door Havermout in Overig  ·  94 Reacties

  • 11
  • 826x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@47 Het geeft uitsluitend aan dat de IS een uiterste gevaarlijk, mensonterend gedachtengoed er op na houdt. Een gedachtengoed dat wat mij betreft uit de mensheid weggevaagd mag worden, net zoals alle andere extreme ideologieën die de menselijkheid tot een nulpunt weten terug te brengen.

2
51 Crannbuidhe

@45
Oh, jij mag je van mij helemaal kapot lachen, ga vooral je gang.

Maar dat IS andere moslims ook heeft afgeslacht is omdat IS zich aan de koran houdt en dus leidend is in hoe een islamitisch kalifaat eruit dient te zien, en waar een moslim zich aan hoort te houden en dat is: De voetstappen van de profeet zo goed mogelijk volgen en je houden aan het heilige woord van de Koran.
De moslims die ze gedood hebben volgden niet de profeet noch de koran en worden beschouwd als slechte moslims, afvalligen zelfs. En dus zijn die ook afgemaakt. + natuurlijk alle tegenstanders, de vijand!
Dus sukkel met je zieke islamofilie, je droeftoetert weer wat stom in de rondte!

3
52 Bleke Betty

@48
Ze weten het wel, maar men vindt het wel best! Iedereen weet het, of kan het weten question

2
53 Bleke Betty

@51
En daar mogen de islamieten niet de ogen voor sluiten en voor weglopen.
Ze hebben de mond vol over ons oorlogsverleden, maar durven niet naar de misdaden van hun eigen geloofsgenoten te kijken , laat staan te veroordelen.
Ze laten nog steeds toe dat de haatpredikers ongestoord hun gang kunnen gaan in de moskeeën en vrouwen in zwarte doodsburka,s hier door de straten lopen.

3
54 Marrie

@50
Ik ben eerlijk gezegd de islam spuugzat.
Ze geven alleen maar ellende.

3
55 Marrie

@44 Dat was een Ierse aangelegenheid.

1
56 foshizzle

En dan zijn er nog goedgelovige idioten in dit land om het tuig terug te halen naar ons land.

1
57 zoutzuur1

@32 waren het boeddhisten?

1
58 Wylde Gjert

* Verwijderd door de redactie *

59 Pxf7+

@48 Zo werkt het natuurlijk niet die moslims zullen zeggen dat ze niets te maken hebben met wat een relatief zeer kleine groep van mensen die zeggen dezelfde religie te volgen daar hebben aangericht.

4
60 21st Century Guy

@55
Je snapt idd niet hoe ook er ook maar iemand is die bij zo'n smerig zootje wil horen. 24/7 ellende en wel degelijk omdat het mag. Je mag alles met kafirs, want dan moeten ze zich maar laten bekeren, doen ze dat niet? ..... dan zijn ze eigenlijk vogelvrij.
Geen islam in je land, is geen onderlinge twisten, geen gevechten vanuit het thuisland, geen terroristen, geen haatpreken, geen oproepen om homo's van het dak te gooien, geen verpakte vrouwen meer, geen apartheid meer... en alle foute statistieken gaan naar beneden.
"Gerard Cox? question

3
61 Bleke Betty

@10 ik zie niet in waarom je kampbewakers van in de 90 nu nog vervolgt en deze mensen het voordeel van de twijfel zou geven.
Iedereen kon de films van de massa slachtingen online zien ook de fans die daarheen gingen.

Heb je deelgenomen aan de beweging dan moet je daar berecht worden.

1
62 Eastwood

@56
Dat was geen geloofskwestie, maar de bezetter, de Engelsman had alle goed en belangrijke functies en waren protestant, vs. de arme Ieren die een vrij Ierland wilden en allemaal katholiek waren. Maar het ging om de onafhankelijkheid en de uitbuiting.
En.... het was weer een wegwijs moment @44 en weer zo Off topic als maar kan.
Niets over de 35500 doden, maar nee... laten we het vooral over de Ieren hebben question

3
63 Bleke Betty

@62
Precies. Wel het verleden (terecht) aanpakken, maar voor het heden je ogen sluiten! question

3
64 Bleke Betty

@63 Die 35500 doden is natuurlijk vreselijk mijn @44 was bedoeld om aan te geven Dat ze niet alle moslims over één kan moeten scheren

Het was een vergelijking

4
65 RonMVV

@50 Rot toch op. Ik heb grondig de pest aan die IS-ers. Die mogen van mij allemaal doodvallen, maar laat onschuldige mensen er buiten.
Gelukkig heb ik onder mijn vrienden en bekenden genoeg moslims, die de IS verafschuwen.

4
66 sockknitter

@66 Juist ik ook

1
67 RonMVV

@66 En dat is nou net wat de radicale ‘kamgebruikers’ niet willen begrijpen, ieder mens is uniek, maar de ‘ apocalyptische vijanddenkers’ denken alleen maar in register account termen van hokjes naar mensen, labelen en huppakkee, daar is weer een ‘bedreiging’, terwijl ze voor zichzelf juist een bloedhekel hebben aan dit ‘ labelen ‘.

3
68 Crannbuidhe

Nou dit maakt weer duidelijk waarom al die “gratisgeldzoekers” vluchten.

7
69 mo

** gebruiker verwijderd **

@65 Mee eens hoor er zijn de overgrote meerderheid van de moslims gruwelden er ook van
Als het werkelijk zo was dat moslims het er mee eens waren hadden er nooit moslimlanden in The Coalitie Off The Willing gezeten
Ik stoor me wel vreselijk aan mensen zoals nu E.Meel die maar blijven beweren dat het geen moslims waren bij IS

Wat nog zo op mn netvlies staat , is de onthoofding van James Foley , en de verbranding van die Jordaanse piloot , en hoofden gespitst op hekken , gelukkig is dat later vrij snel ontdekt wat ze op internet gooiden die monsters.

70 Deleted29

@69 Gelul, die zeggen gevlucht te zijn voor Assad en hadden geen problemen met IS.

5
71 Saviro

@70 Daar stoor ik me ook aan Als een keeper een penalty stop van een voetballer die moslim is Is het volgens e meel een racist question

2
72 RonMVV

@71 . Tuurlijk joh, in een massagraf eindigen door IS hebben ze verder niet zoveel moeite mee

9
73 mo

** gebruiker verwijderd **

@ Dat is een rake opmerking van U

de enige hoor hier op dit topic die ik op plaats , vind het niet zo passen bij dit topic .\

Het irriteert me vreselijk als mensen zeggen geen moslims bij IS , maar jouw irriteert het ook
Het zijn zwaar gestoorde extreem radicale moslims die zich bij IS aansloten ,
Degenen die er nog zijn , en dat zijn er helaas nog genoeg , dump ze maar op een onbewoond eiland , maar nooit meer terug in de maatschappij hier en in andere landen.

74 Deleted29

Allemaal mensen die zonder enige vorm van proces of rechtvaardiging aan een ellendig einde zijn gekomen door moslim tuig. Moslim tuig wat wij door druk van een mislukte dominee dochter Merkel uit een land waar wij niet rechtstreeks op kunnen stemmen op moeten nemen. Als ik het wel heb is echt helemaal niemand in staat de impact van deze waanzin te vertalen naar ratio. En dan is er strijd omdat Orban die ellende niet wil voor zijn volk?
Wie is hier gek?

4
75 Al

@71 Toen Assad het nog voor het zeggen waren er vrijwel geen Syrische vluchtelingen te bekennen toen IS en andere anti Assad bewegingen zich daar gingen mengen is de gigantische vluchtelingenstroom ontstaan , meer hoef ik niet te zeggen toch ?!

1
76 21st Century Guy

** gebruiker verwijderd **

@71 Er zijn er iid ook die zijn gevlucht voor Assad , het is wel waanzin om te stellen dat die geen problemen hadden met IS.

77 Deleted29

@76 Daarom is het ook onzin ze binnen de EU te houden ze kunnen retour.

1
78 Saviro

Niet alle moslims zijn beesten als bij IS. Net zo min als niet alle Duitsers nazi's waren. Maar de Duitsers gaan wel veel beter met dat naziverleden om dan de gemiddelde moslim met IS. De gemiddelde moslim is nog vaak geneigd om te zeggen dat IS'ers geen moslims zijn. Je zult Duitsers niet horen zeggen dat de nazi's geen Duitsers waren. Ik vind de Duitsers van nu zelfs wel eens te ver gaan in hun schaamte over het verleden, daar hadden ze zelf namelijk part noch deel aan.. Dus moslims, erken dat die van IS ook moslims zijn en wel een kleine groep die volledig uit de bocht is gevlogen.

2
79 Vandeprinsgeenkwaad

@42
Misdadigers horen berecht te worden.

4
80 WijzeDwaas

** gebruiker verwijderd **

@42 in de regio dan , hier lopen ze na paar jaar weer in de maatschappij , dat recht hebben ze bij mij verspeeld.

81 Deleted29

Het is toch wel bekend hoe de lui van IS denken en te werk gingen. Een stel middeleeuwse barbaren, waar genoeg bewijs voor is.

Elke discussie, die gevoerd wordt over het wel, of niet terug halen van de bararen en aanhang is 'not done'. Iedereen, die sympathieën had voor IS moet worden geweerd. Moet worden tegengehouden. Mannen, vrouwen van IS weg ermee. De kinderen? Jammer dan!

1
82 Pollens

@39 sockknitter
En hoe denk je over gematigde Nazi's, gematigde Hitler aanhangers?
De radicale Hitler aanhangers zijn slecht natuurlijk, daar is iedereen het wel over eens.

4
83 The Investigator

@68 Crannbuidhe
"ieder mens is uniek"

Moslims maken onderdeel uit van een groep. Altijd en ten alle tijden zijn ze onderdeel van de islam en "onderdanig" aan Allah.
Een moslim zal niet snel slecht spreken over andere moslims, wat ze ook flikken of geflikt hebben. Dat mag namelijk niet van zijn geloof. Alleen Allah mag oordelen.

Dat jij vindt dat ieder mens "uniek is" dat is leuk maar dat is voornamelijk een westers concept. (en misschien in andere streken van de wereld). Maar in ieder geval niet echt een Arabisch Islamitisch concept.
Blijkt ook wel uit begrippen als "familie-eer". Of zelfmoordaanslagen. Het individu offert zichzelf dan op voor de groep.

De meeste moslims die je ziet zijn bovendien helemaal niet "uniek" of profileren zich meestal niet als "uniek". Kleden zich bijna allemaal hetzelfde , hebben dezelfde kapsels etcetera.
Natuurlijk zijn er uitzonderingen maar in het algemeen streven ze er niet naar om uniek te zijn, of uniek over te komen. Je mening is eigenlijk op drijfzand gebaseerd.

3
84 The Investigator

Is op zich ook niet erg als de mannen zich allemaal grotendeels hetzelfde kleden en hetzelfde kapsel hebben. En dat het streven is dat iedere moslima onder een doek rondloopt. dat moeten ze natuurlijk zelf weten.
Maar het westerse idee dat ieder mens uniek is gaat dan toch niet voor hun op.

Je kan ook wel zeggen dat iedere Indiaan in het Amazonegebied uniek is. Maar als je bij die stammen gaat kijken zien ze er vaak, in dezelfde stam, allemaal hetzelfde uit.
Zelfde kapsel, zelfde kleding of rieten rokje aan, zelfde pijl en boog. Zelfs de gezichten lijken veel op elkaar omdat ze allemaal familie zijn.
Het is ook niet zo dat de ene aan paardrijden doet of gitaarspelen en de volgende iets compleet anders (zoals in het westen).
Ze doen allemaal hetzelfde iedere dag en eten ook hetzelfde. Doen eigenlijk vrijwel alles hetzelfde.

4
85 The Investigator

@79 "Niet alle moslims zijn beesten als bij IS. Net zo min als niet alle Duitsers nazi's waren."
Een foute/kromme vergelijking.

Nazisme is een ideologie zoals islam.
Niet alle Duitsers waren Nazi zoals niet alle Nederlanders islamiet zijn.

Alle Nazi's deelden dezelfde inkzwarte denkbeelden. Idem met islamieten.
Gematigde Nazi's en islamieten zijn laffe extremisten. Ze willen wel Joden afmaken, maar zijn te lui om uit hun stoel te komen, of bang dat de Joden terugvechten.
De gematigden financieren, organiseren, werven, indoctrineren, promoten, bedrijven ondersteunende politiek, etc.

Zonder de gematigden veel minder extremisten.

De persoon die een huurmoordenaar inhuurt is ook zeer fout.

1
86 Rex

@10 Dat is dus downplayen.
Zelfs als iemand daarheen ging als kok en alleen gekookt heeft wist die persoon wat er speelde.
Zelfs voor die persoon vertrok. De recruiters hebben een zeer uitgesproken zwarte mening.
En dan nog? Koken voor wie? Koken voor strijders. Wat doen strijders? Precies!
Zelfs als het een nette oorlog is, dan nog zijn de koks in vreemde krijgsdienst.
De kok van Hitler heeft geen lintje gekregen....

0
87 Rex

@68 net zoals jij steevast met Russen doet bedoel je,
Dat is inderdaad nogal bekrompen

1
88 Eastwood

HET liegt hier ook alweer.
Hier een filmpje voor HET over de opleiding van hun kinderen.

1
89 eigenmening

Hmm...
Knikker al die gevangen IS-medewerkers en terroristen er ook in.
En over een jaar of zo doe je een officiële schuldbekentenis / mea culpa. Maar dan is het probleem tenminste uit de wereld. question

0
90 Gandalf

@32 Logisch.

Wanneer je de Koran letterlijk neemt met zijn Jihad, Jodenhaat en andere monsterlijke teksten dan kom je tot de daden van IS.

Ze hebben enkel 1 doel. De gehele wereld aan Allah te laten onderwerpen met de Sharia als algemene wetgeving. Zou 1 grote kolerezooi worden net als in het midden-Oosten.

1
91 iedereen heeft recht op mijn mening

Een van de massagraven door ISIS.
Daar liggen de meeste ECHTE vluchtelingen.

Film beelden zat daarover op YT.

Er heeft daar een ware genocide plaats gevonden.
En niemand hoor je daar over.

Nu ze door, met name de Russen verslagen, worden die genocide plegers hartelijk verwelkomt door de links kliek om ze hier naar toe te halen.

Bizar.

1
92 Dachtutniet

* Verwijderd door de redactie *

93 hk-sr

-
Het lijkt me heel goed om al de IS strijders die gevangen genomen zijn levend te begraven in deze graven. Dan worden zij vereeuwigd met de dingen die zij gedaan hebben en wij zijn van die idioten af. Iedereen blij.....
/-
-

1
94 MrCally1

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Het aftellen naar Kharkiv en Odessa is begonnen ~ Russische troepen klaar voor het slotoffensief in

https://www.frontnieuws.com/het-aftellen-naar-kharkiv-en-odessa-is-begonnen-russische-troepen-klaar-voor-het-slotoffensief-in-oekraine/...

1 minuut geleden geplaatst door Oeps112

baba jaga
Antifeminist Pearl Davis spreekt bij FVD Congres ~ 'Mannen zouden niet moeten trouwen'

Pearly pearl, een mooi mens die feministen vaak met een mond vol tanden laat zitten.Helemaal als het ook nog van die fans only feministen zijn...

2 minuten geleden geplaatst door baba jaga

Oeps112
Sylvana Simons gaat helemaal ZWART ~ 'Er bestaan zwarte moslims, zwarte joden, zwarte christenen!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/binnenland/sylvana-simons-gaat-helemaal-zwart-er-bestaan-zwarte-moslims-zwarte-joden-zwarte-christenen...

5 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
Brenden Dilley (@WarlordDilley) on X

Spicy! Trump Posts Meme Portraying Biden as Geriatric Invalid.https://www.infowars.com/posts/spicy-trump-posts-meme-portraying-biden-as-geri...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
Knetter! VVD wil medische apartheid invoeren ~ 'Weer ongevaccineerde kinderen uit de opvang!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/knetter-vvd-wil-medische-apartheid-invoeren-weer-ongevaccineerde-kinderen-uit-de-opvang...

11 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
Antifeminist Pearl Davis spreekt bij FVD Congres ~ 'Mannen zouden niet moeten trouwen'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/antifeminist-pearl-davis-spreekt-bij-fvd-congres-mannen-zouden-niet-moeten-trouwen...

13 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Oeps112
De échte plaag is het knuffelen van antisemitisme in ons rubberen tegelparadijs

-Mark Jongeneel- "Ni Hao" en "Sambal Bij"? De échte plaag is het knuffelen van antisemitisme in ons rubberen tegelparadijs.https://www.dage...

17 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Nicks R. Van
Groene droom Utrecht spat uiteen: elektrische laadpalen moeten 's avonds uit om netcongestie te voorkomen - NieuwRechts.nl

Den Haag wilde ons een paar jaar geleden allemaal op de groene stroom hebben en subsidieerde de aanschaf van een elektrische auto. Nu er dan een...

24 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

Nicks R. Van
Praat mee: wat vind jij ervan dat Jumbo stopt met aanbiedingen van vlees?

Het maakt voor de hoeveelheid vleesconsumptie niets uit, want wat Jumbo niet verkoopt, wordt door een andere super wel verkocht....

27 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Las Mejores Paginas PornXxx Bif VideoSon An Mother Pornسکس عربیFilms Pornos En StreamingSexylog LogHot Sexy Video XxHollywood Sex XvideosSpit Roast GifRed Tube Xxx VideoXxx Prons VideosPenis MassageHairy Women In PornStudent Xxx VideosLesbian Scat PornDesi Wife XxHot Nude LadiesTara TitsSexyxnxTop Asia PornstarsSwathi Naidu Xxx ComJapanese Uncensored English SubtitlesKamasutra Nude SexCuck CaptionSyriahsagesFree Indian Sex BlogLasbian Porn PicsNude BoobsLilly Bell PornSuperb Sex VideosMandy KayPornos Amateur MexicanasX Video MalayalamRussian Xxx VideoSuperstar Sex VideoSexy Video Xvideo ComNaika XxxHot Naked YogaBlackmial PornMallucomFree Lesbian Latina PornJaquie Et Michel TvIzzybunniesNancy Bhabhi PornStormy Daniels Hot VideosSis Swap PornTeanna Trump AnalAurora BrowninTube Sexer PornVrporno.comNashvillelistcrawlerXlocam ComFabswinger LoginCatilina CruzNibiles PornCory Chase Hero Wars CommercialPeriscope SexFull Porn Movies ParodyGirlfriend FolmsBoneca Sexual PornôAnglea White XxxEmraan Hashmi SexHard HandjobBunnie Xo LeakedBilly RawnUkraine PornographyEat Scat PornMina LuxxKolkata Bangla SexIndian Maa Beta XxxPorrno MexicanoPwag BbcMuscle Men In PornSites 18Xnxx Hard RomanticForeskin In PornDesi Randi Chudai VideoMorena PornPornostar EbonyAsian Anal MomsNaked LesbuansTokyoavprojectVideos PornidTabootube.xxxMilf ViedoesBiglatinmenXnxx JavPorn Woman BigMilf HeelsLilybrownflex NudeXxx Porn Hd Video ComWorld Best PussyRiley Mae Lewis Onlyfans LeakPronhubPilm SemiChode PornKatopunk PornFreeonlinepornSexy Pussy PicsBlk Porn StarsBukkake HentaiGia Lovely PornLordhefner25 PornOlga Kurylenko SexRed Sex MoviesJapenese Rape PornChudai Maza ComSexx Video PornLicking VagainaSunny Leon PoFreeused PornPorn Pics FreRaileytv LeakedFacefucked AmateurHarim Shah Viral VideoGirlssex ComClory Hole PornHot Porn SeriesTanetsuke OjisanReal FemaleorgasmRocketplayNolimitscoupl3Wwwxxx CamOmg XxxHard Sexi VideoOnly Sunny Leone Sex VideoHent StreamNsfwalbumStreet Fighter HentaiJakipz NudeKetika Sharma Hot SceneKaren Mcdougal XxxIndian Porn Video NewMalayalam SeaxRedmilf ProdSentual Massage VideosBomit PornChubby Brunette NudeXnxx.com FreeJe Montre SextapeCecilion LionHot Sexcy VideoNixxideeMalayalam Sex Movie Malayalam Sex MovieNude Actress NudePussy VidieosFarrah Abraham Backdoor色情 图片Onlyfans Nudes Leaked