U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Economie
  • 12
In Duitsland neemt het aantal werknemers met 16 miljoen af in de komende decennia. Er worden te weinig kinderen geboren en de animo van Polen en andere EU-burgers om elders te werken neemt ook af. Om de economie niet in te laten storten, heeft het land tot 2060 elk jaar minstens 260.000 im ...

7 maanden geleden door Febee

REAGEER MET EEN EMOJI
25

De mensen die nu binnen zijn gehuppeld komen voor de uitkering en huis, niet om te werken. Dit gaat Duitsland financieel de kop kosten, heel de EU trouwens.

1 gaulette    
7 maanden geleden door gaulette
4
Meld

Ja, een dictatuur of wel een totalitaire staat beneemt je de lust tot het op de wereld zetten van nieuwe slaven, dat doe je kinderen gewoon niet aan.
Daarbij als je alleen domme kerels met een IQ van 80 importeert is dat ook niet bevorderlijk voor de voortplanting.
De gehele EU is met zijn beleid vervallen tot waanzin.

2 Positivo    
7 maanden geleden door Positivo
4
Meld

Er liggen er nog 'n paar voor de kust van Libië.

3 Cody    
7 maanden geleden door Cody
5
Meld

De Duitsers moeten gewoon weer zelf gezinnen gaan stichten om dat op te vangen.
Aan al die immigranten heb je totaal niets daar zij alleen maar komen om te profiteren zonder dat er iets tegenover staat.
Laat ze maar eens een week meedraaien bij Volkswagen of een ander bedrijf in het productieproces en de andere week komt het grootste deel al niet meer.

4 Eindpenthode    
7 maanden geleden door Eindpenthode
3
Meld

Misschien kunnen wij nog wat apothekers uit Aleppo missen.

5 Bamischijf    
7 maanden geleden door Bamischijf
2
Meld

Juist al die mensen die nu binnen komen laten de economie inelkaar storten, en maken het leefklimaat voor de oorspronkelijke Duitsers onleefbaar.
Duitsland had beter zijn geld kunnen inzetten op technologische oplossingen, en gescreende echte arbeidsimmigranten..

6 Marrie    
7 maanden geleden door Marrie
1
Meld

Duitsland heeft meer nageslacht van eigen bodem nodig.
Waarom staat er dat niet.

Duitsers importeren hun eigen (culturele) ondergang.
Dat kan de meest simpele gek nog zien.

7 Hans Brinker    
7 maanden geleden door Hans Brinker
2
Meld

Klopt niet, Duitsland heeft 260.000 loonslaven nodig, maar wat ze denken te importeren is van een heel andere orde. Daar zullen ze tot schade en schande zogenaamd te laat achter komen.

8 Al    
7 maanden geleden door Al
1
Meld

Het is onverklaarbaar dat zij migranten aantrekken als werknemers, terwijl de grootste groep relatief gezien, de zwaarste druk legt op onze sociale voorzieningen. Dat zal in Dl. niet veel anders zijn.

9 Cody    
7 maanden geleden door Cody
3
Meld

@4 Als ze dat zouden doen heeft dat pas over 20 jaar effect. Te laat?

10 Myth63    
7 maanden geleden door Myth63
1
Meld

@10 Nope, is nooit te laat.
Als ze nog een paar decennia doorgaan met importeren, dan is het definitief te laat.

11 Hans Brinker    
7 maanden geleden door Hans Brinker
0
Meld

@1
Het is niet geloven hé, hoe men die leugens maar 24/7 in stand willen houden. Ze werken niet en eisen alleen maar! En als er geen mensen willen komen werken vanuit de westerse landen, dan zouden de salarissen eens wat moeten verhogen. en dat kan makkelijk als je de gelden die nu gebruikt worden voor kansloze hand-ophouders in gaat zetten voor een betere beloning en voor betere omstandigheden. En volgens mij heeft ook Duitsland nog een behoorlijk aandeel mensen die niet werken, dus begin daar maar eens mee! Idioten.

12 Bleke Betty    
7 maanden geleden door Bleke Betty
2
Meld

@10 Er zijn kinderen bij die niet kunnen leren.Maar als het op handarbeid neer komt zijn ze de beste van de klas.Waarom zijn al die technische scholen afgeschaft?Omdat de ouders en de leraren er op neer kijken omdat ze ze een te hoge vervolgopleiding aanraden.En dat is iets waar het kind ook niet gelukkiger van word.Maar pa en ma hebben een goed stel hersens om te studeren,dus moet het kind het ook maar gaan doen.En un

13 Eindpenthode    
7 maanden geleden door Eindpenthode
0
Meld

Vervolg op @13
En nu denken we dat we met import vluchtelingen de arbeidsmarkt in de fabrieken en bedrijven te kunnen opvangen. Nou vergeet het maar!

14 Eindpenthode    
7 maanden geleden door Eindpenthode
0
Meld

@7 "...Duitsland heeft meer nageslacht van eigen bodem nodig.
Waarom staat er dat niet...."

Dan krijg je dezelfde hetze en gejank van westerse globalisten als die tegen het Kremlin dat huwelijken en geboortes wil bevorderen om het teruglopende geboortecijfer weer te doen stijgen....

16 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

@9 "...Het is onverklaarbaar dat zij migranten aantrekken als werknemers, terwijl de grootste groep relatief gezien, de zwaarste druk legt op onze sociale voorzieningen. ..."

Het is wel verklaarbaar als je weet dat werkgelegenheid en economie helemaal niet de doelen zijn van Brussel....het gaat om een geleidelijke en slinkse OMVOLKING van Europa van nationale burgers naar een massa 'Europese individuen' die onderworpen zijn aan het syteem.....de droom van Stalin en Mao.....

17 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
1
Meld

@16

Dat maakt toch niet uit? Nageslacht van eigen bodem of immigranten, het effect is hetzelfde: de bevolking blijft op peil!

18 WijzeDwaas    
7 maanden geleden door WijzeDwaas
10
Meld

@4 "...De Duitsers moeten gewoon weer zelf gezinnen gaan stichten om dat op te vangen...."

Gaat niet gebeuren want Brussel wil juist van de nationale burgers en hun gezinnen af! En aangezien Merkel een mol van Brussel is.....en van dezelfde kliek als Macron, Timmermans, Rutte enz.........

19 CoolMemories    
7 maanden geleden door CoolMemories
3
Meld

@19 Als dat zo is vervalt de EU zo meteen in een derde wereld economie en zal er net in al die ontwikkelingslanden ook armoede en honger ontstaan.

20 Eindpenthode    
7 maanden geleden door Eindpenthode
0
Meld

Er wordt (nog steeds) door de EU gezegd dat we immigranten 'nodig hebben' om het werk te doen dat de burgers niet willen doen. Maar niet alleen gáán de immigranten dat niet doen, daar komen ze immers niet voor, het werk waar moeilijk mensen voor gevonden moet gewoon véél beter betaald worden!

Hoe zou de maatschappij eruit zien als we géén schoonmakers hadden, geen stratemakers, bouwvakkers, lopende-band-werkers, inpakkers, vakkenvullers en nog héél veel meer mensen in laagbetaalde beroepen doen?
Alles wordt ingezet om aandeelhouders, "top"-functionarissen en eigenaren van grote multinationals zoveel mogelijk (lees: extreem veel) te laten verdienen. Van dát geld zou een groot deel gestoken moeten worden in een betere salariëring voor de mensen die de samenleving KEIHARD nodig heeft!

Als dat eindelijk eens tot degenen door zou dringen die zich nu vér verheven voelen boven de mensen die de samenleving draaiende houden... zouden ze niet meer aandringen op de "noodzaak" om alsmaar meer migranten binnen te halen!
Want wanneer de laagstbetaalde (maar onmisbare) banen veranderen in goed betaalde banen, zullen er wel degelijk meer gewone burgers voor te vinden zijn.

21 Scorpio    
7 maanden geleden door Scorpio
1
Meld

""Duitsland heeft 260.000 immigranten per jaar nodig""

Nee de graai elite en de welvarende bovenlaag hebben 260.000 immigranten per jaar nodig.

22 Reconquista    
7 maanden geleden door Reconquista
0
Meld

Deze cijfers gaan uit van WERKENDEN.....de "vluchtelingen" en "migranten" die nu binnen komen wandelen komen niet om te werken (zie cijfers CBS en Statistisches Bundesamt mbt immigranten en werken). Ze komen om hun hand op te houden en werken zwart/gaan de criminaliteit in.

23 ik heb ook een mening    
7 maanden geleden door ik heb ook een mening
0
Meld

Zijn de vluchtelingen / migranten, die de afgelopen jaren binnengekomen zijn al aan een opleiding of baan geholpen?

24 Nos Calan Gaeaf (s7p)    
7 maanden geleden door Nos Calan Gaeaf (s7p)
0
Meld

De onvrede in Duitsland loopt ook al heel aardig op
Tot voor kort wisten ze ook nog niet veel meer dan hun eigen media die ze als betrouwbaar achte, en dat veel te lang
De laatste tijd is dat sterk aan het veranderen en kan snel gaan

25 dloops    
7 maanden geleden door dloops
0
Meld

Wat ouderen inwisselen voor organen net als in Nederland , probleem opgelost.

26 Rapunzel    
7 maanden geleden door Rapunzel
1
Meld

Duitsland kan als ze echt dringend om arbeidskrachten verlegen zitten beter in de landen in Europa waar veel werkeloosheid heerst werven en deze mensen een contract aanbieden voor bijvoorbeeld 10 jaar! Zoals in bijv. Griekenland het zuiden van Italie en Spanje etc.

27 Nieuwsgierig    
7 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

@4
Geldt ook voor ons land, ook hier lijkt het wel éénkinds gezinnen of hooguit twee kinderen.

28 Interessant    
7 maanden geleden door Interessant
0
Meld

@28 We zouden het misschien nog wel best redden met een kleinere bevolking daar er een hoop werk geautomatiseerd is. En er voor de volgende generatie genoeg in de pensioenpot zit,meer dan dat ze ons voorhouden.

29 Eindpenthode    
7 maanden geleden door Eindpenthode
0
Meld

hebben ze geen duitsers thuiszitten in de bijstnad?

30 maarten1234    
7 maanden geleden door maarten1234
0
Meld

@21 vroeger wilde men nog wel erken, de mentaliteit van tegenwoordig...

31 maarten1234    
7 maanden geleden door maarten1234
0
Meld

Ik denk niet dat Bertelsmann immigranten uit apenlanden bedoelt.

32 Dune    
7 maanden geleden door Dune
0
Meld

Bertelsmann heeft het over dat er te weinig arbeidskrachten vanuit andere Europese landen binnenstromen en zeker als in die landen de economie weer vooruitgaat en zegt dan men immigratie van buiten Europa moet toestaan om het te kort arbeidskrachten te kunnen invullen.

https://www.sueddeutsche.de/wirtschaft/arbeitsmarkt-zuwanderung-bertelsmann-studie-1.4326451

33 Nieuwsgierig    
7 maanden geleden door Nieuwsgierig
0
Meld

We hebben meer tijd nodig om grotere gezinnen te maken!

34 kelb1977    
7 maanden geleden door kelb1977
1
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Rutte: er is een Mocro Maffia, maar geen Maro...
Gisteren reageerde de Tweede Kamer op de plan...

1 dag geleden door NOS

Wie de islam verlaat, begaat een zonde (video...
Volgens Leefbaar Rotterdam wordt het tijd om...

16 uur geleden door Inter

Fact checking foute beweringen van alarmistis...
"Ik wil dat jullie je achter de wetenschap ve...

1 dag geleden door korrieporrie

Premier Rutte: 'Ook burger die pilletje...
Premier Rutte vindt dat ook burgers een rol s...

1 dag geleden door RTL Nieuws

Sylvana Simons wil wiskunde ‘dekolonise...
Sylvana Simons heeft de hoon van social media...

5 uur geleden door Moskowfiets


ADVERTENTIE


Laatste reacties
mo
Talkshowhost Eva Jinek maakt overstap naar RT...
Gelijk heeft ze en aanwinst voor de commerci...

minder dan een minuut geleden door mo

Jill
Oss herdenkt ongeluk stint, vader van omgekom...
@1 Dikke min voor u... Heel beschamend ...

1 minuut geleden door Jill

Rig de Goeiste
Sylvana Simons wil wiskunde ‘dekoloniseren...
Volgens mij slingert zij deze stelling alleen...

1 minuut geleden door Rig de Goeiste

Nerva
Oud-rechter roept op tot legaliseren softdrug...
@11U weet duidelijk niet waar u het over he...

1 minuut geleden door Nerva

Scrow
Talkshowhost Eva Jinek maakt overstap naar RT...
@3 Zoals jezelf nu loopt te klagen? ;)Ik ...

1 minuut geleden door Scrow

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig