door Hendrianus in Buitenland  ·  72 Reacties

  • 3
  • 811x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@42 Belazerd
Je schrijft:
De gedachte bij Palestijnen en hun vrienden dat zij als ENIGEN het recht hebben om in deze regio te wonen, is niet gebaseerd op enige geschiedkundig feit.

De werkelijkheid is anders!
De joden en hun vrienden vinden dat zij als ENIGEN het recht hebben om in deze regio te wonen question

Jij kunt 5 miljoen Palestijnen niet zomaar wegdenken!
Een triest voorbeeld van het racisme, waarmee de Israëlische samenleving is doordrenkt:

Het Knesset-presidium weigert een Wet te behandelen die Israël beschrijft als een staat voor ALLE Israëliërs
haaretz.com
In 'n ongewone actie wordt een Wet gediskwalificeerd voordat deze in de Knesset wordt besproken, omdat de Wet 'het bestaan van Israël als staat uitsluitend van het Joodse volk' wil ontkennen. Een wetsvoorstel ingediend door drie Kamerleden, waarin wordt opgeroepen dat Israël wordt gedefi ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/303388-het-knesset-presidium-weigert-een-wet-te-behandelen-die-israel-beschrijft-als-een-staat-voor-alle-israeliers

19
51 Uit Den Haag

@47 Het is gewoon zelfverdediging tegen agressie jegens joden die eeuwenlang plaats vond voordat de staat Israël werd opgericht. Agressie die vooral voortkomt met een koran in de hand.

3
52 Belazerd

Maar óók in Israël word je weggetreiterd als je tègen de bezetting bent question

Israëlische rechter: De politie heeft het rijbewijs van de man ingetrokken vanwege zijn politieke overtuigingen
haaretz.com
In een ongebruikelijke uitspraak bekritiseerde de Rechtbank van Nazareth de politie hard en stelde vast dat de politie het rijbewijs van een linkse activist illegaal had ingetrokken, alleen vanwege zijn politieke overtuiging... ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/385774-israelische-rechter-de-politie-heeft-het-rijbewijs-van-de-man-ingetrokken-vanwege-zijn-politieke-overtuigingen

19
53 Uit Den Haag

@49
Progressief? Noem het gewoon bij de naam, socialisme / Marxisme.

De 'programma's' vanuit die hoek zijn gewoon ridicuul.

3
54 Proemevla

@45 Ze gebruiken de "Holocaust" voor alles wanneer het hun uitkomt. De algemene ik duld geen kritiek kaart.

4
55 solidsteel

@55 Aldus de neonazi.

4
56 Yisrael

@52 Belazerd

Geloof me maar: nà de islam komen de christenen aan de beurt in Israël!! question

20
57 Uit Den Haag

@20 Oog om oog

En kolonisten horen in Israël.
Niet in de bezette gebieden!

20
58 Uit Den Haag

@51 In 1948 woonden er geen 5 miljoen Arabieren in de regio Palestina. De 700.000 die gedurende de Arabische oorlogen tegen Israël uit dit gebied weggingen deden dat op verzoek van hun Arabische broeders. Met de belofte wanneer de joden in Israël waren uitgemoord, zij konden terugkeren.

De nieuwe basiswet in Israël beschrijft in artikel 1 dat Israël het nationaal thuis van het Joodse volk is, waarin het zijn natuurlijke, culturele, religieuze en historische recht op zelfbeschikking vervult.

In artikel 4 staat dat het Arabisch wettelijk is vastgesteld naast het Hebreeuws en schade doet aan de Arabisch taal voordat deze wet in werk trad.

Arabieren zijn in Israël evenredig vertgenwoordigd in het parlement en zij bekleeden op diverse plekken dezelfde hoge openbare functies als joden, christenen of niet-gelovigen. Het is dus volstrekte onzin om te beweren dat de wet niet voor alle Israëliers zou zijn.

Als je zou verdiepen in de behandeling die de Palestijnen ondergaan in bijvoorbeeld Libanon, dan weet je dat hun rechten daar ernstig worden geschonden. Het is daar voor Palestijnen verboden om te stemmen. Ze mogen alleen ongeschoold werk doen. Ze mogen geen onroerend goed bezitten en het erfrecht wordt hen ontzegd. Libanon bouwt actief muren rond de vluchtelingenkampen om infiltratie van de gewelddadige jihadisten te voorkomen. Veel vluchtelingen in Libanon verlangen helemaal niet terug te keren naar Palestina, maar naar Syrië waar hun zij van oorsprong vandaan kwamen.

Vergeet niet dat Palestijnen in vrijwel het hele midden-oosten bekend staat als onbetrouwbaar en gewelddadig. Het is niet voor niets dat de grenscontroles tussen Gaza en Egypte aanzienlijk scherper zijn dan die met Israël.

Als de Palestijnse leiders vandaag de staat Israël erkennen, is er morgen vrede in de regio. Maar laten ze eerst maar eens zorgen dat ze het onderling met elkaar eens worden. Voorlopig kunnen Hamas en de P.A. elkaars bloed wel drinken.

2
59 Belazerd

@54 . Socialisme/ Marxisme? Men kijkt naar landen in west-europa wat betreft gezondheidszorg, onderwijs enz. Naar sociale democratieen dus. Maar misschien ben jij voorstander van het systeem in de US?

2
60 tsja

@59 Belazerd

Op regel één al je eerste leugen of minstens halve waarheid question
"De 700.000 die gedurende de Arabische oorlogen tegen Israël uit dit gebied weggingen deden dat op verzoek van hun Arabische broeders"

Ondanks de keiharde Israëlische censuur komt er af en toe iets boven van de Israëlische terroristen in de Israëlische media ....

Israëlische getuigenissen van het door Israël gecensureerde Deir Yassin bloedbad: 'Ze hebben de lichamen opgestapeld en verbrand'
haaretz.com
Een jonge knul, vastgebonden aan een boom en in brand gestoken. Een vrouw en een oude man, in hun rug geschoten. Meisjes, op een rij gezet en doodgeschoten met een machinegeweer. Yehuda Feder vertelt over hun plunderingen in het dorp nadat het bezet was. "We hebben veel geld en zilveren en ...

https://www.haaretz.com/israel-news/MAGAZINE-testimonies-from-the-censored-massacre-at-deir-yassin-1.5494094

21
61 Uit Den Haag

@56 Pfff. Je hoeft mijn punt niet te bewijzen hoor, maar bedankt question

3
62 solidsteel

@62 Je moet jezelf niet zo serieus nemen, neonazi.

5
63 Yisrael

@63 Je mag stoppen met mijn punt te bewijzen.

3
64 solidsteel

@59 Belazerd
je schrijft:
Het is dus volstrekte onzin om te beweren dat de (nieuwe basis-) wet niet voor alle Israëliers zou zijn.

Dit beweert dan ook niemand.
Alleen, die nieuwe basiswet is racistisch en discriminerend!
De waarschuwingen van bijvoorbeeld deze joodse leiders zijn toch duidelijk?!

'Racistisch en discriminerend' Amerikaanse joodse leiders waarschuwen Israël tegen passages in de ‘Joodse Staat’-wet
haaretz.com
Nieuwe CEO van Israel Fund: 'Dit is tribalisme op zijn slechtst' ■ Ongeveer 7.000 demonstranten marcheren naar Rabin Square in Tel Aviv in een 'noodrally' om tegen de wet te protesteren ■ Amerikaanse joodse leiders, gealarmeerd door het vooruitzicht van de controversiële nationale gro ...

https://www.nieuwskoerier.nl/news/320534-racistisch-en-discriminerend-amerikaanse-joodse-leiders-waarschuwen-israel-tegen-passages-in-de-joodse-staat-wet

Deze reactie kan je óók niet verkeerd lezen....

'Mijn Israël is dood': Dame Vivien Duffield, een van Israëls grootste donateurs, is woedend over de nieuwe 'Natiestaat'-wet.
haaretz.com
The Guardian schatte haar Britse giften alleen al op honderden miljoenen ponden. 'Ik zal er absoluut zeker van zijn dat het Arabisch nog steeds deel uitmaakt van elk project dat we doen', zegt de grootste, meest toegewijde en meest ervaren filantroop van Israël in weerwil van de nieuwe natiestaatwet ...

20
65 Uit Den Haag

@61 Dat bloedbad is nogal betwist en wordt gezien als verzonnen Arabische propaganda. Anderen vertellen dat het dorp bezet werd door paramilitairen uit Irak die burgers als menselijk schild gebruikten om te ontsnappen. De waarheid zal wellicht in het midden liggen.

2
66 Belazerd

@60
Dat is Trump, die kijkt ook naar Europa en is er achter gekomen dat in de VS bijna het dubbele gerekend wordt voor dezelfde medicijnen als in Europa.

Mensen als Cortez willen gratis zorg voor iedereen (kost alleen al 36 biljoen in 10 jaar), gratis onderwijs, uitkering voor iedereen (ook voor niet wil werken) en haar fanta 'green plan.'

Dat is socialisme / Marxisme.

3
67 Proemevla

Vanaf 3'30'' , het idioot plan (green deal) van Cortez:

3
68 Proemevla

@66 Belazerd

Vanaf 29 november 1947 – 14 mei 1948 was er sprake van een burgeroorlog in mandaatgebied Palestina. Daarbij zijn er tienduizenden Arabieren verdreven door de zionisten. Het was, zoals elke oorlog, een vieze oorlog. Van zowel zionistische als Arabische zijde werd er terreur bedreven.
Deze burgeroorlog wordt in Israël en in pro Israël kringen graag vergeten. Irgun was een beruchte zionistische terreur organisatie. Overigens werd een eider daarvan later premier, Menachem Begin.

21
69 Hendrianus

Het gaat echt niet om die ene uitspraak. Ze heeft een hele reeks Jodenhaat uitspraken gedaan.

2
70 Rex

@66 Belazerd

Walgelijk!
Israël en haar fans liegen dus weer straal!
En de Israëlische militaire censuur doet de rest question

Maar goed, joden bestrijden èlke moord en èlke moordpartij die door hun is gepleegd.
Lees dit toch maar eens, want het zijn ooggetuigenverslagen van oude, nog levende joden die recent in een joods dagblad zijn gepubliceerd.

20
71 Uit Den Haag

@70 Rex

Twee uitspraken heeft ze gedaan en voor beide heeft ze excuses aangeboden vanwege de vorm die zij gebruikte, niet om de kern inhoud.

20
72 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
wildersfan
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1 Het deugt niet dat deugers de orde willen verstoren....

5 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@64 Je bedoelt deugers binnen de overheid....

8 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@62 Zou best kunnen eh. Voor WO1 was de kerk helemaal niet populair. Na WO2 was de kerk ineens razend populair. Dat is opzich niet vreemd. Maar ...

11 minuten geleden geplaatst door wildersfan

LoydMorris
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

Zo ziek, verrot is de huidige samenleving inmiddels. . . Hier zijn de mensen voor gevallen, die wij op deze 4e mei herdenken. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

LoydMorris
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

@1 Er liep nog nooit iemand met een Nederlandse vlag demonstratief te zwaaien op 4 mei, tijdens de dodenherdenking op de Dam. . . ...

1 uur geleden geplaatst door LoydMorris

eh
Muziekdraadje

@2912 aj, sterkte....

2 uur geleden geplaatst door eh

Sarcoff
Amsterdam op 4 mei: minder mensen op de Dam, iedereen gefouilleerd en verbod op vlaggen

De Nederlandse vlag is dus ook verboden? dus zij vielen blijkbaar niet voor onze vrijheid?...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Sarcoff
Eliot Higgins van Bellingcat: ‘Voor dit werk moet je obsessief zijn’

Bellingkat, werd alom gelauwerd, omdat het door westerse overheden gewenst nepnieuws bracht. ...

2 uur geleden geplaatst door Sarcoff

Strongoli
Muziekdraadje

@2912Lieve Nighthawk, ik wens je veel sterkte bij dit persoonlijke verlies van een geliefd familielid. 😘😢Speciaal nummer:Eric Clap...

3 uur geleden geplaatst door Strongoli

Sarcoff
Mensen die aanstoot nemen aan ‘woke’, zijn de echte sneeuwvlokjes - Joop - BNNVARA

@61 Psychotische narcisten die overdreven veel aandacht eisen en helaas ook krijgen, word er geen aandacht aan geschonken bloed het snel dood, h...

5 uur geleden geplaatst door Sarcoff

NK. App
Cartoon Sex FilmShannon Whirry MoviesTwitter BijouJaquieetmicheltvGay Porn GigSaritha Nair XxxGenshin Rule 34Gali_gool Onlyfans LeakBest HentaiesJuegospornoUn Film PornograficoBrasileirinhas FilmesUgly PornCoraline PornSex Free ComFlashy TitsHot Naked BrunettesGrannies In Porn VideosMoriah Mills Full VideosSexy Crossdresser PornTan Blonde Pornเรื่องเสียวVer Video PornogratisMelhores Onlyfans BrJuicylipsbb NudeTeacher CreepshotShilpi Raj X VideoSexy Chut PhotoSleeping Cheating SexIndian Doctor FuckHd Family Strokes VideosIndian Milf UsedNaked AnimwFilm PôrnoVents Ta CulotteDeshi Xnxx VideoXnxn XhamsterIndia Pakistan XxxCelecia LionPorn Japan BlackReal NudeAsian Happy Ending Massage VideosFree Porn StIndian Prono MovieBelle Delphine Eat My AssBdsm AsiaPornos De BrazzersAmber Heard Nude SexPuretaboo.comHoteen PornKorean Porn VideosXhamster MaturePrincessemily PornSex Desi StoryHot Model Naked VideoHot Boys Fuck小 黄 书Porno Français AmateurNikaniikaaPunishment XvideosTamil Sex Fucking VideosJapanese BallbustingFarm Girl LacyHumiliated In Public PornKupid.aiWww Com Xvideo ComBlack Threesome'sHidden Bath VideoBengali Choti SexSannelion XxxWife Naked At The BeachIwankvtvTeen Anal Sex VideoGow Thrud PornTiny PornAkeno Rule 34Blackd ComHeroine Nude PhotosKannada Sex StoreSis Loving PornXvidepSchool Teacher Xxx VideosLana Rhoades CummedDesi MagiAsss LickMuslim Teen Sex VideoCzche PornFilme Pornô Brasileiro Filme Pornô BrasileiroXxx Oil HdTop Desi Sex ComHentaishowSilverdaddies LoginGirls Without BikiniPornoamateurlatinaJenny Belle Vs Warden PornBbc Vs LatinaNudifier OnlineVepornasThreesome BiWww Xhamter ComAssam Aunty SexSexy Blue HdBodypaint PornLarkin Love CreampiedElla Hughes PornhubBlacked Com XxxxBhojpuri Heroine Xxx VideoSex Video YFriday PornJav5mostCam Live SexeDesi 53 ComAnkita Dave PornNew Hd XxxxFamily FuckingRose Mcgowan NudeBailey J NudeXxx Com Hindi MovieIndiamsexTv FakingsJapanese Porn NoviesGravure NudeSexxx PicturesPeliculas Mexicanas PornReal Life Porn VideosStormy Daniels GangbangLos Mejores PornosxxxPussing Licking GifHinde XnxFree Sexy Indians ComXxx Page 2X Video Com NewCystal ChaseKorean Girl FuckDesi Porn Full MovieFake Taxi Full PornIncest WtfXxx Sex Sunny LeonyHazwl MooreTamil Hot SexPamela Rios SexKalani LuanaSissy TrainingShinsei Futanari IdolUses Of MastrubationSpring Break Porn3d Porn AnimeVina Sky PovPornofilia.comXsamster