Archieffoto
Volledig scherm
PREMIUM
Archieffoto © ROBIN UTRECHT

Ministerie verwijst klagers nieuwe laagvliegroute bij Hattemerbroek door naar gemeenten

Het social mediateam van het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) heeft zijn handen vol aan klagers op Twitter. Die reageren op de aangekondigde nieuwe laagvliegroute van Lelystad Airport boven knooppunt Hattemerbroek. In een poging al die tweets te beantwoorden volgt er naar elke klager hetzelfde antwoord: 'Meldt u bij uw gemeente'.

  1. Robur et Velocitas bezorgt AZC eerste nederlaag, Heino boekt belangrijke zege en Hoonhorst redt op de valreep een punt

    Robur et Velocitas bezorgt AZC eerste nederlaag, Heino boekt belangrij­ke zege en Hoonhorst redt op de valreep een punt

    AZC haalde negentien punten uit de eerste zeven wedstrijden en reisde als ongeslagen koploper af naar Apeldoorn voor de kraker tegen Robur et Velocitas. Dik negentig minuten later was de ploeg uit Zutphen de ongeslagen status kwijt Robur boekte een prettige zege en doet serieus mee om de titel in de derde klasse B. Heino deed eveneens uitstekende zaken. Wijhe’92 liet die kans liggen, Hoonhorst redde op de valreep een punt en Steenwijkerwold deelde een dreun uit aan SC Emmeloord.
  2. Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken
    PREMIUM

    Sparta Nijkerk laat dure punten liggen, DOS Kampen sloopt WVF, FC Meppel en Vitesse’63 doen geweldige zaken

    Be Quick’28 had een week na de overwinning op SC Rouveen ook FC Meppel een tik kunnen uitdelen in de titelstrijd, maar ging in Drenthe met ruime cijfers onderuit en hoorde na afloop dat Vitesse’63 had afgerekend met De Weide. Oftewel: het wordt nog ongelooflijk spannend in de derde klasse D. DOS Kampen haalde uit tegen WVF, HHC boekte een moeizame zege, terwijl Sparta Nijkerk juist twee dure punten liet liggen.
  3. Heino dankt geweldige Stijn Kogelman voor tweede zege, SV Urk moet genoegen nemen met een punt

    Heino dankt geweldige Stijn Kogelman voor tweede zege, SV Urk moet genoegen nemen met een punt

    VVOG ging drie weken geleden onderuit tegen Scherpenzeel en verloor daarmee de koppositie. Het kreeg vanmiddag de kans die terug te winnen en dat leek te gaan gebeuren, maar een late treffer van Excelsior’31 gooide roet in het eten. DVS’33 bleef eveneens teleurgesteld achter. FC Ulu Spor trok daarentegen aan het langste eind in de derby tegen CSV’28 en SC Genemuiden won van ODIN’59. Heino besloot deze speeldag met een fraaie overwinning op Pelikaan S.