Een Belgische toeriste (niet de vrouw op de foto) was na één dag in New Delhi zó geschokt dat ze het eerste vliegtuig terug naar huis nam.
Volledig scherm
Een Belgische toeriste (niet de vrouw op de foto) was na één dag in New Delhi zó geschokt dat ze het eerste vliegtuig terug naar huis nam. © Getty Images

Belgische toeriste vlucht ‘totaal in shock’ na één dag vakantie weg uit India

Een Belgische toeriste die vakantie wilde vieren in India zat amper één dag na haar aankomst in New Delhi al weer in een vliegtuig terug naar haar eigen land. Zò geschrokken was ze door wat haar was overkomen op haar eerste vakantiedag. 

  1. Waarom schieten westerse bondgenoten wel Iraanse drones uit de lucht bij Israël en niet bij Oekraïne?
    PREMIUM

    Waarom schieten westerse bondgeno­ten wel Iraanse drones uit de lucht bij Israël en niet bij Oekraïne?

    In Oekraïne worden na de met succes afgeslagen aanval van Iran op Israël vragen gesteld over het verschil tussen de westerse luchtverdediging van het ene land en het andere. Waarom kon Israël voor 99 procent worden beschermd en waarom komt Oekraïne er zo bekaaid af? De vraag wordt luider na de aanval op de stad Tsjernihiv, waarbij achttien doden vielen. ,,Oekraïne kun je alleen op bepaalde vitale punten verdedigen met raketschilden, de rest daartussen uiteindelijk met F-16’s”, zegt een expert.