door verwijderd322399 in Buitenland  ·  43 Reacties

  • 8
  • 746x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Gaan ze met 2 vingers in de neus winnen!
Pure machtsmisbruik!
hij gaat dat geld maar in Mexico halen dat was ook een belofte!!!!

7
1 ikzelf

De stroom rechtszaken begint... en de zeperts voor Trump beginnen daarmee ook.

4
2 TedjeR

Natuurlijk de staat Californië. De staat die al zowat overgenomen is door Mexico en die zichzelf in de grond werkt met het verzoek de boel op te delen.... LOL

20
3 sparta

@1 @2
Jullie snappen het niet!
Dit wordt de ultieme meesterzet van trump, waarmee hij alle linksche jankers en de links fascistische globalistische elite buitenspel gaat zetten!
Eindelijk kan de president zijn briljante strategie aan de wereld tonen! En iedereen zal van pure bewondering in zijn of haar broek plassen! En geconfronteerd met zoveel plas zal er behalve een muur ook nog een dijk geplaatst gaan worden.die, uiteraard, ook door Mexico betaald gaat worden!
Het wordt groots, fantastisch, het wordt de mooiste dijkmuur uit de geschiedenis!

7
4 Janzzen

Trump gaat zelf maar aan de Mexicaanse grens staan. Hij is er dik en zwaar genoeg voor..

4
5 Lerac

Build that Wall!

16
6 Seconda

@4 Heb je dat net gedroomd of zo ?

1
7 RonMVV

@7
Een vrije interpretatie van proemie en cool binnen 1 reaktie.
Briljant, al zeg ik het zelf...

1
8 Janzzen

@7 ,

vond de reactie van @4 wel grappig.
Lijkt op een satirische persiflage op No Cool No Memories.

0
9 jodelatedieho

@8 Met jullie snappen het niet had ik moet weten dat het een interpretatie van cool was
En inderdaad Briljant

De mooiste van cool ooit gelezen Stephen Hawking snap het niet

1
10 RonMVV

@9 Dat had ik niet door question

0
11 RonMVV

@11
Tis nog vroeg.

0
12 Janzzen

@4 Kalmeer, doe niet zo hysterisch. Is het weer die tijd van de maand?

9
13 Ketter

@3 Vorige week zijn 3 landeigenaars in Texas al een proces begonnen. Texas is nogal rechts-conservatief. Ze houden niet van overheidsbemoeienis, en Republikeinen doen dat nogal, die steken overal hun neus in.

2
14 Ketter

@6 Je loopt achter, de officiële staatspropaganda kreet is door Trump nu gewijzigd in Finish That Wall. Had je moeten weten.

0
15 Ketter

@13
Geen idee welke tijd van de maand je bedoelt.

0
16 Janzzen

@14 ,

"Ze houden niet van overheidsbemoeienis, en Republikeinen doen dat nogal"

Omgekeerd.
Republikeinen zijn juist voorstander van zo weinig mogelijk overheidsbemoeienis.

1
17 jodelatedieho

@17 toch opmerkelijk dan dat het vaak in de praktijk omgekeerd is.
Hetzelfde hier met de VVD, die roepen ook altijd minder regels en overheidsbemoeienis maar in mijn 30 jaar ervaring met een bedrijf is het alleen maar toegenomen en al die jaren zat zeer regelmatig de VVD aan het roer.

0
18 streek

@18 ,

waarom blijkt dan dat dat omgekeerd is in de praktijk?
In de VS betekent als je "geen overheidsbemoeienis" zou invoeren met name geen sociaal vangnet (geen WW, geen bijstand, geen pensioen). Oftewel, je zou dan als burger zelf je broek op mogen houden.
Politiek steekt in de VS anders in elkaar dan in Europa.

0
19 jodelatedieho

@19 weet ik, maar ik heb het nu over wet en regelgeving op bedrijfsgebied en in dit geval ook op het gebied van de afbakening van je land.

Daarbij die lui in Texas zijn ook niet gek, die hebben inmiddels wel begrepen dat de overheid slechts een schijntje wil betalen voor hun grond, in andere staten is daar de afgelopen jaren genoeg over geklaagd, dus die gaan niet wachten maar beginnen nu al te procederen.

0
20 streek

@20

De overheid wil bij het invorderen van grond altijd het laagst mogelijke bedrag betalen. Er zijn voorbeelden waarbij grondeigenaren 10 dollar per Acre geboden kregen en het bedrag na de rechtszaak op dik over de 60.000 dollar werd vastgesteld. Dat is ook het grootste probleem waar Trumpje tegenaan gaat lopen. Het annexeren van land is een langdurig proces. Hij kan niet bouwen als er geen uitspraak van een rechter geweest is vwb de hoogte van het te betalen bedrag. Dat kan per zaak jaren gaan duren. Tegen de tijd dat alle processen gevoerd zijn, is Amerika aan zijn 70ste president toe.

1
21 Zwartwit

@20 ,

ik begrijp niet wat je bedoelt.
Om een voorbeeld te noemen, onder de huidige regering zijn de banken minder streng gereguleerd dan onder Obama.
Als je het hebt over landonteigening, ik zie niet wat dat te maken heeft met overheidsbemoeienis.

4
22 jodelatedieho

@22 Trump is inderdaad van het terugdraaien.
Die Texanen vinden dat het overheidsbemoeienis is als de nationale overheid wil gaan bepalen dat er een hek.muur op hun land moet komen.
Die gaan uit van de gedachte dat zij zelf wel eventuele problemen op kunnen lossen.

0
23 streek

@21 dat is wereldwijd en probleem, kijk maar naar Nederland als het om bouwgrond gaat. De gemeente koopt goedkoop in en met een dikke winst wordt er weer verkocht, en dat kan dan door de bestemming van die grond te wijzigen.
Ken een geval van een boer die het aangeboden bedrag weigerde, hij wilde veel meer om fatsoenlijk te kunnen verhuizen en opnieuw te beginnen. Heeft jaren geduurd, maar hij zat wel midden in het te plannen nieuwbouwgebied en hij heeft gewonnen.
Maar inderdaad het kost heel veel tijd en geduld en dat heeft Trump niet.

0
24 streek

@23 ,

wellicht dat die Texanen te vinden, dat wil niet zeggen dat dat ook zo is.
Anders geformuleerd, heeft niks met overheidsbemoeienis te maken.
Punt blijft staan, Republikeinen zijn in principe voor zo weinig mogelijk inmenging van de overheid.

5
25 jodelatedieho

@17 Zoals de gigantische uitbreiding van de belastingwet onder Trump. Het voegde talloze extra wetten voor het verlagen van belasting voor topinkomens toe. Onder GWB nam het overheidsbudget met de helft toe. Republikeinen willen wetten tot in de baarmoeder en slaapkamer. De enige wetten die Trump heeft teruggedraaid zijn die voor financiële instellingen, die nu minder regels kennen dan voor de crisis. Ze hoeven bijvoorbeeld hun klanten niet meer over risico's in te lichten en zijn niet verantwoordelijk voor de gevolgen hiervan. Ze kunnen makkelijker dan ooit leningen aan insolvabele klanten toekennen. Dat verwijst weer naar toen Trump begin 2017 tegenover de pers de bankiers die bij hem stonden presenteerde als degenen die hem over bsnkregelversoepeling gingen adviseren. Als probleem gaf hij daarbij aan dat een zakenvriend van hem niet eens een lening rond kon krijgen. Trump is de held van de rijke elite.

0
26 Ketter

@26 en de millieuwetgeving, ook die heeft meneer teruggedraaid maar ook dat is weer ten voordele van zijn zakenbuddys en niet bepaald voor zijn bevolking.

0
27 streek

@24

En die tijd en het geld gaat het gewoon kosten. De boeren zal het een worst zijn dat zij lang moeten procederen. De advocaten zullen op basis van no-cure no-pay werken, want die weten dat het pay zal gaan worden.

Trump is gewoon het haasje. 3500 Km grens wat bebouwd moet worden, waarbij mogelijk maar dan twee derde op over te nemen grond zal liggen.

2
28 Zwartwit

@28 nou zelfs voor die eerste 115 mile is meneer al het haasje.
Maar goed we wachten het wel af, als de noodtoestand nu wordt afgekeurd door de rechter gaat hij waarschijnlijk in beroep en dan gaan ze weer in beroep etc. Dat alleen kost al veel tijd.
En intussen blijven allerlei andere problemen die hij ook aan wilde pakken voor zijn verkiezing liggen en gebeurd er niets op het gebied van de gezondheidszorg, de infrastructuur.

1
29 streek

Federale grond is "Eminent Domain"
https://constitution.findlaw.com/amendment5/annotation14.html#1

0
30 sparta

@30 alleen wil Trump zijn muur bouwen op meer dan federale grond en die particuliere grond zal hij eerst moeten zien te verwerven. En na de ervaringen in Californie en New Mexico gaan ze in Texas bij voorbaal al dwarsliggen.

0
31 streek

@31
Dat is het punt. Onder het "eminent domain" kan men volgens mij land claimen. Het lijkt me niet te verkopen dat een landeigenaar gaat bepalen wat er aan de grens gebeurt. Dat is een federale kwestie. We zullen zien hoe dat uitpakt...

1
32 sparta

@32 waarom zou de eigenaar van het land dat niet mogen bepalen. Kennelijk hebben die geen last van de zaken die Trump claimt.

2
33 streek

@33
Daar gaat het niet om. Als de overheid bepaald dat er werkzaamheden aan de grens zijn, is er sprake van "eminent domain". Het is niet aan de eigenaar ter plaatse om hierover te bepalen.
Lees u in, dat zal wellicht meer duidelijkheid verschaffen.
https://www.cnn.com/videos/politics/2019/02/17/trump-border-wall-landowners-eminent-domain-lavandera-pkg-vpx.cnn

1
34 sparta

@34

En die zijn allemaal happy om hun land te verkopen aan trump?

3
35 LGK

@34 kan de overheid wel willen maar dan nog is men niet verplicht mee te werken.
Er zal tegen geprotesteerd worden en er zullen rechtzaken komen, dat zal alles vertragen en veel duurder maken. Tijd en geld wat Trump niet heeft.

2
36 streek

@36 ,

zeker wel.
Er wordt dan beslag gelegd en er is dan sprake van een gedwongen verkoop.
Als eigenaar van de grond heb je dan geen poot om op te staan.

0
37 jodelatedieho

@37 ja dat kan maar ook dat kan eindeloos duren.
Onteigeningsprocedures zijn langlopende zaken, zeker als Trump verliest in de noodtoestand zaken die nu worden aangespannen.

1
38 streek

@37 ,

nee.
Er is geen sprake van onteigening, er is sprake van inbeslagname.
Ook wel "eminent domain" genoemd.
Enige wat de overheid moet doen is bepaalde procedures volgen en een redelijke schadeloosstelling betalen.
Verdiep je anders eerst eens in het onderwerp.

0
39 jodelatedieho

@32 Gezien de neiging van republikeinen een overheid voor te staan die zich met alles bemoeit en de burgers ondergeschikt aan de overheid acht verwacht ik uit die hoek weinig tegenstand, anders dan de mensen die er direct door getroffen worden. Ook als dat Trumpstemmers zijn zullen die bij verzet de woede, verbaal of non-verbaal, van de Trumpaanhang op de hals halen. Ze kunnen voor hun eigen veiligheid maar beter gewoon buigen, ook de drie Texaanse landeigenaren die vorige week een zaak aan hebben gespannen. Gewoon ja zeggen tegen alles wat de Trumpregering zegt.

0
40 Ketter

@40
"Gezien de neiging van republikeinen een overheid voor te staan die zich met alles bemoeit"

Je vergist je. Dat zijn linkse neigingen. Links staat altijd voor big government en de plantage waar men voor alles regeltjes wil maken. Daar zou jij ook tegen moeten zijn.

0
41 sparta

@41 En ondertussen een massale onteigeningscampagne die zijns gelijke niet kent ontketenen.
Ze deden dat altijd al. In 1860 dwongen ze de zuidelijke staten bij Amerika te blijven, met afstand de grootste overheidsbemoeienis in de Amerikaanse geschiedenis.

0
42 Ketter

@42
De mensen wonen aan de grens en die consequentie zit eraan vast. Dat de overheid nu dus grenswerkzaamheden heeft is een consequentie waar die mensen mee leve, Echt geen onderwerp om er een opgeblazen verhaal van te maken.

0
43 sparta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Goed voor de islamisering. Het gaat als een speer....

1 minuut geleden geplaatst door spookrijder

Zie Hier
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

Slahi is uitgenodigd in Arnhem omdat hij veertien jaar lang vastzat in Guantánamo Bay zonder aanklachten. Daarom mag hij op Bevrijdingsdag zijn...

1 minuut geleden geplaatst door Zie Hier

VBOH
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

@4 Ja het is een fijnmazige 'volière' waarin de 'vogels' onzichtbaar zijn voor apparatuur die elektromagnetische straling kan meten. Ik zou...

3 minuten geleden geplaatst door VBOH

Zie Hier
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Word het niet tijd dat de raad van state een keer vernieuwd word zodat er mensen in zitten die enig contact met de gewone mensen wereld hebben!...

4 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Formatie zonder vluchtstrook

Gelul in de ruimte!...

5 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Biscanna
Mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

@18 Kom niet aan die opgeblazen minion, want dan krijg je die groene armoedzaaiers achter je aan. ...

6 minuten geleden geplaatst door Biscanna

spookrijder
Asielzoekers Ter Apel bekennen: 'Wij liegen bij asielaanvraag' - NieuwRechts.nl

Ik heb sowieso nooit gesnapt waarom niet iedere asielaanvrager gescreend wordt totdat duidelijk is wie het is en waar het (m/v) vandaan komt....

6 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Defcte burger
KIJK. Rusland zet nu ook pantservoertuig in met vogelkooi errond

Dat allemaal om het personeel van Takom, Meng en Das werk aan het werk te houden.Sarc off-...

8 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

RobP
Rwandadeal ondenkbaar voor Nederland: 'Zouden uit EU moeten stappen'

@27 "Zou het niet komen omdat de meeste landen nog steeds geregeerd worden door liberalen, socialisten en christendemocraten die over het algeme...

9 minuten geleden geplaatst door RobP

spookrijder
'Anti-wokepartij' groeit op VU: 'Studenten zijn er klaar mee!'

Goed om te lezen dat meer studenten hun gezonde verstand terugkrijgen....

10 minuten geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Kayla Patterson LeakedJohny X VideoIndian Panis PicAll Type Porn VideosHappy-pornGfuqDeepfake SexualNaked GirlfriendsBeautiful Girl Bf VideoBrazarz HdPorn Hub Hidden CamMandingo In AnalLesbianporn PicsHardcore DoggystylePerfect Boobs PornGay Porn HazedMessage Turns SexualUncenserd Japanese PornRoleplaying PornCreampied BbwGaycum In MouthMature Xxx VideosAva Addams Porn Picsالکسیس تگزاسLettaliParfect PornElizabeth MasucciLnterracial AnalDripping PussiesHd ChudaiSmall Boobs VideosPorn Desi Hd VideoXxxx MomGd Porn VideosGifs PornographiquesEva ElfiepornPorn Mom FriendWww Korean Sex Video ComManisha Koirala Sexy FilmNatasha Nice Sexy VideoGay Scat TwitterOhitsemmaroseMassive NipplesOnlyfans GratizSexiy VidioNaked In ShowerCrachead PornWrestling Porn HubHottest Milfs In PornHome Porn KingsTfgames SiteXhamspsterSeductionscorpioJessy DubaiiMarvadi XxxSuhag Raat Sex VideosPussy PronDancingbear ComMia Khalofa Porn VideosBella CiaAmateur HotwifingTamil Audio XxxRemy Lacroix BangbusTiffany PlayboyIngrid HellknightCummy DiaperProfessor Gaia PornJogar PornografiaGlory Hole Sex VideosCelebritiea NakedIndian Sex VXxbf HindiTiana Musarra NudeWest Bengal Sex VideoIndian Hot Sex Video OnlineAlina Becker XxxPorn_star_porn TwitterRule34videiSwaps PornMilf PrnstarLeabian SexNon-nudeDanielle Scott PornNew Deshi PornCock TeaseEat The Booty Like GroceryIndonesia BokepAnal BbcMs.sethi PornPorn FuckKim.kardashian SextapeItskylieebaby OnlyfansExxxtrasHot Gay Boy Sex VideoLolbit PornXxx Vados HdLil D Porn VideoXxxpornerFootjobsAdam4adanFemalemasterbationPati Patni SexEvelyn Claire NudeBhabhi PorRomantic Bf HdIndian Creampie XxxStuck Sex VideoStabbin CaptainChecz Casting PornWorld Sex XxxMompov LexiBollywood Movie Nude SceneThreesom IndianTwinning PornDante Ferrari PornFree Transexaul PornPorn For Free To WatchBrazzrts HdDesi Girl SrxOrgasm AudioAnimeporn SeriesVideos Amateurs PornosFotos De Mulheres Peladas AmadorasBangla Sex MmsIndian Couple Honeymoon SexIs There A Pornhub AppJogo Porn OnlineOs Melhores Vídeos Pornô BrasileiroVelma NudeSpanking On The BareAsian FootjobExtreme Streets PornThreesome With Mother DaughterPorndittFree Pornograhic VideosHantai HeroesShow Up TvBliss Adult Arcade & Theater Swingers ClubLemon Party PornTube8liveCouples Real PornBest 3d Porn GamesPrno FrançaisDeepthroat SloppyAlexas.morgan PornhubGrapefruit BjBihari Aunty SexSexy Download SexGoodhead PornRubbing Camel Toe