door Havermout in Binnenland  ·  42 Reacties

  • 25
  • 1011x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Demmink had destijds gewoon een ander baantje moeten zoeken. Mja... gedane zaken nemen geen keer.

2
1 alexandroepimenco

Gewoon al dit soort zaken die stinken, nog een keertje overdoen, en nu met het publieke vergrootglas er op.
Wie weet wat er dan nog aan verborgen zaken aan het licht komen.
Als de gerechtelijke macht hun kennis en kunde inzetten om zedezaken te verdoezelen, waarin ze zelf mogelijk betrokken zijn, dan is heel Nederland failliet en n banenenmonarchie.

4
2 Marrie

Dus een kind word verkracht en zelfs meerdere malen en heeft zelfs een baby gebaard en men seponeerd de zaak, hoe walgelijk ben je dan?

3
3 vis

Het stinkt behoorlijk in ieder geval...

3
4 Tjeesus...,

Het pedonetwerk van de rechterlijke macht.
Je moet ook wel, je moet ten allen tijde rechters en hooggeplaatsten op posten hebben die te chanteren zijn.

Daarom was het een goeie move van Polen om er een zooitje met vervroegd pensioen te sturen.

6
5 Positivo

En het ziet er aan de 'buitenkant' vaak toch zo fatsoenlijk uit en laat ik kundig (= slinks) nog maar ff in het midden ....

5
6 Tante Annie

Hoe kan dit?
Een zaak met 1 bron is niet voldoende voor vervolging?
Zelfs niet als het verhaal gestaafd wordt met bewijzen zoals een bevalling. Kinderpornografie afbeeldingen op de gezins pc..
Wabeke en Demmink die in 1997 al aan elkaar gelinkt werden voor kindermisbruik.

Hoe kan dit niet roepen, gillen zelfs, om heropening?

1
7 Aunti

Wellicht een goede reden om nog eens onafhankelijk onderzoek te doen zonder bevooroordeeld te zijn over schuld of onschuld. Het gaat om waarheidsvinding namelijk. Ik lees hier een paar berichten die net zo bevooroordeeld lijken te zijn als van hen die jullie dat kwalijk nemen.

18
8 reality

Doet me denken aan het pedonetwerk van de kerk...

3
9 Aunti

@6 Ik heb van u uitsluitend insinuerende opmerkingen gezien hier. Als u een held bent en het meent, doet u deze uitspraken toch in de krant of op TV. Dan zal blijken of u gelijk hebt of dat het smaad betreft.

24
10 reality

@10
Laat ik dan nu ff #reality weergeven:

[...] Wabeke zou tegen het radioprogramma hebben gezegd dat hij Demmink helemaal niet kende. Later veranderde hij die uitspraak, toen bleek dat Argos een privéfoto uit de jaren negentig in handen heeft waarop Demmink bij Wabeke thuis te zien is. [...]

Dat hoef ik toch echt niet toe te lichten op TV of in een krant zoals u suggereert !!
Dus smaad kan hier compleet achterwege gelaten worden ! (imho) question

1
11 Tante Annie

ik ga er verder geen oordeel over uitspreken omdat ik er niet bij was... maar bij de meerdere keren dat de zaak Demmink nu onderzocht is, is er nog steeds geen bewijs boven gekomen. Als je wil dat het onderzoek wéér geopend wordt moet je toch, naar mijn mening, een keer met echte aanknopingspunten komen. Een contact met een rechter is niet zo snugger, maar geen bewijs dat Demmink er pedo contacten op nahield.

19
12 beertje36

Natuurlijk stinkt het verschrikkelijk, Demmink werd en wordt beschermd en niet door de minste, dus je gaat dan denken? Wat weet Joris Demmink dat hij zich zo onaantastbaar voelt?

3
13 Al

@11 Gewoon uw eigen schrijfsel nog een keer lezen. U zit vol met vooroordelen. Daarnaast merk ik dat u erg blij bent met een zender als de VPRO. Zij zijn het o.a. met de Vara Zembla die na uitstekend onderzoeksjournalistiek dit soort zaken on der de aandacht brengen. Wat mogen wij toch ons toch gelukkig prijzen met zo'n pluriform nieuwsaanbod. Nu maar hopen dat die honderd gele hesjes in Hilversum dit ook lezen.

Gewoon al dit soort zaken die stinken, nog een keertje overdoen, en nu met het publieke vergrootglas er op.
Wie weet wat er dan nog aan verborgen zaken aan het licht komen. Als de gerechtelijke macht hun kennis en kunde inzetten om zedezaken te verdoezelen, waarin ze zelf mogelijk betrokken zijn, dan is heel Nederland failliet en n banenenmonarchie.

19
14 reality

@14 " Wat mogen wij toch ons toch".... is in ieder geval geen goed Nederlands.
Het vooroordeel van uw schrijfsel laat zien dat er aangenomen wordt, dat reageerder blij is met de VPRO? is dus duidelijk een vooroordeel, kan "blijheid" nergens terugvinden in de reactie dat dit het geval zou zijn, wordt alleen een radioprogramma genoemd !
Ook de opmerking over de gele hesjes, slaat als een tang op een varken.
In ieder geval fijn dat u zo van het pluriforme nieuwsaanbod kunt genieten en misschien als u meer reclame gaat maken voor de "witte hesjes", kunnen deze dan pluriform worden gedragen! Ahum.

0
15 Widaan

@15 Ach gestudeerd? U bent vast een heel goed in Nederlandse taal? Mijn complimenten hoor. Ik probeer een goede Nederlander te zijn.
Jammer dat u met uw uitgebreide kennis niet in staat bent om door de regels heen te lezen en de onderliggende boodschap te ontdekken. Argos is niet alleen op de radio maar af en toe ook op TV. Argos bestaat al sinds de jaren 60 en stelt zaken op een zeer kritische wijze aan de orde. Hebt u varkens en tangen? Naast grammatica is er ook nog zoiets als begrijpend lezen.
Ahum, ik ben ahum zo blij dat u dat van de witte hesjes zo fijn vindt. Mocht u ook een willen hebben, dan ben ik u tzt graag van dienst. Echt het doet mij goed dat u dat zo fijn vindt. Ahum. daar doen we het toch allemaal voor he ahum. We zijn er op de wereldd om elkaar te helpen niet waar ahum.

19
16 reality

Goed geformuleerd, u probeert een goede Nederlander te zijn, maar zo te zien is dat niet echt gelukt!
De varkens en tangen zijn nog steeds van toepassing op uw "pluriforme "schrijfsels", maar laat duidelijk zien dat u vast een keelontsteking heeft opgelopen. In ieder geval beterschap en heb al meerdere hesjes op voorraad, rode, gele en witte hesjes, dus bedankt voor uw aanbod, hoef ik geen gebruik van te gaan maken, misschien dat ik u er zijner tijd aan een "gekleurd" hesje kan helpen! Een fijne voortzetting van deze dag, hoop u zo op het goede pad te hebben gezet, was me een genoegen om uw "te helpen", nietwaar!

1
17 Widaan

Hirsch Ballin/Opstelten en Donner zitten waarschijnlijk
ook in het netwerk van oude vieze mannen

2
18 Bollieboos

'Rechter had zich terug moeten trekken uit zedenzaak'

Eindelijk een rechter in Den Haag die iets tegen Joris doet: terugtrekken.

0
19 Wil je niet weten

** gebruiker verwijderd **

Rechters, advocaten, politici en topambtenaren vormen een grote kliek ontstaan tijdens hun studententijd.

20 verwijderd5929219

Ha leuk. Demmink. Dat heb ik lang moeten missen. Onze pedomaffioso.

4
21 Mac Benac

@3 Nee, maar er is helemaal geen bewijs dat Demmink ooit zijn leuter in een minderjarige heeft gestoken. Zoiets doet een hoge ambtenaar toch niet ? Zo'n deftige man dat is geen pedo. Deftige mensen zijn netjes. Allemaal laster.

5
22 Mac Benac

@7 Als jij als burger ook maar iets met een kind verkeerd doet ga je de bak in. Héél terecht.
Als hoge ambtenaar moeten er eerst allemaal bewijzen komen die nooit te leveren zijn.

Plat schorem is het. Tuig met een kostuum aan.

5
23 Mac Benac

Een van de vele redenen dat ik niet meer vertrouw en geloof in die zogenaamde rechtspraak in bananenland met de klassenjustitie apparaat.

1
24 eigenmening

@24 niemand word gelijk behandeld....

1
25 Gratiebarmhart

Enne nog wat : de grote Peter R hoor je er ook nooit over.

2
26 Doordenker

Nederland heeft een van de grootse pedofile netwerken in de wereld. Dit blijkt al uit onderzoeken die terug gaan naar de jaren 80.

Een van de meest zieke doofpotten in dit land .Mensen die dit ontkennen zijn ziek en mede strafbaar

2
27 Tyler

In Amerika hebben ze de pizza-gate, in Nederland hebben wij de windmill-gate. De filmpjes van Joe Biden in Amerika zegt wel genoeg.

3
28 4lb3rt P1k3

Stinkend beerputje hoor, af en toe toch weer even een scheetje....

0
29 Seconda

@28
Inderdaad, die man kan zijn handen niet thuis houden, als de kinderen naast hem staan.

0
30 Marrie

Demmink mag zijn straf niet ontlopen. Vieze pedo.

2
31 Mac Benac

Ach kijk waar het meerendeel van de (ex)personen in de 2e kamer die bij studentenclub Minerva lid zijn geweest, dan kijkt men niet op dat er regelmatig wat onder de vloerkleed wordt geveegd.

Ons kent ons, het maakt niet uit van welke politieke partij men lid is, zolang men maar lid is geweest van deze studentenclub.

0
32 garriet

Nog zo'n links elitaire rechter die zijn vanzelfsprekende onaantastbaarheid aangevallen ziet worden en dan beledigd reageert. Hoe durven gewone stervelingen zijn goddelijke autoriteit in twijfel te trekken?

Hoe hebben we het ooit zover kunnen laten komen. John Locke draait zich om in zijn graf!

0
33 purelogica

@2
Dit is een vrij bijzonder verhaal en wordt steeds vreemder. Demmink beweerde eerder dat hij nooit in Turkije was toen getuigen/slachtoffers beweerden misbruikt te zijn, toch dook er een bewijs op waaruit bleek dat hij naar Turkije was geweest. Voor iemand van zijn kaliber is dat toch op zijn minst merkwaardig, dat hij zijn tripje naar Turkije niet meer kan herinneren.

En nu dit... Is de rechter in zijn zaak een vermeend kindermisbruiker, opeens bevriend met hem, terwijl die eerst ontkende. Demmink zelf heeft hier ook niets over losgelaten. Dit riekt toch aan alle kanten. Het justitiële ambtelijke apparaat is kapot, dat blijkt andermaal. Men wil geen mensen aan de top met een schoon blazoen en geweten. Dan komt er teveel naar boven. Hier selecteren ze op, daar ben ik van overtuigd.

0
34 view2006

**

1
35 HORK

Ik vrees dat het zelfs nog hoger gaat dan Demmink...
Heeelemaal open die put, dan zien we wat voor een verrotte en corrupte politieke cultuur hier heerst.
Wij doen niet onder voor Amerika en Rusland wat dat betreft! Dat zijn de bliksemafleiders.
Grote schoonmaak! Goed voor het leefmilieu in dit land.

0
36 logikus

@34
Precies, het schijnt dat deze rechter ook niet van onbesproken gedrag is, en daarom geen zedenzaken wilde doen.
Uit het artikel:
“Misbruikt
Omdat de inmiddels gepensioneerde rechter Wabeke zelf in opspraak is geweest vanwege een vermeend misbruikschandaal, dat hij zelf met klem ontkent, zei hij geen zedenzaken te behandelen. Toch boog Wabeke zich in 2015 over een zedenzaak, zo onthulde radioprogramma Argos eerder”

0
37 Marrie


0
38 logikus
39 Waarheid, gewoon zoals het is

Iedereen die denkt dat pedofilie, machtsmisbruik en ontoelaatbare zaken plaatsvinden in "een bananenrepubliek", die moet nog maar eens goed naar Nederland kijken. Op het afscheid van Demmink was heel belangrijk politiek Den Haag present. Ik begrijp wel dat dit soort zaken leiden tot een nog grotere kloof tussen politiek en bevolking. Die vent en de kliek er omheen stinken aan alle kanten.

0
40 ParadiseLost

Ik weet nog dat de partner van Robert M. zijn brood klaarmaakte en er een condoompje bij deed.
Hoe walgelijk en terecht dat hij ook een veroodeling aan zijn broek kreeg. Hier zijn hele pedonetwerken bij de overheid bij betrokken waarvan wordt gezegd: tja, hoe ga je dat bewijzen.

Het is toch een elite om een kogel doorheen te jagen.

1
41 Mac Benac

Hier wordt je niet vrolijk van. Zoals die artikel 12 procedure is afgehandeld klopt gewoon niet.

0
42 Querulijn Xaverius,

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Defcte burger
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

@1 Dat is een nog hufterige opmerking dan die van Johan Derksen....

5 minuten geleden geplaatst door Defcte burger

Bob Sleebaan
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@15 Bedoel je al die vergrijsde Europeanen? Die zijn er over 20 jaar niet meer. Heb je al die jonge mannen gezien in Ter Apel?...

7 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

LoydMorris
Protest op 4 mei tijdens dodenherdenking tegen Tweede Kamervoorzitter Martin Bosma (PVV)

Wat een enorme LUL is deze linkse activist Frank van der Linde. . . ....

11 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

Ronin
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

Die ken ik, da's die jongen uit Friesland waarvan die Johan Derksen vond dat hij geen echte Fries is....

14 minuten geleden geplaatst door Ronin

Bop
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@47 Respect voor jou. Ik kan me wel iets voorstellen bij de heimwee die mensen hebben. Als je door ellendige omstandigheden wordt gedwongen je ...

21 minuten geleden geplaatst door Bop

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@3 Ach wat triest weer, die reactie van je. Daar heb je vast lang over nagedacht....

26 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Zie Hier
De Grote Werken van Mark Rutte - Joop - BNNVARA

Afzijken achteraf echt links...

27 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

De vraag is of we de problemen die importeren ook weer kunnen exporteren???...

28 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@11 Haha, er zijn 560 miljoen christenen en 50 miljoen moslims in Europa. Wat een domme opmerking....

28 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

Nicks R. Van
Nederland in top drie van welvarendste landen in Europa

Blijkbaar kloppen de criteria niet want er heerst hier nog veel armoede. ...

37 minuten geleden geplaatst door Nicks R. Van

NK. App
Reshma Salman XxxHandsmotherTittie TubeNaked Women PicturesMom An Son XxxTeens CumsPorn Videos AssameseKitty FoxxCasting PorntubesVery Hard Sex VedioXnxx SensualIndian Bhabhi Porn Web SeriesHamster.ccomX Rated MemesReddit IndiangirlsAlyxastarFnaf Gregory PornFucking In KitchenSwingerorgyPorncomcisGoth NsfwCelebrities Video NudeRuth Connell NudeSex Sany LeonBrook WyledKathryn Hahn NudExohydrax NudesCatun Xxx VideoCuntbusterAnime Forced PornPorn MomfuckXxbellaroseSis AnalOnlyfans.cpomXvideos IndiaLong Tongue PornIndian Bollywood Actress NudeAnime Sex ScenesA.i. Art PornTeen OrgasmUncharted PornMiru Tights18 Porn MoviesPorngames AndroidAlexandra Daddario HitXxxx Video PakistanAmatur Gay PornHottest Pics Of Gal GadotHoror Porn MoviesListcrawler PhilaCelebrities Leaked NudesKaren Gillan NakedCelebritied NakedNegros Sex VideosLana Rhoades New VideosLetsoeitSex Video HeroinIndian Fat Women Sex VideoGina WildCockold KissVideo PprnoOchako HentaiElla Knox Porn HdHomadepornCartoon Biggest BoobsFree Trannny PornSara Jean Underwood NudeJayden ColeFnaf Vanny PornHairy Pussy PornMexican Porn VidsPornstar SmokersReal Homemade Amateur PornHot Girls Nudeپورن عربSexhard PornVirginity DefloweredPublic CumTrenton DucatiTiny Asin PornMassage Happy Ending Hidden CameraNgewe IndoSubmittourflicksX Xx PorReddit Thigh HighsKelsi Monroe MassageYarichin Katei Kyoushi Netori HoukokuSex Indain VideoLisa Spark XxxHental PornMaserati PornstarDoggy StylepornNsfw Chat BotsTranny Porn TubeVpirnShort Girl XxxCeleb Onlyfans NudesRedditlist NsfwXhamster Live ComOnlyfans MegafilesSnapchat SextMemek MulusRedhard PornXev PornDiana Prince Pornhub69 Sex VideoAustralia Ki BfSexvedio DownloadArab BlojobSextag FrançaisTamil First Night XnxxTelugu Sex Stories AkkaAudrey Bitoni PornLa Paisita PornBlack Porn Older WomenCinderella PornPuta De MexicoPregnant FreepornSexse BigPorno GifsBig TitspovCrystal GreenvelleBhabhi SedNude In KoreaWiveys WorldPorn AleatorioPeverse Family18yearold PornDani Valentine PornPornografia En El BañoBest Indian Adult Web SeriesSeltin-sweetyGay Porn HeNangi PictureCudaiXxx Pron Movie ComDesi Sister XxxMyporn XxxLana Rhodes Lesbian SexPorn Choked OutNurs Xxx VideoMiku AbenoLana Rhoades CompilationSky BlackpornZviseoXhamster XBiqle.tuHope Marie CarltonJackie Gansky NudeKhloe Khardashian Nude