Facebook
Volledig scherm
© Facebook

Opnieuw virale foto “van afval na klimaatbetoging”, maar beeld werd genomen in tram in Oostende

Op Facebook circuleerde de voorbije dagen een foto van afval dat zou achtergelaten zijn na een betoging van klimaatspijbelaars. Het blijkt echter te gaan om afval dat bijna twee weken geleden op een woensdag werd achtergelaten in een tram in Oostende.

16 reacties

  • dirka brysbaert

    5 jaar geleden
    Hmm, als ik sommige reacties lees, dan vrees ik dat de meeste het toch niet begrepen hebben dat de tekst bij de foto eigenlijk niets met die foto te maken heeft
  • Gilbert Dejonghe

    5 jaar geleden
    Zij die gaan betogen zorgen zelf voor een berg afval en dan moet de stad maar gaan opkuisen. Propere betogers zijn dat ? Doe ze een boete betalen of zijn er geen beelden van ?
  • Reginald Goethem

    5 jaar geleden
    Sluikstorten gebeurt regelmatig en door alle leeftijdscategoriën. De 40 tot 55 jarigen op kop. De leeftijdscategorie VN de milieuspijbelaars komt pasop de vierde plaats... spijtig wijsneuzen maar het is de realiteit..
  • Bas Vertommen

    5 jaar geleden
    Het is de schuld van de jongeren dat hier overal SUV’s rondrijden, heel de tuin verlicht is, het vol staat met terrasverwarmers, we nog steeds te weinig isoleren, chemische troep gebruiken, hout, olie en gas verbranden, water verspillen, industrie en transport te veel vervuild. Denk toch eens voor jezelf en laat je niet leiden door populisten, demagogen en haatzaaiers. Ze leiden je weg van de echte oorzaken en gaan aan de haal met alle macht en geld
  • kelly van orshaegen

    5 jaar geleden
    Ik werk op tomorrowland en elk jaar komen er meer en meer jongeren achter een vuilzak vragen. Helaas zijn het de oudere generaties die het zo achterlaten, jammer dat iedereen zo stereotype denkt.