door in holland in Gezondheid  ·  37 Reacties

  • 3
  • 618x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

1 Robin

Virussen en bacteriën muteren.
Daar hebben vaccins geen invloed op

3
2 carpenter

Wat @1 ook categorisch ontkent is dat een goed vaccinatieprogramma zichzelf overbodig maakt.
Indien er wereldwijd consequent zou worden gevaccineerd zouden een aantal ziektes uitgeroeid kunnen worden waarna vaccinatie overbodig wordt (bv pokken).

3
3 carpenter

@1 ,

"Er wordt amper onderzoek gedaan, nooit gericht op lange termijn"

Maar jij weet wel te vertellen dat het allemaal slecht is?

Doet een beetje denken aan andere complotgekkies. 'De media verhullen dit! Ze willen niet dat je dit weet of leest.'

Maar hoe de plotgekkies het dan zelf weten... daar komt nooit een bevredigend antwoord op.

3
4 progressiefliberaal

@3

Waarmee ik wil zeggen dat vaccins commercieel gezien een van de slechtste producten zijn die er in omloop zijn.
De marges zijn relatief laag in vergelijking met andere medicijnen.
En mits goed toegepast is de handel na een tijdje over.
Dat aan aantal vaccins nog altijd nodig zijn hebben we te danken aan antivaxxers, orthodoxe religieuzen en oorlogen.

3
5 carpenter

De beste manier om de meeste vaccinaties overbodig te maken is voor 100% wereldwijd te vaccineren. Het doel van de pro vaxxers is om vaccinaties uit te bannen.

3
6 kwatta

@1 joh, is door wat er gebeurt als men niet oplet bij biologie?
Ik zou zeggen, word wakker allemaal en let goed op bij biologieles.

3
7 datkanjijmakkelijkzeggen

"Er wordt amper onderzoek gedaan, nooit gericht op lange termijn, nooit in samenhang met andere vaccins, nooit in samenhang met gezondheid en gesteldheid van de ontvanger."

Kijk nog eens naar de bijsluiter waaruit je in een ander draadje nota bene ZELF citeerde:
https://www.fda.gov/downloads/BiologicsBloodVaccines/Vaccines/ApprovedProducts/UCM123793.pdf
Vanaf pagina 6: acht pagina's verslag van onderzoek naar veiligheid en bijwerkingen, zowel bij enkele als dubbele doses, en in vergelijking met andere vaccins, waarbij ook dubbelblind onderzoek met placebo's heeft plaatsgevonden (pagina 7), en ook samenhang met andere vaccins (boven aan pagina 9, "Safety in Trials That Evaluated Concomitant Use with Other Vaccines), en onderzoek op lange termijn onder een grote groep ontvangers van het vaccin (1,5 miljoen gevaccineerden in Finland die elf jaar werden gevolgd, pagina 12), waarbij ook is gekeken naar bijwerkingen bij mensen met bestaande immuunproblemen en diverse andere bijzondere omstandigheden (eveneens pagina 12).
En dit is nog maar één bijsluiter voor één specifiek vaccin. Dergelijke documenten zijn terug te vinden voor alle vaccins, en allemaal maken ze melding van uitgebreid onderzoek vóór marktintroductie zowel als uitgebreide monitoring na marktintroductie. En dan zijn er uiteraard nog talloze onafhankelijke onderzoeken naar specifieke vermeende bijwerkingen en gezondheidseffecten (zoals het Duitse KIGGS-onderzoek waarin gevaccineerden en ongevaccineerden werden vergeleken -- zonder verschil in gezondheidstoestand).

Samenvattend: jouw beweringen zijn allemaal gelogen. Maar ja, dat komt ervan wanneer je zonder nadenken en zonder kennis van zaken andere leeghoofden napraat.
En nee, ook als je een leugen duizend keer herhaalt, wordt het geen waarheid...

3
8 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

9 Robin

* Verwijderd door de redactie *

10 Robin

@9 , @10
Nog maar weer een keer: dat die 'adverse events' zijn gemeld NA vaccinatie wil niet zeggen dat ze ook DOOR vaccinatie zijn gekomen. Dit is je al zo'n duizend keer uitgelegd.

En de gierende idioten van de NVIC hebben hun lijst met aandoeningen (die jij dus weer hersenloos nablaat) letterlijk gekopieerd uit die bijsluiter die ik noem.
Sorry knul, maar jij weet het echt niet beter. Sterker nog: jij bent een van de allerdomste mensen die ik ooit ben tegengekomen. Geen enkel leervermogen, geen enkel redeneervermogen, geen enkel origineel inzicht. Je kunt alleen maar hersenloos de bagger van andere leeghoofden kopiëren en plakken.

3
11 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

12 Robin

* Verwijderd door de redactie *

13 Robin

* Verwijderd door de redactie *

14 Robin

@12 @13 @14
[Men rommelt maar een eind weg.]

Dat was, is en blijft bij jou inderdaad het geval. Je bent niet een in staat om je aan bovenstaand onderwerp te houden en dat is op zijn minst zeer respectloos:

"Op Valentijnsdag 2018, afgelopen donderdag precies een jaar geleden, overleed Sammie, de dochter van Meggy en Lennard aan de gevolgen van de meningokokkenziekte. Wat begon met een ogenschijnlijk onschuldige griep eindigde binnen twee dagen in de dood van een tot dan toe kerngezond en levendig meisje van ruim anderhalf jaar. Sammie overleed aan de besmetting met de meningokokken B bacterie die zo snel om zich heen greep dat ze niet meer te redden was.

Meningokokken B kwam vroeger veel vaker voor maar juist de laatste jaren veel minder. Mede om die reden was het vaccin dat sinds 2013 bestaat en sinds 2015 in Nederland beschikbaar is, ook niet opgenomen in het Rijksvaccinatieprogramma. Sammie was wel ingeënt tegen de meningokokken C variant, zoals alle jonge kinderen sinds 2002. Haar ouders dachten daarom dat ze helemaal beschermd was. Als ze hadden geweten dat er een meningokokken B variant bestond en dat daar zelfs een vaccin tegen was, hadden ze Sammie daar zeker tegen gevaccineerd. Op eigen gelegenheid en voor eigen kosten. Maar ze wisten het niet, zoals waarschijnlijk de meeste ouders."

O.a. deze ouders hadden -begrijpelijkerwijs- graag op tijd op de hoogte willen zijn geweest van deze keuzemogelijkheid. Maar ze wisten het niet, zoals waarschijnlijk de meeste ouders.

(**) Meningokokken B, historisch gezien de meest voorkomende variant, komt de laatste jaren minder vaak voor, zo’n 80 keer per jaar. Als gevolg daarvan overlijden jaarlijks 3-5 patiënten (waarvan 1-2 jonge kinderen, de grootste risicogroep) en houdt een kleine 30 patiënten er blijvende schade aan over: doofheid, hersenafwijkingen, of ledematen die geamputeerd moeten worden. Dat is ingrijpend, maar niet voldoende om een grootschalige en dure inentingscampagne te rechtvaardigen, vindt de Gezondheidsraad. Ook omdat het vaccin bijwerkingen kan geven zoals heftige koortsaanvallen. (**)

Daar is niet iedereen het mee eens en dat resulteerde uiteindelijk in een open brief:
(**) Deze week sloten zo’n 40 ouders van kinderen die zijn getroffen door meningokokken W en B zich aan bij de oproep van de kinderartsen en wetenschappers. In een open brief aan Minister Bruins en staatssecretaris Blokhuis doen ze een klemmend beroep op de bewindslieden om niet langer te wachten en het B-vaccin ook in het Rijksvaccinatieprogramma op te nemen. *De open brief is hier te lezen. (**)

*https://www.meningitis-stichting.nl/meningobrief/

4
15 Wilmama

@15 Hoe meer je vaccineerd hoe erger het wordt. De ramp wordt steeds groter en groter en groter en groter en groter....................................

13
16 Anna van de Niemen

@16 Wanneer kom je eens een keer met bewijzen?

2
17 RobP

citaat Robin
Vaccin tegen Meningokokken verschuift alleen het probleem. Het kan een tijdelijke oplossing bieden voor een individu, maar voor de bevolking als geheel werkt het averrechts. Vooral door vaccinaties muteren ziekteverwekkers, of andere ziekteverwekkers treden op de voorgrond.
Vaccineren is a race to the bottom die alleen leidt tot vernietiging van natuurlijke immuunsystemen. Vooral zeer funest voor kinderen met gevaccineerde moeder. Het wordt steeds erger, van generatie op generatie. In de VS, het land met de meeste prikken, is inmiddels 54% chronisch ziek gemaakt, met name mbt immuunsysteem.

Dat is het grote gevaar, er treedt een verschuiving op in virulentie. Daarnaast is er een degeneratie van het immuun systeem. Beiden zullen er voor zorgen dat er steeds uitbraken optreden en ook meer ernstige complicaties optreden, waarvan de farmacie dankbaar gebruik maakt natuurlijk.

8
18 FCT

De betweter bij uitstek houdt vol dat mutatie bij virussen en bacteriën niet bestaat, maar echte deskundigen geven aan dat dit wel zeker kan.

kinkhoestdeskundige Frits Mooi van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu in Bilthoven. Mooi schreef het al in 1998 in een wetenschappelijk artikel in Infection and Immunity: de kinkhoestbacterie evolueert in reactie op het vaccin. Er zijn nieuwe mutante bacteriestammen ontstaan, die minder gevoelig zijn voor het vaccinatieprogramma.

7
19 FCT

@19
Ter verduidelijking ; de betweter ( het imago dat hij graag over zichzelf afroept ) bij uitstek is natuurlijk niemand anders dan zijne grootheid Richard R

7
20 FCT

Wat zo bijzonder is; Als ouders een wiegje, speelgoed, kleding, wandelwagen, voeding of wat ook gaan kopen voor de baby gaat men eerst na of het goedgekeurd is, veilig, geen schadelijke kleurstoffen inzitten, niet te klein is waardoor verstikking kan optreden, pluist men het internet af of er ervaringen over het kopen object zijn, etc etc.
Maar dat men 7 ziekteverwekkers met de nodige schadelijke hulpstoffen 4 maal in het eerste levensjaar in je baby pompen vindt men heel normaal. Daar stelt men geen vragen naar, waarom niet????
Dat is omdat dat een dogma is, een dogma gecreëerd door de farmaceutische industrie waarin de reguliere geneeskunde in mee ( moet )gaat.

10
21 FCT

* Verwijderd door de redactie *

22 E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

23 E.Meel

Een kind komt met een niet uitgerijpt immuunsysteem op de wereld, daar moet nog van alles aan gedaan worden en dit gebeurt met name in de eerste levensjaren van een kind. Een kind is volop aan het werk en levert een enorme inspanning in al zijn levensfuncties. Niet alleen het immuunsysteem moet zich ontwikkelen maar hij groeit ook enorm in die eerste levensjaren. Allemaal dingen die veel energie vragen. Daarom slaapt een kindje ook zoveel in die eerste maanden.
Op de leeftijd van twee maanden vragen we van een zich ontwikkelend immuunsysteem, een systeem dat we ons hele leven nodig hebben om ons te beschermen tegen indringers van buitenaf, om te reageren op een kunstmatige ziektestof, een vaccin. Dat immuunsysteem is daar helemaal niet mee bezig, wordt afgeleid van de taak die het aan het doen is, nl in zijn geheel sterk worden. Het vaccin dwingt om de aandacht te richten op een deelgebied en dat gaat altijd ten koste van het geheel.
Vaccinaties hebben een chaotiserende invloed op het immuunsysteem, leiden af van een belangrijke taak. Als de chaos enigszins voorbij is komt er een tweede stoot en op de leeftijd van 4 maanden een derde. Je kunt je voorstellen hoeveel chaos dat veroorzaakt en we weten nog geen fractie van de gevolgen op het latere leven. Er bestaat een sterk vermoeden dat de golf chronische aandoeningen die deze tijd veelvuldig aanwezig zijn, ontstaan zijn uit de lange termijn effecten van vaccineren.

9
24 FCT

@22
Ben niet achterlijk, je weet zelf goed genoeg welke stoffen ik bedoel. Jouw enigste doel is om dit weer af te schieten. ( weer volledig ten onrechte, want de intelligentie ontbreekt je )
Doeiiii, prettige dag verder.

8
25 FCT

Mazelenvaccin en autisme.
Uitspraak van een hooggeplaatste wetenschapper van het CDC, Dr. William Thompson die bekend heeft dat hij deel uitmaakte van frauduleus onderzoek. met betrekking tot mazelen - autisme.

“Oh my God, I did not believe that we did what we did, but we did. It’s all there. This is the lowest point in my career, that I went along with that paper. I have great shame now when I meet families of kids with autism, because I have been part of the problem.”
– Dr. William Thompson, hooggeplaatste wetenschapper bij het CDC.

7
26 FCT

@24
Jaja, "Een kind is volop aan het werk en levert een enorme inspanning in al zijn levensfuncties. Niet alleen het immuunsysteem moet zich ontwikkelen maar hij groeit ook enorm in die eerste levensjaren. Allemaal dingen die veel energie vragen."

En daarom willen anti-vaccers hun kinderen blootstellen aan potentieel levensgevaarlijke ziektes. Kan zo'n kind er best bij hebben volgens de waarschijnlijk zelf wel gevaccineerde "lichten".

1
27 PuurHagelslag

@27
Je roept heel hard, maar weet helemaal niets van het immuun systeem. Je gedraagt je als een schaap, mee blèren met de kudde. Absoluut geen eigen mening.
Ga iets nuttig doen zou ik zeggen.

7
28 Tingelbel

Een arts en oud medewerker van het Paul Ehrlich Institute (Duits: Paul-Ehrlich-Institut - Bundesinstitut für Impfstoffe und biomedizinische Arzneimittel , PEI is een Duitse onderzoeksinstelling en medisch regelgevend orgaan).
Hij verteld hier dat in feite de belangen van het bedrijf boven het leven van een kind staan.
Uiteindelijk en onder druk van bewijslast heeft men toen toch besloten het vaccin hexavac van de markt te halen ( 2012 ). Maar hoeveel kinderen heeft dit gekost???

zie van 15.28 tot 17.10

7
29 Tingelbel

@28
Dank je, een dag niet gelachen is een dag niet geleefd en ik heb erg om je moeten lachen.

2
30 PuurHagelslag

@29
Kom je nu alwéér met dezelfde bullshit film vol desinformatie aankakken?! Je bent werkelijk niet te filmen:
https://blog.gwup.net/2015/02/06/der-wahnsinn-in-den-zeiten-der-masern-wir-impfen-nicht-im-kommunalen-kino-giesen/

Zu einer Zeit, da die USA und in Deutschland die Hauptstadt Berlin unter einem heftigen Masern-Ausbruch leiden, propagiert Ihr ungeniert den Rotz-Film „Wir impfen nicht!“ des berüchtigten Aids-Leugners Michael Leitner.

https://www.psiram.com/de/index.php/Michael_Leitner

Bah, bah en nog eens bah!!!

3
31 Wilmama

@28 jij wel dan met je wat drie of vier accounts , Robin .

3
32 MarcusCole

@26
Jij kunt net zo goed bij een roddelblad gaan werken. Die weten o.a. ook alles prima te verdraaien. Maar al is de leugen nog zo snel.........:
https://www.snopes.com/fact-check/bad-medicine/

https://www.skepticalraptor.com/skepticalraptorblog.php/cdc-whistleblower-zombie-anti-vaccine-trope-still-lives/

Wat het met meningokokken-b te maken zou hebben? Geen idee! Maar dat verband zal jij vast ook nog wel uit de dikke duim weten te zuigen.

3
33 Wilmama

@19
Alle microorganismen kunnen muteren. Wat anderen zeggen, is dat mutaties niet ontstaan door vaccinaties.

1
34 kwatta

@19 @34
De bevindingen van Frits Mooi in de juiste context: https://www.nrc.nl/nieuws/2013/03/23/stammenstrijd-om-kinkhoest-12634188-a871312

Wat het met meningokokken-b en het vaccin daartegen te maken heeft? Geen idee! Bacteriën zijn geen eenheidsworst.

1
35 Wilmama

En het drama wordt almaar groter en groter en groter en groter totdat er weer eens iemand opstaat met ballen en die met gevaar voor eigen leven durft te zeggen hoe het in elkaar steekt.
Voor RR&CO is het allemaal zo simpel, was het maar zo simpel.

10
36 Anna van de Niemen

@36
Wat ben jij een dramaqueen.

0
37 kwatta

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
skapoe
D66-Kamerlid waarschuwt voor 'dorre ellende' als rechts wint bij Europese verkiezingen - NieuwRechts.nl

De zoveelste inhoudloze DDR66 muts, nog geen dag in het leven fatsoenlijk werk gedaan, maar een praatjes!...

8 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nieuw azc leidt tot ernstige bedreigingen politici: ‘Er lag een plastic pistool op mijn motorkap’

Stop met dia asielwaanzin.Nederland is vol en wil geen haatbaard meer bij!!!!!...

9 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

Ben bang dat timmerschrans I steeds dichterbij komt.De vvd zal zijn ware aard laten zien en zich weer pro immigrant opstellen....

11 minuten geleden geplaatst door skapoe

skapoe
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Ha(l)al ze maar binnen, die strijders!!! 🤮...

12 minuten geleden geplaatst door skapoe

Hendrianus
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@7 Ik weet eigenlijk niet of dat volgens de voorschriften is toegestaan. De opname wel natuurlijk maar wat je daarmee, in dit kader van 'herrie...

12 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@6 De ME, die er op los ramt, bij een aangemeld stil protest van 8 man? Dat is nog erger dan de Russische praktijken bij demonstraties. ...

24 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Hendrianus
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

(Het wordt een stil protest, zonder toespraken, maar de demonstranten willen op hun protestplek wel staan met bordjes waarop teksten staan als: ...

29 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Wedergeboren
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

@3 @1     "Dan ben je stil. Dat moeten we die Frank van der Linde nog maar eens uitleggen." Uit het artikel:"Het wordt een ST...

37 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Bob Sleebaan
Voor het eerst groot onderzoek naar lawaai in Nederland: ‘Het is een onzichtbaar probleem’

@3 Hendri jij kan toch ook wel even de herrie vast leggen als je vrijdag naar het gebed gaat? 😉...

3 uur geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Branbros.comHindi Bf Saree WaliMia KaifaWomen Facesitting On Men6anoncesHanime RvEveelaurynnWashing Machine Porn VideoChampsterChaîne PornographiqueSelf Shot NudesSkip The Games LubbockXhamster TodayLewdstarLisa Eilbacher NudeCasely Phone CaseKeenzie ReevesTamil Aunty Sex FilmTashi DensetsuCabaret PandaSofie Reyez VideoHottest Porn VideoGloryhole Swallow LatinaPin PornViralpornhubGeneral Butch HentaiMichelle Johnson ActressLos Mejores Peliculas PornosIndianamylf NudesF95 ForumsBollywood Sex Video ComHot Sarah RaffertyNadiapornGroupsex TeensSeduced By MatureSharking GifsElegant NgelKiele Sanchez NudeFamily Thearapy PornSkinnywetXxx Keerthi SureshDesi Lund Ki PicMalaika Arora Nipple SlipGujarati School Sex VideoKelly Collins AnalR CuckoldDino Sex HdBangxxxXxx Actress ComBlowjobhandjobFree Chat BowXvifeSeiren GratisSofia Ansari SexyDesi Bengali Bf VideoFallout BotyTelugu Homemade Sex VideosBigtit StepdaughterBrandi Love BlowFacetime NudesXnxx Porn In HdXhammisterRapunzel PornSex WeddingErikabeePorncompanionNsked WomenXxx Savita BhabhiThailandgirlsScarlett Johnson PornانميهنتايXxx. ComPornô Pagé26rigionsfmSucking Xxx VideoBig Booty Double PenetrationJenna Ortega TitsBrandi Love RoughWannonce GratuiteLeah Gotti LesbianNude VideoSofia Vergara Nude PicsJean Val Jean PornAnushka Sex Video ComArmani Black PornBusty Leabian PornFreexhampsterNamiboobsPakistan Ki Ladki Ki ChudaiXnxx UkraineHottest Sexy Nude WomenBanglammsPornstars In MoviesJav Cum In MouthJoihentaiPorniciTube8 DownloadSexy Women MasturbatingVideosporno MadurasVip Xxx ComAmber Midthunder NudeWww Xvideos Com Tags Xxx MoviesArpit FetishSxe Videos HdHitomi KudoQueenieandliamsC 18 PornDont Pull Out PornSex Doing VideosXxxkiTriple Sex BfFacefucksPorn Hun PremiumXnxx Hd QualitySex With Friends WifeHot Desi Romance VideoSex Cinema Sex CinemaGilf PussySuckingteenName Of PorstarMallu New MmsSharka BlueSindhu SexXxx Porn MarathiPorn Puerto RicanPornos En VenezuelaLena Paul VideoSex Video Bipashaسكس لايفاتFilme Pornô Brasileiro Filme Pornô BrasileiroValeriavee LeakPlaboy PornSeltin SweethNaked Women ModellingWww ChudaiBf Xxx Video BfSwuirt.orgFrance StraponMy Gay SiteVictoria Pedretti NudesXxx YoingHindi XxyBalloon XxxFistin PornCeleb NipslipsCatholic PornMeru The SuccubusJulie Newmar NudeOnya OlsonNangi Sex