door verwijderd322399 in Buitenland  ·  37 Reacties

  • 11
  • 539x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Maar wàt er ook gebeurt, hij blíjft president! question

17
1 Jan met de korte achterlul

** gebruiker verwijderd **

Onbegrijpelijk dat mensen deze man nog hoog hebben zitten. Dan ben je er wel aan hoor.

2 verwijderd23941

@1

In ieder geval tot 2020, daarna is het maar de vraag, óf een tweede termijn óf een oranje jumpsuit

2
3 DaStef

@2 "..Onbegrijpelijk dat mensen deze man nog hoog hebben zitten. ..."

Nee, 4000 miljard verspillen en honderdduizenden mensenlevens zoals de globalisten (liberalen/democraten/socialisten) deden om vrijheid en democratie te brengen in verre vreemde zanderige landen.....?!?!?!

19
4 CoolMemories

@4 "...@2 "..Onbegrijpelijk dat mensen deze man nog hoog hebben zitten. ..."..."

De Amerikaanse burgers die, in weerwil van tijdenlange politieke en morele pedagogie, toch op het genie Trump stemden, zijn nooit gekweld geweest door de politiek correcte discussie tussen democraten en liberalen over politieke correctheid en universele nieuwe wereldorde! Het Amerikaanse volk, waaraan Trump trouw heeft gezworen, heeft deze categorische en universalistische imperatieven van de gevestigde politieke kerk subtiel schaak gezet door op Trump te stemmen.....het volk heeft 'het hogere licht van de verheven universele marxistische waarden en normen 'moedwillig genegeerd......!!

.......ontsteltenis binnen de Linkse Kerk.....paniek en conspiratie binnen de diensten, media en alle globalisten links en liberaal wereldwijd....!

18
5 CoolMemories

@2 "...Dan ben je er wel aan hoor. ..."

Het gaat hier om nationale veiligheid, verdediging van het homeland en bescherming van de burgers in de zuidelijke staten tegen collusie met Mexico waar bijna 30.000 drugsmoorden per jaar gepleegd worden...! .....en het kost slechts 5,6 miljard....!!

WIE KAN daar op tegen zijn.....?!?!

18
6 CoolMemories

** gebruiker verwijderd **

@6 Je voelt je blijkbaar aangesproken.

7 verwijderd23941

@6
de zestien Amerikaanse staten welke dhr Trump aanklagen?

2
8 Grootmoeder

Opvallend hoe liberalen en democraten nu naar juridische repercussie grijpen terwijl Vietnam, de illegale op leugens gebaseerde oorlog in Irak, de steun aan jihadisten in Libië en Syrië altijd ZONDER ENIGE POLITIEKE REPERCUSSIES ZIJN GEBLEVEN....!?!?!?!?

14
9 CoolMemories

@7 "...Je voelt je blijkbaar aangesproken. ..."

Jij begrijpt het weer niet dus geef ik je antwoord!

17
10 CoolMemories

@8 "...de zestien Amerikaanse staten welke dhr Trump aanklagen?..."

Vertegenwoordigen zij dan het contingent landverraders in de VS....?!

17
11 CoolMemories

Libië en Syrië zijn verwoest en nog besmeurd met het bloed vergoten door inmenging van globalisten (Brussel, Obama, CIA, NATO, NGO's, liberalen, democraten, socialisten, media, wetenschappers enz.)......en nu proberen diezelfde globalisten 'recht' te halen door de president aan te klagen die slechts zijn eigen land en burgers wil beschermen tegen collusie met drugs- en moordland Mexico....?!?!?!

14
12 CoolMemories

Als Trump had geroepen: "wij gaan Syrië bombarderen om de Syrische regering te verdrijven" hadden diezelfde aanklagers lopen te jubelen van enthousiasme....!

15
13 CoolMemories

@6 @9
Oeps, Cool begint nu ook al een beetje te schreeuwen! Begin je toch een beetje bang te worden dat het niet zo geweldig gaat aflopen met je geniale vollezalentrekkende antiglobalist?

1
14 -Koeievla-

Een president die een noodtoestand uitroept om een campagne statement tot stand te brengen misbruikt de macht die hij tot zijn beschikking heeft.
De ooit zo machtige US of A is vervallen tot een politiek pretpark, het gaat louter nog om retoriek, provocatie en demagogie.

Gezien de polarisatie en de door de overheid georganiseerde afbraak van social security en betaalbare medische voorzieningen lijkt het niet lang meer te duren voordat er vanuit de USA een vluchtelingenstroom op gang zal komen.

2
15 Lidpver

@15 kan Canada ook wel een muur gaan bouwen met de rekening naar het Witte Huis.

1
16 streek

@15 "...Een president die een noodtoestand uitroept om een campagne statement tot stand te brengen misbruikt de macht die hij tot zijn beschikking heeft....."

Het met veel 'shock and awe' aanvallen en bezetten van verre vreemde landen op basis van valse leugens, vage doelen, particuliere belangen en ten koste van 4000 miljard en honderdduizenden mensenlevens lijkt mij een ernstiger machtsmisbruik dan het beschermen van de nationale veiligheid en veiligheid van burgers met behulp van een muur....!

15
17 CoolMemories

@2 je, inderdaad dan moet je behoorlijk psychisch gehandicapt zijn

1
18 Denisova

@17
Hitler was ook geen lieverdje. Napoleon: honderdduizenden doden op zijn naam. En Alva, die Spanjaard, was ook een lul. Maar allemaal verleden tijd hé...

Trump is nú president en misbruikt nú zijn macht.

Wat is je punt? Oh, wacht... lamaar.

2
19 Lidpver

Waar komt die wereldwijde haat tegen vrije burgers, de basiscultuur en middenklasse toch vandaan?! Iets met Stalinisme, communisme....Mao....?!

13
20 CoolMemories

@19 "....Hitler was ook geen lieverdje. Napoleon: honderdduizenden doden op zijn naam. En Alva, die Spanjaard, was ook een lul. Maar allemaal verleden tijd hé......"

Je snapt er helemaal niets van! Al die machtsaanspraken kregen te maken met hevige tegenstand, repercussies en straffen! De serie misdaden door de VS sinds Vietnam en Irak bleef echter geheel ZONDER enige politieke repercussie binnen het systeem.....! De VS gingen gewoon door met deze globalistische politiek omdat alle globalisten (liberalen, democraten, socialisten, Linkse Kerk, media.... heimelijk meewerken....!

15
21 CoolMemories

WAAR waren die dappere staten toen Bush en Obama 5000 Amerikaanse levens en 4000 miljard verspilden in Irak, Afghanistan, Libië en Syrië......for no reason?!?!

14
22 CoolMemories

@19 "...Trump is nú president en misbruikt nú zijn macht...."

Probeer het maar eens te bewijzen dat in de VS zelfverdediging en bescherming van burgers 'machtsmisbruik' is.....

De oorlogen in Vietnam, Irak, Libië en Syrië waren wel ontegenzeggelijk vormen van machtsmisbruik waarvoor nooit een president ge-impeached is of zelfs maar ter verantwoording is geroepen.....!

14
23 CoolMemories

@15 "....De ooit zo machtige US of A is vervallen tot een politiek pretpark,..."

Integendeel! De VS waren een (politiek) pretpark zoals we al zagen met Monikagate (de enige daad waarmee men Clinton associeert) als toppunt!
Met hyperrealist Trump keren de VS weer terug in de realiteit, de wekelijke gevaren voor ogen (niet Rusland of Assad maar Mexico!) als een verdwaalde satelliet uit de hyperruimte terug op Aarde....

13
24 CoolMemories

Thumbs up voor de muur van President Trump. Krijgt hij ze niet, dan komen er nog meer Angel Moms bij. Daar hebben de pathetische Trumphaters geen interesse in. For shame.

12
25 Kameelus2.0

De verborgen globalistische agenda is niet langer actueel en meteen zijn alle globalisten ter wereld in morele verontwaardiging en ontzetting en grijpen zij paniekerig naar iedere stok om de president van de Amerikaanse nationale burgers mee te slaan.....zelfs beschermen van de eigen bevolking probeert men aan te wenden als 'machtsmisbruik'!
Gelukkig kent Trump de imperialistische neigingen van de globalisten en zal het Amerikaanse juridische systeem niet ingaan op hetze, globalistische samenzwering en collusie....!

13
26 CoolMemories

".....Zestien staten klagen Trump aan om onnodige noodtoestand...."

Het misnoegen en verweer van de globalisten begint ludieke vormen aan te nemen....!

13
27 CoolMemories

@24
Cool:
1)
je blijft maar boos over zaken die zich in het verleden hebben afgespeeld en die niets met het huidige tijdperk van doen hebben.
2)
je blijf maar appels met peren vergelijken.
Alle zaken die je noemt - hoe walgelijk ook - kwamen democratisch tot stand. Trump is de allereerste president die de noodtoestand misbruikt.

Het zou leuk zijn met je in discussie te gaan, maar dat lijkt niet zo zinvol gezien punt 1 en punt 2.

Clinton liet zich pijpen, Trump neukt voor dik een ton een pornoster. Kennedy schijnt er ook pap van te hebben gelust.
Maar dat heeft allemaal niets met die zestien staten te maken die een zaak tegen hun eigen president beginnen. Kunnen we het daar eens over hebben of blijf je liever aandacht vragen op je eigen manier (mag ook hoor maar dan haak ik even af...)?

1
28 Lidpver

@11

'Vertegenwoordigen zij dan het contingent landverraders in de VS....?!'

dat kunt U beter aan dhr Trump vragen
mocht 't zo zijn, komt er ws een muur rond dit contingent

1
29 Grootmoeder

@21
[Je snapt er helemaal niets van! ]

Moet jij zeggen......

1
30 -Koeievla-

@29
Ja, want een muur werkt. In tegenstelling tot de huidige President van de Verenigde Staten.

1
31 -Koeievla-

@17 lees anders vanmorgen dat Trump de Venezulaanse militairen dreigt met hun leven als ze achter Maduro blijven staan........

0
32 streek

Welke 16 staten ?


Is het niet grappig ? ze nemen geld van de burgers en vragen ze de mensen van wie ze dat nemen ooit instemming wat ermee te doen?

A shrinking base ? How does he get to that conclusion ?

5
33 nosuchname

Goh, Cool had vandaag wel een zeer grote hysterische uitbarsting... gaat niet goed met hem.

1
34 TedjeR

** gebruiker verwijderd **

@34 de trumpolinas in proemlala zijn een beetje gespannen, gaat niet zo goed met hun god.

35 verwijderd322399

Wat hebben de individuele staten hiermee te maken. Dit is een puur federale beslissing waar ze geen reet mee te maken hebben. Frivole aanklacht die door elke normale rechter, zonder politiek motief, niet ontvankelijk wordt verklaard.

De enige meute die hier iets aan kan doen zijn het parlement en senaat!

1
36 niet-alles-geloven
37 Rex

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Bob Sleebaan
GeenStijl: Hé, ff opletten Eric van der Burg: Polen gaat Kiev wél helpen dienstplichtigen terug te sturen

Slappeling die vd Burg. Ook dienstplichtige Eriteers geeft hij onderdak. Rutte vindt het allemaal best en laat hem zijn gang gaan. 🤔...

1 minuut geleden geplaatst door Bob Sleebaan

elsemiek
Offtopic

@2685 Idioterie een maand al , wat zou je hier moeten doen om je account verwijderd te krijgen ?dreigen met een bom ?Ze zijn t bovendien ver...

4 minuten geleden geplaatst door elsemiek

maarten1234
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@11 het is een probleem van de winkel, niet de normaalgedragende klant - nu moet de normaalgedragende klant het bekopen met een potentiele schen...

6 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
Offtopic

@2684 Ik was op kraamvisite , laat thuis , smorgens vroeg de deur al uit , dus was blij dat ik zat heerlijk joh met een malibu 😛...

9 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Snorrie
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@9De baas van de Nato is niet ondergeschikt aan een mp...

10 minuten geleden geplaatst door Snorrie

Snorrie
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8En dat zal in ieder pand met beveiligingscamera's hetzelfde zijn.Zodra het maar vermeld wordt voordat je het pand binnen ga.Als je dan...

13 minuten geleden geplaatst door Snorrie

maarten1234
Mensen met laag inkomen krijgen dit jaar tot honderden euro's meer vakantiegeld

modaal+ moet dus minder uitgeven... slecht voor de economie ;)...

21 minuten geleden geplaatst door maarten1234

elsemiek
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@46 Lul niet zo hypocriet, jullie moesten elkaar op NJN al niet , jij denkt dat ik uit een ei kom of zo ?Er wordt nu tegen jouw gescholden en ...

21 minuten geleden geplaatst door elsemiek

Bop
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

@8 Jij bent wel héél erg wantrouwend....

22 minuten geleden geplaatst door Bop

maarten1234
“Rusland is zich massaal aan het bewapenen”, waarschuwt Duitse defensieminister

rusland gaat lekker met z'n grondstoffen; goudprijs schiet ook omhoog dus genoeg resources voor rusland...

22 minuten geleden geplaatst door maarten1234

NK. App
XxvideoShe Fucks With Her Boss . DashaHardcore Hentaii6ar6ie6 OnlyfansPorn Fulm HdDeborah In Everybody Loves RaymondBlack Xxx Video HdBangbros ConCzech Wife SwapNewly Married Couple XxxCollege Madam Sex VideoPornhindivideoLake Of The Ozarks Party CoveSex Game FreeNude AvatarNew English SexKorean Sex Full MovieIvy Lebelle VrXreindeersSis Loves Me Porn Videos3gp King Com IndianNude Tamil AuntysUnscensored Anime PornMen Sucking On Womens TitsHentai Vostfr NcMelora Hardin NudePorenhapLucy Lue NudeXhamster Indian WifeDelhi College SexSexybigboobsCumshots On NylonsWorlds Smallest PenisAutumm FallsBig Boobs Brazzers ComXvideos Whatsapp GroupIndian Group Porn VideosSexsi Selena GomezPlaybpy Tv SwingFulldpRussian Ig ModelsSex PorneCloseupblowjobFreakylinkxxxWww Shahvani ComUltra PornstrasVrchat Rule 34Sinfuldeeds Part 2Tamil Nurse SexDaddario NudCharlotte Flair PornKamasutra Full MovieKareena Kapoor Ki Sexy VideoBest Porn CompilationPorn VioladasPornochilangoOiled Up HentaiLara Craft PornParis PornosGerman PornographyTube Porn TubeUnder The Skin Scarlett Johansson NudeWww Com Sexy Video ComImagenes PornosPornos ChaudesTeasing PornDanielle PettyCelina Powell Lil Meech VideoMomokunHot Sexc VideoIranian FuckThailand Soi 6Snow Wife NudeSex Video BhojpuriAlia JaninieClaudia Walsh NudeMia Mia KhalifaDehati Xxx Video ComAmaturelesbianWwwxxxconGirls With Big TitsHentia GifNudevisXvodeoesHindi Actor Blue FilmWomen Naked BeachBest Onlyfan LeakFight Xxx VideoCogiendo A Mi HermanitaKerala Chechi SexDese Sexe VideosGroup Sex In BeachAsia Huge TitsDzoowrksJapanese Sex MovieXx Hindi MeinIndian Xxx Indian XxxHorror Blue FilmClassic X Movies4k Porn Emily WillsLezdom FacesitFull Vr PornAdultes PornMissionary PornstarGf NudesAmazing World Of Gumball Porn ComicHot Chubby SexFap Hd PornEn3 EscortsHuge Tits TitfuckingMost Beautiful Women Of PornNkaworuPron Hindi MeWitchtrainer SilverEbony CumswapChristina Kahil NudeXxx Ananya PandayDesiporn VedioNude Try On HaulMoms Catching Sons MasterbatingJavworld PornPokemon Porn GayGhost Face PornNewest Xxx VideoAll X VideoIndian Big LundXxxxx Sex HdX Video GujaratYour DailypornLesbian Adult ToysFree Brazzers LoginCgi Vr PornAlice In Wonderland PornhubSex Chat XxxNaika XxxHttps ://histoires-fr.asslr.org/Feetbysvett PornXxx Oil ComMallu Reshma Sexy VideoCibelly Ferreira NudeDanica DillionDog Giving HeadMorazzia.comHot Pussy PicTegan PresleyX VedoiAdult Video HotBlack.com PornMommy XnxxxTeen Force Sex Video