door Havermout in Buitenland  ·  39 Reacties

  • 7
  • 519x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Ik neem aan dat ze op de fiets naar Brussel is gekomen?

8
1 Spraypaint

Ingehuurd door de klimaatmaffia.
Zij is gewoon in dienst

9
2 chouffleur

16 jarig Klimaatboegbeeld.
Kijk da's pas een expert.
Ik ben overtuigd question

7
3 SBD

@1
Yep , net zoals jij op de fiets naar een gele hesjes protest gaat

23
4 Rinze

@1 Een linkSSe die zeer zuinig is met water.

7
5 Rex

* Verwijderd door de redactie *

6 Gr@ndioos

Ja klimaat wetenschappers met een gekochte mening meer is die onzin ook niet.

5
7 Al

Tot zover de eng rechtse reacties op dit meisje
Ze schijnt lid te zijn van de maffia en de SS en ze is blijkbaar hysterisch.
Chapeau hoor voor deze weldoordachte en verhelderende polemiek over dit complexe onderwerp

20
8 Rinze

Door indoctrinatie bevangen eng meisje.

6
9 welofniet

Haa dat meisje heeft meer ballen dan alle zure reaguurders hier op NK bijelkaar.

18
10 ModReset

Zo werd het meisje met de vlechten opgepikt. Greta groeide in no time uit tot het gezicht van de klimaatjeugd. Een moreel baken in tijden van klimaatdoem. ’Jezus heeft een opvolger aangewezen, haar naam is Greta Thunberg’, zette een kerk bij Malmö op twitter.

Internationale media schreven lyrische profielen over Gretha, activisten en politici wilden met haar op de foto, ze reist inmiddels de hele wereld over – liefst per trein - ze werd uitgenodigd naar de klimaattop in Katowice en ze sprak dus in Davos. En nu duiken er verhalen op dat Greta’s opmars geënsceneerd zou zijn door een slimme marketingman.

De pr-man en ’groene kapitalist’ heet Ingmar Rentzhog, een Zweedse ondernemer die banden heeft met het netwerk van klimaatpaus Al Gore. Rentzhog zou, volgens de krant Svenska Dagbladet, niet alleen Thunberg internationaal hebben gekatapulteerd, zijn bedrijf We Don’t Have Time, dat wil ’investeren in het klimaat’, zou aan het gebruik van haar naam tenminste een miljoen euro hebben verdiend. Rentzhog had Greta ingezet als ’jeugdadviseur en curator’ voor zijn onderneming. Volgens haar ouders zonder medeweten van de familie.

Rentzhog richtte zijn startup op in september 2017. Naar eigen zeggen stuitten hij en een freelance fotograaf in de nazomer van 2018,’bij toeval’ op de stakende Greta, zittend voor de Riksdag, het Zweedse parlement. Kennelijk geïnspireerd door die ontmoeting, plaatste Rentzhog nog diezelfde dag foto’s én een Engelstalige video van Thunberg op Facebook en Instagram.

Enkele maanden later kreeg Greta, nog steeds volgens Svenska Dagbladet, een zetel in de ’jongeren aanbevelingsraad’ van We Don’t Have Time. Drie dagen later gaf de firma nieuwe aandelen uit, waarmee 10 miljoen Zweedse Kronen – een miljoen euro – werden opgehaald. In de prospectus, die de deal begeleidde, werd Thunbergs naam ter aanbeveling gebruikt. „Onze onderneming speelde een centrale rol in het onder de aandacht brengen – nationaal en internationaal – van Greta Thunbergs protest’.

Viraal
Volgens Thunbergs politiek actieve ouders – een beroemde operazangeres en een acteur - wisten zij niet dat de naam van hun dochter zou opduiken in de prospectus. Maar niet alleen Svenska Dagbladet, ook andere, ’rechtse’ media plaatsen inmiddels vraagtekens bij de ’spontaniteit’ van Greta Thunbergs internationale opmars en over de rol daarin van haar ouders. Was het niet opvallend dat het boek over hun gezin, waarin ook Greta’s psychische problemen worden beschreven, verscheen op 24 augustus, vier dagen nadat Rentzhogs beelden van de stakende Greta ’viraal’ waren gegaan en Zweedse media haar verhaal hadden opgepikt?

Van Greta’s vader wordt beweerd dat hij haar speeches schrijft - wat hij ontkent. De timing van de publicatie van het boek wordt toeval genoemd.

7
11 chouffleur

@11 tl;dr

5
12 ModReset

@10
Alsof spreken voor eigen parochie in de klimaatkerk moedig is. De toehoorders vinden de typisch naïeve Zweedse wereldverbeteraar van 16 wel schattig. Laat ze haar preek in Rusland en China houden.

5
13 Yamaj

@13 Veel volwassen mensen zijn al bang en lopen te stotteren als ze 4 collega's toe moeten spreken. Petje af voor deze jongeren en dit grietje in het bijzonder.

11
14 Harry Kroepoek

16 jaar, nog niks van de wereld gezien, vol idealen en illusies. Aandoenlijk, maar daar kun je weinig mee.

5
15 Akiron

Ligt het aan mij of kijkt dat meisje een beetje koekoek uit haar ogen?

4
16 Truffelaar

Wat makkelijk toch steeds om jongeren die een andere mening hebben dan die van jij af te doen als 'geïndoctrineerd'. Dat terwijl deze jongeren juist 'geïnformeerd' zijn. De oudere generaties lijken een gigantische informatie achterstand op te lopen.

18
17 Gewoon een student

@17 Ik weet niet wat jij allemaal "leert" voor de rest , maar zelden zie ik je zinnige dingen schrijven .

5
18 El Matador

En dan nog Zweeds ook, we weten hoe de extreem linkse Zweedse partijen denken over immigratie waarmee ze tevens hun eigen ondergang bewerkstelligen. Ze doen er nog een schep bovenop met het klimaat en schuiven een kind naar voren.
Moet echt niet gekker worden.

4
19 Bakgraag

@18 En dat zeg jij? Idioot ... hahaha

15
20 Gewoon een student

@14 In dat opzicht gezien is het inderdaad klasse van zo'n jong meisje , zeker , maar inhoudelijk is het natuurlijk allemaal kwats wat paps haar heeft opgedragen te zeggen.

4
21 El Matador

Opvallend dat al die lieden die het hebben over "klimaathysterie" niet één inhoudelijk commentaar hebben, maar elkaar versterken in het gescheld en op-de-man commentaren. Lekker makkelijk allemaal. Weet je wat; ik doe ff mee want dan is het ze wat duidelijker:

Alle lui hierboven met negatief commentaar op Greta worden natuurlijk betaald door de lobby van de fossiele brandstofmannekes, of zijn lid van welke uiterst rechtse club dan ook.

Zo, klaar met de non-discussie.

(Dappere meid die inziet hoe haar toekomstige wereld kapot gemaakt wordt door de huidige generatie volwassenen-met-macht. Daar komen ze terecht tegen in protest. Zolang de huidige machthebbers slechts gaan voor hun winsten van morgen en daarbij de toekomst van de volgende generaties verklooien, is hun protest zeer terecht. Erg naar dat rechtsdenkers, materialisten, kapitalisten en grootverdieners nu geprikkeld raken door dat protest; blijkbaar komt het wel aan en beseffen ze ergens diep van binnen dat ze er naast zitten. )

9
22 weerman

@21 Nah inhoudelijk klopt het prima wat ze verteld. Ze weet er meer dan Thierry waarschijnlijk.

12
23 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

24 E.Meel

@23 Als Thierry er al niks van weet dan moet het met de anderen wel heel erg droevig gesteld zijn , Thierry is by far het beste onderlegd van allen daar in Den Haag.

4
25 El Matador

@25 Ja als xandernieuws en sceptr fan bent dan kun je dat vinden van Thierry.
Maar ik heb het over normale medelanders.

13
26 Harry Kroepoek

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel

@26 Naar verwachting meer dan een miljoen mensen gaan op hem stemmen bij een volgende verkiezing , niet gering dus .Ook bij de aanstaande provinciale verkiezingen gaat het Forum flink aan de weg timmeren .

2
28 El Matador

Hoogtijd dat ze eens Paul Kingsnorth (https://www.vpro.nl/programmas/tegenlicht/kijk/afleveringen/2018-2019/de-aarde-draait-door.html) en/of Burzum (YT Thuleanperspective) te spreken krijgen. Daar kan ze nog heel wat van leren.

0
29 Nos Calan Gaeaf (s7p)

@28
Ja de rattenvanger van Hamelen in eigen persoon. Als u werkelijk denkt dat u, dan wel dit land, "gered" gaan worden door die potjeslatijn sprekende populistische pianospeler, dan zult u van een koude kermis thuiskomen. Maar; laat het maar gebeuren, net als met al die eerder populisten die met veel bombarie kwamen en weer stil vertrokken. U zult al binnen een half jaar na aanstelling van dat nieuwe kabinet van FvD, PVV en D'66 bedrogen uit komen, let maar op. De redding komt nooit van de politiek, maar dat moet u nog leren.

2
30 weerman

Bespaar nederland 1000.000.000.000 klimaatgekkengeld
Stem FvD

3
31 chouffleur

@1
nee met de trein

0
32 morandi

Och daar is het grote alwetend orakel weer.

2
33 Truffelaar

* Verwijderd door de redactie *

34 E.Meel

@34 Nope yasser , u bent dom

3
35 chouffleur

Als er nou eerst eens gestopt word met het kappen van bomen en meer kweken van hennep.
Dat zou al een flink verschil maken.

1
36 Truffelaar

@35 Hoe kun je dat nu zeggen?
Wist je niet dat 34 alles maar dan ook echt alles en beter weet dan wie ook?
Sarc/off.

2
37 Truffelaar

Raar dat dit niet valt onder kindermisbruik!
en dat zo'n kind dagen van school kan en ook s'avonds tot laat aktief mag zijn!

Is zeker omdat het de klimaatclubs goed uitkomt.

1
38 Zie Hier

* Verwijderd door de redactie *

39 Gr@ndioos

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
eh
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

@3En ISIS-kampen zullen open gaan, wat aan de ene kant goed is omdat het er zo'n zooitje is, maar op een nieuw kalifaat daar zitten we ook nie...

37 minuten geleden geplaatst door eh

Bleke Betty
Column | Probleem: de woningmarkt is saai

Betaalmuur.Saai? Het is een slagveld waar men elkaar bijna te lijf gaat voor een paar vierkante meters en een dak en een schuld die bijna ni...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Syria’s Kurds face ISIS threat, US indifference as Turkey destroys critical infrastructure

...."“Onze schapen sterven; onze kinderen worden vergiftigd door de dampen”, zegt Hasan Abdallah, een Arabische boer in de stad Tell Brak, t...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Een dienstplichtbrief voor mijn dochter, dat is schrikken

En weer achter een betaalmuur. ...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Islamofobie in Duitsland sinds vorig jaar verdubbeld - de Kanttekening

@159 Mispoes. De angst is irreëel want de spin mag dan bestaan maar de angst ervoor is onnodig omdat de angst op niets gebaseerd is. Een p...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Christ kan beter zijn Klep houden. Het is ook bij hem een natte vinger in de wind. Daarbij kan je beter iets overschatten dan onderschatten. Dus...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Sarcoff
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

@4 Je moet toch wat om de laatste kijkers van de buis weg te jagen....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
‘Geen reden aan te nemen dat Russische leger veel sterker is geworden’

Ik heb helaas niet ze veel vertrouwen meer in de zogenaamde westerse experts.Ze zijn wel meesters in miscalculatie....

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Bleke Betty
Tim (20) stapte vanwege pesterijen uit het leven, nu liggen er voor Twentse politiebureaus tegels tegen pesten

i.pv die bespottelijke walgelijke lentekriebels, kunnen ze beter behalve Taal en rekenen ook assertiviteitstrainingen geven, jongeren va zeg 6 j...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

Bleke Betty
Kan je als christen op de PVV stemmen?

@103 Wat een desinformatie. Decennia geleden werd het verboden om nog langer ambtelijk de religie van iemand vast te leggen. Dus die 5% mag je...

2 uur geleden geplaatst door Bleke Betty

NK. App
Maya Rati XnxxLatest Full Hd Porn VideosFelching Gay PornHomemade Mexico PornXxx Video Mom And SunTantric Sex VideoBangali Hot Xxx VideoFemale Predator PornLayla Jenner NakedNude WorkoutsChubby Indian SexFamily Storck야동 싸이트 추천Free Downloading PornPhoto BdsmGarota De Programa OnlineHeidi SorensonSexrSexvidioscomStella Barey AnalWetsexSexes PornosDiscord HentaiDoja Cat NudePakistani Giral XxxAsstroIndian Horse SexAnimation BrazzersCallgirlssexXvideos BrasilLesile Bibb NudeHumping GrilsAthena FluersMallu Hot RomanceGand DikhaoHidden Cam AnalHalloween PornSariixo TitsLacie Chabert NudeJob Sex VideoDisi XnxxByoruNaked Fat MenRide On PornClevelandpornVouyuer House TvO De Casa HentaiMarley Shelton NudeMckinzie Valdez PornCartoon AnalGay SpankersXhamster OutdoorTapsee Pannu Sex VideoLesbian Porn StrippingRocketreyna Onlyfans LeakedIs Erothots SafeFull Hd Xxx Vedio DownloadXxxxxs CondomsAvva Ballerina PornFitbryceflix PornRule PahealXvdeos ComWife At GloryholeXxxhd VedioShorty MacIndina SxeDesi Poran Sex VideoRyoko MurkamiNaturo XxxHair Salon PornKaryn Parsons SexyJjgirlYourcutekoteDaisy Taylor CumCreampie OrgasmCute Girl X VideoMother Son Xxx MovieCam Sex DirectMilf StockingsHonkai Impact HentaiPorn Hot Hd VideoSex With A GirlSeaxy VedioHentai Game CgMomokun LeakedRachelaldanaA Sex MoviesSales Girl Sex VideosPorn Gif HardXxx Kerala HotHarley Quin Porn CosplaySafe Porn WebsiteKim Kardashian Sex Tape Watchảnh SexAsian HentaiDesi Gay SexMoti Gand Wali BfWife Swapping Stories IndiaStepmom Porn Hd VideosSexy Lesbians PornFamily Threapy PornVídeo De Sexo Caseiro BrasileiroNocole Kidman NudeHentai IsekaiTasteful NudeLesbian Milf PornIndian Stars PornLeah Gotti Xxx SexTeen PmvXxx LicsGoddess HentaiSaxy Vidio ComDesi CilpSelena Greene VargasHentaiuncensoredWife Surprised With Threesome야동티비Www Porn Of ComGay Porn PocsVivastreet UkDestiny Fomo LeakedR/porninfifteensecondsGranny PornolarJiggley TitsSchool X VideosSex Mex XxxYamamura Sadako Sauce AnimationMistress DelilahWkifeetJenny Dell NudeMale Masterbation VideosNaked Older MenKatkarmaorgasmicMardi Gras FlashDesi PirnSunny Leone Full XxxTube Porn FilmXxx Sex First NightGroped TittiesHottest Porn VudeosVideos De Sexos BrasilNufezDesenho Erotico GayBokep Indo BaruThatgingermomo OnlyfansEca LoviaMilf Sex Video DownloadSuhagrat Hindi MovieBald PornstarJapnese Xvideo