’Grenzen dicht uit pure noodzaak’ (telegraaf.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Moskowfiets in Politiek  ·  49 Reacties

  • 27
  • 922x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Jazeker moeten de grenzen dicht. Maar inmiddels zit er al ellende genoeg in Europa. Maar nu IS op het punt staat verjaagd te worden, juist nu gaat er nog meer bagger proberen binnen te komen. Dus gewoon een vluchtelingenstop. Die verplichting heeft men naar de burger toe, de veiligheid is allang niet meer te garanderen.

6
1 Bob de Brouwer

Schengengrens dicht Ja, en met zijn allen goed bewaken. Dan zullen al veel problemen worden opgelost. Grenzen tussen de Schengenlanden moeten gewoon open blijven.

15
2 ibico

Het word tijd voor echte maatregelen:
1: Grenzen dicht
2: Geen echte vluchteling terug naar land van herkomst(dus daadwerkelijk in Afrika neerzetten)
3: Criminele migrant/vluchteling zie 2.
4: Gezinshereniging pas na bewezen integratie en aan aantonen vastwerk
5: Bepaalde soorten geloof verbieden.

6
3 Zie Hier

O, o Wilders krijgt meer en meer gelijk met zijn strijd tegen de Islam.

6
4 Interessant

En dan nog even dit: Grenzen dicht, levert banen op (douaniers), terug naar de voormalige 12 EEG landen toen alles nog rustig was.

5
5 Interessant

@5 Rustig? Alsof er in die tijd niet aan de lopende band bomaanslagen waren (RAF, ETA, IRA,etc). Alleen toen was men nog cool en niet massaal hysterisch.

23
6 Biesbush

@6
Ja daar heb je ook weer gelijk in, was ik ff vergeten, slordig.

0
7 Interessant

@7 Soms kan je even iets ontgaan. It happens.

5
8 Biesbush

@3
Er zal inderdaad nu wat gedaan moeten worden, want zo kan het niet langer.
In de asielcentra loopt het uit de hand,
de screenings zijn niet op orde,
migranten kunnen naar elk land shoppen waar de beste sociale voorzieningen zijn,
migranten kunnen zich niet aanpassen aan de normen en waarden van het land waar ze verblijven,
Migranten blijken niet de hoog-opgeleiden te zijn, die waren voorspeld.
Veel criminaliteit onder de migranten.
Al met al Is er niets uitgegekomen van al die bombastische verhalen, die ons werden voorgespiegeld door de leiders. Ook de meeste "knuffelaars", komen er nu achter, dat ze voor de gek zijn gehouden, hoewel sommigen nog steeds geloven in alle leugens van de Europese leiders.
Het wordt tijd dat er eens goed orde op zaken wordt gesteld, want zoals het nu gaat, gaat het ten koste van onze vrijheid. Één van de zaken die daatoe kan bijdragen, is een betere controle aan de buitengrenzen, en niet zoals nu een Europese veerdienst onderhouden om migranten naar het dichtsbijzijnde Europese land te brengen.

3
9 Dieke

Anti terrorisme wetten liggen in de eerste kamer ter goedkeuring, maar daar liggen ze al heel lang.
Het schiet niet op met die klanten.

0
10 Hein2

@6 " Rustig? Alsof er in die tijd niet aan de lopende band bomaanslagen waren (RAF, ETA, IRA,etc). Alleen toen was men nog cool en niet massaal hysterisch."

Dit waren wel zeer lokale aanslagen. Geheel ander niveau dan waar we nu mee te maken hebben. Islamitisch terreur is een wereldwijd probleem.

3
11 Bob de Brouwer

** gebruiker verwijderd **

Het was tien jaar geleden al tijd om de grenzen te sluiten en er was er maar één die dat probeerde te doen, de rest stak de kop in het zand

12 deleted4234

Landsgrenzen zijn er niet voor niets. We moeten zo snel mogelijk terug naar grens bewakingen.
Controles op wie er binnen willen. Men moet aan bepaalde richtlijnen voldoen om binnen te mogen zoals o.a in Australie, Amerika, Canada, enz enz. Wij zien hier de gevolgen van al die open grenzen.
Nexit

2
13 jessemy

Pechtold was verontwaardigt over de tweet van Wilders maar het is het open grenzen beleid van de eurofiele leiders die mede verantwoordelijk zijn voor deze aanslagen!!!

3
14 Moskowfiets

Deze man heeft het op een prima manier verteld wat er onder de bevolking leeft. Maar een blinde / dove regering wil hier niets van horen want het past niet binnen de regeltjes van de EU en die zijn hier nu eenmaal de baas. Voor mij is deze persoon geen extremist, maar een realist.

3
15 Moskowfiets

Hier is een simpele oplossing. Gewoon in maart 2017 in het stemhokje het hokje rood kleuren bij de PVV. Daarna Nexit!

3
16 VVDwegermee

@14 en @16 : Met welke moties is de PVV dan gekomen om de grenzen te sluiten??

Geen enkele!!

Hij roept het alleen maar, maar komt vervolgens met niks, nada, zero, nul!!

21
17 Wheely

Vermoedelijk zou er veel minder weerstand zijn tegen "vluchtelingen" als zij zich zouden gaan houden aan onze normen/waarden. Ik zie het Kerstfeest verdwijnen, Pasen vervalt, Pinksteren mag ook niet meer. Één en ander bewerkstelligd door een handjevol moslims gesteund door een paar linkse figuurtjes. Ons eigen land is inmiddels verkwanseld door de huidige "regering". In maart '17 de ommekeer ?

4
18 Moskowfiets

Ik maak me toch meer zorgen om de Haatzaaiers en volgelingen die al binnenn onze grenzen,spionnen aangestuurd en betaald door verschillende Moslimlanden is een feit,de vluchteling van nu zou daar ook vatbaar voor kunnen zijn.Ik geloof in vrijheid van godsdienst maar de overheden hebben in mijn ogen gefaald door bv.moskeén te laten bouwen waarvan de geldstromen,kerkelijk leiders en besturen dubieus zijn.De islamitische,koran wetten worden zelfs boven de landelijke wetten gesteld!Ja,terreur.

3
19 Moskowfiets

** gebruiker verwijderd **

@19
waar worden koranwetten boven landelijk wetten gesteld, niet in ons land.

20 ---deleteduser---

@17 Vergeet niet dat wat er nu gebeurt dat wij dit danken aan de slappe bestuurders die het nu voor het zeggen hebben in Nederland / Brussel !!

Ik ben het eens met de briefschrijver die heeft het goed verwoord. Dit is de schuld van alle Regeringsleiders. ze zijn veelte laks met alles. De grenzen hadden allang dicht gemoeten al een jaar geleden.

Dat er van de veertig mannen die terug gekomen zijn uit Syrie er 9 vast zitten is een schande , waar zijn die ander 31 dan. die lopen dus vrij rond en kunnen van alles voorbereiden.

De hele Regering van ons deugt van geen kant.!!

4
21 Moskowfiets

** gebruiker verwijderd **

@18 zie je het kerstfeest verdwijnen?
waar dan? niet in ons land

22 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@2
maar wie wilde Griekenland niet helpen?
PVV
had je nu betere buitengrenzen gehad.

23 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@9
veel criminaliteit onder migranten.

je hebt dat nog steeds niet aangetoond, maar uh gooi je nu migranten en asielzoekers op 1 hoop?

24 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@16
PVV stemde nota bene gisteren tegen wetgeving die politie meer bevoegdheden moet geven inzake terreur, zie tweet Buma.
https://twitter.com/sybrandbuma?lang=nl

maar erger nog is zieltjes winnen over de rug van de slachtoffers

trouwens
PVV lijkt het meest op de VVD
http://partijgedrag.nl/partijgelijkenis.php

25 ---deleteduser---

** gebruiker verwijderd **

@16
Nexit? Wilders wil niet meer bij Le Pen weg, die heeft net een forse lening van Poetin gekregen namelijk.

26 ---deleteduser---

* Verwijderd door de redactie *

27 Pxf7+

Toen ik in 2007 in Catalonie op vakantie was, sloot spanje wekenlang de grens met frankrijk omdat de ETA net een aanslag had gepleegd. Gesloten europese binnengrenzen leveren Europese burgers veiligheid op wanneer ze worden gecombineerd met betere controle van asielzoekers. Asielzoekers zijn geen etnisch ras maar een gedefinieerde groep waar ook velen uit veilige landen in zitten.

Het sluiten van de grenzen levert op dit moment alleen maar voordeel op voor werkgevers en multinationals vanwege het vrije verkeer van goederen en personen. Vele illegale arbeiders worden eveneens aangepakt met het sluiten van de Schengen-grenzen. Die paar keer per jaar dat de eerlijke europese burger op vakantie gaat, toont hij/zij dan wel het paspoort. De voordelen van open grenzen wegen voor burgers niet op tegen de nadelen.

1
28 Hollander1967

@6
Terrorisme in Nederland.

Terrorisme in Nederland heeft tussen 1950 en 2009 tot ongeveer 70 aanslagen met 30 doden geleid, zowel onder gegijzelde burgers (treinkapingen) als onder politie- en douanemensen (4) en hooggeplaatste functionarissen (de Britse ambassadeur, 1979).

Bovendien kwamen er in Nederland ongeveer 8 daders om het leven. Er werden ongeveer 400 mensen gegijzeld (in twee treinen, een basisschool, een provinciehuis en ettelijke ambassades), de kapingen van Nederlandse vliegtuigen niet meegerekend. De meeste dodelijke acties vonden plaats in de jaren 1970. De meeste aanslagen in Nederland waren van extreem-linkse politieke groeperingen, vooral in de periode van 1982-2000.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Terrorisme_in_Nederland

Als je verder leest staat er nog een keer: Vóór 2004 ging het voornamelijk om extreemlinkse of anarchistische aanslagen, vanaf 2004 veelal om moslimfundamentalistische aanslagen of pogingen of voorbereidingen daartoe.

Maar rechts word constant weggezet als gevaarlijk... (laat ik het daar maar even bij houden)
Dat zijn de feiten, laten we de grenzen toch uit veiligheidsoverwegingen voorlopig maar even sluiten.

2
29 Zwitserlevengevoel

@28
Ik denk dat als er niet heel snel iets veranderd dat er steeds minder mensen nog op vakantie zullen gaan.

2
30 Zwitserlevengevoel

Daar zijn grenzen ooit voor bedacht. En wie daar anders iver denkt moet voirtaan ook maar dag en nacht de voirdeur ooen katen staan.

2
31 Goedemiddag

@24
Ah kom op nou zeg je kan toch niet ontkennen dat het de laatste tijd schering en inslag is ?
Ik hoop echt niet dat het jou ook een keer overkomt, deze week was al best heftig en nu dit weer: http://www.at5.nl/artikelen/163777/spugende-idioot-intimideert-schopt-en-knijpt-vrouw-in-haar-billen

Kan jou ook zomaar overkomen, dat wil toch niemand ?

2
32 Zwitserlevengevoel

Maanden terug riep Gerrit van de Kamp, voorzitter van de koepel van Europese politiebonden bracht bij de EU onder de aandacht dat grote groepen vluchtelingen niet (goed) worden gecontroleerd en er gebrekkige informatie-uitwisseling tussen de verschillende doorvoer- en aankomstlanden is.

Hij stelde;

„Er is geen trackingsysteem, de politie heeft geen zicht op wie waar heen gaat.”

"„Onmiddellijke actie van de Europese instanties is vereist om verdere escalatie te voorkomen”

„Daardoor kunnen potentiële terroristen ongezien meereizen in de vluchtelingenstroom”, waarschuwt de EPU.

Bron : http://www.telegraaf.nl/binnenland/26054806/___Gebreken_bij_toelating_vluchtelingen___.html

0
33 Ruud100

@2 Grenzen open binnen Schengen kan alleen als de controle aan de EU buitengrens werkt. Er is echter vastgesteld, niet alleen door de internationale politiebonden @33 maar ook door de EU dat de buitengrenscontrole faalt. Dat brengt enorme risico's. Veel landen hebben inmiddels dan ook akkoord van de EU om de grenscontroles uit te voeren.

Bron : http://www.rtlnieuws.nl/buitenland/langer-grenscontroles-in-vijf-landen-binnen-de-eu

Zweden doet meer dan controle en heeft haar grenzen inmiddels dicht omdat Zweden inmiddels zoveel terreur te verwerken heeft gekregen dat de maatschappij door schade en schande wijs is geworden.

Grenzen dicht is daar zeer succesvol; de illegale migratie is inmiddels goed onder controle: 90% wordt direct teruggestuurd en mensen die recht hebben op vluchtelingenstatus worden in lijn met de internationale verdragen opgenomen. Nadelen van de grenscontroles in Zweden worden niet gemeld, noch door Zweden, noch door de EU, noch door de landen in Europa.

Bron : http://www.elsevier.nl/buitenland/article/2016/02/grenscontroles-zweden-oogsten-succes-scherpe-daling-migranten-2759455W/

1
34 Ruud100

@34
Dank voor de heldere uiteenzetting, ik hoop dat dit een beetje tot mensen hier door dringt.
Je schrijft het even kort en simpel op, iets wat mij nog niet gelukt is (ik wist dat van Zweden nog niet, dat ze de grens gesloten hebben etc)

Dat is exact waar ik al even voor probeer te pleiten, maar omdat ik het anders op schrijf constant word weggezet als...., nou ja je snapt het wel denk ik.

1
35 Zwitserlevengevoel

@20 Uit onderzoek blijkt dat dat in Nederland ook het geval is voor 70% van de moslims, de koran staat boven de Nederlandse wet.

Bron : https://www.nrc.nl/nieuws/2014/09/19/73-procent-van-de-moslims-vindt-jihadgangers-hel-1419365-a69107

In Nederland gaan we echter ook nog een stuk verder; we tonen er openlijk begrip voor.

Bron : http://www.volkskrant.nl/opinie/andries-knevel-ik-snap-het-wel-de-koran-boven-de-wet-verkiezen~a3750314/

1
36 Ruud100

@35 Goed te lezen dat u de informatie als een aanvulling ziet, een ieder heeft recht op de informatie van opdat men zelf een opinie kan vormen. Een compleet beeld is moeilijk te vormen maar ik vind het van belang ook (net als velen) een bijdrage te leveren met puzzelstukjes die op feiten gebaseerd zijn. Het zal geen verassing voor u zijn dat ik ook elke dag wat nieuws lees van mensen met goede bronnen.

0
37 Ruud100

Wat mij betreft mogen de grenzen open. Tot de laatste islamiet het land uit is gezet.

2
38 grivots

@37
Jammer genoeg word ook dat steeds lastiger om goede bronnen te vinden.
En iemand die nooit van mening veranderd, heeft nooit echt nagedacht.

Ik heb vandaag ook nog een docu in een topic gezet, heeft u gisteren Brandpunt nog gezien ?
Geeft ook nog wat andere inzichten.

1
39 Zwitserlevengevoel

@37
Vergeet ik de link naar het topic... https://www.nieuwskoerier.nl/news/42193-uruzgan-een-wederopbouwmissie

De docu is wel zo'n dikke 40 minuten maar de moeite waard, wel schokkend ik waarschuw u vast.

0
40 Zwitserlevengevoel

De EU zal zich met alle middelen blijven verzetten, ben ik bang.

2
41 Wendel

Er zal de komende maanden HELAAS nog genoeg aanleiding zijn voor velen om een andere keuze in het stemhokje te maken, dan tijdens de laatste verkiezingen.

3
42 cultuurbarbaar

@16 : "Gewoon in het stemhokje het hokje rood kleuren"

Dan heb je aan één potlood niet genoeg!

0
43 Ongeregistreerd

@20 Kwestie van tijd,ze zitten reeds diepgeworteld in de EU,nogmaals kwestie van tijd.

3
44 evie

Het is een volslagen illusie te veronderstellen dat je aanslagen kunt voorkomen met herinvoering van de Europese binnengrenzen.

6
45 Je Zus Mina

De Ruyters zeggen: "Niet alleen grenzendicht maar ook wat hier onterecht binnen is gekomen en dat is ruim 90%, zo snel mogelijk eruit. Pas dan doe je je Eigen bevolking recht.

2
46 De Ruyters van Michiel

DE Ruyters vervolgen: Ën door het Brexit is Nederland ineens weer een buitengrens geworden, dus dicht die deur!!!!"

2
47 De Ruyters van Michiel

** gebruiker verwijderd **

@10 , ze wachten op een incident ben ik bang.

48 gebruiker-verwijderd

Waarom zit Merkel er nog? Mensen moeten massaal gaan demonstreren. Ze moet weg!

0
49 Markies de Canteclaer van Barneveldt

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

@22 Timmermans gaat juist de boel opruimen. Stuurt gewoon iedereen naar het front. ...

zojuist geplaatst door wildersfan

baba jaga
Offtopic

@2348 Leugens verspreiden is wat jij goed kunt.Het zal nooit aan jou of FrisseBries liggen.Nee het is mijn fout.Nou goed het zal wel.Ik ...

3 minuten geleden geplaatst door baba jaga

ABRACADABRA
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

ja, laat Timmermansje maar formeren en een regering vormen. kunnen we weer eens lachen en als het lukt, ben ik benieuwd wat voor zooitje die Tim...

8 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

Marrie1
Oud-advocaat Inez Weski kreeg na arrestatie voorstel om kroongetuige te worden

Dit zal dan wel op extra rechtszaken uitdraaien van Weski tegen het OM....

14 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Marrie1
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Halsema probeert zich al in te dekken voor als het eventueel fout zal gaan.En dat praten in het diepste geheim zal ook wel een loos iets zijn...

16 minuten geleden geplaatst door Marrie1

Rinze
Hoe de tv-serie Joodse Raad twee mensen samenbracht: ‘Uren gepraat en veel gelachen’

Hoe kun je nou iemand verachtten vanwege het gedrag van zijn grootvader ?Maar wel goed dat ze samen het gesprek zijn aangegaan en tot wederzij...

22 minuten geleden geplaatst door Rinze

Reconquista
COA-baas in Ter Apel stapt op om 'bizarre' situatie in overvolle asielopvang

Eerst Nederland kapot maken en zijn zakken vullen als CEO van de massa-immigratie en dan vervolgens wegrennen omdat hij zijn eigen puinhoop niet...

22 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Wedergeboren
Offtopic

    "Waarom moet er zo nodig op elkaar gehakketakt worden? Is dat de manier? Moet je elkaar afmaken?" Misschien vooral omdat een ze...

23 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

GreyB
‘Stem hem weg en sluit hem op!’: potentiële juryleden voor rechtszaak Trump onder het vergrootglas

https://twitter.com/RonFilipkowski/status/1780960157955964930?t=pGzZcimRc6nPJMHLMaieuQ&s=19...

24 minuten geleden geplaatst door GreyB

NK. App
Tricky Old Teacher PornPornmylfToomics PornPeliculas Porn GratisVideos Pornos LebianasLesbian Anus PornLebian NudeDownload Xvideos VideoHentau MoviePrincess Leia PornCourtney Cox NudeFuta Porn GamesBabysitter XxxBgg SexLakita Jha PornG.e-hentaiThisvid ComSpankbsmgDouble Penatraion PornGogo BarMia Khalifa TitWanoceMeggnut NudesAmateur Teens With Big TitsHot Mom CreampieTamil Cinema Nadigai SexTamil Beauty Sex VideosJapanese Wife Massage PornStepmom NudesLesbian LiroticaPorn WesiteBritish Porn WebsitesMorgan Lee PornBiggest Tits In TheworldNatalia CrossMad PornJapan Porn HdPornhd Full VideosE621'Assistir Videos Desexo GratisBeautiful Girl BlowjobChaterbatNicolette XxxXnxx Boobs ComMarry Lynn PornHandjobsexStepmom BlowjobDesi Bur ComTeenporn.twitterBangeros PornAmber Pradax PornOmigelBintage Porn MoviesSibel KekiliWww Sex VMiyakalifa Xxx VideosXxx Sex Video AuntyLucia Love XxxMujeres ConjiendoHot Naked WomeNude Belle DelphineDefloration ChannelDownload Hd PornTusnade PornTeen PoundedAnime Porn ComcisJessica Chastain FeetElizabeth Monarch NudeXxx Por VideoBengali Boudi ChudaMature Sex MoviesTelugu Bhabhi SexJohnny Sins BirthdayIndian Porn Video ClipsHand Job Cabin Full MoviePorn IndexJezabel VissirRebel RhydrrEbony Pluse.comPrematurecum RedditBrazzers Xx3Famous Male PornstarsFirst Time Lesbain PornSexymFemdom FootMrdeepfakesPorn Comics.Sims 4 Wicked Whims Teen SexMia Khalifa Po RnHentai QuadrinhosSelena Gomez SexiestTs SarasalazarActor Meena Sex VideoDadcrush Full VideosIndian PuccyChudai Chachi KiForcedincest-pornسكس.عربياتStormy Daniels PicsMorocco SexMaddy OreiJavsex VideoMysexgamerRiley AnneLesbian Porn AnimationOrc FutaExxxoticaexpoBest Cum SwallowPornxxx BestTransexual Girlfriend PornNude Women VideoAsian Teen Sex VideoGay Porn Straight SeduceBongbrosPorn IndianXnxx YogaSanileon Xxx VideosBig Booty Naked TwerkVera Dijkmans Onlyfans LeakedJanice Griffith GifCloseup Of ClitDesi Xvideo HdHot Aunty Bathing VideoFree Brazzer BideosRussian Nude GirlsLapdance VidsHome Made FfmAri Electra PornXstoryBrtini KittenSalazzle PornGay Pool PornPorn StrsBoyscockDestinyfomo LeaksSites Like FetlifeSugawendyNudeyogaXvideos AnimadosNudeteensIana R34Swx GifMia Melano Porn VideosDogslutPlaysplusfreePetie PussyDudh Sex VideoEva Elife PornIndian Hunk NudeJust Porn Indian