door Wilmama in Gezondheid  ·  79 Reacties

  • 4
  • 678x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@49 nu maar hopen dat hij geen zoon heeft question

0
51 datkanjijmakkelijkzeggen

Wel grappig weer dat je je terug in de jaren negentig waant als je de site van 'handige' Harry bezoekt.

0
52 Vogelverschrikker

@47
Was fappen?

1
53 Wilmama

@53 ik ben uitgegaan van zelfbevrediging. Het oud Hollandse rukken

0
54 datkanjijmakkelijkzeggen

@53 :X

1
55 lisaaatjuh
56 Vogelverschrikker

@53
Doe-het-zelven.

0
57 RichardR

@53 Aan het kortste eind trekken

0
58 DaSilva

@54
Vreemd verhaal en niks voor 'onze' homeopaat en magnetiseur. Harry moet volgens mij z'n handoplegging, magnetiseren (strijken) regelmatig oefenen en dat doet ie met behulp van z'n gevoelige strijkstok. Dat gaat weleens mis en dan kan onverwacht wat meer aan de vingers blijven plakken dan de flappen van zijn slachtoffers. Daarom heet dat fappen.

1
59 Wilmama

Vreemd draadje zonde van de tijd en moeite, dag kindertjes.

3
60 Al

@56
Oh, het is een onomatopee. Zeg dat dan! Dat woord begrijp ik een stuk beter! [/liegen]

1
61 Wilmama

@45
Ach ja wat kan ik zeggen om dit nog een graadje erger te maken?
Ik denk dat ik het hier maar bij laat question
@59
Zijn gevoelige strijkstok?
Omg dat beeld raak ik voorlopig even niet kwijt ieuw!!

@60 Idd een vreemd draadje maar dat heb je soms moet kunnen.

0
62 DaSilva

@48
Dat lijstje blijkt afkomstig van een kwakzalver met de naam Wim Beek, die kennelijk groot fan is van über-idioot Mike Adams, en is oorspronkelijk afkomstig uit de dikke duim van de beruchte kwakzalver Russell Blaylock: https://vrijvanpijn.nl/30-feiten-over-gardasil-en-hpv-vaccins-die-men-niet-openbaar-wil-maken-vrij-van-pijn

Het blijkt weer eens dat nagenoeg alle antivaccinatiepropaganda uiteindelijk terug te voeren is op de uitkraamselen van slechts een handvol nitwits. Niks experts, niks wetenschappers, niks gedegen onderzoek, alleen maar hersenloos geblaat -- dat helaas wel steeds ernstiger gevolgen heeft voor de gezondheid van kinderen en voor het vertrouwen van mensen in artsen en wetenschappers.

0
63 RichardR

@59 question

0
64 datkanjijmakkelijkzeggen

@60 doei, volgende keer bij ons.

0
65 datkanjijmakkelijkzeggen

@63 ja, terwijl de lijst zó volslagen doorgedraaid is dat ieder weldenkend mens met een beetje brein dat moet kunnen zien.

0
66 datkanjijmakkelijkzeggen

Hoe heet die handige Harry van zijn achternaam? Ik ben nu toch wel nieuwsgierig.

0
67 Violier

@67
Sm*t uit B*sk**p. Van alle nepmarkten thuis.

0
68 Wilmama

@67 de broer van jantje uit Volendam

0
69 datkanjijmakkelijkzeggen

@67
Gewoon even de twee, euh, 'kwalificaties' in @59 Googelen met de voornaam erbij, en je kunt 'm een beterschapskaartje sturen.

0
70 RichardR

Ik heb toch nog maar even op Google rond gekeken en dit gevonden:
https://www.madinamerica.com/2018/12/institute-scientific-freedom/

30 December 2018
''Ik hoop nog steeds dat de rede zal zegevieren en dat ik niet zal worden ontslagen, maar ik betwijfel het. Beheerders geven er de voorkeur aan om het gezicht te redden in plaats van toe te geven dat ze ongelijk hadden.

Tegen die achtergrond heeft Peter Breggin me in november voorgesteld om onder mijn leiding in Kopenhagen een Instituut voor Wetenschappelijke Vrijheid op te richten. We zullen dit nieuwe instituut op 9 maart 2019 openen in verband met een internationale wetenschappelijke bijeenkomst. De vergadering aankondiging kan hier worden gevonden . Er zullen uitstekende sprekers zijn uit de VS, Europa en Australië, waaronder Breggin en Whitaker. We hebben nog niet besloten hoe we onszelf moeten organiseren, omdat dit afhangt van of ik ontslagen word of niet, maar we hebben hoge verwachtingen.''

Meer:
http://www.deadlymedicines.dk/

0
71 DaSilva

@71
Dat Gøtzsche op deze manier zijn huid zo duur mogelijk aan het verkopen is, wist ik al. Over zijn afspraak met de groep 'Physicians for Informed Consent' heb ik niets gevonden of ik moet er overheen gekeken hebben.

1
72 Wilmama

@71
Voor alle duidelijkheid: de workshop staat gepland voor 17 maart aanstaande en hier staat Gøtzsche nog steeds aangekondigd, dus daar worden we nu ook niet echt wijzer van:
https://physiciansforinformedconsent.org/news/physicians-for-informed-consent-to-host-workshop-luncheon-in-southern-california/

(**) As part of a full day of scientific and legal sessions, the PIC Workshop & Luncheon will include a lecture by Professor Peter C. Gøtzsche entitled “How Mandatory Vaccination Violates Medical Ethics.” Professor Gøtzsche is a physician and specialist in internal medicine; the founder and former director of Nordic Cochrane Center, Copenhagen, Denmark; and cofounder of the Cochrane Collaboration. He has published more than 70 papers in “the big five” (BMJ, Lancet, JAMA, Annals of Internal Medicine, and New England Journal of Medicine), and his scientific works have been cited more than 40,000 times. (**)

1
73 Wilmama

Ik begrijp er ook helemaal niets meer van en snap ook niet waarom Peter Gøtzsche niet meer van zich laat horen.

0
74 DaSilva

@7 Heb je helemaal gelijk in er zitten hier profarma gevallen die big farma staan te promoten die slap aftreksel zijn van bacteriën en virussen.

Misschien van dat slappe aftreksel een vaccin maken zodat je een ieder kan vaccineren daarmee.

9
75 Rattocasi

Mijn 2 (zeer speculatieve) centen:
Gøtzsches nogal opmerkelijke uitspraken, publicaties en acties vanaf zijn tijd bij Cochrane Nordic hebben wijd en zijd de aandacht getrokken en wenkbrauwen doen optrekken, niet alleen in de reguliere wetenschap, maar absoluut ook van alles wat maar antifarma, antivaxx en alternatief is.

Het lijkt me een open deur dat tal van mensen uit dat wereldje sindsdien vriendjes met hem willen worden -- want connecties met een echte professor van het allerhoogst aangeschreven wetenschappelijke onderzoeksinstituut is natuurlijk de ultieme trofee om legitimiteit te verlenen aan datgene waar je als antivaxxer enzovoort voor staat -- en dat die professor uit dat instituut is gegooid omdat 'ie zich gedroeg als een olifant in een porseleinkast geldt in die kringen alleen maar een warme aanbeveling.

Ik vermoed nu dat Gøtzsche ergens de fout heeft begaan door in te gaan op een uitnodiging zonder zich te realiseren wat het evenement precies behelsde -- en dat hoeft niet alleen maar door zijn eigen onoplettendheid te zijn, want vaak wordt de precieze aard dit soort workshops in eerste instantie met opzet vaag gehouden om genodigden niet al bij voorbaat af te schrikken, en zo een, eh, 'interessante' line-up te krijgen. Men gokt erop dat deelnemers die eenmaal hebben toegezegd te komen zich minder snel alsnog zullen terugtrekken (want dat betekent natuurlijk toch gezichtsverlies).
Nu zit Gøtzsche dus in een bijzonder lastig parket, want alle ogen zijn op hem gericht, en wat hij de komende tijd zegt of doet, is bepalend voor zijn aanzien. Kiest hij de kant van de wetenschap, dan heeft hij nogal wat goed te maken en verliest hij ook zijn nieuwe bewonderaars uit de alternatieve hoek; kiest hij de kant van de antivaxx-malloten, dan kan hij de rest van zijn wetenschappelijke carrière onmiddellijk vaarwel zeggen.

Maar goed, dit is zoals gezegd pure speculatie van mijn kant; misschien dat het allemaal toch net anders in elkaar steekt. Andere inzichten zijn dan ook welkom.

0
76 RichardR

@74 @76
Ik kan er nog niet echt chocola van maken (ben er op het moment te moe voor), maar dit is de meest recente twitter over deze kwestie:

Are you, @PGtzsche1 attending but not speaking?
"Unite and engage with your fellow physicians, clinicians, scientists and attorneys in a think-tank environment."
I'm pretty sure this description is new, and you're still advertised as attending:
https://physiciansforinformedconsent.org/workshop/

1
77 Wilmama

@74 @76
Aanvulling met deze mededeling op twitter: Gøtzsche reageerde intussen in het Deens
https://dagensmedicin.dk/peter-goetzsche-aflyser-sin-deltagelse-i-workshop-for-vaccine-skeptikere/

"Peter Gøtzsche confirms (in Danish) he had agreed to speak: »It sounded interesting to go, because I have the same basic view as they [PIC] have against mandatory vaccine«
But he was unaware that other speakers were individuals with extremist views.

0
78 Wilmama

@78
Goed dat hij zich van te voren toch nog enigszins ingelezen schijnt te hebben in de gastenlijst, de naam Robert F. Kennedy alleen al is genoeg om met gierende banden rechtsomkeer te maken.

0
79 DaSilva

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Reconquista
Nederland raakt steeds dieper in opvangcrisis: ’De rek is eruit’

Is dit dezelfde staatssecretaris die in 2017 riep: 'hoe meer asielzoekers, hoe beter'....

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Weetal
Ollongren: Poetins grens stopt niet bij de NAVO-grens

Tegen Oekraine heeft Rusland het al moeilijk genoeg om te winnen.Poetin weet heel goed, dat hij tegende Navo geen enkele kans maakt....

6 minuten geleden geplaatst door Weetal

Zie Hier
Ongezonde aroma's in rookworst en barbecuesaus worden verboden, zo zit het

Dus gaan we zelf worst roken!...

10 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

sockknitter
Aangifte en pandverbod voor pro-Palestijnse demonstranten Kamer

Ik begrijp niet, waarom ze bij de Tweede Kamer gaan demonstreren voor een vrij Palestina.Nederland is geen partij in het conflict.Als de Ham...

10 minuten geleden geplaatst door sockknitter

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@3 vvd en nsc wijken van hun eerdere ideeën af...

11 minuten geleden geplaatst door maarten1234

maarten1234
Formerende partijen moeten er nu echt zien uit te komen, zegt populisme-expert: 'Veel kiezers zijn het beu'

@1 Paul Scheffer lult alles recht wat betreft integratie problemen en migratie ...

12 minuten geleden geplaatst door maarten1234

ongelovenloos
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

"een partij die bewust de pijlers van rechtsstaat en democratie ondermijnt door de rechterlijke macht en de vrije pers aan te vallen."De pij...

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

LoydMorris
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

Duidelijk toch. . . Dus jongens en meiden, ga nu een veilige, leuke plek zoeken waar je wel mag demonstreren. . . ...

15 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Graaier1000
Muziekdraadje

Royal Teens - Short Shortshttps://www.youtube.com/watch?v=MOfFB5QF4iQ...

17 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Pornolar 2022Nubilies PornGroping BoobsMaipornBf Video Bf VideoHindi Suhagrat FilmOldje.coomThe Party At Kitty And Stud's YoutubeLacey JayneMia MalenoDong Sex VideoChindildoMilf3000Gay Men PornRuby Rose NudesHorny PicsCute Teens TitsSonali Bendre PornNearest Strip ClubAmature Milf VidPorn For Her FreeKiernan Shipka NakedThe Sex Spa 2003Worn PantiesLarge Natural Boobs PornFilmes Pornos Sexo AnalChat De Sexo OnlineBollywood ChutLesbiansex ToysTube Anal PornEscort ForumViva Local AcompanhantesDeauxma LesbianXnx PoranXhamster Mia MalkovaPornos AudioLeaked Nude Selena GomezTamil KamaAlena PornAlexis Ford PornXnxxoMilfmovs PornXnzx VideoPornhub 69LatingaysexBest Indian Porn EverMommy8 ComMegaparsonalGay Asian TwitterHd AmateurpornFree PornosexBrazzsrs FreeMeghan Trainor NudePorn Lena The PlugPornbizzareTelugu Girls NudeTamil Hidden Sex VideosBlowjod PicsRoleplay PornoTru Kait DoctorSmanunaPorn With AmateurHow To Give A Great Blow JobScarlett Johanson NakedLaurenalexisgold OnlyfansBebi Sex VideoTeenage LovemakingAlex HarperPublic MasterbationDrake Von Gay PornBest Nude CelebsJilling RedditFree PprnoHxnxxPolskie PorniProstitute NudeAnal VoreEtalian PornPakistani Sex StoriesOld Tamil Aunty SexHot Porn ActressShoplifter Sex HdTop Rated Indian Porn VideosIndian Desi Bf HdPorn In YougaSouthindian PornvideosSite De AcompanhateOnebigkissTsukasa AolMia Goth Sex SceneXnxx Com MmsUrvashi Rautela Xxx VideoXxx Fist Time SexXxx QualityJuvr-172Spider Gwen HotXxx Videos Hindi DubbedAmerican BlackpornFurraffinityElizabeth Olsen FeetSex Karke DikhaoIndian Busty SexMalayalam Sex SceneHindi Sex CallAsli Chudai VideoHindi Sex Video Www ComIndian B Grade Hot VideosMoriah Mills SoloBogas BrothersAylla GatinaNew Fuking VideoLeila LaroccoHelena Hope XxxRose Asmr LeaksCoco_koma Onlyfans LeakedYu Pui Tsuen 3Blue PikcharDoctor Sex Video SexTh Porn DudeLoveherfettFemale OrgasmgifAmanda Cherny PornGirl Hd SexHindi Chut Chudai VideoSax Hot GirlMake Love PornKatheryn WinnicknudeValenjonexNappi VideoRisakasumiFuckbookMikayla Campino LeakedBrandi Bae BbcElle Brooke OnlyfansHand Jobs MilfJennifer Lopez SextapeVergin Porn VideosSexy Arab SexAika PornDukes Hardcore HoneysFwtina NudePrincessjasXxx MNatalie LustMeena PornAndhra Lady SexIndian SaxxxPetite Princess FemdBeach ExhibitionistBritneyyy.official Onlyfans