door RichardR in Gezondheid  ·  93 Reacties

  • 5
  • 677x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

* Verwijderd door de redactie *

51 Robin

* Verwijderd door de redactie *

52 Robin

* Verwijderd door de redactie *

53 Robin

@53
Je link is nu een artikel ga het maar eens verdedigen.
Ik moet er trouwens wel bij vertellen dat het me vies tegenvalt dat dit flut-artikel door de filter heen kwam maar goed.....

5
54 DaSilva

@54
Ook dit verhaal is al lang weerlegd. Zie https://www.nieuwskoerier.nl/news/406816-kinderartsen-moeten-verhalen-over-niet-vaccineren-delen?page=2 vanaf #106 (vergelijk met name #111 en #11question.

Samengevat:
- Wanneer je op de VAERS-site zelf zoekt in plaats van dit zoekgereedschap van antivaxxers te gebruiken kom je op compleet andere cijfers uit, met een sterfte tussen 203 en 2018 die veel lager uitkomt (198 sterfgevallen in plaats van 450) -- met andere woorden: die antivaxxers liegen al van meet af aan met hun cijfers (het lijkt Robin wel).
- Wanneer je ook de leeftijdscategorieën laat weergeven, zie je dat de data over 2018 uitsluitend gegevens bevat in de leeftijdscategorie tot 1 jaar, terwijl de data over eerdere jaren ALLE leeftijdscategorieën omvatten -- en ja, dan is het aantal 'adverse events' onvermijdelijk ook aanzienlijk kleiner.
- En wanneer je in de lagere leeftijdscategorieën tot 5 jaar kijkt, zie je in de loop der jaren ook een DALENDE trend in sterfgevallen, ondanks dat er MEER wordt gevaccineerd.

Maar dit alles komt uiteraard niet binnen bij Robin -- hij blijft deze bagger gewoon spuien alsof het de Waarheid zelf is...

4
55 RichardR

Jezus wat een hoop zwakzinnigen hier die Robin wordt met de dag zwakzinniger en zijn maatjes ook. Nog even en onwijze dwaas begint ook weer.

6
56 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

57 Robin

@57 Sorry ik versta geen kleuterkiller taal. Ga maar naar school of zo. Ik adviseer basisschool biologie.

4
58 Jaap Oudenaerde

* Verwijderd door de redactie *

59 Robin

@57
Er gaan in Nederland helemaal geen 3500 mensen per jaar dood door farmaceuten en 'witte jassen', en zeer zeker niet 17.000 tot 20.000 -- dit nog afgezien van het feit dat dit alles off-topic is.

De werkelijke cijfers zijn
- ca. 1100 doden door FOUTEN met medicijnen -- waarbij verreweg de meeste fouten door patiënten zelf worden gemaakt en dus helemaal niet aan farmaceuten kunnen worden geweten;
- ca. 400 doden door overige medische fouten, en dat is dan nog ruim genomen (zie bijvoorbeeld https://www.rtlnieuws.nl/nieuws/nederland/artikel/4129071/elke-maand-zeker-20-ziekenhuisdoden-door-medische-fouten );
- en gemiddeld NUL doden of gehandicapten als gevolg van vaccinatie -- het onderwerp van deze draad.

"Wanneer gaat de overheid een eind maken aan dit soort kwakzalverpraktijken ?"

Wanneer gaat iemand een eind maken aan dit soort walgelijke leugen- en lasterpraktijken van de zwakzinnige strontvlek met de naam Robin?

3
60 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

61 Robin

* Verwijderd door de redactie *

62 Robin

@61
Ja, natuurlijk gaan er wel enkele kinderen kort NA vaccinatie dood, dat is statistisch te verwachten. En elk van die sterfgevallen wordt ook goed onderzocht -- waarbij eigenlijk nooit een verband met die vaccinatie kan worden gevonden.

"Jannes Koetsier"
Jannes Koetsier is een incompetente prutser die in antivaccinatiefabeltjes gelooft en door niemand serieus wordt genomen.

"Je plaat voor je kop wordt steeds dikker."
De enige hier met een plaat voor zijn kop ben jij, imbeciele klootzak. Rot alsjeblieft een keer op en stop met het vervuilen van draadjes met je eindeloze bergen leugens en haatpraat.

"Zelfs de Rivm heeft al toegegeven dat er doden vallen door vaccinatie."
Weer een leugen van strontvlek Robin. Het RIVM heeft helemaal niet toegegeven dat er doden vallen door vaccinatie -- kom met bewijs of houd die rotsmoel van je dicht.

4
63 RichardR

Het artikel verteld dus dat men niet weet hoe de vaccinatie tegen mazelen werkt!
Het werkt tegen mazelen en de positive bijwerkingen zijn, dat je ook minder vatbaar bent voor andere virussen.
Maar dan weten zij ook niet de negatieve bijwerkingen!

Daarbij dient een onderzoek als deze gedaan te worden onder gelijke omstandigheden en dat kan nogal eens verschillen in Africa.

7
64 kyrselmar

Als voorbeeld neem ik Kenya,
In Nairobi heeft iedereen toegang tot medicatie. HIF medicatie is zelfs gratis.
Als men de leefomstandigheden gaat vergelijken met een plaats daarbuiten, dan zal men andere toestanden aantreffen. hygiene is een, en daarbij schoon drinkwater wat zowat over te krijgen is in Nairobi.
Als ik kinderen van deze stad ga vergelijken met een ander, dan doe ik een verkeerd onderzoek.

7
65 kyrselmar

Men heeft er dus ook geen flauw idee van, waartegen je bent beschermt als je de mazelen wel hebt doorlopen.

7
66 kyrselmar

@64
"Het artikel verteld dus dat men niet weet hoe de vaccinatie tegen mazelen werkt!"
Dan heb je het niet helemaal goed begrepen. Men weet precies hoe vaccinatie tegen *mazelen* werkt, alleen is niet volledig duidelijk waar de extra bescherming tegen andere ziekten precies door komt -- afgezien van het volgende:

@66
Jawel hoor. Het doormaken van mazelen sloopt het geheugen van het immuunsysteem, waardoor je na mazelen nog enkele jaren extra vatbaar bent voor andere ziekten; dit is al langer bekend.
Als je echt pech hebt, kun je na het doormaken van mazelen ook nog eens SSPE krijgen.

Anders gezegd: mazelen doormaken biedt alleen maar nadelen. Het enige waar je na mazelen tegen beschermd bent is mazelen zelf.

Mazelenvaccinatie beschermt tegen mazelen en daarmee ook tegen andere infecties die door mazelen een grotere kans maken, met daarbij kennelijk nog een extra beschermend effect dat nog niet helemaal doorgrond is. Er wordt immers ook aangegeven dat extra onderzoek gewenst is.

4
67 RichardR

Relaas van een oud huisarts.
Laat me, voor we verder gaan, eerst iets uit mijn praktijk vertellen. Zagen wij artsen iets veranderen in onze praktijken? Ja, nou en of! Toen ik op 15 april 1953 mijn huispraktijk in Haarlem startte was het ziektepatroon bij kinderen over het algemeen hetzelfde als wat ik als kind had meegemaakt. Kinderen waren over het algemeen gezond behalve in achterstandswijken waar “zieke broer en zwakke zus” naar het Biovacantieoord werden gestuurd om eens lekker op te knappen. Tussen de twee en de zes jaar maakten we als routine de gebruikelijke kinderziekten mee zoals waterpokken, rode hond (een fluitje van een cent) mazelen en bof (een week lang eerst één en dan een andere wang dik).

Alleen van de mazelen was je de eerste vijf dagen flink ziek met vaak hoge koorts en raspende hoest, maar dan overwon het immuunsysteem de ziekte met het verschijnen van de bekende rode vlekken op de huid, waarbij de temperatuur scherp daalde. Als men op het ogenblik tijdens de mazelen-epidemie van 2013 keer op keer, als afschrikwekkende voorbeeld van hoe erg mazelen wel is, een kind laat zien met (duidelijk nog aangedikte) rode vlekken, dan laat men in werkelijkheid de succesvolle geneesfase zien. Je kunt hier duidelijk van misleidende propaganda voor het ‘prikje’ spreken waarover verder in dit artikel nog meer.

4
68 FCT

In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon bij alle kinderen voorkwamen brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want “dan hadden ze het alvast gehad”. Zo afwezig was de angst voor de gebruikelijke kinderziekten. Ja, de moeders wisten van hun eigen moeders en grootmoeders dat speciaal uit de mazelen een kind gezonder, sterker en zelfs wat wijzer tevoorschijn kwam. Deze gedurende vele geslachten doorgegeven volkswijsheid is geheel verloren gegaan. De doormaakte kinderziekten gaven in tegen stelling tot de vaccinaties een levenslange immuniteit en ik raad dan ook elke lezer van dit artikel aan het prachtige boekje van Tim O’shea: Vaccinatie is geen immunisatie.

4
69 FCT

Ons immuunsysteem is namelijk zó ingericht, dat het één infectieziekte per keer het beste aankan. Vandaar de op ruime afstand optredende kinderziekten. Ent je echter maar liefst, zoals nu, zeven verschillende ziektekiemen tegelijk in(en dat nog in de 6e week, als het systeem onrijp is) dan pleeg je een handelwijze die dwars tegen de natuur ingaat en dat wreekt zich.Ik wil daar het volgende aan toevoegen: De besmetting met kinderziekten ging hoofdzakelijk via huid en slijmvliezen en daar speelden zich dan ook de verschijnselen af, zoals vlekken bij mazelen en de hoest bij kinkhoest. Het fantastische ‘buitenste’ verdedigingsleger ging de strijd aan.

Bij de vaccinaties wordt echter dat buitenste systeem door de prik omzeild en wordt direct het binnenste verdedigingsleger aangesproken dat bedoeld is voor heel andere dingen, zoals het opsporen van kankercellen waarvan wij in onze vervuilde tijd honderdduizend per dag maken die opgeruimd moeten worden.

4
70 FCT

Je lijkt wel een ballon die leegloopt

3
71 DaSilva

Relaas van een oud huisarts over de mazelen hysterie.
Laat me nog even ingaan op onze mazelen epidemie van 2013. Hemel wat een tamtam, alsof we door een ramp getroffen zijn. Het klinkt schandelijk maar af en toe dacht ik: ‘wat zullen ze blij zijn als er echt een dode valt’. Koren op de molen van hen die de entingen verplicht willen stellen. Mocht de vrijwilligheid sneuvelen dan is echt het hek van de dam. Hebt u ook gelet op de zwaar tendentieuze berichtgeving dat weigeraars van entingen alleen de bijbelbelt bewoners betreft en dat zich dáár dan ook de mazelen uitbreidt. Totdat eindelijk op 3 augustus werd toegegeven dat 80% van de weigeraars mensen betrof die alleen serieus over gezondheid nadachten. Dezer dagen had ik een jonge man op bezoek die net vader was geworden. We kwamen over de vroege entingen te spreken en ik zei iets over de risico’s. Hij wierp me tegen: ‘Maar stel je eens voor dat niemand meer zou enten, wat er dan zou gebeuren?’
Nu, in de tijd van slechts één enting was ik opgegroeid dus kon ik zeggen: ‘Weet je wat er gebeurt. Niets!!!’ Hij kon het niet geloven. Binnen mijn levensperiode is er een panische angst voor kinderziekten bij jonge ouders ingehamerd waarvan hun kleintjes nu gelukkig door de heilzame entingen verlost worden. Dat kan ver gaan. Ik denk aan de mevrouw die met haar baby huilend voor me zat omdat een woedend consultatiebureauarts, toen ze nog om wat ent-uitstel vroeg, haar razend toebrulde: “Wilt u uw kind echt dood hebben!!!” (ik heb haar geleerd te zeggen: “Nee, juist niet, daarom wacht ik even).

4
72 FCT

* Verwijderd door de redactie *

73 Robin

* Verwijderd door de redactie *

74 Robin

* Verwijderd door de redactie *

75 Robin

* Verwijderd door de redactie *

76 Robin

* Verwijderd door de redactie *

77 Robin

@72
Van Hans Moolenburgh.
Het is wel zo netjes om de herkomst van die stukjes te vermelden.

2
78 kwatta

@74
Ze heeft ontslag genomen bij het RIVM, omdat ze verder wilde in de kwakzalverij. Uiteraard hoort daar een trap na bij naar de vorige werkgever.
http://voetreflexdebilt.nl/wie-ben-ik/nelleke-bakker/

2
79 kwatta

@73
Wel? Waar blijft jouw bewijs dat het RIVM toegeeft dat vaccinatie levens kost?

En zo is er dus een enorme waslijst aan uitspraken van jou waarvan je ons het bewijs nog steeds schuldig bent -- ik denk dat we inmiddels ruimschoots in de tientallen zitten.
Je bent met andere woorden een oliedom, liegend en lasterend stuk verdriet.

2
80 RichardR

@12 RichardR en @14 Wilmama bedankt!
Top van jullie!!

2
81 Erika

@13 Zoiets als dat voor jouw waarschijnlijk ook voor de 'bijbel' geld ?

2
82 MarcusCole

@68
"... Toen ik op 15 april 1953 mijn huispraktijk in Haarlem startte ..."
In 1953 overleden ruim honderd Nederlandse kinderen aan mazelen en belandden er naar schatting vijfduizend in het ziekenhuis met ernstige complicaties. Zo'n driehonderd daarvan hielden er permanente doofheid of hersenschade aan over.

Maar niks aan de hand hoor... gewoon een onschuldige ziekte volgens kwakdokter Moolenburgh.

2
83 RichardR

@83 waar heb je die cijfers vandaan????

6
84 kyrselmar

@84
De sterfte aan mazelen is onder meer hier te vinden: https://www.volksgezondheidenzorg.info/onderwerp/ziekten-het-rijksvaccinatieprogramma/cijfers-context/mazelen

Wat betreft de andere getallen: de link naar het aantal mazelengevallen vóór 1976 kan ik even niet terugvinden.
Algemeen is het aantal mazelengevallen minstens duizend keer zo hoog als de sterfte (wat in 1953 ongeveer 100.000 gevallen van mazelen geeft), en ongeveer 1 op elke 15-20 mazelenpatiënten belandt in het ziekenhuis (wat hier dus zo'n 5.000 ziekenhuisopnamen geeft). Een op elke paar honderd patiënten houdt er een blijvende handicap aan over, meestal ernstige doofheid.

0
85 RichardR

@85
Ik ben zeer sceptisch tegenover het gebruik van medicijnen en vaccinaties. Maar dat zal al wel duidelijk zijn.
Je hebt medicijnen en vaccinaties. Het eerste dient gebruikt te worden als je lichaam het echt nodig heeft. Van het tweede zie ik vaak het belang niet.
Ik wil dan ook graag het belang van een vaccinaties aangetoond zien.
als ik namelijk de cijfers zie op https://www.volksgezondheidenzorg.info dan zie ik een sterke afname alvorens de vaccinaties begonnen. Daarbij ken ik niemand uit mijn omgeving vrienden familie of kennissen die complicaties hebben gehad door het krijgen van de mazelen.
En het krijgen van mazelen hoort voor mij bij het volwassen worden.

5
86 kyrselmar

@46 .
Quote:
"Ik ben blij om als kind mazelen te hebben gehad, en geen spuit.
> Levenslang immuniteit...."

Was je écht blij dan toen je de mazelen had ? Liep je te pochen met al die blaasjes op je lichaam ? Vond je het echt zo leuk ? Nooit jeuk gehad en zo'n blaasje opengekrabd waardoor je een tikkende tijdbom was voor al diegenen die niet ingeënt waren tegen mazelen ?

Wat dacht je toen ? Goh, wat ben ik blij dat mijn ouders me dit laten doormaken ? Mijn ouders zijn "cool", hopelijk mag ik snel terug naar school zodat ik mijn klasgenootjes ook de mazelen kan bezorgen ?

Het is wel duidelijk dat anti-vaxxers zich baseren op hun eigen (kortzichtige en egoïstische) ervaringen. Jij hebt het overleefd, jij bent immuun... waarom zou je je iets aantrekken van de rest van de samenleving hé ?

Als jij de mazelen overleeft, dan moet iedereen daar maar tegen kunnen, zo lijkt het.

De realiteit ligt net iets anders, maar leg dat maar eens uit aan iemand die in een andere wereld leeft.

0
87 XingFu

@86 .
Quote:
"En het krijgen van mazelen hoort voor mij bij het volwassen worden."

Indien mazelen zouden behoren tot het volwassen worden, mag je eens gaan uitleggen waarom kinderen er dood aan gaan, idioot ?

0
88 XingFu

@86
Oh, de sterfte aan mazelen was inderdaad al flink teruggelopen vóór de invoering van het Rijksvaccinatieprogramma -- vooral dankzij steeds betere medische behandeling van complicaties. Maar het aantal ziektegevallen bleef torenhoog. Vóór de invoering van het RVP kreeg vrijwel iedereen 'gewoon' mazelen -- en niet iedereen doorstond dat ongeschonden.

"Daarbij ken ik niemand uit mijn omgeving vrienden familie of kennissen die complicaties hebben gehad door het krijgen van de mazelen."
Tja, dat kan wezen, maar toch belandt ook nu nog 1 op elke 15 mazelenpatiënten in het ziekenhuis. En 1 op elke paar honderd houdt er blijvende schade aan over.
Ik heb zelf als klein kind ook mazelen gehad, en daar ben ik echt een dag of wat hondsberoerd van geweest -- veel erger dan de meest memorabele katers uit mijn studententijd. Ik zou dit geen kind toewensen.

Overigens ken je vrijwel zeker ook niemand uit je omgeving vrienden familie of kennissen die complicaties hebben gehad na mazelenvaccinatie...

"En het krijgen van mazelen hoort voor mij bij het volwassen worden."
Ik vind dit een nogal kwalijke gedachtegang. De ziekte treft in hoofdzaak kleine kinderen, die daar deels heel erg ziek van worden. Wanneer je zoiets opzettelijk laat gebeuren met je kind, is dat in mijn ogen niets minder dan zware kindermishandeling -- met als verzwarende omstandigheid dat het risico op blijvende schade en zelfs overlijden bepaald niet nul is.

1
89 RichardR

* Verwijderd door de redactie *

90 Robin

* Verwijderd door de redactie *

91 Robin

Nederlandstalig rapport over de schadelijke effecten van vaccinatie, ondertekend door 88 artsen, kinderartsen, wetenschappers, neurochirurgen, professoren en immunologen.
https://www.naturalnews.com/SpecialReports/VaccinesFullStory/v1/VaccineReport-NL.pdf

Natuurlijk worden straks al deze medici en wetenschappers hier voor gek verklaard door een stelletje betaalde promotors van vaccins, die het plots allemaal beter weten duhhhhhhh

2
92 FCT

@92
Jep, een hele lijst met domkoppen die van het padje zijn geraakt en nonsens uitkramen. En dit zijn ze ook wel zo ongeveer allemaal -- ik zie al meteen flink wat bekende namen.

De lijst met artsen die er juist van overtuigd zijn dat vaccins WEL veilig en effectief zijn telt daarentegen al snel zo'n 15 miljoen namen.

Waarom zou je inzichten van al die miljoenen artsen (en wetenschappers) naast je neerleggen ten gunste van de waanideeën van een handvol idioten? En oh, 'NaturalNews'? You must be kidding ....

0
93 RichardR

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Peiling! NSC totaal VERNIETIGD krijgt geen enkele zetel in Europees Parlement

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/peiling-nsc-totaal-vernietigd-krijgt-geen-enkele-zetel-in-europees-parlement...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Strongoli
Israël executeert Palestijnse burgers met behulp van drone - The Rights Forum

Eén keer een dergelijk item met beelden plaatsen, is ècht wel genoeg. De reacties hierop vanuit verschillende achtergronden, blijven hetzelfde...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Biscanna
Asielschip moet nieuwe aanlegplek zoeken na blijvende klachten van omwonenden

Op de zeebodem, zou een mooie aanlegplek zijn....

10 minuten geleden geplaatst door Biscanna

icnivad
Nieuwe noodkreet Van der Burg: 10.000 asielplekken tekort

Volgende maand laat hij er 100000 versneld door het coa heenwalsen en heeft dan de melding dat er 100000 woningen tekort zijn....

17 minuten geleden geplaatst door icnivad

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

@1 ScholZ...

18 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

RobP
Achterstandswijken willen rem op werklozen en asielzoekers: ‘Problemen stapelen zich op’

De betere wijken hebben meestal betere prijzen....

18 minuten geleden geplaatst door RobP

Feldwebell
Poetin sluit aanvallen op NAVO-landen uit

Poetin heeft de regie. Schols en Biden zijn een stelletje slapjanussen terwijl Macron is teruggefloten.We hebben een historische kans om een...

21 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

LoydMorris
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

Menig Nederlandse ondernemer wordt inmiddels schatrijk door deze asiel-industrie. . . De belastingbetalende burger, dokt toch wel. . . ...

31 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

RobP
NU+ | Niet mee kunnen vasten tijdens ramadan zorgt voor mentale druk

@2 Dat lijkt me een strak plan. :-)...

36 minuten geleden geplaatst door RobP

MARCUSAURELIUS
Opschaling van passende zorg voor vluchtelingen

Verbeteren helpt niet, dat trekt alleen maar nog meer parasieten....

37 minuten geleden geplaatst door MARCUSAURELIUS

NK. App
Pron ClipEmily Willia NudeKenna HazeDoujins ElfGay Porn AnimeFemdom HandobOrgasmic ContractionsJulia PartonDoctor Doctor SexHot Sexy Aunty SexSex Telugu Sex Telugu Sex Telugu SexTibetan Sex VideoIndian Widow PornBrittania Razavi XxxAsean PornJacquie Et Mich LGaycum In MouthDeep Throat Blow JobXxx Muslim VideoWww Xxx Sax ComNico Robin PornElitejavSmoking Fetish RedditHot Sex StoriesEmiliabunnyAunty Desi PornJapanese Game PornReal Cartoon SexDrug PornPorno SubBbc RimmingCasidy Banks PornAriana AdinVr Asian PornTiktok18AcompanhantemanausNew Full SexPorn Hd BeautifulPinky Xxx ComNud Movie ScenesEva LoviaanalBig Tit Wife SharedNonton Film BokepVr Porn GamesSissy Hypno RedditRapehubIafd ComDada Sex VideoXnxx Tv HotDasta PaperJerk Off MonkeyClover Baltimore Full VideosSsbbw Three SomePyton List NakedCocobliss NakedEmily WillisSnake In PussyPuerto Rica. PornAnna MonikXnxx TitiesWww Adultsearch ComBokep Indo HijabBunny Xo NudeRachita Ram Sex PhotosShama Sikander NudeSex Vedio Brother And SisterIsland Boys IncestBlaickmail PornMami Bhanja SexBengali Chudachudi Bengali ChudachudiDoctor Porn IndianSugary Love NakedImages Des Femmes NuesXxxnx Black .comXnxhdMuscle XxxMiku Hatsune HentiBridgette B TittiesIndiandesivideosافضل مواقع سكسBbw Porn PicGayporn NastyBeverly D Angelo BoobiesBlaced ComCute Love MakingXxxvedio DownloadStellacox PornChokeing On CockNsfw_gif RedditSummer Smith PornWww Sex Video ComGrandpa CumsScat EatingDesi Girl X VideoMalayalam FuckingIndian SchoolsexIndian Hd Sex Video DownloadBeautiful Xxx Porn VideoMature SolopornSiter And Brother PornMassage Lesbian Porn VideosAlexis Texas OilLatina SpankbangPornor TiktokVelhas Negras NuasJanett Jackson NudeDbz Gay PornMutliple CreampieXnxx Video JapanLive PirnMandy Rose Tits18 Year Girl XxxXvideos.xomKristina BellXxx DpNew Long Porn VideosKazumi Cherie DevilleTs Escort CtSexmex SpangbangPprno BrasileiroJennifer Coolidge NakedSecurity Sex VideoJuan ElDaddydesiresSunnyleone XnxxSex Video AndhraAmerican BfTamil Xxx Sex VideoNoelle Easton PornPorn BizBest Full PornSirf ChudaiTeana TrupmChristi Mack AnalVoyeur Porn Videosпорна безплатноPaimon PornDesei XxxAnnie RivieccioFree Sex Video Call AppX Vidio MarathiIndian Beeg VideoSexmex Hd VideoEva NootyAmber CutieCeleb Deepfakes PornTiffany Marston PornXnxx Com Hd IndiaAwards For Porn StarsRubratings