AP
Volledig scherm
© AP

"Ik heb geen spijt en zal dat ook nooit krijgen": Bill Cosby laat voor het eerst van zich horen vanuit de gevangenis

CelebritiesBill Cosby (81) voelt zich een politieke gevangene en vergelijkt zichzelf opvallend genoeg met grote politieke gevangenen als Martin Luther King, Gandhi en Nelson Mandela. Dat laat de gevallen acteur weten in zijn eerste officiële verklaring vanuit de gevangenis, waar hij zit vanwege seksueel misbruik.

7 reacties

  • Werner Cammerman

    5 jaar geleden
    De wereld staat bol van ike ike ike ,aandacht aandacht , in de belangstelling staan. zelfs tenkoste van degenen die je ooit uit de greppel gehaald hebben. Deze man zit in de cel door zijn spontaniteit.
  • Tim Claes

    5 jaar geleden
    Hoe degoutant kan je zijn? Veroordeeld worden wegens verkrachting, en zeggen dat je er zit omwille van je politieke overtuiging? Welke is dat dan? Dat vrouwen verdoven, ontvoeren en verkrachten moet kunnen of zo? Ik hoop dat die gast nooit nog uit de gevangenis komt.
  • Rudy Vanderhoven

    5 jaar geleden
    Hij zal nie de eerste zijn die onterecht de gevangenis is in gegaan! En zeker als Afro-amerikaan! Waarom zeggen mensen hier dat hij schuldig is? Ik geloof niets meer wat uit de mens komt omdat wij in deze tijd alles doen voor geld en zeer gemakkelijk gemanipuleerd kunnen worden! Wie zijn wij om over iemand te oordelen?
  • Kleine garnaal

    5 jaar geleden
    Vertrouw nooit een ander, maar wees zelf vertrouwenswaardig. Cosby is met zijn verwerpelijke uitspraken aan zijn laatste show begonnen. Gerechtigheid.
  • Erwin De Meyer

    5 jaar geleden
    Een gevierde acteur , hoe laag kan je vallen Bill? Laag blijkbaar.