Geert Wilders gastredacteur bij ‘PVV-hatend’ WNL

Geert Wilders is binnenkort te zien als gastredacteur en presentator bij WNL, de omroep die hij onlangs PVV-haat verweet. Dat zegt omroepdirecteur Bert Huisjes op Twitter. Wilders sprak er zijn ongenoegen over uit dat zijn partij niet welkom was bij het Provinciale Staten-debat in WNL op Zondag. “PVV-haters van WNL op Zondag nodigen tweede partij van Nederland niet uit bij verkiezingsdebat. Ongelooflijk“, zei hij vorige week. Een onterechte opmerking, aldus Huisjes.

De PVV is volgens Huisjes wél gevraagd. “Voor iedereen die het jammer vindt dat PVV deze zondagen niet bij WNL aanwezig is. De partij is en blijft van harte welkom. Dat blijkt ook uit onze vele uitnodigingen. We respecteren het als er geen interesse is, het niet goed uitkomt of een afspraak niet tot stand kan komen.

De woede van Wilders valt allemaal wel mee, meent Huisjes. “Voor iedereen die het jammer vindt als de PVV in de opmaat naar de verkiezingen zou ontbreken bij WNL leuk nieuws: binnenkort is Geert Wilders gastredacteur en presentator bij WNL.

Wilders krijgt een eigen aflevering van Goedemorgen Nederland. “Net als Mark Rutte, Sybrand Buma, Gert-Jan Segers, Rob Jetten, Lodewijk Asscher, Henk Krol en Lilian Marijnissen.

Lees ook: Geert Wilders woest op Omroep WNL: ‘PVV-haters’ (vorige week)

Foto: PowNed

Meer in WNL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen