U zond in: Het nieuwste wapen: kinderen – Het moderne leger: kindsoldaten

13-02-2019 20:44

Steeds vaker en steeds grootschaliger lijken kinderen te worden ingezet om geforceerd een nieuwe wereldorde te vestigen.

Wetten, regels, landsgrenzen, politiek, media, onderwijs…… hijs een kind of een hele groep kinderen op het schild of stel ze tentoon in de media en hup, alles wordt aangepast.

Brussel voorop, gesubsidieerd kunnen Youth for Climate e.a. een leger van kindsoldaten activeren die met, veelal onzinnige, leuzen door de straten marcheren en daarbij lak hebben aan de regels van de onderwijsplicht. Zonder consequenties. Tegenspraak wordt niet geduld.

Kinderen worden veelvuldig als argument misbruikt om de asielwetgeving te saboteren, en soms zelfs speciaal daarvoor op de wereld gezet. Met succes, zie het zoveelste afgedwongen ‘laatste’ kinderpardon.

Terwijl het argument van geworteld zijn een non-argument is. Want dat zou dan ook moeten gelden voor kinderen van bv. militairen die met het gezin elders gestationeerd worden, of kinderen die met hun ouders emigreren. Dat sommige asielkinderen al in het thuisland waren geworteld, en meegesleept werden door calculerende ouders naar een ongewisse toekomst, daar hoor je nooit iemand over.

In bepaalde bevolkingsgroepen worden meisjes met opzet vroegtijdig alleenstaand moeder, omdat het hebben van een kind een ticket naar eigen huisvesting en uitkering is.

Natuurlijk roepen kinderen, vooral kleine, bij vrijwel iedereen beschermingsinstincten op.

Natuurlijk is het grappig om 10-12 jarigen te horen ‘argumenteren’ over wereldomvattende zaken, en soms, heel soms komen er ook zinnige dingen uit. Maar meestal zijn het open deuren, of voorgekauwde opgezegde lesjes.

Dat kinderen bang gemaakt worden voor een Apocalyps om hen daarna in te kunnen zetten voor doelen die op zijn minst omstreden zijn, is weerzinwekkend.

Een foto van een dood kind in de media is afgrijselijk, maar eigenlijk is het misbruik van zo’n foto veel erger, namelijk de roep om open grenzen, en als je het daarmee niet eens bent, ben je een onmens.

Media optredens van kinderen om de publieke opinie te manipuleren en bewindslieden te chanteren…..

Hoog tijd dat hier paal en perk aan wordt gesteld.

Tineke de Rooij.