door Wilmama in Gezondheid  ·  192 Reacties

  • 9
  • 1232x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@149 Wat dat betreft mag het LOI zijn slogan wel eens gaan aanpassen wegens het haaks staan op de werkelijkheid.

2
151 Vogelverschrikker

@146
Er zitten geen gifstoffen in vaccins en 'ze' worden niet op foetussen gekweekt.
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in

In vaccins zitten drie soorten bestanddelen. In de bijsluiters van vaccins staan alle bestanddelen genoemd die in een vaccin kunnen zitten. De bestanddelen kunnen we verdelen in drie groepen:

* Werkzame delen: delen van het virus of de bacterie waartegen bescherming wordt opgebouwd.
* Hulpstoffen: stoffen die aan het vaccin worden toegevoegd om de werkzaamheid te verbeteren, de houdbaarheid te verlengen en de toediening te vergemakkelijken.
* Reststoffen: resten van stoffen die tijdens het productieproces van het vaccin zijn gebruikt. Na productie worden ze zoveel mogelijk uit het vaccin gehaald. Zeer kleine hoeveelheden kunnen nog achter blijven.

https://www.rivm.nl/vragen-en-antwoorden-mazelen

(**) Mijn kind heeft een kippenei-eiwitallergie. Kan mijn kind tegen de mazelen ingeënt worden met het BMR-vaccin?
Ja, uw kind kan gewoon tegen de mazelen ingeënt worden. Bij de productie van het BMR-vaccin wordt geen gebruik gemaakt van kippeneieren maar van KEF kippenembryo-fibroblasten -cellen (kippenembryo-fibroblasten). Dat is een cellijn afkomstig van kippenweefsel en niet van ei. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat kinderen met kippenei-eiwitallergie zonder problemen ingeënt kunnen worden met het BMR-vaccin. Er hoeft voor het inenten niet op een kippenei-eiwitallergie gecontroleerd te worden en bijzondere voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig. (**)

2
152 Wilmama

@146
De meeste ingrediënten van vaccins zijn juist bedoeld om ze veiliger te maken, niet om ze te vergiftigen. Zo wordt wordt voorkomen dat vaccins bederven(*) door er een kleine hoeveelheid conserveermiddel/antibioticum aan toe te voegen -- genoeg om die 0,5 milliliter vaccin voor bederf te behoeden, maar veel te weinig om iets in het lichaam van een kind te doen.

Eventuele resten van kweekmediums (zoals die foetale cellijnen) zijn ook ongevaarlijk; de kweekcellen zelf zitten ook gegarandeerd niet meer in de vaccins. Natuurlijk, ik kan me voorstellen dat het toch een beetje een vies idee is -- maar ja, dat zijn wel meer dingen wanneer je er even over nadenkt. Wanneer je bijvoorbeeld een griep of verkoudheid oploopt, moet je dus minieme besmette slijmdruppeltjes van anderen (vaak volslagen vreemden) hebben binnengekregen -- bah!
Of op een heel andere manier: als je iemand ziet lopen met een mooi uiterlijk, bedenk dan eens hoe die er van binnen uitziet: er is in wezen geen verschil met een doodgereden egel (al is het zien van ingewanden, bloed enzovoort uiteraard ook de *reden* waarom we dat zo vies vinden -- want dat betekent dat er iets niet echt in orde is, om het heel mild uit te drukken).

Maar ja, ieder zijn meug, en in wezen is het 'vies' vinden van op foetale cellen gekweekte virussen een beduidend legitiemere reden om iets op vaccins tegen te hebben dan de gebruikelijke ongegronde beweringen over dat kinderen er allerlei narigheid aan zouden overhouden.

*: En bedorven vaccins hebben in de loop van de geschiedenis dus relatief veel slachtoffers gemaakt -- zelfs in 2016 overleden in Soedan nog 15 kinderen aan een bedorven vaccin: https://www.nytimes.com/2017/06/02/international-home/vaccines-south-sudan.html

2
153 RichardR

@127
Simpele ziel.

7
154 grovi

@124
"Zoveel mensen, zoveel meningen."

Welkom in de 21e eeuw waarin wetenschap ook maar een mening werd - in sommige kringen dan.

3
155 PuurHagelslag

Voor sommigen hier is wetenschap een religie geworden en gedragen zich ook als fundamentalisten.
Ontkennen staat gelijk aan zelfvernietiging hier met RichardR, wilmama, snorrie en nog meer van die gehersenspoelde figuren.zij doen wat vroeger de inquisitie deed.

5
156 Montségur

Wat voor ellende de inquisitie teweeg bracht doen nu deze gehersenspoelde farma fanaten

5
157 Montségur

@156
Je kan ook wat beter je best doen om iets van de wetenschap en wetenschappelijke manier te begrijpen.

3
158 Snorrie

@156
De inquisitie martelde en verbrandde mensen, hoofdzakelijk omdat ze geloofden in religieuze fabels en leugens, die ze niet zelden zichzelf hadden aangepraat.

Laten we even vergelijken:
- Voorstanders van vaccinatie proberen ouders er met medisch/wetenschappelijke argumenten ervan te overtuigen om hun kinderen te beschermen tegen ernstige ziekten -- en vaccinatie is hiervoor een uitstekende, veilige manier.
- Tegenstanders van vaccinatie proberen ouders er met grotendeels verzonnen fabels, leugens en laster van te overtuigen om hun kinderen NIET te vaccineren en ze gewoon ziek te laten worden, met alle gevolgen van dien: lijden, handicaps en zelfs overlijden.

En nu, beste trolliebollie van me, graag het antwoord op de vraag: welk van beide partijen vertoont de meeste overeenkomsten met de inquisitie?

3
159 RichardR

@159
Sluit me aan bij tingelbel, ga jouw saaie leugenachtige langdradige zwets gedrenkt in een waas van zelfverheerlijking niet langer lezen, dus spaar je de moeite

4
160 Montségur

@160
Mooi, en als je nu ook nog even die domme antivaxx-klep van je dichthoudt, is iedereen blij question

2
161 RichardR

@160 Tsja gekken en dwazen zoeken elkaar vaak op. Gelijk heb je want welk normaal mens wil nu antivaxxers in zijn omgeving?

3
162 Jaap Oudenaerde

Het valt op dat steeds dezelfde figuren topic’s plaatsen betreffende promoten van vaccins. Ze houden dat padje bewust warm. Maar doen dit geheel vrijwillig hoor duhhhhhhh.
Zijn gewoon in dienst van de farma ja, niets meer niets minder. verkopers van ellende verpakt in een vaccin, zeer laag volk

9
163 Montségur

Gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien dat vaccins zeer zeker niet veilig zijn en dat vaccinatie schade zeer ernstige vormen kan annnemen.

9
164 Montségur

@164 En dat soort mensen moeten we uit de samenleving verbannen. Pleur ze in een omheind dorpje. Quarantaine.

3
165 Jaap Oudenaerde

@165
Ach kijk Adolf is ook weer van de partij, zit je uniform lekker ??

8
166 Montségur

@ er zou wel een gezonde populatie ontstaan zonder al die aandoeningen welke vaccins veroorzaken , geen allergie, geen autisme, geen astma, geen diabetes etc

8
167 Montségur

@166
Weet je nu helemaal niks?
Adolf is al een tijdje dood.

2
168 Snorrie

@167 was voor @166 Joop oudeaarde

7
169 Montségur

@168
Maar zijn geest leeft voort hier, toch snorrie en jaap

8
170 Montségur

@170
En je dacht niet dat je achterlijk over kwam door vergelijkingen te maken met hitler en de inquisitie ??

Nou, dat heb je dus ook mis.

2
171 Snorrie

@170
Dus voorstanders van vaccinatie zijn volgens jou te vergelijken met de inquisitie en met nazi's?

Typisch trollenpraat... Welkom dus in mijn collectie badeendjes! Benieuwd of jij net zulke aandoenlijke geluidjes maakt als Mac ... even proberen ...

[*knijp*]
'pieuwiepblubblublb'

Hm, dat kan beter...

2
172 RichardR

@172
Geeft toch ook wel dan dat de anti's lang niet zo hoog opgeleid zijn als ze zelf denken.

1
173 Snorrie

@163
Het valt op dat steeds dezelfde figuren topic’s plaatsen betreffende promoten van vaccins. Ze houden dat padje bewust warm.

Dat is inderdaad erg opvallend, een duidelijke rode draad.Joh hoe zou dat toch komen.
Maar daar heeft het RIVM of een farmaboer vast niets mee te maken. duhhh

Ik kan me niet voorstellen dat Richardr of wilmama belangen hebben bij de farmaceutische business Hhahahahahaha Proesststttst

9
174 FCT

Als we de mortaliteitsstatistieken van de difterie door de decennia heen bezien, dan blijkt dat net als bij de pokken een scherp dalende lijn te zien is en dat helemaal tegen het einde van de lijn de difterie-entingen beginnen. Dan gebeurt er iets heel opvallends. De lijn draait even om en gaat weer omhoog en na enkele jaren begint dit weer te dalen en heeft nu in Europa het nulpunt bereikt. Het idee dat goed onderhouden entingen de difterie weghouden is dus absurd. Ook in de difterie hebben de entingen meegelift op de dalende difterielijn, is deze zelfs even ongunstig beïnvloed en zijn toen meegelift naar het einde. Ook hier weer zijn de entingen gaan strijken met andermans veren. Express? Ik denk het niet.. Een mens ziet nu eenmaal wat hij gelooft.

7
175 FCT

Heden ten dage worden alle baby’s van 6 weken als hun immuunsysteem nog totaal onrijp is, geënt met een cocktail van maar liefst zeven verschillende ziektekiemen, namelijk naast de DKTP die van HiB (haemophilus influenzae), hepatitis B (die niet ongevaarlijk is zelfs bij volwassenen) en die soms al op de eerste dag wordt gegeven en pneumococcen. Deze worden ook op de 3de,4de en 11de maand geënt. Op de 14de maand meningitis C en BMR (bof, rode hond en mazelen).
Dit wil dus zeggen dat een kind van 14 maanden vandaag al 25 porties niet totaal ongiftige ziektekiemen heeft binnengekregen, plus de eveneens niet onschuldige aanvulstoffen zoals bijvoorbeeld aluminium , dat een hersenvergif is. Dat is het voorlopig, maar nieuwe vaccins staan te trappelen om aan dit schema te worden toegevoegd. Dat is geen fantasie, in de USA zijn ze al verder en wat daar gebeurt, gebeurt op den duur ook hier.

8
176 FCT

In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon bij alle kinderen voorkwamen brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want “dan hadden ze het alvast gehad”. Zo afwezig was de angst voor de gebruikelijke kinderziekten. Ja, de moeders wisten van hun eigen moeders en grootmoeders dat speciaal uit de mazelen een kind gezonder, sterker en zelfs wat wijzer tevoorschijn kwam. Deze gedurende vele geslachten doorgegeven volkswijsheid is geheel verloren gegaan. De doormaakte kinderziekten gaven in tegen stelling tot de vaccinaties een levenslange immuniteit en ik raad dan ook elke lezer van dit artikel aan het prachtige boekje van Tim O’shea: Vaccinatie is geen immunisatie.

9
177 FCT

Relaas van een oud huisarts
Stelt u zich een slapende baby voor. Inademing, uitademing.. een seconde pauze.. inademing… enz. Nu wordt de baby de eerste DTP toegediend en daarna wordt het kind wekenlang s-nachts aan een ademmonitor gelegd. Wat zien we? De adempauze neemt gemiddeld toe tot 6 seconden. Deze verstoorde adempauze die veroorzaakt moet worden door een aantasting van het slaapcentrum in de hersenen, houdt gemiddeld 6 weken aan maar na 4 weken wordt alweer de volgende vaccinatie gegeven en nu krijg je een stapeleffect. Voor zéér gevoelige kinderen verlengt de adempauze zo zeer, dat ze de genadeklap krijgen en dan worden ze dood gevonden: de wiegedood. Er is gezegd dat deze wordt veroorzaakt omdat moeders hun kind op de buik laten slapen, maar ik ben er van overtuigd dat althans een deel van deze kinderen zich in extreme benauwdheid heeft omgedraaid en dat dan de buikligging een gevolg was van hetzelfde dat de wiegedood veroorzaakte. In ieder geval heeft men in Japan de waarschuwing ter harte genomen en heeft men de eerste vaccinatie uitgesteld naar het 2de jaar en toen verdween de wiegedood grotendeels. En de overall mortaliteit van de kinderen werd in Japan de laagste in de wereld.

9
178 FCT

@177
[...en ik raad dan ook elke lezer van dit artikel aan het prachtige boekje van Tim O’shea: Vaccinatie is geen immunisatie.]

Ik vind dat geen zinnig advies, want O'Shea is zeer onbetrouwbaar: https://sciencebasedmedicine.org/more-measles-myths/

(**) The meme that kids get measles from the vaccine goes beyond this one blogger. An anti-vaccine chiropractor, Tim O’Shea, makes this claim overtly. He has two references to support his claim – neither of which have anything to do with contracting measles from the vaccine. They report measles outbreaks among high school and secondary school children.

The reports, in fact, demonstrate that the MMR vaccine is mostly effective. These particular outbreaks spread through children who did not have antibodies to the measles virus. In the second report, for example, 99% of the students had been vaccinated, but 4.1% did not seroconvert (in line with other published data on antibody rates in those vaccinated). The outbreak spread only to those without antibodies.

Without the high vaccination rate of this population, the small outbreak could have become a major epidemic. It is entirely unclear how O’Shea concludes from these studies that either vaccines cause measles or that the vaccine does not work. He writes:.........(**)

[ In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon bij alle kinderen voorkwamen brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want “dan hadden ze het alvast gehad”.]

Ik durf te wedden dat dat in het geval van het vermoeden van difterie niet gedaan werd.

0
179 Wilmama

@108 Ik begrijp het. Voor jou is het gewoon je werk. Voor een ander bezorgdheid.

5
180 Mac Benac

@119 Gaat de farmacie/Wilmama het nou over fatsoensnormen hebben ? Ze heeft toch wel lef als pleitbezorger van de industrie des doods.

7
181 Mac Benac

@180
[*knijp*]
'PIEPIEEEUW'

Jaa! Zo hoort een echte badeend te klinken! Welkom terug!

0
182 RichardR

@182 Nee Richard, is dit wat je in de aanbieding hebt ? Ernstig vent.

6
183 Mac Benac

@183
[*knijp*]
'PIEPIEEEUW'

Hij blijft vertederend!

1
184 RichardR

@127
Mooi staaltje van hoe de farmaffia het debat voert.

5
185 grovi

@184 Je komt heel relaxed over man, terwijl je zo onder prestatiedruk staat. Knap hoor. Jij krijgt een schouderklopje van de chef !

4
186 Mac Benac

* Verwijderd door de redactie *

187 Robin

* Verwijderd door de redactie *

188 Robin

@187

Ondertussen...................

Raak jij steeds verder van het padje af/losgezongen van de realiteit. Jij bent een gevaar voor de volksgezondheid, samen met je collegae van de fa. Anti-Vax & Co.

1
189 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

190 Robin

@190
Zware aantijgingen waar jij mee strooit als Piet met de pepernoten, maar een deugdelijk bewijs van dit alles nog nooit getoond hebt. Goedkope retoriek waar niemand beter van wordt.

0
191 Wilmama

* Verwijderd door de redactie *

192 Robin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
spookrijder
Marcouch steunt Al Qaida-terrorist als 'inspirerende spreker' voor 5 mei - NieuwRechts.nl

@30 Ik ook. Vreselijk. En niemand die dit soort geschifte mohammedanen tot de orde roept....

3 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@8Zwaardere wapens met een verdere bereik zal i.d.d. er voor zorgen dat Rusland een grotere bufferzone wil met die gekken van de NAVO.Wie ...

4 minuten geleden geplaatst door Malinois

DikkeTor
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

Nooi toch? Heeft men dadelijk mensen die je land haten :) en uit Christelijk barmhartigheid alles gratis geven, tot er weer een pastoor verrot g...

6 minuten geleden geplaatst door DikkeTor

Strongoli
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@61Dan moet dat ontmoedigingsbeleid maar weer snel ingevoerd worden.. 😉...

7 minuten geleden geplaatst door Strongoli

van Keulen
Hiphopper die zich achter vrouwenprotest in Iran schaarde, krijgt doodstraf

Doodstraf, doodstraf! Iets anders kennen die kutmoslimmen niet....

8 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@redactieWaarom kan ik sommige reacties wel negatief beoordelen maar niet positief?Wat is hier gaande?...

8 minuten geleden geplaatst door Malinois

van Keulen
Hanna (19) uit Aalst houdt hongerstaking om KU Leuven te dwingen banden met Israël te verbreken

Foto zegt al genoeg: Die spoort voor geen meter....

10 minuten geleden geplaatst door van Keulen

Wedergeboren
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@59     "door wanbeleid, maar ook vooral, door niet vooruit kunnen denken" Mijn idee is het dat het een soort van bewust ontmoedigi...

12 minuten geleden geplaatst door Wedergeboren

Malinois
Oekraïne zet voor het eerst raketten met bereik van 300 km in, onlangs stiekem geleverd door VS

@6Jij zit niet dicht genoeg bij het vuur om daarover te kunnen oordelen.Waarom doe je dat dan toch elke keer?...

13 minuten geleden geplaatst door Malinois

NK. App
Xx Video Full VideoHappy Ending Message PornXnxx ClassiGay Mornon PornHsukiSexe Amateur MaisonPorno IncestosShihouin Yoruichi PornBbw Naked MatureSerene Siren August SkyeTongue Sucking PornBrazzerz DownloadChurbateTelugu Old Man SexGeeta HotSunny Leone Sexy BfJapanese OrgyPorn Star Dani DanialPorn GalireGirlsfinishingAult Dvd EmpireMom Setp SonListe Sites PornographiquesBbc DickRosy PinheiroTsukimichi HentaiT_o_princessxoxoVeronica Perasso BlowjobHot Porn KissSkeeter ValentineXxx Mom Son BathroomAmerican PornographySick JunkHamesterxxMelissa Gilbert NudeOdisha Local Sex VideoAdult Friend FindSravani Sex VideosPussy SelfiesWww Xnxx TvReal Wife Swapping PornSexy Girl Bf VideoTamil Mallu Hot VideosHindi Sex Rap VideoBem 10 PornXnxx DownledLesbian Strip ClubsKingdom Phone SexXnxx Mia KhalifaSex Video AsiaMilking Prostate PornhubAmandaxmendes NudeRon Jeremy Porn StarKate Beckimsale NudeIranian NudeCuming In Own MouthXxx LodSunakshi Sinha SexKatiana Kay NakedX Gay TubeXnxx DoctorsCok SexRae Lil Black VideoPáginas PonoRoanoke Skip The GamesTelugu BfWww Bangla Sex Video ComPelículas Pornos De LesbianasKerri Russel NudeTanlines MilfBlack Bbw OrgyFreepron HamsterAdo NudsTifa Lockhart R34Xxn Video HdPriya Banerjee HotVandalbunnieBlue Film Badhiya BadhiyaXxx Sexy Movie In HindiReal Hidden Cam MassagePornode DesenhoKylie Jennifer PornChina SexpornWaking Dream Penny BarberMia Khalifa Ki New VideoLittle PuckVijaydevarakonda NudeAkisoraPornestar HdVideos Of Nude LesbiansBia FodaFrancisca LeP OrnnAmerican Office Sex VideoSexycandidgirPeta Jensen 2023Czech Train GangbangStormy Daniels Porn MoviesIndian Sex With Hindi AudioXxxresmaSexy Bhabhi Boob PressAlina Rai Full PornPorn TaboPapo18Lick MommyCeleb JJordi Ell Nino PolaEbony Leabain PornAngelica SinCollege Wali SexMinecraft Alex PornNew PornesPeter North VideosJanet LupoDencing Bear PornJ W Ties PornBess Breast CreampieGenesislopez NudeSmall X VideoPornhub LatestDesi Bhai SexPoonam Pandey XnxHollywood Erotic Movies OnlineNude Sex TeluguAva Addams Tyler NixonBeautiful Nude BhabhiXxx Picture SVanessajamesLesbian Caught MasturbatingSexy NokraniKorean Beauty PornOutdoor Desi SexAsianporn StarAmariah Morales NakedKathrine Heigle NudeBrazzer2Xxx West Indies VideoGaping Anal Cream PieTs Hot Wives 3Liz Ocean XxxTamil Aunty Fucking VideosTrisha Krishnan NudeHijab BlowjobBig Black CookSex Hot Hindi VideoAnal HookErothotaSex Video CallPornhub Desi VideoMalayalamsexmovi