U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Gezondheid
  • 9
Difterie, een ziekte die al 25 jaar uitgebannen was. Nu, na jaren van verwaarlozing van vaccinatieprogramma’s, gaan er weer kinderen dood aan. ...

7 maanden geleden door Wilmama

REAGEER MET EEN EMOJI
18

@99
Toon jij dan maar eens aan hoe betrouwbaar Dr. Viera Scheibner en Russell Blaylock zijn.

101 DaSilva    
6 maanden geleden door DaSilva
0
Meld

@85 redelijk treffend? Past perfect.

102 RobP    
6 maanden geleden door RobP
0
Meld

@99
Demoniseren ?
Geloof je ook in demonen ?

Zal wel, je hen tenslotte een rotsvast geloof in allerhande niet bestaande dingen.

Maar als je graag wil dan kan ik je wel even helpen om je god persoonlijk te ontmoeten.
Daar heb ik die €25,- bekeuring wel voor over.

103 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
3
Meld

@92
"Mijn ervaring...."
Jep, daar heb je het al: eigen ervaring zegt dus niks, zeker in de medische wetenschap.
Dit is dan ook goed verwoord in dit citaat van Mark Crislip:
https://sciencebasedmedicine.org/the-role-of-experience-in-science-based-medicine/
"The three most dangerous words in medicine are “In my experience.”"

Voor de rest maak je ook weer gebruik van de bekende foute retoriek van het wegzetten van de tegenstander als geïsoleerde eenling met rare ideeën -- terwijl ik feitelijk weinig anders doe dan gewoon de wetenschappelijke consensus napraten.
Anders gezegd: wie mij hier beticht van het verspreiden van leugens, beticht de gehele wetenschappelijke en medische wereld van het verspreiden van leugens.

Maar ach, je bent natuurlijk gewoon een domme trolliebollie, hè, knul? Een beetje zoals mijn favoriete badeend Mac Benac (die piept altijd zo aandoenlijk als ik in 'm knijp question ).

104 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@104
Gelukkig hoef jij je niet rot te schamen, integendeel zelfs.

105 kwatta    
6 maanden geleden door kwatta
1
Meld

Ik poste het al een keer eerder vandaag maar het kwaadaardige slechte vaccineren schijnt te werken , in gebieden waar veel gevaccineerd word komen kinderziektes amper nog voor , in tegenstelling tot gebieden met lage vaccinatiegraad , vaak door economische , oorlogs of geloofskwestie , komen kinderziektes nog vrij regelmatig door , hier in Nederland is een gebied , wat tijdens een epidemie , rood aan kleurt ,en er zijn , heel veel ondertussen volwassen kinderen in staphorst , die het hun ouders heel erg kwalijk nemen dat ze niet gevaccineerd waren , dan ben je ook gelijk van je religie afgeholpen ...

106 MarcusCole    
6 maanden geleden door MarcusCole
1
Meld

@101
Oh ja, Viera Scheibner, de antivaxx-madam die betrapt is op tal van leugens, onder meer omtrent haar opleiding en kwalificaties, en die het wereldwijde IQ merkbaar heeft verlaagd met de volgende 'wetenschappelijke redenering':
https://www.skeptics.com.au/wp-content/uploads/magazine/The%20Skeptic%20Volume%2017%20(1997)%20No%201.pdf en dan pagina 19:
"In reviewing the development of the pertussis vaccine earlier this century Dr Scheibner mentions two studies reporting on epidemics that affected the Faeroe Islands, and reports that:
"In both epidemics six patients of the 3,926 vaccinated died and 26 among the 1,073 unvaccinated cases died."
This result appears to support a contention thatis anathema to Dr Scheibner - namely that immunisation is effective - but she is not about to be discouraged, going on to say:
"So the vaccine seemed to provide some degree of protection; however, _the numbers of vaccinated and unvaccinated are so different that any comparison is scientifically invalid._"

Niveau Robin, met andere woorden...

107 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@104
Ach, soms voel ik me wel wat schuldig over mijn euh, 'gekruide' taalgebruik... Maar alleen maar Good Cop spelen en alles netjes blijven uitleggen verveelt na een tijdje ook weer (en is natuurlijk ook compleet zinloos in het geval van Robin -- die zal blijven beweren dat de hemel groen en het gras blauw is, hoezeer je hem ook met de neus op het feit drukt dat hij ernaast zit ...).
Evengoed dank voor het compliment question

108 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
4
Meld

@86

Gezien het de leugenachtige bangmakerijen van de antivaxxers vind ik dat je je nog erg terughoudend en wellevend uitdrukt.

109 carpenter    
6 maanden geleden door carpenter
3
Meld

Eerder moord door het domme electoraat … christenfundies en zweefteefjes zonder enige kennis of kunde die het leven van iedereen in de handen van hun 'geliefde god die enkel straft' of 'de natuur' leggen.

En eigenlijk ben ik er voor hoor, dat dat soort mensen hun kinderen niet inenten, want heel veel beter kan het middels het DNA toch ook niet worden...

Maar helaas zijn ze een gevaar voor mensen die wel begrijpen hoe ziektes werken, dus maak het maar VERPLICHT.

110 mightimouse    
6 maanden geleden door mightimouse
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

111 Robin    
6 maanden geleden door Robin

* Verwijderd door de redactie *

112 Robin    
6 maanden geleden door Robin

@112
Waarom sla je de onbeschofte opmerking van Tingelbel over die een en ander uitlokte?

113 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
6
Meld

@112

Dat was een zeer nette omschrijving van richardr.
Als jij stopt met het verspreiden van leugens en een open discussie aangaat dan zul je zien dat hij bijdraait.

Dus robin.
Nu geen copy/paste meer maar echte argumenten.
Denk je dat je het aan kan?

114 carpenter    
6 maanden geleden door carpenter
6
Meld

@113

Serieus? Je praat dit goed?

Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen gedrag/uitspraken. Schuif het nooit af op een of andere vermeende “ begrijpelijke ” oorzaak…

Ik vind haar bijdrage erg interessant. Ik vind de bijdrage van Richardr niet interessant . Dat maakt toch niet dat ik het recht heb zo over de algemene fatsoensregels van nieuwskoerier heen te walsen en RichardR voor imbiciel uit te maken.

Tussen wat ik denk en wat ik schrijf zit iets wat ze ook wel 'respect voor regels en gangbare sociale omgangsvormen noemen..'

115 Ignatia    
6 maanden geleden door Ignatia
12
Meld

@114 'Denk je dat je het aan kan?'

Denk jij dat je het aankan te accepteren dat niet iedereen het eens is met jou?

116 Ignatia    
6 maanden geleden door Ignatia
11
Meld

Ik vind het echt zo ongelofelijk jammer dat dat niet willen vaccineren invloed heeft op anderen dan de anti-vaccer zelf.
Anders zou je zeggen, krijg dan lekker difterie en polio en niet zeuren dan, je afweersysteem wordt er alleen maar beter van. Oh, oeps, dood? verlamd?, wat jammer nou, volgende keer beter dan.

Maar nee, dat gedrag heeft helaas ook invloed op anderen, niet in de laatste plaats op hun arme kinderen.

117 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
3
Meld

Sporadische difterie is altijd nog beter dan kerngezonde kinderen volspuiten met chemicaliën opdat ze de rest van hun leven trouw afnemer van de farmaffia zullen zijn. Een heel volk ziekmaken is natuurlijk kassa.

118 grovi    
6 maanden geleden door grovi
14
Meld

@115
Ik zeg alleen dat ik een broertje dood heb aan selectief quoten en daar vervolgens deze verregaande conclusie aan verbinden. Om het maar eens over fatsoensregels te hebben:
[= illustratie van wat witte jassen met dubbele petten en hun meesters van de industrie standaard doen, namelijk schelden, op de persoon spelen, liegen, intimidatie, misleiden met als gevolg dat de wereldbevolking ziek wordt gemaakt met hun derderangsproducten.]

Op de tweede plaats ga je zo'n opmerking niet in het rond strooien buiten het onderwerp. Robin deed het herhaalde malen, zoals hij /zij wel vaker doet. Het is tegen de huisregels van NK. Met reactie @111 strooide Robin bijvoorbeeld al hélemaal als Piet met de pepernoten.

Als er niet selectief gequote wordt, komt er hier een heel ander verhaal naar voren:
https://www.nieuwskoerier.nl/news/415934-mazelenvaccinatie-verlaagt-ook-sterfte-aan-andere-infecties

Men neme dan @23 met deze aantijging van Tingelbel :
[Gezien de vele reageerders vermoedt ik dat het alarm is geweest. De vaccin fundamentalisten hebben niet genoeg respons gegeven lijkt het . Dus vandaag massaal offensief wn alles is geoorloofd zo te lezen aan de reacties. Waarschijnlijk extra bonus van het RIVM ]

Men neme dan @25 met deze beleefde reactie van RichardR:
[ @23
Het is al een paar jaar alarm: er gaan weer steeds meer kinderen dood aan mazelen -- en nu dus ook difterie. Daar moeten we wat aan doen, al was het maar om te voorkomen dat hier ook weer kinderen doodgaan.]

Men neme dan @27 met deze barre en boze woorden van Tingelbel:
[ @25 je liegt, en dat weet je heel goed. Ik weet niet aan wie jij je ziel verkocht hebt , maar vroeg of laat zal je er mee geconfronteerd worden . De waarheid komt altijd boven drijven ]

En dan komt pas @33 van RichardR met eerst deze uitleg erbij:
[ @27
"je liegt, en dat weet je heel goed."
Euh, nee, dat weet ik niet. Wat ik wel weet is dat er in Venezuela voor het eerst in tientallen jaren weer kinderen bij bosjes doodgaan aan difterie, omdat ze daar een tekort hebben aan vaccins en aan antibiotica.
En ik weet ook dat er de afgelopen jaren weer tientallen Europese kinderen zijn doodgegaan aan mazelen -- 72 kinderen in 2018, tegen 35 in 2017 en iets van 20 in 2016.
Deze sterk stijgende trend is ook af te lezen aan het aantal mazelengevallen: https://ecdc.europa.eu/en/news-events/epidemiological-update-measles-monitoring-european-outbreaks-8-september-2017
- Tsjechië: van 5 gevallen in 2016 naar 137 gevallen in 2017
- Duitsland: van 1 geval per jaar tot 2016 via 6 gevallen naar 233 gevallen in 2017
- Griekenland: van 1 geval per jaar tot en met 2016 naar 100 gevallen in 2017
- Ierland: van 1 geval per jaar naar 43 gevallen in 2016 en 9 gevallen in 2017
- Italië: van 250 gevallen in 2015 naar 861 gevallen in 2016 naar 4444 gevallen in 2017. En oh, drie sterfgevallen -- iets minder dan een op 1000 dus. Hoezo onschuldige kinderziekte?
- Roemenië: van 1969 gevallen in 2016 naar 7013 gevallen in 2017. En ach, 33 mensen dood.
De overgrote meerderheid van deze patiënten en sterfgevallen betreft ongevaccineerde personen.

En hoe is het na 2017 gegaan? Helaas niet best: https://www.bbc.com/news/health-47157020
"Aantal mazelengevallen in Europa in één jaar verdrievoudigd, tot ruim 80.000"

Dus hoe haal jij het godverdomme in jouw imbeciele alternatief gerelicapte antivaxx-rotkop om MIJ te betichten van leugens als ik opmerk dat het aantal ziekte- en stergevallen door mazelen en difterie her en der toeneemt? Houd jij alsjeblieft eens even heel snel die stinkende muil van je dicht voordat ik mijn geduld verlies en onbeleefd word.

Bij voorbaat dank. ]

119 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
4
Meld

@116

Dit is een discussie. Daarin mag een ieder zijn eigen mening hebben. Maar dan moet je ook weten dat anderen jouw uitspraken zullen toetsen. Zeker wanneer deze uitspraken zeer extreem zijn en verregaande implicaties kunnen hebben.
Zowel ikzelf als een aantal anderen hier hebben de extreme uitspraken van robin al meer malen getoetst. En wat blijkt? Ze kloppen niet.
Vervolgens wordt er op verzoeken om betere onderbouwing niet gereageerd anders dan met de volgende stroom van onwaarheden em beschuldigingen.
Dit is in een discussie zeer onbeschoft.
Zeker wanneer je aan anderen vragen stelt op een manier waarvan je weet dat er geen antwoord mogelijk is (en dat doet robin).
Ondertussen negeert hij alle tegenargumenten.
Zie het als een kind wat de vingers in de oren zet en constant lalalala roept.

Dat doet hij nu al maanden(jaren?) Waarmee hij elke discussie over medische problemen of ontwikkelingen op dezelfde manier probeert te verzieken (en dat lukt vaak ook).
Niet zo vreemd dat er mensen zijn die hun geduld verliezen.

Als mensen het niet met mij eens zijn in een discussie dan verwacht ik dat ze mij met zo goed mogelijke argumenten proberen te overtuigen van mijn ongelijk. Niet met het herhalen van reeds aangetoonde leugens.

120 carpenter    
6 maanden geleden door carpenter
3
Meld

@120 Hier op NK mag je geen eigen mening hebben Dan ben je een trol met meerende accounts
Ik ben er dan ook ver klaar mee

121 RonMVV    
6 maanden geleden door RonMVV
3
Meld

@121 ,

en owee als je een mening weet te onderbouwen.....

122 jodelatedieho    
6 maanden geleden door jodelatedieho
3
Meld

@122 Ja dat mag helemaal niet question

123 RonMVV    
6 maanden geleden door RonMVV
2
Meld

@119 " Dus hoe haal jij het godverdomme in jouw imbeciele alternatief gerelicapte antivaxx-rotkop om MIJ te betichten van leugens als ik opmerk dat het aantal ziekte- en stergevallen door mazelen en difterie her en der toeneemt? Houd jij alsjeblieft eens even heel snel die stinkende muil van je dicht voordat ik mijn geduld verlies en onbeleefd word."

Als je je zo diep, scheldend en negatief laat gaan..zeg meer over jouw relativeringsvermogen!!
Zoveel mensen, zoveel meningen. Jammer voor je maar dat is het leven! Deal with it!!

124 TouchScreen    
6 maanden geleden door TouchScreen
11
Meld

Dat zou je kunnen doen. Maar politiek-correcte egoisten die meel*llen met diegene, wiens brood men vreet of dolgraag wil gaan vreten in de toekomst, zijn niet in hun eerste leugen gestikt, dat spreekt vanzelf. En hoe langer hoe hysterischer op ons gevoel werken met steeds fantastischer en bloederiger scenario's wat er met zielige diertjes en kindjes gebeurt als hun broodheren, waaronder de farma, hun zin niet krijgen, daar zijn ze ook niet vies van.

125 Wendel    
6 maanden geleden door Wendel
9
Meld

@124
Nou nee. Ook jij bewijst nu alleen maar dat een stok inderdaad makkelijk te vinden is als men een hond wil slaan.

126 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@118 Kindermoordenaar.

127 Scholar002    
6 maanden geleden door Scholar002
3
Meld

@126 Zelf van honden blij ik af!...maar als je schoppend en beledigende uitspattingen aangrijpt, is dat jouw gebrek, niet de mijne Sorry, spiegel kijken en/of hand in eigen boezem steken is je ook al vreemd. Duidelijk!!

128 TouchScreen    
6 maanden geleden door TouchScreen
10
Meld

On topic verder met deze info uit België -om de RIVM bashers de wind uit de zeilen te nemen- welke onder meer bevestigt dat difterie een serieus te nemen ziekte is. Difterie is in sommige landen dus (helaas) weer met opmars bezig:
https://www.zorg-en-gezondheid.be/sites/default/files/atoms/files/Difterie_2018.pdf

1 Algemeen
Hoewel waarschijnlijk Hippocrates de ziekte reeds kende, kreeg ze pas in 1821 een naam. Tijdens een epidemie in het zuiden van Frankrijk gaf de Fransman Bretonneau de ziekte de naam ‘difterie’, vanwege de kenmerkende membranen in de keelholte (dijtera: lederen lap, vel). De eerste onderkende pandemie vond plaats tussen 1858 en 1860. In 1883 toonde Klebs de verwekker aan in een microscopisch preparaat van het difteriemembraan; het jaar daarna isoleerde Loeffler de bacterie met behulp van zelf samengestelde media. Roux en Iresine ontdekten de toxine in 1888, waarna Behring aantoonde dat dieren, zoals paarden, antitoxine aanmaken wanneer zij met difterietoxine worden ingespoten. Behring ontving in 1901 de eerste Nobelprijs voor de Geneeskunde voor de ontdekking dat serum met antistoffen (‘antiserum’) gebruikt kan worden voor de preventie en behandeling van difterie. Roux paste deze behandeling in 1894 voor het eerst toe bij patiënten met difterie en halveerde daarmee de mortaliteit onder Parijse vondelingen van 51% naar 24%. In 1923 ontdekte Ramon dat expositie van de toxine aan formaldehyde en hitte de toxine non-toxisch maakt met behoud van het vermogen een antistofrespons op te wekken. Dit ‘toxoïd’ werd kort daarop in gebruik genomen als vaccin. Ondanks immunisatie en massale toepassing van antitoxine bleef difterie tussen de twee wereldoorlogen, zowel in Europa als in Amerika, de belangrijkste doodsoorzaak in de leeftijdsgroep van 4-10 jaar. Inmiddels is difterie in de Westerse wereld zeldzaam geworden en wordt daardoor mogelijk (te) laat herkend, gediagnosticeerd en behandeld.

129 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
3
Meld

@124
"Als je je zo diep, scheldend en negatief laat gaan..."
?? Dat was gewoon een weloverwogen en passend verwoorde uiting van mijn mening(!) over Tingelbel nadat ze mij onterecht betichtte van liegen.
Ik heb ook netjes onderbouwd *waarom* haar beschuldiging niet klopt, zie https://www.nieuwskoerier.nl/news/415934-mazelenvaccinatie-verlaagt-ook-sterfte-aan-andere-infecties :
- Ik merk in #25 op dat de sterfte aan mazelen al enkele jaren een stijgende lijn vertoont, en dat er sinds kort ook weer grotere aantallen kinderen bezwijken aan difterie.
- Tingelbel beschuldigt me in #27 ervan dat dit een leugen is, en dat ik dat ook heel goed weet.
- Waarop ik in #33 netjes laat zien dat zij het verkeerd heeft, en tevens mijn mening geef over haar beschuldiging (welke -- zoals gebruikelijk bij antivaxxers -- ook iedere onderbouwing mist).

Zodra lieden zoals Tingelbel en Robin en nog een paar anderen stoppen met hun leugens, laster en haatpraat, en eindelijk eens genuanceerd leren kijken naar vaccinatie en alles eromheen(*), zal ik ook gewoon weer de beleefdheid zelve zijn. Tot die tijd krijgen ze af en toe een verbale draai om de oren, zeker als ze het erg bont maken zoals in het bovenstaande geval.
Ik hoop dat dit e.e.a. wat verduidelijkt -- ik ben nooit te beroerd om tekst, uitleg en motivatie te geven over wat ik denk en zeg.

*: Een onderdeel van deze nuance(**) is bijvoorbeeld het onderscheid tussen medicijnen en vaccins. Aan medicijnen willen nog wel eens mensen doodgaan, maar vaccins maken voor zover bekend niet structureel slachtoffers -- als er door menselijke fouten al kinderen overlijden aan vaccinatie, is dat ook meteen wereldnieuws. Met medicijnen wordt ook nog wel eens gesjoemeld getuige de schandalen en boetes, met vaccins voor zover bekend niet.
Een ander onderdeel van deze nuance is het onderscheiden van geldhonger (van farmaceuten) en kwaliteit van producten -- dat farmaceuten (soms absurd veel) geld vragen voor medicijnen wil absoluut niet zeggen dat die producten niet te vertrouwen zijn. Integendeel zelfs: een belangrijke reden waarom farmaceuten er vaak in slagen om de gezondheidszorg af te persen met peperdure pillen is omdat die pillen ook echt iets doen, vaak zelfs van levensbelang zijn voor mensen.
Vaccins worden ook veel beter (en onafhankelijk!) bewaakt dan medicijnen, juist omdat ze aan gezonde kinderen worden gegeven -- maar ook die nuance heb ik nog nooit een antivaxxer horen erkennen. Integendeel zelfs: figuren zoals Robin blijven ondanks alle bewijs voor hun ongelijk voortdurend kolossale leugens rondstrooien als zouden vaccins helemaal niet worden getest, en alleen maar worden gegeven om 'witte jassen' aan poen te helpen enzovoort.

Vaccins worden door de Tingelbengels en Robins onder ons dan ook uitsluitend in het diepst mogelijke zwart afgeschilderd, zonder zelfs maar de kleinste nuance, om mensen er toch maar zoveel mogelijk van te overtuigen dat dit het Kwaad zelf is. Leugens, laster en loze insinuaties voor de Goede Zaak zijn daarbij niet alleen toegestaan, maar vormen inmiddels het voornaamste gereedschap van antivaxxers; het stadium van 'kritische vragen' is dan ook al ruimschoots gepasseerd (evenals trouwens de stations van 'gezond verstand' en 'realiteitszin').

En ondertussen gaan er dus weer steeds meer kinderen dood aan ziekten waar we al lang vanaf dachten te zijn...

**: Dit zijn dus de 'grijstinten' waar Tingelbel graag op hamert terwijl ze voorstanders van vaccinatie beschuldigt van zwart-witdenken. Ik zou bijna zeggen dat hier een gevalletje splinter en balk speelt.

130 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@124 "Zoveel mensen, zoveel meningen. "
Da's waar, eenieder heeft zijn mening(en). Er treedt echter een probleem op als iemand zijn mening als feit gaat presenteren. Als deze 'feiten' dan met echte feiten worden weerlegd, worden de meningen niet aangepast echter gewoon herhaald en als feit geponeerd.
Dan zijn er ook nog enkelen verschrikkelijk suggestief bezig:
'if it walks like a duck, talks like a duck, shit likes a duck, it is probably a duck.'
Ze komen dan niet verder dan:
'If it walks'

131 RobP    
6 maanden geleden door RobP
2
Meld

Wanneer ga je schelden.......
Wanneer je een waarheid zegt, maar die niet geaccepteerd wordt. Of wanneer je er niet mee om kan gaan. Als je zo overtuigd bent van je gelijk ga je niet zo uit je plaat. Dan laat je het zo.
Het verklaart wel een boel hier op NK

132 Tingelbel    
6 maanden geleden door Tingelbel
8
Meld

@130
Richard de Goddelijke.
Voor mij hoef je echt niet meer te reageren, die ellenlange epistels die steeds maar een kopie zijn van de vorige epistels zijn erg slaapverwekkend en deprimerend. Dus spaar je de moeite.

133 Tingelbel    
6 maanden geleden door Tingelbel
8
Meld

Het wordt inderdaad erg opvallend hoe grof , onbeschoft hier de pro vaxxers tekeer gaan.
Zegt iets over het verstandelijke niveau van deze personen en ook is het een teken van onmacht.
Zoals tingelbel aangaf; vaak een gedrag wat men ziet als men ongelijk heeft maar niet durft te accepteren. De waarheid kan hard aankomen bij sommigen hier

134 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
6
Meld

@132
Ik heb jou al eerder laten weten dat jij nou niet bepaald de meest aangewezen persoon bent om hier het fatsoensrakkertje of het moraalriddertje uit te gaan hangen.

In feite ben jij degene met een mond als een schuurdeur. Jouw uiterst vileine opmerkingen spreken boekdelen wat dat betreft.

135 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@133
"Richard de Goddelijke"
Dank, ik krijg helemaal een warm gevoel van binnen question Misschien ben je de kwaadste nog niet, haha!
(kort genoeg zo?)

136 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@133
Klopt, ze zijn saai, ondanks dat hij zo zijn best doet om “ slim en geleerd” over te komen. Want alleen zijn mening mag als waarheid gezien worden.
Godsyndroom ten voeten uit.
Daarnaast liegt hij dat hij barst dat hij durft te beweren dat vaccins geen vaccinatieschade geeft en er nog nooit iemand is gestorven aan een vaccin. Dat is buitengewoon schifting om dat te durven beweren.

137 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
7
Meld

@137
Schifting is schoftig

138 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
4
Meld

@137
Not even wrong. RichardR komt niet met zomaar een mening, maar met onomstotelijke feiten en liegen is aantoonbaar al hélemaal zijn ding niet.

139 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@137
"Daarnaast liegt hij dat hij barst dat hij durft te beweren dat vaccins geen vaccinatieschade geeft en er nog nooit iemand is gestorven aan een vaccin."
Je legt me woorden in de mond die ik nooit heb gezegd -- twee stropoppen in één!
- Vaccins kunnen wel degelijk bijwerkingen geven, en soms ook ernstige bijwerkingen -- maar die zijn dan ook erg zeldzaam. Echter 'vaccinatieschade' in de vorm van neurologische problemen zoals antivaxxers claimen treedt echter zo goed als nooit op. Dat jij denkt dat vaccinatie wel tot autisme enzovoort kan leiden geeft alleen maar aan dat je naar de verkeerde mensen luistert -- mensen die net zoals jij niet ter zake deskundig zijn -- en niet dat ik lieg.
- Er gaan wel degelijk kinderen dood door vaccinatie. Maar dat gaat dan altijd om incidenten, menselijke fouten, zeker de laatste decennia. Anders gezegd: vaccineren leidt niet structureel tot het overlijden van kinderen, ook niet in kleine aantallen. Maar ik sta open voor bewijs van het tegendeel -- laat bijvoorbeeld maar eens wat Lareb-rapporten of algemeen wetenschappelijk geaccepteerde artikelen zien die jouw bewering ondersteunen.

Niet vaccineren daarentegen leidt wèl tot meetbaar verhoogde sterfte.

Maar goed, ik snap het wel -- zoals ik in @130 al opmerkte, moet iedere nuance inzake vaccinatie koste wat kost vermeden worden. Vaccinatie is het Grote Kwaad en moet in het allerdiepste zwart worden afgeschilderd, evenals degenen die voorstander zijn van vaccinatie -- waarvan akte.
Wanneer de waarheid daarbij geweld moet worden aangedaan, is dat een weliswaar betreurenswaardig maar verdedigbaar en zelfs noodzakelijk kwaad. Want de Waarheid van antivaxxers is veel belangrijker dan die van de wetenschap, en ook veel belangrijker dan kinderlevens.

140 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
1
Meld

@140 In het geval van Tingelbel kun je je de moeite besparen, die is al door de mand gevallen als zijnde een creationist, oftewel een reli-gekkie.

141 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
0
Meld

Ik blijf het grappig vinden de pharmaceutische industrie schijnt het allemaal voor het geld te doen , uw goed recht dat te zeggen , maar denk je dat bij de alternatieve industrie , geen geld er doorheen gaat , zeker omdat bij de alternatieve industrie , geen onderzoek en ontwikkelingskosten nodig zijn , de alternatieve industrie geen richtlijnen , gelden en als er bij de alternatieve industrie een fout word gemaakt , dat men heel snel kan afschuiven 'maar die persoon heeft er zelf voor te kozen om bij ons terecht te komen' ...

Ik heb niks met de pharmaceutische industrie vind die corrupt tot de bot , maar als het om vaccineren gaat dat heeft zeer zeker zijn nut bewezen , je kunt het om je heen zien , je kunt het in statistieken zien , je kunt het lezen in officiele rapporten van officiele wetenschappelijke blaadjes en neen niet die alternatieve meuk , en buitenaardse wezen illuminatie , jezus alu-hoedjes websites ...

En anders raad ik uw de film idiocracy aan , stond een tijdje terug nog op netflix ...

142 MarcusCole    
6 maanden geleden door MarcusCole
2
Meld

@132 "Wanneer ga je schelden.......
Wanneer je een waarheid zegt, maar die niet geaccepteerd wordt."
Precies dat waar RichardR wel eens last van heeft. Kan ik me wel iets bij voorstellen als je continue de waarheid moet herhalen.

143 RobP    
6 maanden geleden door RobP
0
Meld

@137 "Daarnaast liegt hij dat hij barst dat hij durft te beweren dat vaccins geen vaccinatieschade geeft en er nog nooit iemand is gestorven aan een vaccin."
Je liegt.

144 RobP    
6 maanden geleden door RobP
0
Meld

@141
"In het geval van Tingelbel kun je je de moeite besparen, die is al door de mand gevallen als zijnde een creationist, oftewel een reli-gekkie."
Ik weet het, en dit betekent dus ook dat iedere verwijzing naar wetenschap op dovemansoren stuit. Dergelijke mensen 'weten gewoon' dat ze gelijk hebben, en zullen zich nooit door welke rationele argumenten dan ook laten overtuigen.
Onwrikbaar vasthouden aan je geloof is in die kringen ook een van de meest gewaardeerde eigenschappen -- al zijn ze uiteraard wel weer zo hypocriet dat ze het juist sterk afkeuren wanneer iemand blijft vasthouden aan de wetenschappelijke methode, althans waar deze indruist tegen hun geloof (zoals op het gebied van epidemiologie/vaccinatie en dus ook evolutie).

Dit alles is m.i. echter geen reden om ze niet af en toe een verbale draai om de oren te geven, al was het maar om ze te laten merken dat er ook mensen bestaan die anders denken over de dingen. En kennelijk werkt het dus -- mijn ongezouten reprimande heeft absoluut hun aandacht getrokken question

145 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
0
Meld

Ik zou voor vacinaties zijn als alle gifstoffen eruit waren en dat deze vacins niet op foetesen gekweekt waren maar net als vroeger op eieren.
Zolang dat niet zo is vind ik dat de ouders het recht hebben om deze vieze vaccins te weigeren.

146 vis    
6 maanden geleden door vis
4
Meld

@145 Als ze dan nog zouden leven zoals bijvoorbeeld de Amish, dan zou het in ieder geval minder hypocriet zijn.

147 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
2
Meld

@146 "zucht"

148 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
2
Meld

@146
Een totaal gebrek aan kennis is nog te zacht uitgedrukt.

149 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@149 Ik vind het heel verontrustend dat mensen ingrijpende beslissingen omtrent hun gezondheid nemen, gebaseerd op een totaal gebrek aan feitelijke kennis.

150 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
2
Meld

@149 Wat dat betreft mag het LOI zijn slogan wel eens gaan aanpassen wegens het haaks staan op de werkelijkheid.

151 Vogelverschrikker    
6 maanden geleden door Vogelverschrikker
2
Meld

@146
Er zitten geen gifstoffen in vaccins en 'ze' worden niet op foetussen gekweekt.
https://rijksvaccinatieprogramma.nl/vaccinaties/wat-zit-er-in

In vaccins zitten drie soorten bestanddelen. In de bijsluiters van vaccins staan alle bestanddelen genoemd die in een vaccin kunnen zitten. De bestanddelen kunnen we verdelen in drie groepen:

* Werkzame delen: delen van het virus of de bacterie waartegen bescherming wordt opgebouwd.
* Hulpstoffen: stoffen die aan het vaccin worden toegevoegd om de werkzaamheid te verbeteren, de houdbaarheid te verlengen en de toediening te vergemakkelijken.
* Reststoffen: resten van stoffen die tijdens het productieproces van het vaccin zijn gebruikt. Na productie worden ze zoveel mogelijk uit het vaccin gehaald. Zeer kleine hoeveelheden kunnen nog achter blijven.

https://www.rivm.nl/vragen-en-antwoorden-mazelen

(**) Mijn kind heeft een kippenei-eiwitallergie. Kan mijn kind tegen de mazelen ingeënt worden met het BMR-vaccin?
Ja, uw kind kan gewoon tegen de mazelen ingeënt worden. Bij de productie van het BMR-vaccin wordt geen gebruik gemaakt van kippeneieren maar van KEF kippenembryo-fibroblasten -cellen (kippenembryo-fibroblasten). Dat is een cellijn afkomstig van kippenweefsel en niet van ei. Uitgebreid onderzoek heeft aangetoond dat kinderen met kippenei-eiwitallergie zonder problemen ingeënt kunnen worden met het BMR-vaccin. Er hoeft voor het inenten niet op een kippenei-eiwitallergie gecontroleerd te worden en bijzondere voorzorgsmaatregelen zijn niet nodig. (**)

152 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
2
Meld

@146
De meeste ingrediënten van vaccins zijn juist bedoeld om ze veiliger te maken, niet om ze te vergiftigen. Zo wordt wordt voorkomen dat vaccins bederven(*) door er een kleine hoeveelheid conserveermiddel/antibioticum aan toe te voegen -- genoeg om die 0,5 milliliter vaccin voor bederf te behoeden, maar veel te weinig om iets in het lichaam van een kind te doen.

Eventuele resten van kweekmediums (zoals die foetale cellijnen) zijn ook ongevaarlijk; de kweekcellen zelf zitten ook gegarandeerd niet meer in de vaccins. Natuurlijk, ik kan me voorstellen dat het toch een beetje een vies idee is -- maar ja, dat zijn wel meer dingen wanneer je er even over nadenkt. Wanneer je bijvoorbeeld een griep of verkoudheid oploopt, moet je dus minieme besmette slijmdruppeltjes van anderen (vaak volslagen vreemden) hebben binnengekregen -- bah!
Of op een heel andere manier: als je iemand ziet lopen met een mooi uiterlijk, bedenk dan eens hoe die er van binnen uitziet: er is in wezen geen verschil met een doodgereden egel (al is het zien van ingewanden, bloed enzovoort uiteraard ook de *reden* waarom we dat zo vies vinden -- want dat betekent dat er iets niet echt in orde is, om het heel mild uit te drukken).

Maar ja, ieder zijn meug, en in wezen is het 'vies' vinden van op foetale cellen gekweekte virussen een beduidend legitiemere reden om iets op vaccins tegen te hebben dan de gebruikelijke ongegronde beweringen over dat kinderen er allerlei narigheid aan zouden overhouden.

*: En bedorven vaccins hebben in de loop van de geschiedenis dus relatief veel slachtoffers gemaakt -- zelfs in 2016 overleden in Soedan nog 15 kinderen aan een bedorven vaccin: https://www.nytimes.com/2017/06/02/international-home/vaccines-south-sudan.html

153 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@127
Simpele ziel.

154 grovi    
6 maanden geleden door grovi
7
Meld

@124
"Zoveel mensen, zoveel meningen."

Welkom in de 21e eeuw waarin wetenschap ook maar een mening werd - in sommige kringen dan.

155 PuurHagelslag    
6 maanden geleden door PuurHagelslag
3
Meld

Voor sommigen hier is wetenschap een religie geworden en gedragen zich ook als fundamentalisten.
Ontkennen staat gelijk aan zelfvernietiging hier met RichardR, wilmama, snorrie en nog meer van die gehersenspoelde figuren.zij doen wat vroeger de inquisitie deed.

156 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
5
Meld

Wat voor ellende de inquisitie teweeg bracht doen nu deze gehersenspoelde farma fanaten

157 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
5
Meld

@156
Je kan ook wat beter je best doen om iets van de wetenschap en wetenschappelijke manier te begrijpen.

158 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
3
Meld

@156
De inquisitie martelde en verbrandde mensen, hoofdzakelijk omdat ze geloofden in religieuze fabels en leugens, die ze niet zelden zichzelf hadden aangepraat.

Laten we even vergelijken:
- Voorstanders van vaccinatie proberen ouders er met medisch/wetenschappelijke argumenten ervan te overtuigen om hun kinderen te beschermen tegen ernstige ziekten -- en vaccinatie is hiervoor een uitstekende, veilige manier.
- Tegenstanders van vaccinatie proberen ouders er met grotendeels verzonnen fabels, leugens en laster van te overtuigen om hun kinderen NIET te vaccineren en ze gewoon ziek te laten worden, met alle gevolgen van dien: lijden, handicaps en zelfs overlijden.

En nu, beste trolliebollie van me, graag het antwoord op de vraag: welk van beide partijen vertoont de meeste overeenkomsten met de inquisitie?

159 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
3
Meld

@159
Sluit me aan bij tingelbel, ga jouw saaie leugenachtige langdradige zwets gedrenkt in een waas van zelfverheerlijking niet langer lezen, dus spaar je de moeite

160 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
4
Meld

@160
Mooi, en als je nu ook nog even die domme antivaxx-klep van je dichthoudt, is iedereen blij question

161 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@160 Tsja gekken en dwazen zoeken elkaar vaak op. Gelijk heb je want welk normaal mens wil nu antivaxxers in zijn omgeving?

162 Jaap Oudenaerde    
6 maanden geleden door Jaap Oudenaerde
3
Meld

Het valt op dat steeds dezelfde figuren topic’s plaatsen betreffende promoten van vaccins. Ze houden dat padje bewust warm. Maar doen dit geheel vrijwillig hoor duhhhhhhh.
Zijn gewoon in dienst van de farma ja, niets meer niets minder. verkopers van ellende verpakt in een vaccin, zeer laag volk

163 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
9
Meld

Gelukkig beginnen steeds meer mensen in te zien dat vaccins zeer zeker niet veilig zijn en dat vaccinatie schade zeer ernstige vormen kan annnemen.

164 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
9
Meld

@164 En dat soort mensen moeten we uit de samenleving verbannen. Pleur ze in een omheind dorpje. Quarantaine.

165 Jaap Oudenaerde    
6 maanden geleden door Jaap Oudenaerde
3
Meld

@165
Ach kijk Adolf is ook weer van de partij, zit je uniform lekker ??

166 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
8
Meld

@ er zou wel een gezonde populatie ontstaan zonder al die aandoeningen welke vaccins veroorzaken , geen allergie, geen autisme, geen astma, geen diabetes etc

167 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
8
Meld

@166
Weet je nu helemaal niks?
Adolf is al een tijdje dood.

168 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@167 was voor @166 Joop oudeaarde

169 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
7
Meld

@168
Maar zijn geest leeft voort hier, toch snorrie en jaap

170 Montségur    
6 maanden geleden door Montségur
8
Meld

@170
En je dacht niet dat je achterlijk over kwam door vergelijkingen te maken met hitler en de inquisitie ??

Nou, dat heb je dus ook mis.

171 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
2
Meld

@170
Dus voorstanders van vaccinatie zijn volgens jou te vergelijken met de inquisitie en met nazi's?

Typisch trollenpraat... Welkom dus in mijn collectie badeendjes! Benieuwd of jij net zulke aandoenlijke geluidjes maakt als Mac ... even proberen ...

[*knijp*]
'pieuwiepblubblublb'

Hm, dat kan beter...

172 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
2
Meld

@172
Geeft toch ook wel dan dat de anti's lang niet zo hoog opgeleid zijn als ze zelf denken.

173 Snorrie    
6 maanden geleden door Snorrie
1
Meld

@163
Het valt op dat steeds dezelfde figuren topic’s plaatsen betreffende promoten van vaccins. Ze houden dat padje bewust warm.

Dat is inderdaad erg opvallend, een duidelijke rode draad.Joh hoe zou dat toch komen.
Maar daar heeft het RIVM of een farmaboer vast niets mee te maken. duhhh

Ik kan me niet voorstellen dat Richardr of wilmama belangen hebben bij de farmaceutische business Hhahahahahaha Proesststttst

174 FCT    
6 maanden geleden door FCT
9
Meld

Als we de mortaliteitsstatistieken van de difterie door de decennia heen bezien, dan blijkt dat net als bij de pokken een scherp dalende lijn te zien is en dat helemaal tegen het einde van de lijn de difterie-entingen beginnen. Dan gebeurt er iets heel opvallends. De lijn draait even om en gaat weer omhoog en na enkele jaren begint dit weer te dalen en heeft nu in Europa het nulpunt bereikt. Het idee dat goed onderhouden entingen de difterie weghouden is dus absurd. Ook in de difterie hebben de entingen meegelift op de dalende difterielijn, is deze zelfs even ongunstig beïnvloed en zijn toen meegelift naar het einde. Ook hier weer zijn de entingen gaan strijken met andermans veren. Express? Ik denk het niet.. Een mens ziet nu eenmaal wat hij gelooft.

175 FCT    
6 maanden geleden door FCT
7
Meld

Heden ten dage worden alle baby’s van 6 weken als hun immuunsysteem nog totaal onrijp is, geënt met een cocktail van maar liefst zeven verschillende ziektekiemen, namelijk naast de DKTP die van HiB (haemophilus influenzae), hepatitis B (die niet ongevaarlijk is zelfs bij volwassenen) en die soms al op de eerste dag wordt gegeven en pneumococcen. Deze worden ook op de 3de,4de en 11de maand geënt. Op de 14de maand meningitis C en BMR (bof, rode hond en mazelen).
Dit wil dus zeggen dat een kind van 14 maanden vandaag al 25 porties niet totaal ongiftige ziektekiemen heeft binnengekregen, plus de eveneens niet onschuldige aanvulstoffen zoals bijvoorbeeld aluminium , dat een hersenvergif is. Dat is het voorlopig, maar nieuwe vaccins staan te trappelen om aan dit schema te worden toegevoegd. Dat is geen fantasie, in de USA zijn ze al verder en wat daar gebeurt, gebeurt op den duur ook hier.

176 FCT    
6 maanden geleden door FCT
8
Meld

In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon bij alle kinderen voorkwamen brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want “dan hadden ze het alvast gehad”. Zo afwezig was de angst voor de gebruikelijke kinderziekten. Ja, de moeders wisten van hun eigen moeders en grootmoeders dat speciaal uit de mazelen een kind gezonder, sterker en zelfs wat wijzer tevoorschijn kwam. Deze gedurende vele geslachten doorgegeven volkswijsheid is geheel verloren gegaan. De doormaakte kinderziekten gaven in tegen stelling tot de vaccinaties een levenslange immuniteit en ik raad dan ook elke lezer van dit artikel aan het prachtige boekje van Tim O’shea: Vaccinatie is geen immunisatie.

177 FCT    
6 maanden geleden door FCT
9
Meld

Relaas van een oud huisarts
Stelt u zich een slapende baby voor. Inademing, uitademing.. een seconde pauze.. inademing… enz. Nu wordt de baby de eerste DTP toegediend en daarna wordt het kind wekenlang s-nachts aan een ademmonitor gelegd. Wat zien we? De adempauze neemt gemiddeld toe tot 6 seconden. Deze verstoorde adempauze die veroorzaakt moet worden door een aantasting van het slaapcentrum in de hersenen, houdt gemiddeld 6 weken aan maar na 4 weken wordt alweer de volgende vaccinatie gegeven en nu krijg je een stapeleffect. Voor zéér gevoelige kinderen verlengt de adempauze zo zeer, dat ze de genadeklap krijgen en dan worden ze dood gevonden: de wiegedood. Er is gezegd dat deze wordt veroorzaakt omdat moeders hun kind op de buik laten slapen, maar ik ben er van overtuigd dat althans een deel van deze kinderen zich in extreme benauwdheid heeft omgedraaid en dat dan de buikligging een gevolg was van hetzelfde dat de wiegedood veroorzaakte. In ieder geval heeft men in Japan de waarschuwing ter harte genomen en heeft men de eerste vaccinatie uitgesteld naar het 2de jaar en toen verdween de wiegedood grotendeels. En de overall mortaliteit van de kinderen werd in Japan de laagste in de wereld.

178 FCT    
6 maanden geleden door FCT
9
Meld

@177
[...en ik raad dan ook elke lezer van dit artikel aan het prachtige boekje van Tim O’shea: Vaccinatie is geen immunisatie.]

Ik vind dat geen zinnig advies, want O'Shea is zeer onbetrouwbaar: https://sciencebasedmedicine.org/more-measles-myths/

(**) The meme that kids get measles from the vaccine goes beyond this one blogger. An anti-vaccine chiropractor, Tim O’Shea, makes this claim overtly. He has two references to support his claim – neither of which have anything to do with contracting measles from the vaccine. They report measles outbreaks among high school and secondary school children.

The reports, in fact, demonstrate that the MMR vaccine is mostly effective. These particular outbreaks spread through children who did not have antibodies to the measles virus. In the second report, for example, 99% of the students had been vaccinated, but 4.1% did not seroconvert (in line with other published data on antibody rates in those vaccinated). The outbreak spread only to those without antibodies.

Without the high vaccination rate of this population, the small outbreak could have become a major epidemic. It is entirely unclear how O’Shea concludes from these studies that either vaccines cause measles or that the vaccine does not work. He writes:.........(**)

[ In de tijd dat de kinderziekten nog gewoon bij alle kinderen voorkwamen brachten ouders vaak hun nog niet besmette kinderen bij een ziek kind, want “dan hadden ze het alvast gehad”.]

Ik durf te wedden dat dat in het geval van het vermoeden van difterie niet gedaan werd.


179 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

@108 Ik begrijp het. Voor jou is het gewoon je werk. Voor een ander bezorgdheid.

180 Mac Benac    
6 maanden geleden door Mac Benac
5
Meld

@119 Gaat de farmacie/Wilmama het nou over fatsoensnormen hebben ? Ze heeft toch wel lef als pleitbezorger van de industrie des doods.

181 Mac Benac    
6 maanden geleden door Mac Benac
7
Meld

@180
[*knijp*]
'PIEPIEEEUW'

Jaa! Zo hoort een echte badeend te klinken! Welkom terug!

182 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
0
Meld

@182 Nee Richard, is dit wat je in de aanbieding hebt ? Ernstig vent.

183 Mac Benac    
6 maanden geleden door Mac Benac
6
Meld

@183
[*knijp*]
'PIEPIEEEUW'

Hij blijft vertederend!

184 RichardR    
6 maanden geleden door RichardR
1
Meld

@127
Mooi staaltje van hoe de farmaffia het debat voert.

185 grovi    
6 maanden geleden door grovi
5
Meld

@184 Je komt heel relaxed over man, terwijl je zo onder prestatiedruk staat. Knap hoor. Jij krijgt een schouderklopje van de chef !

186 Mac Benac    
6 maanden geleden door Mac Benac
4
Meld

* Verwijderd door de redactie *

187 Robin    
6 maanden geleden door Robin

* Verwijderd door de redactie *

188 Robin    
6 maanden geleden door Robin

@187

Ondertussen...................

Raak jij steeds verder van het padje af/losgezongen van de realiteit. Jij bent een gevaar voor de volksgezondheid, samen met je collegae van de fa. Anti-Vax & Co.

189 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

190 Robin    
6 maanden geleden door Robin

@190
Zware aantijgingen waar jij mee strooit als Piet met de pepernoten, maar een deugdelijk bewijs van dit alles nog nooit getoond hebt. Goedkope retoriek waar niemand beter van wordt.

191 Wilmama    
6 maanden geleden door Wilmama
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

192 Robin    
6 maanden geleden door Robin

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
Man overleden na mishandeling in speeltuin
Een man is zaterdagmiddag in Assen om het lev...

1 dag geleden door Telegraaf

16-jarige Cihan wil met Pegida-voorman in ges...
De Pegida-demonstratie van deze zondag op het...

4 uur geleden door DagmarA

MH17 Waarheidsconferentie in Maleisië co...
Bewijs dat niet Russische raket, maar Oekraïe...

1 dag geleden door zilvergoud

'Johnson dreigt uitstapkosten brexit met...
Voor de EU is aanpassing van het scheidingsak...

8 uur geleden door NOS

Trump: Joden die op Democraten stemmen, tonen...
Volgens Donald Trump tonen Joden in de VS die...

24 uur geleden door iSlam FM!


ADVERTENTIE


Laatste reacties
Rapunzel
De Hond: electorale glans FVD afgenomen...
Dit is juist een pluspunt, pak je dit niet aa...

minder dan een minuut geleden door Rapunzel

samcash
Irak zal "hard antwoorden" als blijkt dat Isr...
Ik denk dat de reactie van Irak nogal mee zal...

minder dan een minuut geleden door samcash

Crannbuidhe
Psychiater zegt dat Trump miljoenen meer dode...
?? de DailyCaller, het filiaal van Breitbart?...

1 minuut geleden door Crannbuidhe

korrieporrie
Psychiater zegt dat Trump miljoenen meer dode...
Zo zie je maar weer hoe het label 'expert' mi...

1 minuut geleden door korrieporrie

Zeeuw
Waarom het grootste elektrische voertuig ter ...
Een zeer goed systeem wat prima [email protected] I...

1 minuut geleden door Zeeuw

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig