Getty Images
Volledig scherm
© Getty Images

Nederlandse partij GroenLinks wil 70-plussers niet meer automatisch medische behandeling geven

BuitenlandDe Nederlandse partij GroenLinks wil dat 70-plussers niet meer automatisch dezelfde medische behandeling krijgen als jongere mensen. De partij wil dat artsen in ziekenhuizen nauwer overleggen voor een therapie wordt opgestart. Dat moet overbehandeling tegengaan.

90 reacties

  • Joep van der Aa

    5 jaar geleden
    Lekker gestoorde gedachten, dan ben je net een paar jaar met pensioen en dat kan je de prullenbak in, groen links is van het pad af. Daar heb je dan je hele leven je afdrachten voor gedaan. Bah. Schaam jullie diep.
  • Nico Ingels

    5 jaar geleden
    Schandalig! Wat is de volgende stap? Gehandicapten niet meer helpen? Want die worden per slot van rekening ook niet ' beter' van een behandeling. Is dit wat het' linkse' groen links, als sociale partij voor ogen heeft? Misschien moeten ze zich maar A- socialisten gaan noemen.
  • Arjan Ooijevaar

    5 jaar geleden
    Eerst tot je 68e of 70e werken, en als je dan tot op de draad versleten bent, krijg je niet de behandeling die je nodig hebt omdat ie te duur is! Ze zijn helemaal gek geworden in Den Haag!
  • Olga Hauben

    5 jaar geleden
    Helemaal akkoord als betrokkene dan ook het recht krijgt euthanasie te vragen en te krijgen. Ben zelf 68 en tot nog toe gezond.
  • Raymond de Bock

    5 jaar geleden
    alle schaamte voorbij!