door Havermout in Overig  ·  19 Reacties

  • 2
  • 307x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Simpel ... En getalletje drugsdoden in de VS in 2017

https://www.hln.be/nieuws/buitenland/recordaantal-drugsdoden-in-vs-in-2017-is-zo-hoog-dat-zelfs-gemiddelde-levensverwachting-er-daalt~a490454a/?referer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

Dat er sprake is van een noodtoestand mag duidelijk zijn. Daar zullen mensen die hun kind verliezen aan drugs geen moeite mee hebben.
Dat de democraten weer dwars liggen is omdat hun geesteszieke idealen over een NWO met open grenzen met een muur een flinke deuk oploopt. Democraten hebben geen bericht aan drugsdoden.

10
1 sparta

@1 Nonsens. Pure nonsens. Al vaak aangetoond dat het nonsens is.

5
2 kritischelezer

@1 : "De toename van het aantal drugsdoden is voornamelijk door gebruik van synthetische drugs zoals fentanyl. Die groep groeide van 3.000 in 2013 naar 28.000 vorig jaar. Op een jaar tijd gaat het om een stijging met maar liefst 45 procent."

Fentanyl; is een medicijn, één van de medicijnen die in Amerika zorgt voor een enorme opioïde crisis.

Het zijn dus voornamelijk medicijnen die de doden veroorzaken!

Overigens is het aantal 'drugsdoden' vele, vele malen kleiner dan het aantal 'tabakdoden' en 'alcoholdoden'. Daar is veel meer winst te behalen of, zou dat nu juist het probleem zijn?

3
3 Seconda

@3
"Het zijn dus voornamelijk medicijnen die de doden veroorzaken!"

Je haalt tabaksdoden en alcoholdoden erbij en je koppelt de fentanyl los van de drugs. Het is de combinatie van fentanyl met de drugs. Mensen kopen drugs uit verslaving. Dat die gelaced worden met fentanyl is niet de opzet van de drugsverslaafde. Dus blijft het feit wie daar verantwoordelijk voor is. Ik geef Trump daarom gelijk, want je kan niet dweilen met de kraan open. Vel drugs en criminaliteit komen over de zuidgrens. Ik heb daar geen twijfel over.

7
4 sparta

@1
Stel dat ál die drugs over de grens met Mexico gesmokkeld zouden worden, denk jij dan dat die muur ze dergelijke transporten zou gaan tegenhouden?

De oorzaak van de vele doden is fentanyl dat eenvoudig in laboratoria te maken is. En geen muur die drones met pilletjes gaat tegenhouden.
Bovendien komt het spul nu vooral binnen via lucht en zeehavens. Wat niet wegneemt dat de Mexicaanse drugskartels binnen de kortste keren hun aandeel hierin zullen claimen, het is nu vooral China waar de drug vandaan komt. Maar die muur heeft niets met de bestrijding ervan van doen. En ook Trump weet dat.

2
5 Lidpver

@4 Je moet dat geloven anders klopt je mening niet meer met de feiten. ‘Geen twijfel’ is de basis van geloof, niet van de realiteit. Ik twijfel aan alles, ook mezelf. Mij kan je met feiten van inzicht doen veranderen maar niet met een verhaaltje dat geen twijfel toestaat.

1
6 Ketter

Investeren in goede verslavingszorg en psychische zorg zou aanzienlijk effectiever zijn dan een muur. Het is niet alleen een kwestie van hoe komen de drugs het land in maar vooral waarom zoveel Amerikanen naar de verdovende middelen grijpen.

1
7 Tralalala
8 sparta

De reacties worden hier toegespitst op drugs. Dat is niet Trumps grootste probleem. Hij wil gewoon geen illegalen uit Mexico en andere Zuid Amerikaanse landen binnen hebben. Ook daar hebben ze last van mensensmokkelaars, net als in Europa. Vele criminelen zijn zo Amerika binnengekomen. Als hij nou ook nog eens iets ging doen aan de wapen handel, dan zou dat een pluspunt voor hem zijn. Dat de muur de globalisering dwars zit vind ik ook een plus punt.

7
9 Verwonderd

@9 alleen is er geen enkel bewijs dat er enorme aantallen criminelen binnen komen.
Alles wat Trump aandraagt als reden voor die muur zijn niet te bewijzen.

1
10 streek

@9 Je begrijpt er werkelijk niks van. De meeste illegalen drugs komen per schip en per vliegtuig de USA binnen en wat een muur of hek met globalisering te maken heeft mag je ons piekfijn gaan uitleggen.

0
11 kritischelezer

@4 : De cijfers:

Bevolking USA, 2018: 326,766,748

Tabakdoden USA, jaarlijks > 480.000
alcoholdoden USA, 2017: 88:000
Drugsdoden, INCLUSIEF medicijnen, 2017: 27.000

Via deze link vindt u (ietsje naar beneden scrollen) een keurig diagram van het aantal drugsdoden in 2017, Daarin is duidelijk te zien dat alle drugs bij elkaar vele malen minder doden opleveren dan de synthetische opioïden die zich in vele antidepressiva e.d. bevinden.

https://www.nytimes.com/2018/08/15/upshot/opioids-overdose-deaths-rising-fentanyl.html

Kortom; de meeste doden worden veroorzaakt door Medicijnen!

Zeer duidelijk is dat zowel alcohol als tabak een véél groter probleem is dan alle drugs bij elkaar!!

Stop met hypocrisie over drugs en concentreer op datgene wat de bevolking uitroeit,

0
12 Seconda

Het is heel simpel, er is geen noodtoestand.
Trump maakt handig gebruik van het feit dat het begrip "noodtoestand" niet gedefinieerd is.

3
13 jodelatedieho

@13 klopt, want tot mijn verbazing las ik dat bijvoorbeeld ook sancties tegen een land of de regering daarvan of tegen personen onder het begrip noodtoestand vallen.
Dus al die figuren hier, en ook Trump die schermen met 31 lopende noodtoestanden moeten eerst maar eens leren wat een noodtoestand is in de VS.

1
14 streek

@12
Waarom tel je er tabaks- en alcoholdoden bij op. Drugs is zijn eigen probleem, net als tabak en alcohol. Het is geen hypocrisie over die drugs. Naast de drugs zijn er ook slachtoffers van geweld n relatie met de drugs.
Allemaal erg genoeg natuurlijk .. En wat dat aangaat is het een taak van de leiders om hun natie te beschermen tegen het gevaar waar ze onder lijd.
Men zou in Europa ook de noodtoestand moeten uitroepen met de huidige gang van zaken en de vele berichten over moord en verkrachting.

0
15 sparta

@15 :

Alcohol is een drug.
Tabak (nicotine) is een drug.

Er bestaat geen onderscheid, verslaafd is verslaafd, aan wat voor stof dan ook.

tabak en alcohol maken veel en veel meer slachtoffers dan alle andere drugs bij elkaar en dienen dus veel harder aangepakt te worden. We zien al 70 jaar een no-tolerance aanpak bij de drugs die de minste slachtoffers maken. En dat terwijl de drugs die de meeste slachtoffers maken legaal zijn en op elke straathoek verkrijgbaar; dat is hypocrisie.

0
16 Seconda

@16
OK, maar ik zie wel een verschil in applicatie. Drugs in de vorm van opiaten zijn wel vele malen harder dan de genoemde "soortgenoten". Opiaten worden vaak misbruikt om direct de alerte staat van de persoon te beïnvloeden. Alcohol is dat in mindere mate, tenzij men overmatig gebruikt, en tabak is daarmee van een heel andere categorie. Dat men daar een relativering op los laat vind ik dan niet vreemd.
Bovendien zijn alcohol en tabak beter gereguleerd, waarbij drugs een wildgroei aan producten is. Steeds lees ik weer over nieuwe applicatie waarbij de meest vreemde ingrediënten toegepast worden. Opiaten vind ik wel van een andere orde dan alcohol en tabak.

0
17 sparta

@17 : cijfers liegen niet, alcohol en tabak veroorzaken zó veel doden dat ze sowieso in een zwaardere categorie zouden moeten vallen, niets geen relativering.

Waarom zou een drug zwaarder moeten worden aangepakt als die de alerte staat van een persoon beïnvloed?? Omdat er mensen zijn die niet verder kunnen kijken dan hun bewustszijnsvernauwde blik??
Als daardoor nu aanwijsbaar meer doden zouden vallen zou ik het nog eens kunnen zijn.

Het hele hypocriete punt is dat de ene drug wel en de andere drug niet illegaal worden gemaakt!
duizenden en duizenden doden per jaar door legale middelen maar maar blijven wijzen naar 'Drrrrugs'

Als drugs wél legaal zouden zijn zouden er wél kwaliteitscontrole zijn, dan zou er geen wildgroei aan producten zijn. De grootste ellende komt feitelijk gezien door het verbod!

afgezien van overdoseringen vallen de meeste slachtoffers doordat criminelen verontreinigde rommel er doorheen mixen.

Zéls zonder regulering veroorzaken ALLE drugs, opiaten, LSD, speed, noem ze maar op
Nog niet eens de helft aan doden die alcohol veroorzaakt.

hoe KUN je dan zeggen dat het normaal is dat alcohol en tabak gerelativeerd worend?!

0
18 Seconda

** gebruiker verwijderd **

Volgens mij is directe actie nodig als een noodtoestand wordt uitgeroepen. Deze is juist bedoeld om snel te kunnen handelen. Trump heeft nu al 2 dagen geen actie ondernomen. Daarmee toont hij aan dat het wel meevalt en het dus een politieke maatregel betreft.

19 verwijderd5929219

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

@17Bij oorlog aan oorlogsrecht doen , betekent verlies.Nog geen ene oorlog meegemaakt waar ze zich volledig aan oorlogsrecht hebben gehouden...

23 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@7 Dat is juist en dat komt door een oerdomme constructie. Aan elk mbo-diploma hangt een zak geld voor de school, zo’n 5000 euro dacht ik, maa...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

MARCUSAURELIUS
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

@6Dat laatste is maar al te waar.Wel is het MBO uitgekleed door telkens het niveau omlaag te halen.Wat trouwens in ons hele onderwijs ...

1 uur geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

Magister Nivardus
Onderwijsminister bij Op1 over 'neerkijken op mbo'ers': 'We pikken dit niet meer'

Er is altijd onderscheid m.b.t. educatie. Wie een doctorstitel heeft is opgeleid t/m het hoogste niveau in deze zin dat er niets anders meer is ...

1 uur geleden geplaatst door Magister Nivardus

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

Weten jullie ook welke partijen niet getekend hebben tegen het antisemitisme deze week ?Het door de Turken bestuurde Denk en het door de Russe...

1 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Iedere keer weer over mijn ziekte beginnen zoals in @57 Wat ben jij toch een goor achterlijk stuk vreten ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Waar ben je nou met die gore vieze bek van je ?...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Dat kan dus niet want de KvK heeft geen jaarverslagen gekregen over die tijdsperiode Doe godverdomme je huiswerk voordat je hier dingen ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

Rinze
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@59Jij bent ook aan een klap op je bek toeMisschien knapt je fascistenmuil er nog wat van op ...

2 uur geleden geplaatst door Rinze

spookrijder
Geschokte reacties op dreigende uitspraken Baudet: 'Intens treurig'

@62 Hij had gehoord dat Yasser een vagina had, gewoon ijzersterke humor en een keiharde klap op zijn hypocriete bek. 😂...

2 uur geleden geplaatst door spookrijder

NK. App
Kendra Lust BlackedClean PornReshma And Salman XxxKitchen Sex IndianGebder Bender PornShemaleidolsX HemstarHentais HavenNakedboysFriday The 13th Nude ScenesFreeporn NastyXxx Vedioسکس سینماییPorn CompialationBrooke Lee Adams NudeNiece And Uncle PornPorn ShitImpulse EscourtsIndian Boobs ImagesSkinny Granny NudePictures Of Females NakedXxx Movies ListSalome GiilNaked And FunnyAdrianne Palicki HotMia Xxx VideosSkylar Vox HeightGay Porn Puerto RicansNew Bkack PornTop Earners On OnlyfansEve MeyerBelle DelphinTrio LesbianasSexy Xxxx HindiIranian Sex ClipBoob GidXxx CostplayerBailey Sarian NudeIndian School Sex HdJessica Robbin MassageSpanks BangBig Latian TitsPyasi BhabhiDesi Sexi Video ComSex Videos Tube 8Second Life PornographyToonulySalma Hayek SexyBig Tits AmetureJim Sex ComKolkata Bangla Xxx VideoPeliculas Gratis XxxPornos JaponeseBritt Robertson NudeJenie TumarucRylsky ArtDevika SexSites For Indian PornOld Men Getting BlowjobsSpidergirl Cosplay PornClaire Northfield LeaksKoi De NefuBengali Hot Panu VideoMegan Hall Video PornXxx Japanes MassageCheatingmom PornPorn.listeVideos Baise AmateursN He N TaiBaronstrapTelugu Wife Sex VideosChaka Sex VideoMira NouriMariskapornR NofapConsensual Non ConsentSofia SexyCachondasOlder Porn TubeBhabifuckingOktocuro PornChat CandaulisteBig Bobs XxxThulasi XnxxX Movie DownloadKimmy Granger XxxXnx Com DownloadBackroomcastingcough.comFistingTina Fey NudeDesi Aunty GandRimming GifWww Deshi PornBbw Porn GifFrat Porn GayPhilippine PornLena PaulpornoFull Length PornCinema PornIndian Xxx Video IndianGay WireX Video Hd StoryHardcore Porn SitesPics NudeFab Swinging SiteAbby MontanoZane's Sex ChroniclesAlice Eve NudesDesi Gf ComBreast Sucking JapaneseDebonair ComFirst Time Pron VideoAvy Scott LesbianLexikin AsmrBokep Viral TwitterHot Sax StoriesBest Ass In PornAssfuck MomSon And Mom Porn MoviesMuscle PornstarAsseating PornHd Pron ComSex Bf Video TeluguKunwari Dulhan B Grade MovieDownload PornDallas EccieRoommate Lesbian PornFake Nude Ariana GrandeCasting Couch Cream PieSunny Leone Xxx Sex ComXxx Full Hd Hindi MoviesMilf Amateur BlowjobsSexy Hot CoupleBig Boss NudeHollywood Xx Full MovieIndi PornStoyaKorra Del Rio PornAommer Ray NakedNiykee Cruz PornGirlfriend GalleriewPorno Amateur FrançaisNaked Pool2023xxxSex With BoudiFamly Swap PornChinese MompornPorn BondagesNo Fap RedditPorn With Hot Blondes