door verwijderd2420 in Binnenland  ·  96 Reacties

  • 21
  • 925x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@48 Tja, mijn idee van discussie is het niet. Je kunt in het vuur van het gesprek best eens iemand verkeerd begrijpen, of andermans mening wat in het extreme trekken, dat snap ik wel.

Maar mij vertellen dat ik een beroving wel okay vind als de dader kennelijk niet-autochtoon is, gaat mij wat ver. Persoonlijk denk ik zelf een beter inzicht te hebben in wat ik vind dan ene Ikke/Gotcha/Hebbes/FvD dat heeft.

3
51 Smiling

@33
Earl grey wekt de indruk dat je vroeg uit je bed moet... dus dat is best wel een straf ^^
Rooibos, mag helaas niet, want wekt een indruk van rooien... en dat vinden sommigen negatief! question

0
52 Bleke Betty

@49
Zorg maar dat dat valse bontkraagjestuig sterretjes in de ogen krijgt. question

1
53 Jan met de korte achterlul

@51 Ik krijg ook niet de indruk dat zaken serieus genomen worden door een bepaalde groep.
Zoals het alleen overvallen van blanke ouderen, je hoort inderdaad nooit over een moslim/ma in zo'n situatie.
Als men dat feit benoemt wordt het aan alle kanten ontkent.
Dat geeft wel het idee dat het blijkbaar okay bevonden wordt ,zolang het maar om blanke ouderen gaat.

1
54 Fleudemeu

En links zag .. .. dat het goed was.

Het is natuurlijk ook de 78-jarige vrouw haar eigen schuld. HOE DURFT !!! zij nog te leven. De maximale leeftijd is 70!!! Aldus Groen (SS) links

0
55 Tyler

@54 Tja, uw indruk kan ik u niet afnemen en de bizarre conclusie die u uit uw indruk trekt ook al niet.

Ik kan me herinneren dat in een draadje over overvallen Rotterdamse ouderen vraagtekens werden gezet bij het vermeende racistische element ervan en de mogelijkheid werd geopperd dat er domweg gekeken werd naar een slachtoffer waarbij wellicht het een en ander te halen was.

Denken dat dat suggereert dat iemand het wel okay vindt als witte ouderen door getinte personen worden beroofd zit in uw hoofd.

5
56 Smiling

@56 Als dit als feit te controleren is, en het wordt steevast ontkent dan blijft het probleem onbespreekbaar en frustreert eventuele aanpak .
Dus wil je niet dat het aangepakt wordt en ben je er okay mee als ontkenner, ik heb dan geen andere conclusie

1
57 Fleudemeu

@53
Graag, en dan het liefst het gehele universum question

0
58 Bleke Betty

@58
Mooi. Succes.

1
59 Jan met de korte achterlul

@57 Als wat als feit te controleren valt?

U trekt volgens mij weer een conclusie uit een aanname. Als iemand ontkent dat straatroven alleen door een specifieke bevolkingsgroep worden gepleegd zegt hij/zij daarmee natuurlijk niet dat hij/zij het probleem van straatroven niet wil aanpakken.

Pleit u voor een andere aanpak van allochtone criminelen dan voor de oer-Nederlandse variant?

4
60 Smiling

@56
Echt niet. Je wilt toch niet ontkennen dat er een vaste trollen groep hier bijna 24/7 zit die onmiddellijk beginnen met weg te wijzen, naar anderen te wijzen, het draadje te frustreren met onzin en ergo's en meldingen en zoals zelfs een @info die nu dus verbannen is (hopelijk voorgoed) die met onthoofdingen dreigde omdat hij/zij/het de discussie niet kon versjteren.
Het is overduidelijk dat de berovingen en mishandelingen v.n.l. gericht zijn op blanken dan nog vooral op de vrouwen en kinderen en gehandicapten en dan nog het liefst de alleroudsten o die nog even het ziekenhuis of heet graf in te trappen.
Ik kan in een mum van tijd een lijst hier plaatsen waarbij het een getinte is die een blanke overvalt/beroofd en/of mishandeld/verkracht. (ook zelfs de oudjes)
Ik weet zeker dat andersom, dit niet in een mum is gebeurd, dat blanken moslima's beroven, in elkaar slaan ook de oudjes, de kinderen beroofd en mishandeld worden, de getinte gehandicapten beroofd en mishandeld enz. worden, een taharrush maar dan andersom, ook niet..
Dus dit niet benoemen en accepteren, is wegkijken en is iets wat veel NK'rs zwaar de keel uitkomt.
In ieder geval bij mij!

0
61 Bleke Betty

@60
Ja. Dat is blijkbaar nodig! Als een bevolkingsgroep met een rode neus nu verantwoordelijk is voor de meeste problemen in alle foute statistieken, dan is het belachelijk en zinloos om dat als een algeheel probleem aan te pakken. Het is nl. een probleem bij mensen met een rode neus. Dus blijkbaar is er iets mis met de rode neuzen en dan zal je gericht iets tegen die ellende van die rode neuzen moeten doen. En dan moet je dat niet gaan vervagen door er blauwe en groene neuzen bij te betrekken.
Rode neuzen begaan ellende, pak dus gericht de rode neuzen aan!
Zijn het de blauwe neuzen, dan pak je de blauwe neuzen aan. enz.

En dat is nu het totaal doorgeschoten multiculti knuffel roze brillen geleuter. De waarheid verbergen en negeren want.... :X

0
62 Bleke Betty

@60 Pleit u voor een andere aanpak van allochtone criminelen dan voor de oer-Nederlandse variant?

Nee hoor, voor exact dezelfde.

Alleen dan moet men wel het crimineeltje en de misstanden benoemen en aanpakken, en dat gebeurt nu gewoon niet.
Conclusie dat buiten de oer-Nederlandse variant sommige crimineeltjes overal mee wegkomen.
Oeps,dat was vast weer een aanname.

1
63 Fleudemeu

Het verschil tussen een religie en een sekte is hetzelfde als dat tussen een continent en een eiland: op grootte gebaseerd en dus arbitrair.

0
64 Vilseledd

@63 Waarom moet je de afkomst van een crimineel benoemen om 'm aan te kunnen pakken als je dezelfde aanpak voorstaat? Dat snap ik gewoon niet.

Ja, dat laatste is een aanname.

@62 U pleit ervoor om alle Bleke Betty's (cq Rode Neuzen cq Marokkaanse jongens) aan te pakken omdat er sommige Bleke Betty's (cq Rode Neuzen cq Marokkaanse jongens) over de schreef gaan. Ik vind dat je degenen aan moet pakken die over de schreef gaan, onafhankelijk van de achtergrond. Beetje bizar om de Bleke Betty's en Rode Neuzen vrijuit te laten gaan omdat de aandacht op de Marokkaanse jongens gericht is, vind ik.

@61 Wat ik ten stelligste ontken is dat er mensen zijn die misdrijven 'goedpraten' als ze door allochtonen worden begaan. Dat is domweg laster.

Verder heb ik de indruk dat een deel van de reageerders hier de afkomst van de plegers van het misdrijf van het grootste belang vindt, en een ander deel het misdrijf zelf.

Zoals mijn hoogbejaarde moeder zei, toen ze was gebabbeltruct en de politie haar vroeg naar de tint van de dader: 'Dacht u dat ik daar op lette? Hij heeft m'n geldkistje en wat familiekostbaarheden meegenomen - daar gaat het om.'

4
65 Smiling

@65 Wat zei je ook alweer over niet goedpraten
Haha klets toch niet zo

1
66 FVD1

@66 Okay, citeer dan eens even uit het stukje dat u aanhaalt waar ik zeg dat het niet erg is als een allochtoon een misdrijf pleegt?

3
67 Smiling

@67 De 1e regel al

1
68 FVD1

@68 Staat daar: 'als een allochtoon een misdrijf pleegt is dat niet erg'? Ik zie dat daar echt niet staan.

2
69 Smiling

@69 Dat heb ik ook niet gezegd
Dat maak jij ervan

1
70 FVD1

@70 Kom op zeg. Ik vraag u in @67 aan te wijzen waar ik zeg dat het niet erg is als een allochtoon een misdrijf pleegt. U wijst naar mijn eerste regel. Logischerwijs moet daar dan staan dat het niet erg is als een allochtoon een misdrijf pleegt. Dat heeft niets te maken met iets dat ik ervan maak.

Ik heb hier geen zin in. Veel te mooi weer om me met uw ge-ikker bezig te houden.

3
71 Smiling

** gebruiker verwijderd **

Wat erg voor deze mevrouw, ik hoop dat ze er snel weer bovenop komt

Merkwaardige reactie's hier , deze mevrouw zal zich meer bezig houden met dat ze er weer bovenop komt , en haar spullen weer teug krijgt en dat de politie de daders vindt , dan dat ze wakker ligt van de huidskleur van dat tuig

72 Deleted29

@71 Nogmaals dat zijn mijn woorden niet

1
73 FVD1

@65 Sorry ik ben het eens met bleke Betty, ik weet dat uw mening anders is maar daar overtuigt u mij nooit mee. De feiten spreken andere taal.:

Ja. Dat is blijkbaar nodig! Als een bevolkingsgroep met een rode neus nu verantwoordelijk is voor de meeste problemen in alle foute statistieken, dan is het belachelijk en zinloos om dat als een algeheel probleem aan te pakken. Het is nl. een probleem bij mensen met een rode neus. Dus blijkbaar is er iets mis met de rode neuzen en dan zal je gericht iets tegen die ellende van die rode neuzen moeten doen. En dan moet je dat niet gaan vervagen door er blauwe en groene neuzen bij te betrekken.
Rode neuzen begaan ellende, pak dus gericht de rode neuzen aan!
Zijn het de blauwe neuzen, dan pak je de blauwe neuzen aan. enz.

3
74 Fleudemeu

@74 Dan pleit u dus wél voor een andere aanpak op basis van achtergrond.

Voor u dan ook de vraag: vindt u het acceptabel dat straatrovers (laten we het daar maar even op houden) van autochtone afkomst worden ontzien bij de aanpak van straatroof? Zo ja, dan doet u exact wat u mij verwijt (en wat ik niet doe): wegkijken van het probleem.

2
75 Smiling

** gebruiker verwijderd **

@62 Het hele berovingen gedoe moet worden aangepakt , of denk je werkelijk dat alleen lichtgetinten dat doen ? Ze komen er vaker mee in het nieuws dan niet getinten , die het ook doen hoor.

'Dus dit niet benoemen en accepteren,'accepteren ?????

In de paar dagen dat ik hier zit , heb ik iid trollen gezien(info) , en trolgedrag , jouw reacties zijn me ook opgevallen , die zijn niet netjes voor een lichtgetinte , gisteren was je ronduit schofterig bezig , haalde zelfs de partner van iemand erbij , kijk ook eens naar jezelf

76 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@63 Dat is iid een aanname Fleu

77 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@76 ik bedoelde natuurlijk niet netjes voor een niet lichtgetinte , de pot verwijt de ketel is dat van je

78 Deleted29
79 yiddiot-spotter

@11 is dat jou IQ?

6
80 yiddiot-spotter

@76 Het hele berovingen gedoe moet worden aangepakt , of denk je werkelijk dat alleen lichtgetinten dat doen ? Ze komen er vaker mee in het nieuws dan niet getinten , die het ook doen hoor.

Natuurlijk niet. en natuurlijk iedereen aangepakt is wat ik ook steeds zeg.
Maar het fenomeen van ouderen overvallen en in scootmobiels door een bepaalde groep, dat benoemen anders los je dat niet op.
Je hoort het nooit van moslim/ma's getinten die overvallen worden,waarom is dat?
En waarom mag dat niet benoemd worden? Dat ben ik met Bleke Betty eens.

4
81 Fleudemeu

** gebruiker verwijderd **

@81 Natuurlijk mag dat benoemd worden en dat gebeurt ook

82 Deleted29

@77 Dat is iid een aanname Fleu

Misschien Amy.
Maar dat is toch wat ik keer op keer lees, ik zie hoe mensen total los worden geslagen en waar ze mee weg komen.
En in de meeste gevallen zijn dat getinten.
Ik heb niets met kleur en ik vind een blanke crimineel net zo erg als een getinte, en vind dat ze beide evenredig gestraft moeten worden. maar het is opvallend.
En dat het altijd blanken zijn die gepakt worden in hun scootmobiel.
Goed voorbeeld is in de ZP discussie, waar KOZP mee wegkomt en hoe de Friezen worden aangepakt.
Lijkt of men bang is?

3
83 Fleudemeu

** gebruiker verwijderd **

@82 Aanvulling ,

84 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

Shit wat is dit dat mijn reactie niet in zijn geheel wordt verstuurd , nog 1 poging


je hoort het nooit van moslim/ma's getinten die overvallen worden,waarom is dat? Zit je erop te wachten dan ?

Niet getinten zijn ook niet altijd heilig , het komt onder getinten vaker voor , maar niet doen alsof niet lichtgetinten heilig zijn dat is ook je kop in het zand steken Fleu

85 Deleted29

** gebruiker verwijderd **

@83 , wil je nou zeggen dat de politie er niets aan doet en ze niet oppakt ?

KZOP hou ik ook niet van en ik erger me aan die lui , doen ze strafbare dingen worden ze ook aangepakt , je mag nou eenmaal een snelweg niet blokkeren dat is strafbaar , dus blokkeerfriezen zaten fout

86 Deleted29

@86 Ja blokkeerfriezen zaten fout, maar de andere kant ook met blokkeren van een brug/ weg..of als idioten snelwegen onveilig maken met gevaarlijk rijgedrag en toeteren.
en ja, daar werd vaak niets aan gedaan.
ook lopen de straffen nogal uiteen of ze krijgen een mooi baantje in de media als beloning voor fout gedrag.
het heeft ook niets met getint op zich te maken, het zijn nooit chinezen bijvoorbeeld.
ik hou van mijn getinte medemens,heb ze veel in mijn familie.
Het heeft vaak met getint en een bepaalde mentaliteit te maken, maar misschien is dat ook een aanname? ik zie het helaas!

3
87 Fleudemeu

@85 Niet getinten zijn ook niet altijd heilig , het komt onder getinten vaker voor , maar niet doen alsof niet lichtgetinten heilig zijn dat is ook je kop in het zand steken Fleu

Doe ik ook niet, en natuurlijk zijn er ook zat blanke criminelen die zijn net zo erg.
Maar toch vind ik dat er onderscheidt gemaakt/ en in strafmaat en juist dat houdt het probleem in stand, en heb ik het niet over alle getinte mensen.
Het zijn bepaalde groepen.
Maar je zegt het zelf al in je eerste zin.

3
88 Fleudemeu

** gebruiker verwijderd **

@88 Soms vind ik dat ook strafmaat , maar denk dat het meer is dat wij dat vinden , maar t niet zo is , de wet is voor iedereen gelijk

89 Deleted29
90 Bleke Betty

** gebruiker verwijderd **

@90 Dat snapte ik iid ook niet dat ze ermee wegkwamen , de straf was t zelfde geweest voor autochtonen neem ik aan.

91 Deleted29

@90 Tenzij u een geval weet waar autochtonen voor exact, maar dan ook exact hetzelfde misdrijf wél gestraft zijn, zegt dit natuurlijk niets.

Ik begrijp de juridische problematiek van aantonen dat er van verkrachting sprake was wel, maar hoop dat het in hoger beroep alsnog tot veroordeling komt.

1
92 Smiling

* Verwijderd door de redactie *

93 Undertaker

@92
Laten we het hopen!

0
94 Bleke Betty

@92 Ik begrijp de juridische problematiek van aantonen dat er van verkrachting sprake was wel, maar hoop dat het in hoger beroep alsnog tot veroordeling komt.

Ja, laten we het hopen.
Maar dit is toch al te belachelijk en triest voor woorden question
En daar komt veel van de woede vandaan.

2
95 Fleudemeu

@91 de straf was t zelfde geweest voor autochtonen neem ik aan.

Dat kom je dus nooit tegen, dat autochtonen er zo mee wegkomen.
Maar dan had ik het idem dito net zo erg gevonden.
Hetzelfde dat er 2 jaar minimaal staat op verkrachting, en de rechter voor een hele ernstige en wrede verkrachting minder dan 2 jaar gaf.. anders kwam de verblijfsvergunning van de dader in gevaar. https://www.parool.nl/opinie/de-onbegrijpelijke-empathie-van-de-rechter-voor-de-verkrachter~a4604743/
Dit soort dingen is ontoelaatbaar vind ik, de vent had 10 jaar moeten krijgen., en dan het land uit.
Zo zijn er veel voorbeelden ,men is bang voor???

2
96 Fleudemeu

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@28Wat maakt dat uit....? De man heeft weinig negatieve ervaringen met een AZC. En daar gaat het om....

1 minuut geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Ha...eindelijk eens een normaal verhaal hier. Fijn. Dank je wel Bop!...

4 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Als ik zoek op azc Eibergen dan zie ik alleen iets over een nieuw azc daar. Over welk azc gaat het nu als die man daar al jaren tegenover woond...

8 minuten geleden geplaatst door ThWil

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Ennnn daar is ie weer. Je post niet gelezen. Rot een eind op....

9 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

baba jaga
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@41 Zoals altijd waanideeen.Geen leiding en geen mede reageerders.Nou verzin nog maar iets geks maar weet dat je het elke keer mis hebt.No...

10 minuten geleden geplaatst door baba jaga

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@40Ieder normaal denkend mens wist al jaren geleden dat Baudet bad news was....

10 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

FrisseBries
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@30Ik denk er nog eens over na. Er is je gezegd dat je niet meer op mij moest reageren zeg je, maar niet door de leiding. Dan blijft er niet...

12 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

ThWil
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

En die baudet is zo voor vredelievende oplossingen. Blijkbaar is een wissel plotseling omgezet toen hij zich persoonlijk aangevallen voelde....

15 minuten geleden geplaatst door ThWil

NK. App
Mia Khalifa PoAnime Fucking.Sexe.comLesbian Scorring PornXxx Movie XxxxLiberticHuge Pregnant TitsWomen ChudaiPorn Dillion HarperMom.son PornoGay RawpornSummertime Saga Porn GameWork Safe PornSapna Bhabhi XxxAmrapali NudeNude Simran KaurFre PorNano Love Gay PornValentina Nappi RoughPornstar CosplayFamous HentaiAtomic Heart PornMmf Biسكس تحرشFuturama Amy PornBeautiful Girl PronHow To Cum Multiple TimesPornstar LeahHot In SareeSleepingteen PornPawg.pornIndian CumRobber XxxAda Wong Cosplay PornWww Tube4 ComBdsmstteakPokemon Iono HentaiBayesia NashStripping NakedCrackhead NakedTiktok NackedYube BdsmDasi PornI Porn YvLarge Porn VideosPussy BukkakeDopewhoresVanessa Leon PornGf CummingMygorlfundNuse AnimeSex Xnxx PhotoTeennude PicturesWhite Woman NakedJapan EscortDesi Teacher Porn VideoBf Full QawaliFilipino PhornoVianey Frias OnlyfansWww Xxx Koran ComDubble ListFetlifreNikol JohnsonSkin Diamond CreampieVideo Sexy NewFull Hd Xnx VideoAidacortesAsian HugecockTeem BdsmChut Photo XxxSny Lion XxxDad Daughter Real PornDeepthroat DebbieFamous BlowjobTiktok Porn StarsMoti SexRashmi XxxxMom Porn ForceCamilla Araujo SexHermana CachondaSara Jay BtsInsta Live NsfwFamily CuckoldsSunny Leone PornIndian Actress PornXxx Hindi ComFunny Sex NudeSissy Popper HypnoKalya KadenPirabebayXnxx Gay BrasilCeleb Camel ToeSundari Sex VideoVibrating AnalYoung Adult MovieOk PronXxxx VomFirst HandjobGirlfriends4 EverXxnxx. ComButtplug BettyPoon VedioAnya PornSexo Entre FamiliaCumshotxxxF X PornXvide GratisCam4 Brasil MulherBig DildoeJessie RodgersLatina ChaturbateWww Xxx Tamil ComVaishnavi Chaitanya NudeLivejasminPorn Hindi MoviXhemsterFree Brazzers PornLiatcrawlerHentais LegendadoBlacked VomKarugiKali Roses BlackedPorn YourFree Mam PornBrook WyldeXxx South VideoFilm X En StrainingPorn Dactor교복 야동Porn OlabaMms Sex VediosVidya Balan CleavageNadia Amine LeakedDakota Johnson NudeEthical Pron_angellove_Sasha RoseWww Xhamster ComAssfuck HotSexy KushtiSnapchat Nudes TradeWidowmaker R34Bhad Bhabie OnlyfansAbbyraoWolfradishMia Lhalifa Full VideoHot Sex In PlaneSuck AssholeExhamstersPriscilla Presley Nude