door Febee in Overig  ·  34 Reacties

  • 18
  • 749x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Islam, 1400 jaar ellende

4
1 wijs

* Verwijderd door de redactie *

2 chouffleur

* Verwijderd door de redactie *

3 Pxf7+

@2
Zonder nieuwe wereldoorlog gaat de islam niet weg. Je kunt beter de linkse en neoliberale politici wegstemmen op 20 maart. De politici zijn de hoofdschuldigen door de immigranten allemaal zomaar binnen te laten in Europa.

2
4 wiseguy

* Verwijderd door de redactie *

5 grovi

@4 de tendens is rechts realistisch.
Het zal wel een paar jaar duren maar dan komt er licht..

1
6 chouffleur

Islam is puur vergif en moet gewoon weg. Vrouw onterend een pedofiel geloof en 1300 jaar ellende en oorlogen. Nooit zullen we de islam accepteren of de mensen die erin geloven. Nooit

1
7 Jan met de korte achternaam

@7 Was het maar waar. Links vindt de islam geweldig.

3
8 Wylde Gjert

@8 helaas wel daarom moet links weg

3
9 Jan met de korte achternaam

ach ja ik heb niets met geloof, maar dit is een typisch draadje voor racisten om even los te gaan op moslims. Katholieke kerk, protestants ook allemaal vele honderden jaren van ellende. Maar goed, geschiedenis is aan racisten niet besteed dus die weten dat allemaal niet

17
10 krek

* Verwijderd door de redactie *

11 bailar

* Verwijderd door de redactie *

12 bailar

@10

"Maar goed, geschiedenis is aan racisten niet besteed dus die weten dat allemaal niet"

Juist wel.....de geschiedenis laat zien dat de islam juist een extreem racistische ideologie is , die ontwikkeling tegenhoudt/niets heeft met mensenrechten/antiwesters is/antidemocratisch/anti-vrijheden etc.etc.

Ken je geschiedenis , dan snap je waar we het over hebben.

Anti-islamisten zijn juist anti-racisten ... de islam is extreem-rechts en erger dan het Nazisme , degene die ertegen ageren juist het omgekeerde

0
13 Vageali6888

@13
En al die eeuwen in het duister. En zullen daar ook in blijven, want verandering is heiligschennis en zal niet gebeuren! Eruit stappen is gevaarlijk en maakt ze steeds extremer. Dus ook dat is geen optie, hoe meer er afvallig worden hoe extremer ze zullen worden.

0
14 Bleke Betty

Islam is een grote ellende.

0
15 annie

@1 En dan heb je ook mensen die zich de hele tijd bezig houden met islam , wat een ellende.

7
16 21st Century Guy

@12 Als je het zo bekijkt zouden islam en christendom per direct verboden moeten worden gezien de mensonterende, disrespectvolle en gewelddadige wijze waarop deze religies vaak zijn verbreid ; onophoudelijke mensenrechtenschendingen XL.

2
17 21st Century Guy

@8 Ik ben zo links als het maar kan en ben tegen de islam. Ik kan dit ook gedetailleerd onderbouwen en voer momenteel een vreedzame discussie daarover met imams.

Kunt u hier op dit forum uw antipathie tegen de islam ook rationaal onderbouwen want aan ononderbouwde haat hebben we niet zoveel als aan rationele verwerping?

Ik geef een voorzet;
Waarom is de islam geen religie maar een gevaarlijke ideologie?

4
18 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

19 Pxf7+

@8 @9 Onzin , veel linkse mensen hebben geen hoogachting ,sympathie of interesse voor de islam , moslim zijn gewoon mensen voor hen die als ze tegen de wet ingaan of gestoord zijn naar de gevangenis of een inrichting moeten net als mensen met een andere religie / levensbeschouwing.

5
20 21st Century Guy

@19 U zou de brochure Gastarbeid en Kapitaal van de SP uit 1983 eens moeten opslaan om te zien dat Links geen voorstander is van de islam.

2
21 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

22 Pxf7+

@22 D66 is geen linkse partij. Geen enkel werkelijk linksdenkend mens zal op D66 stemmen. In de strijd om de pensioenen lopen zij voorop tegen de vakbonden en werknemers. Moreel Ethisch heeft D66 progressieve ideeen en juist daar botsen zij met conservatieve godsdiensten zoals ook de islam. Abortus en Euthanasie zijn een groot probleem in de islam en D66 is daar een fervent pleitbezorger van. Je kunt dus ook niet zeggen dat de sociaal economische rechtse D66 een voorstander is van de islam.

Uw knieval richting de SP is wel wat houterig. De SP heeft het punt als eerste op de politieke agenda gezet en werd toen weggehoond door alle rechtse partijen.

“Ik wil mijn afschuw voor de islam – de leer, de dogmatiek, de verboden, de onbeweeglijkheid, de middeleeuwse achterlijkheid die is ontstaan met deze religie voor nomaden en woestijnrovers – niet onder stoelen of banken steken. (…) Zichzelf opsluitend in een gedragspatroon, dat de originele achterlijkheid halsstarrig in stand houdt (…), vormen zij een Fremdkörper in onze samenleving, dat niet lijkt te kunnen loskomen, iets bij te leren, iets te willen leren, dus verarmt (…). Zoals nu kan het niet”.

https://gerard1945.wordpress.com/2016/02/11/de-sp-over-moslims-in-de-jaren-80/

"Geen voorstander" is dus wel heel erg zwak uitgedrukt.

De PvdD heeft zich nog niet uitgesproken over de islam maar vindt natuurlijk wel dat ritueel slachten moet worden verboden. Dit geldt natuurlijk ook voor joodse koshere produkten en daar is de PVV al eens met zichzelf in conflict gekomen.
https://www.nu.nl/politiek/2551424/tweede-kamer-stemt-verbod-rituele-slacht.html

GL en de PvdA zijn geinfiltreerd door islamieten en beroepen zich op de godsdienstvrijheid. Dat doen echter zeker ook CDA en VVD en natuurlijk SGP en CU.

Het is dus zeker niet zo eenvoudig als men hier stelt dat Linkse partijen voorstander zijn van de islam.

Ik stel hele zinnige vragen waarop ik van intelligente moslims geen antwoord krijg. Maar ik wacht even op uw inbreng voordat ik er een paar noem. Want dat is de reden van mijn bericht, dat ik de discussie niet wil terugbrengen tot simpele vreemdelingenhaat.

3
23 Hollander1967

De SP loopt wel achter de extreem conservatieve islamistische corrupte haatfabriek Hamas aan te juichen. De SP heeft daarmee afgedaan. En 1983 is voor de huidige SP echt geen uitgangspunt meer.

0
24 schrootflint

@24 De SP steunt hamas soms vanwege hun verzet tegen de gewelddadige israelische overheersing en niet vanwege een evt. islamitische overtuiging.

Het heet 'framen' wat u doet als u daar de link maakt met de islam.

Weet u trouwens hoe Pakistan is ontstaan?

5
25 Hollander1967

moslims zijn onheil brengers en dulden alleen moslims .
en dan zich zo opstellen in en tegen een land met de originele bewoners die zich te pletter werken om de uitkeringen van moslims te bekostigen.
laat iedereen maar lekker op zijn eigen continent blijven ,wat zouden we dan een rust en vrede hebben hier.

1
26 ongelovenloos

* Verwijderd door de redactie *

27 Pxf7+

@27 Ook uw reactie is van een onberispelijke kwaliteit.

Uw angst voor Links is u misschien 'met de paplepel ingegeven'. Angst is zoals u zult weten een slechte raadgever maar ik weet inmiddels dat het zinloos is om te proberen mensen te bekeren. De angst voor Links voert vaak terug op de angst voor een totalitair bewind maar scandinavisch Links laat zien dat dat geen 'wet van meden en perzen' is. Mijn motivatie voor het linkse gedachtengoed ligt meer op het vlak van eerlijk delen. We hebben de samenleving zien verarmen in 40 jaar en het onrecht zien toenemen sinds de neoliberalen van Reagan en Thatcher hun 'Greed is Good' concept over de beschaafde wereld hebben uitgerold. Massale woningnood, onbetaalbare woningen en oudere echtparen die in een apart verzorgingshuis terecht komen zijn daar het gevolg van. Ik zou graag zien dat publieke voorzieningen zoals huisvesting en zorg weer terugkwamen omdat we dat nu volledig uit de klauwen zien lopen. Van de privatiseringen kan ik enkel de telecomsector enige rechtmatigheid toeschrijven, zij het dat deze pas na jaren tot stand is gekomen en na anti-karteldruk vanuit de overheid.

Uw ervaring met Marokkanen deel ik volledig en ik kan me herinneren dat Rob Oudkerk destijds daarover zei; 'het zijn misschien k*tmarokkanen maar het zijn wel ONZE kutmarokkanen' Het probleem is dat deze golf is binnengeronseld door rechtse partijen onder de armste en minst perspectiefvolle bevolkingen in het Rif- en Atlasgebergte. Deze mensen vonden geloof altijd al belangrijker dan ontwikkeling omdat die er nauwelijks was in hun regio terwijl Marokkanen in Casablanca of in Istanbul dat natuurlijk niet vonden. In die zin zijn die groepen zeker te vergelijken met (laat ik maar zeggen question, destijds, ons Urk, Staphorst of de biblebelt en niet met onze Randstedelingen. In die zin zijn tekortkomingen van die groepen hier dus ook vaak een gevolg van de achterlijke cultuur in de bergdorpen en niet van de 'ontwikkelde' islam.

Ontwikkelingen in de islam gaan, zoals in elke grote beweging, langzaam maar ik kan wel nog de afschaffing van de jizya en het secularisme noemen als een stap in de goede richting. Verder blijft mijn kritiek echter hard op dit punt omdat bijv. in soera 9;29 deze jizya staat beschreven en zoals u weet is de Koran het hart van de islam. Verder is de umma in oorsprong naast een religieuze ook een politieke gemeenschap en ook dat vinden we bij geen enkele andere religie terug

Mijn eerste kritiek richt zich zich dan ook op het feit dat geen enkele religie buiten de islam, leefregels opdraagt aan anderen dan hun gelovigen. Het hindoeïsme verbiedt moslims niet om vlees te eten in India. Dat komt dan ook doordat India een seculiere staat is en bijv. Iran of Saudi Arabie dat niet zijn. Je moet daar bijv. als vrouw (Hennis) rekening mee houden zolang je de islam als religie accepteert want dan valt het onder onze Godsdienstvrijheid en draag je een hoofddoek in de Iraanse ambassade. We moeten ons er dus voor inzetten om de islam niet meer te definieren als een religie, hoewel die definitie bij uitstek al lastig is gebleken.

De verdere kritiek is meer algemeen en richt zich op de vermeende alwetendheid van Allah die de moslims aanvoeren als 'bewijs' voor hun gelijk.

- Als er maar 1 God is, is dat dus de God voor alle mensen. Waarom laat de alwetende Allah zijn Koran in het arabisch schrijven en dicteert dat iedere komma als toevoeging een interpretatie is die zijn woord vervuilt terwijl een vertaling naar een andere taal ook een interpretatie is? Allah heeft toch de verschillende talen in de wereld gebracht? Anderen dan arabieren kunnen dus zijn 'woord' niet lezen tenzij ze arabisch leren. Is Allah dan de God van de arabieren?

- Allah heeft gesteld dat zijn voorgaande woorden door mensen zijn vervuild in de periode dat ze op schrift zijn gesteld. Dat wil hij in de 6e eeuw rechtzetten met zijn'laatste profeet'. Zijn gekozen profeet is echter een analfabeet en kan zijn woorden niet op schrift stellen. Dan had Allah de almachtige en alwetende zelf dus zijn woord op schrift moeten stellen. Door dat niet te doen herschept hij de chaotische interpretatieschriften die hij juist wil vervangen. Waarom kiest hij voor dezelfde methode die hij met zijn beoogde doel verwerpt? Hoe valide is de Koran na meer dan een eeuw van menselijke mondelinge overdracht?

Mijn eerste punt van kritiek is dus wel het belangrijkste punt. Moslims discrimineren niet-moslims in de gebieden waar zij hun geloof door gebiedsverovering gekregen hebben. Daarbij maken zij zelfs nog onderscheid tussen Moslims, mensen van het boek (joden, christenen) en ongelovigen. Deze gedachte kwam bij me op na het zien van de film Viceroy's House over het ontstaan van de staten india en pakistan. Een aanrader. Daarbij valt op te merken hoe makkelijk de islam is te misbruiken door anderen voor hun doeleinden.

Ik wacht nog op antwoord maar ik weet dat ik wordt opgezadeld met enkele van de standaard excuses; Soera 9;29 moeten we zien als beschrijving van het verleden zo wordt soms gesteld. Maar als de alwetende Allah inmiddels duizenden jaren ervaring had met zijn schepping en de aard van de mens kende, had hij ook de herimplementatie van de jizya door ISIS kunnen voorzien.

Het zijn diepe gedachten die mij boeien. Ik ben benieuwd naar de reacties.

1
28 Hollander1967

Ik ben islammoe.

2
29 Jan met de korte achterlul

* Verwijderd door de redactie *

30 Pxf7+

@28

"Het probleem is dat deze golf is binnengeronseld door rechtse partijen..."

Lulkoek...
Rechtse partijen gaven die mensen TIJDELIJKE werkvergunningen als GASTarbeiders , Den Uyl gaf ze na een generaal pardon een permanente vergunning waarna gezinshereniging op gang kwam. En dat in een crisis toen er geen werk meer was ...

Bij die "gast"arbeiders ging het om enkele tienduizenden , waarvan niet de bedoeling was dat ze hier permanent bleven.

0
31 Vageali6888

@31 De opgetekende geschiedenis vertelt toch echt een heel ander verhaal. Rechts verwijt links altijd hun eigen fouten. In die zin lijken ze wel heel erg op islamieten. Ze verschillen niet zo veel. Zoals het islamitische excuus op Soera 29:9 is er het rechtse excuus op de gezinshereniging. Die is gestalte gegeven door rechtse kabinetten. Jammer genoeg voor rechts worden hun leugens/excuses tegenwoordig eenvoudig ontmaskerd omdat we nu internet hebben. Bij deze De Waarheid en niet in dagbladvorm maar terug te vinden op internet.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/-massa-immigratie-kwam-van-rechts-~b0dd8418/

"Omzeilen
De PvdA was zeer kritisch vanwege de verdringing van Nederlandse werknemers en de druk op de lonen. Daarom eiste de PvdA dat gastarbeiders maar twee jaar mochten blijven. Dat werd toegezegd, maar de VVD en de werkgevers bedachten allerlei trucs om dat te omzeilen. Sterker, de liberalen en christendemocraten gaven Turken en Marokkanen het recht hun gezin mee te nemen, waardoor de aandrang om terug te keren stukken kleiner werd.

Door deze rechtse maatregelen nam het aantal Turken en Marokkanen in Nederland in hoog tempo toe. In 1960 waren er drie Marokkanen en 22 Turken met een werkvergunning in Nederland. In 1973 waren er al tienduizenden. Het kabinet- Den Uyl sloot de grenzen voor nieuwe gastarbeiders. Wie al deze feiten op een rij zet, ziet duidelijk wie er verantwoordelijk waren voor de komst van tienduizenden immigranten. Dezelfde politieke partijen als nu ons land regeren. Die voerden gedwee de agenda van de werkgevers uit. Niet de linkse, maar de rechtse elites. De 'massa-immigratie' kwam van rechts."

0
32 Hollander1967

@30 'Religie is de opium van het volk!'

https://en.wikipedia.org/wiki/Pyramid_of_Capitalist_System

Rechtse machten hebben orthodox religieuzze staten als Israel en Pakistan laten ontstaan. In Viceroy's House wordt de islamitische afscheiding door de amerikanen gebruikt om een niet socialistisch Pakistan gestalte te geven.

De hele reactie van FvD en PVV op de islam is in feite niets anders dan het op dezelfde wijze spelen met onderbuikwijsheid |(gut feeling) wat religies doen. Ik plaag mijn intelligentere moslimcollega's af en toe. Zo zeg ik dat de islam 'Overheersing' betekent. 'Nee, het betekent onderwerping' antwoorden ze dan waarop mijn reactie is: zonder onderwerping is er geen overheersing. question

Zo is het ook met de islam-antipathie van Wilders en Baudet. Ze bespelen de onderbuik en laten rationele argumenten zoals ik @30 noem, weg. Hierdoor hoeven ze ook de discussie niet te voeren. FvD en PVV worden gebruikt om het bestaande armoede-vormende beleid te gedogen. PVV heeft dat al gedaan en FvD heeft aangegeven dat te willen gaan doen.

https://www.telegraaf.nl/nieuws/2838021/forum-voor-democratie-wil-kabinet-helpen-overeind-te-blijven?utm_source=twitter&utm_medium=referral&utm_campaign=twitterfeed

En dan wordt als gedoogexcuus een klimaatdiscussie onder valse voorwendselen geensceneerd waarbij toevallig de PVV (als grootste partij) en de FvD niet worden uitgenodigd bij een debat zodat zij zich achteraf weer niet hoeven te verantwoorden.

https://www.elsevierweekblad.nl/opinie/opinie/2018/06/gasverbod-dwang-627205/

De rest wordt 'erin geluisd' en moeten zich verantwoorden voor instemming met dat akkoord waar 'stiekum' de warmtepomp het gevolg van is.

Het gaat om principiele keuzes in het leven. FvD en PVV kiezen principieel voor dit rechtse armoedebeleid en hebben of gaan het gedogen. Er zijn ook partijen die principieel andere keuzes maken.

Ik stem PvdD op 20 maart. Ook al ben ik geen vegetarier. Iedereen vindt dat we wel wat minder vlees kunnen eten. Maar met hun volledig revolutionaire maatschappijvisie heb ik in ieder geval een bijdrage geleverd aan krachten voor een andere maatschappij. Het gaat om principiele keuzes ook al ben je het soms niet eens met delen daarvan.

Zo, en nu ga ik effe een saucijzenbroodje halen want ik moest mij vanochtend onverwacht inzetten voor een aantal 'foute' externen die door rechtsbeleid vanuit detacheringsbeleid onkundig ons belastinggeld opsnoepen. Niet dat ze er zelf veel aan overhouden ..... en ze moeten natuurlijk ook eten. Het is ons systeem.

0
33 Hollander1967

* Verwijderd door de redactie *

34 Pxf7+

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Graaier1000
LLDL-deelneemster gechoqueerd als haar date 7 kinderen bij 3 vrouwen blijkt te hebben

Volgens mij zullen de deelnemers speciaal uitgezocht zijn om choquerende ontwikkelingen te bevorderenZeg maar alles voor de kijkcijfers....

3 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Nicks R. Van
183 bestuurders op de bon geslingerd voor rijden met mobiel in hand

Veel vaker controleren. Anders blijft de pakkans veel te laag!...

4 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

LoydMorris
Edwin Wagensveld opgepakt door politie in rechtbank: sleepte koran aan hondenriem door gang heen - NieuwRechts.nl

@18 Hier wat reacties van jouw vriendjes. . . https://www.youtube.com/shorts/tRobB_cc2W0...

12 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@24Oorlogsverdragen zijn hier ook niet aan de orde omdat Israël aan geen land en hun inwoners de oorlog heeft verklaard. Als dat zo was, zoud...

34 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@14 Hmmm - het systeem laat tekst tussen haken weg. Wat er stond was : Tik een min en een k achteraan in de adresbalk....

35 minuten geleden geplaatst door Querido not

Querido not
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@13 Nee, de link was niet goed - je hebt de link niet in z'n geheel gekopieerd.Bewijs : klik op de Titel hier boven.Je komt op de pagina m...

38 minuten geleden geplaatst door Querido not

Reconquista
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@31Transseksuele voetbalspeler breekt de knie van opponenthttps://www.dailymail.co.uk/news/article-12771963/supporters-transgender-woman-foo...

41 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@14 Grote onzin!Dus Israel troepen sturen en wachten tot ze beschoten worden. Dan mogen ze de tegenstander arresteren zonder geweld zodat ze...

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@12 Als je de helft uitmoord zal de haat met ongeveer 40% afnemen....

1 uur geleden geplaatst door Krav

Krav
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@34 Waarom is het repectloos?Het geeft precies aan wat het is.Omgebouwd als de verbouwing klaar is. Als de verbouwing nog loopt: Chicks with...

1 uur geleden geplaatst door Krav

NK. App
Xvixeos MomXvideos BgradeGujarati Bhabhi XxxBlack Chubby Gay PornIvy LebelleBralw Stars PornBokep MamXnxx GuestSunny Leone Sex With BoyHd PornoaSe XlogShakeela Telugu SexBsdm PornForcedcreampie PornPussy BangQuincy Roee PornStartofus Pornمانجا هنتايWxhamster ComCelebrities Video NudeGlory Hole SecretesSabrina PrezotteAmerika XxxBondage PhotosPerwooparElylabellaMia Khalifa FeetAnita Bhabhi Sex VideoFuck Me EyesAmerican Blue PictureAnimepornoTramplingpornWww Xxx Video Download ComSexyvideopornSnctmEcho Valley PornSm SexGayporn ScatKerala Xxx HdPornu ALustcontrollerTube Kitty PornCamila BernalCollege CreampieXmaster Xxx VideosXx Bf VidoHorny StepsisterBlack Celebrity Sex TapesSexo No PuteiroBig Tis AnalAj Apple Gate NurseHindsexyHot ShemalesexMizz Twerksum OnlyfansPurple Bitch BbcJapanes Sleep PornTubebdsmPinay GamgbangCum Eating Compilation18 And PornSexiest Gal GadotStormy Daniels NudesAmateur PainalThreesome WifeAri Kytsya NudesScout69Hot Video RomanceDesi Girl BlowjobBhabi Xxxx VideoDesi Village Couple SexSpyfam PornAnime Gang PornSuuny LuneXnxxdownloadBhadie HubForumsocialmedia GirlsCum SwappingRedtunesMargaret Markov36dd BoobsW Xxx HdHitozuma Mitsu To NikuVoilet Summers NudeChudai Desi VideoXxx Gonzo ComPornovideeosPlayboy NsfwXxxvrGandi Baat Season 5IzzygreenLexi Smith NudesMissionary Porn GifSleep.with Mom PornHorny Mother In LawTittok PornTs Escort ParisLily Collins NudaNatasa Xx VideoLexi BelleBoops Pressing VideosIndian Aunty MilfRide This CockNon Nude ModelCreampie ThreesomeCartoon SpankingWww Bagnbros ComSex Story Hindi MeWomen On Top PornhubPlease Bang My WifeBellylickingKelsi Monroe Sean LawlessEbony NueXvideos AssistirVixen SexualEbnoy AnalXcxxx VideoXhamter PornNude WomamHoney Gold NudeDesibaba ComMumbai Desi SexCute Bhabhi SexLisa Ann ShowerPeople Kissing NakedMelhor Sites PornTara Sutaria XxxPorn Video With FamilyLittleoralandie PornAmberleigh WeatMom Party XxxEponnerGlenn Close NudeHd Japanese Porn VideosEbalkaSleepy Sister PornMonster Cock CompilationBest Porn ForcedMom Cheating PornBlacked Videos XxxShemalesexxxPlating With BoobsHomemade Sex Toys For MenTara Babcock JoiRamya Kannada Sex Video18 Year PornMoriah MillzLatina FingeringKannada Real Sex VideoChines Porn StarBriblossom Onlyfans