestling NudeGalhentaiRavengriim LeaksXxx Desi KandFifty Shades Darker Full MovieDana WolfFffm PornOlder Women MasturbatingStepdaughteranalCheat Wife PornMilf Lesbian MassageXha MsterLesbea.comPorrne.comPorno Pour FilleMelody Marks -Emilia Clarke HotXxx Sex VideoEmma Watson Nudes LeakedXxx Nude BabesXnxx Video BangaliNicolette Shea HdPornos DormidasMommy Talking Dirty3d Porn ConicsPorn From AsiaWww.xxx VdioeCasting SexDimitrescu PornTamil Homemade SexXxxxxxxxx Video HdTattoo Artist PornIndain Xxx PornMelhores Site De PornVeronika VeinRaima Sen HotPeach OnlyfansRaju Punjabi SongsBrazzers Teen ComFilm De Sexe En FrancaisXxxredtubeWww Old Man Sex ComSecretary BjXxx.gaypornoMaserate XxxExxxXxx Boy PicDesi Xxx HardPoran SiteJapnese Rape PornPuffy Nipple PornNaked Redheaded WomenDance Nude WomenSugarmom PornCougarillosBangla Jungle SexMiranda Lambert NideAli Wong PornPervert PornosAkgingersnapsWww Xxx MocOuttie VaginaDerrick DimeRed Hot XxxGay Cumming OrgyBbwtsBushman JanjatiTr Altyazılı PornAmber AddisX Video Of Step MomSpankbanlKorean PorTastyblack ComLas Hermanas OrtegasDeepthroating AmateurFemboy SpankingRedheadbigbootyZayhilfigerrrXvideo Hd BanglaPron Hindi StoryTori Black FacialPorno PeruXxxx AntyHotgirlxxxAlia Bhatt Blue FilmTattedtommy1Mha Sex ComicTruth And Dare PornVictoria AllureOnly Fans LeakBi Sexual BlowjobsDawn Wells SexyGand Ki Chudai VideoNicolette Shea Porn VideosStar Wars HentiBleach BooruXxxxx Desi VideoBall DrainingModel Mayhem NudeMature PotnElle AlexandraTamil Hd Porn VideosLeabian LapdanceThickassdaphne StudXnxx.daddy'sTürkçe Altyazılı PornıBlonde Blow Jobs50 Shades Of Grey Watch Online36d BoobsDevar Bhabhi SaxOl PornPorn Indian CelebrityNalgonas PornNude Models Of PlayboyTwitch NsfwVr HeantaiAmpland MatureAnimações PornSexy Xx XBdsm GayHaryanvi ChutPorn Sex Video Hd DownloadRaylene HdSex In Hindi IndianAnimation XxxxDarkness PornAssbbwChubbu PornIndian Erotic StoriesGranny PornografiaJerk Off Instructions PornPornoenfermerasFaydwynn Morningstar NudeGqy PirnHot Movie Full HdE Hentai GenshinVideospor NosThesabrinabanks NudesBoku Ni SefurgeSilvia DellaiSilvia Saige Full Videos