door Pegasus in Binnenland  ·  91 Reacties

  • 11
  • 919x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@33

- "Dat neemt niet weg dat er zoiets bestaat als "beïnvloeding" en dat er ook gevallen zijn van bv cultuur en sociale druk." -

Sorry hoor maar wat een bullshit. Ik ben opgegroeid in een cultuur en gezin waar alles wat niet 'hetero' was er met een eind hout werd uitgeslagen. Het heeft niet bepaald gehopen. Het enige resultaat was dat ik een tijdje deed alsof ik 'normaal' was om vervolgens toen ik meerderjarig was de middelvinger naar mijn familie op te steken en hen uit mijn leven te bannen.

0
51 Pegasus

@49
Mensen met verschillende seksuele oriëntaties bestaan ook "duh" dat ontken ik nergens.

Wat jij in principe zegt is, dat wanneer een kind de hele dag Beyblade filmpjes bekijkt en leuk vindt. Hij zijn ouders niet zal vragen om voor hem een beyblade te kopen. Het zal gaan invloed op hem hebben... begrijp ik dat goed?

6
52 OpstruuN

@51
Dat ben jij ja, maar iedereen is anders.

5
53 OpstruuN

@53

Wie is er dan homo, bi of trans geworden onder 'sociale druk'?

0
54 Pegasus

@51
En als je zo bent geboren dan ben je zo geboren "niks aan te doen" lijkt me.

Daarnaast zijn er ook homo's die niet zo geboren zijn en het doen vanwege sociale druk zoals bij gevangenissen.

7
55 OpstruuN

@55

Of mensen zijn wanhopig voor sex.

0
56 Pegasus

@56
Ja, dat kan ook idd.

Hoewel ik liever niet hebt dat mijn kind bijvoorbeeld uit nieuwsgierigheid het wil uitproberen omdat hij het op tv heeft gezien. Als hij ouder is en voor zichzelf kan denken is het een ander verhaal.

3
57 OpstruuN

@55 Dat is lust van de 1 en verkrachting voor de ander in de gevangenis dat,heeft niets net geaardheid te maken.

1
58 Saviro

Men houdt alom rekening met de mogelijkheid, dat jongeren worden "omgeturnd" door "die vieze refo's". Maar is absoluut niet bereid, rekening te houden met de mogelijkheid dat het andersom gebeurt. En dat sommige jongeren nou eenmaal er tussenin zitten, en dus beide kanten op kunnen. Dat er dus ruimte is voor beinvloeding.

Als je op scholen kinderen mag wijsmaken, dat homo net zo "de norm" is als hetero, en ze worden gepakt door een homo, terwijl ze er zelf nog niet uit zijn, bij wie kunnen ze terecht? Er schuilden wel degelijk halve kinderlokkers onder de homo's, zogenaamd vallen ze "alleen op jonge jongens". In "de scene" hangt dat sfeertje sowieso.

Maar dat mag je niet zeggen, want homo's zijn heilig en de politiek-correcte doctrine mag niet worden tegengesproken.

Ik vind dat jongeren, die ermee in de knoop zitten, naar een therapie moeten kunnen, liefst naar eigen keuze, waar ze niet a priori wordt verteld, dat ze echt geen weerstand hoeven te bieden of zich schamen als ze homosexuele gevoelens hebben, dat ze gerust hun homo-zijn kunnen bekennen. Maar dat ze de ruimte wordt gegeven om onzeker te zijn, om zich nog niet vast te willen leggen, dat dat okay is, en dat ze mogen protesteren als ze "gepakt" worden door iemand die wel homo is, terwijl zijzelf er nog niet zeker van zijn, en liever afstand willen om de andere optie eventueel ook uit te proberen.

Ik heb het idee dat men teveel doorslaat en de eigen mening wil doordrukken, van BEIDE kanten, niet alleen "die vieze refo's".

5
59 Wendel

@52 "Wat jij in principe zegt is, dat wanneer een kind de hele dag Beyblade filmpjes bekijkt en leuk vindt. Hij zijn ouders niet zal vragen om voor hem een beyblade te kopen. Het zal gaan invloed op hem hebben... begrijp ik dat goed?"

Reclame voor speelgoed en het veranderen van seksuele voorkeuren zijn toch twee hele andere zaken? Snap je dat nou echt niet?

2
60 VaY

@58
Wellicht heb je een punt. Als je zo geboren bent is de scheiding makkelijker te zien.

Maar ik geloof ook nog steeds dat je als kind beïnvloed kan worden. Niet over 1 dag, maar over jaren waarbij zijn genot/beloningssysteem elke keer wordt gestimuleerd wanneer hij in contact komt met homofilie.

9
61 OpstruuN

@57

Ik neem aan dat je dan helemaal panisch bent over alle 'hetroindoctrinatie' op tv? Over sociale druk gesproken...

1
62 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

63 Dewereldrond

@62
Naja, op sommige basisscholen worden nu aan scholieren seksuele voorlichting gegeven. In mijn tijd wist ik toen nog echt niet wat seks was hoor, was er ook totaal niet mee bezig. Was eerder zandkasteeltjes in het zandbak aan het bouwen.

Dat hoeft van mij allemaal niet en vindt het best wel onnodig om ze er nu al mee te confronteren. Zelfde geldt voor het gene waar we nu over praten.

3
64 OpstruuN

@63

In alle ernst, dat van die trein is helaas iets wat vrij veel meiden overkomen. Daar ben ik niet uniek in.

0
65 Pegasus

* Verwijderd door de redactie *

66 Dewereldrond

Of het alleen in "religieuze" groeperingen voorkomt, dat homofilie veroordeelt, betwijfel ik ten sterkste. Ik ken genoeg mensen, die niet religieus zijn opgevoed, maar wel door de familie min of meer zijn "verbannen".
Zeker homo's, die in kleinere dorpen zijn opgegroeid, zullen meer problemen hebben met de acceptans, als homo's die in de stad (veel anoniemer) zijn opgegroeid.

1
67 sockknitter

* Verwijderd door de redactie *

68 Dewereldrond

* Verwijderd door de redactie *

69 Robin

Nou als ik “sommige” zie is de geestelijke afwijking overduidelijk
Maar ieder mag het gelukkig zelf weten

0
70 Placon

Valt nog mee dat ze geen verbod op hetero genezing eisen.

2
71 in holland

Kijk uit met met zulke soort onderzoeken. De uitkomst kan in de toekomst misbruikt worden. De politiek moet hier niet aan willen komen. Het is een puur privé gebied.

0
72 Verwonderd

"Dit is een vorm van kwakzalverij die wettelijk verboden zou moeten worden." 

++++++++++++

1
73 Shit...Fan...WhatAMess

Wel grappig dat nos dit ook op eenvandaag had... Als ze echt mensen willen bereiken doe t dan via al jazeera

5
74 maarten1234

@74

Die anti-homotherapie werd hier gegeven door gristelijke organisaties.
https://www.nrc.nl/nieuws/2012/01/31/therapie-voor-zondige-homos-niet-gericht-op-genezing-a1448110

2
75 Pegasus

Ze hoeven van mij de homo's niet te onderzoeken of zelfs te genezen, als ze uit mijn buurt blijven vind ik het best.

4
76 Jan van Gent

Waarom moet hier wwer een onderzoek naar gedaan worden? Gewoon verbieden bij wet en met een zware gevangenisstraf voor de organisatie die dit regelt en levenslang voor de personen die het uitvoeren.

2
77 niet-alles-geloven

Alleen onderzoek naar dergelijke therapieën?
Laat ze ook gelijk de religies verbieden, die homofilie afkeuren...

1
78 Gandalf

Alles moet onderzocht kunnen worden.
Hoe gaat D66 ALS er op een dag een middel ontdekt wordt waarbij je de geaardheid kan aanpassen. Dat zou het leven van transgenders wellicht veel makkelijker kunnen maken. En als iemand liever niet Homo is dan zou die daarmee wellicht Hetero kunnen worden of andersom. Zonder onderzoek kan er ook niet gevonden worden.

3
79 PFL

@79 Koekoek, koekoek. Meer kan ik daar niet over zeggen. Domste reactie van de week wat mij betreft.

2
80 Jaap Oudenaerde

@80 Als je er zo weinig zinnigs over kunt zeggen waarom probeer je dat dan toch? Dan kun je beter niks zeggen.

Ik dacht meer aan genetische manipulatie of hersenoperaties of wat dan ook. Je kunt nooit weten waartoe de medische wetenschap in staat is zonder het te onderzoeken.

4
81 PFL

@81 Hmmmm iets zinnigs zeggen op zoiets achterlijks als uw reactie in @79 is niet mogelijk sorry.

3
82 Jaap Oudenaerde

Begin maar eerst met therapie bij die kleptomanen van d66 aub

3
83 rawplayer

Prima dat ze het in kaart brengen en daarna grondig onderzoeken wat ze precies doen/adviseren en bij discriminerende en schadelijke zaken de boel meteen sluiten.
In principe zou ik op zich geen tegenstander zijn van een soort van 'hulp' (allemaal van die grote woorden, maar bij gebrek aan beter) waar mensen die met hun seksualiteit worstelen terecht kunnen voor steun/begrip en hulp, zowel in het inzicht krijgen van de eigen seksualiteit, alswel in het hoe daarmee om te gaan, in het 'uit de kast komen' je voor te bereiden op hoe jouw omgeving kan/zal reageren... dat soort dingen. Zo ken ik persoonlijk een meisje van nu 19 die jarenlang zichzelf niet wist te plaatsen. Hetero, bi, lesbisch.. uiteindelijk dus wel hetero maar ze had daar best wel wat en dan mn, onbevooroordeelde hulp bij kunnen gebruiken. Het heeft best wel flink invloed gehad in de afgelopen jaren, ook m.b.t. de school prestaties.

1
84 Bleke Betty

@79

Iets zegt mij dat je dit alleen maar schrijft vanuit je homofobie.
Zou het je ellenlange geschiedenis aan reacties zijn waarin je zit te haten op LHBT, of zal het de wetenschappelijke onjuistheid zijn om transgender tot geaardheid te bestempelen (wat je kennisniveau van het onderwerp aangeeft)?

Wie zal het zeggen.

0
85 Pegasus

@78 Dat is leuk en aardig maar dan heb je half Nederland , en niet alleen Moslims , op hun tenen staan , denk maar eens aan de SGP , die nog behoorlijk veel macht hebben in Nederland.

0
86 MarcusCole

@86
Niet om het een of ander, maar die 'homo-genezingstherapieën zijn ook geen remedie uit muzelman-hoek hoor. Bij hun zal de genezing eerder iets zijn wat het scheiden van hoofd en romp overeenkomt. question

Ik denk overigens dat uw inschatting van "half Nederland" wel ruim aan de maat is.
Veel Chr. stromingen hebben geen grote bezwaren (meer). En de meeste Nederlanders zijn niet meer religieus. Op dit medium stond over die statistieken nog niet zo lang geleden hier een artikel. question

0
87 Gandalf

@82 voor u inderdaad niet. Dat blijkt.

1
88 PFL

@85 hoi pegazusje. Ga je lekker?

2
89 PFL

Tolereren is iets anders dan accepteren. Mensen die emotioneel in de war zijn dienen ook niet genormaliseerd te worden, maar dienen geholpen en begrepen te worden. Laat twee emotioneel beschadigde mensen lekker van elkaar 'houden', zolang het men niet opgedrongen wordt. Beschadigde jongens worden verwijfd, en beschadigde meisjes worden vermand. De grens tussen mannen en vrouwen dient weggevaagd te worden, waarbij het onnatuurlijke genormaliseerd wordt. Het is nog net niet dat de hetero stellen gedemoniseerd worden. Ik heb niets tegen homo's of lesbo's, alleen kunnen zij hun religie zelf thuis uitoefenen. Slechte relatie met de ouders en/of omgeving kan tot emotionele teleurstellingen en daarbij beschadigingen leiden. Het is opvallend dat in een tijd waar de ouders geen vat op hun kinderen hebben(gescheiden of onstabiele gezinnen), er een homo-boom is. Het is niet zozeer van wie je bent, maar waar je opgegroeid bent. De 9 maanden in mamma's buik zijn het meest cruciale, alleen daar gelooft de meeste niet in. 90 procent van de homo's hebben aandachtsproblemen, omdat zij niet van de juiste aandacht hebben kunnen genieten. Het linkse fascisme liegt niet alleen over de klimaat...

2
90 4lb3rt P1k3

@90

Wat een hoop rommel post je daar. Heb je dat helemaal zelf verzonnen?

2
91 Pegasus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nederland trekt ruim 200 miljoen euro uit voor luchtverdediging Oekraïne

Laat de Oekraïne het lekker zelf oplossen .Wat moeten ze met nog meer geld bovenop de miljarden die ze al gekregen hebben.Wat is daar eigen...

6 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Bop
Beelden: Donny Roelvink laat zich officieel bekeren tot de islam

@114 Goh, is het al weer zó laat? 🥱...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

duurendaal
Kan je als christen op de PVV stemmen?

De vóóronderstelling van het item is dat bijbelse waarden voor christenen een stem op de PVV uitsluiten.Dat kan, als je het programma van d...

9 minuten geleden geplaatst door duurendaal

ongelovenloos
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Een Nederlander die Omar heet?...

10 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Als oppositieleider heeft Frans Timmermans zijn draai nog lang niet gevonden

Hij zal zijn draai nooit vinden zolang hij zijn kluts kwijt is .Wat wilt die man nou eigenlijk nog ?ga eens weg....

12 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

ongelovenloos
Jonge man steekt zichzelf in brand bij rechtbank waar Trump-proces wordt gehouden

@5En wat had je willen doen dan ,wat voor hulp bedoel je ?Of denk je dat iedereen met een brandblusser op zak loopt.er was toch duidelijk ...

14 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Feldwebell
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

@61 https://twitter.com/NOELreports/status/1781391507209007413...

16 minuten geleden geplaatst door Feldwebell

Malinois
List of retroreflectors on the Moon - Wikipedia

@34Het ISS begeeft zich altijd in de veilige zone (0,2 tot 2 aardstralen). ...

17 minuten geleden geplaatst door Malinois

Schildpad
GeenStijl: Hans Spekman: PvdAGroenLinks is NOORD-KOREA

Frans Spekman en Hans Timmermans zou beter zijn eigenlijk, als je kijkt naar hun voorkomen?...

19 minuten geleden geplaatst door Schildpad

ongelovenloos
Rob de Wijk: ‘De Russen kunnen de boel ook hier totaal ontwrichten’

De boel is hier al ontwricht door de sancties die ze Rusland op hebben gelegd.Wij hebben meer last van die sancties dan welke Rus dan ook.Wi...

21 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

NK. App
Aunty Xxx VidoesXxx Video Hd Mom SonDancingbear.comWomen EscortsStockard Channing NudeKatrena XxxAp X VideosQebtoon XyzDatbitchbarbie FuckedLina PaulGolden Shower HentaiPics Of DownblousePamela Rios Full VideoTamil Xx SexBig Tit LesbeansSisscoring PornPorn DudueSirena Williams NudeAll Telugu Heroines XxxXx MoviesFreeporno FreepornoKinkybitch69Wifeys WorldFemale SquirtingHentail GalleryMadison Beer NakedAi ShoujoXx Wali VideoFull Porn MoviNude Truth Or Dare PicsMegan Mccarthy NudeJoanna Jetسکسی جوردیDesi Gay PirnMandyallfireBbc Pie ComDeshi Porn XxxDubai Pron VideoJapan Porn MassageSudan PornNiks Indian ComBbc Deepthroat CompilationTubeporn AnalBigdickpictureXnxx SceneXxx Video Hd Mom And SonChut XxxLovesenceGarotas PornorDalidosMaddy O ReillyButt CrushSuoerhero PornAllie Rae PornstarHd Sexy Bf VideoVeronica LealCzech Wife Swap 8Xxx 3gpking ComPorn Near MeCrystal Blue BbwBrittanya Razavi Anal50 PornBlack Nude ModelingValorey IreneXxx IndainBeautiful Nude GirsMy Free Web CamsCzech MassagepornSex Videos Com TeluguBest Pron StarMs Sethi PornLesbian Anal VideosXxx SexoPorn WallpapeHer TubeBest Friend's Wife PornCorinna Kopf BoobiesFamily Guy Porn ComcisSexy Video TvDan DanglerLocal Bangla XxYoungpornvidoLiterotiDeeper XxxDesi LesbiansexAsian Hige TitsDeflorationtv ComSheerleader PornLexy Harris PornGay Sex ComXxx SunOdisha Sex Movie2018 Ki BfMature HanjobCumloadersDownload Pornhub Videos RedditDownliad Free Porn VideosPaimon PornAmerican Romantic Sex VideoKelly BalthazarParadice NudesGay Latino Thug PornIntervie PornBbw PorngamesFull PornsGay Sex ComicVirat Kohli Sex VideoHot Aunty Masala VideosPorn Gay WhiteMandy Flores CreampieXxx ComixSite Films PornosRiley Reid NakedDaniella Chavez NudeFergies NudeIncut CocksAsain Porn Big TitsJia Lissa New PornDaughterhandjobLesbian Porn SpitBdsm CharInterracialpass.comPornohantaiLasierena 69Naked PokemonNebraskawut VideosFree BondagepornHighschool Of The Dead CharactersZootopia HentaoIndian Desi FuckShalina DwvineMystic Being NudePetticoatingBollywood Star XxxLundchutBoobePeliculas Completas XxxPornpawgSuper Hero PornStrapon Lesbain PornSecurity Sex VideoMommy IncontrolDrunkpornThe Thot SpotViolet Myers Fucks FanPornogay ComicRouge The BatpornEye Contact BlowjobNezuko NudesPenitration Porn