Politiek

‘Frans Timmermans wil voorzitter EC worden om iedereen in ons land zijn wil te kunnen opleggen’

15-02-2019 21:48

“Ridder in de Orde van Malta, Grootkruis in de Orde van Verdienste van Chili, Commandeur in de Orde van de Poolster, Grootkruis in de Orde van Groothertog Gediminas van Litouwen, Grootkruis in de Orde van het Kruis van Terra Mariana, Grootkruis in de Orde van het Zuiderkruis, Ridder in het Legioen van Eer, Commandeur in de Orde van Verdienste van RoemeniĆ«, de Bulgaarse Gouden Palm, Officier in de Orde van Verdienste van Polen en Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Frans Timmermans is de nieuwe Europese adel.

Timmermans dreigt met hel en verdoemenis. De oorlog zal uitbreken als we niet snel verder gaan met de Europese superstaat.

Te veel ijdelheid is voor een politicus een groot gevaar. Dat werd pijnlijk duidelijk tijdens een afscheidsinterview met Frans Timmermans in 2014

Hij trad als Europees commissaris toe tot de Bovenbazen van Europa. Dit zijn ongekozen bestuurders die blijven hameren op een nog grotere Europese Unie, met nog meer Europese regels en richtlijnen, die het leven van mensen steeds meer zullen bepalen. Hetzelfde Europese beleid dat er toe heeft geleid dat zoveel burgers het vertrouwen in de politiek verliezen. Nu wil Timmermans ook nog voorzitter worden van de Europese commissie, als ongekroonde Koning van de Europese adel. Om vervolgens iedereen in ons land zijn wil te kunnen opleggen.”

Lees bovenstaande powerquotes en nog veel meer beter hak- en sloopwerk van Frans Timmermans in de TPO-column door Ronald van Raak (SP). En lees gelijk even alle andere powerquotes over de ongekozen bovenbaasjes der BV Nederland.