door Inter in Politiek  ·  139 Reacties

  • 29
  • 1029x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 nee u beweert dat iemand als lijstduwer op meerdere lijsten mag staan en dat klopt dus niet.
Ook als lijst duwer mag je maar op 2 lijsten staan, voor de kieswet maakt het namelijk geen bal uit of je als lijsttrekker of duwer er op staat.

3
101 streek

@101

Haha dat bepaal jij gelukkig niet of iets niet klopt
De lijsten van de FVD zijn nog niet eens bekend
Dus waar maak je je druk om
FVD fobie ?

16
102 GOTCHA666

@102 tjonge zeg wie beweert er nu dat Hiddema op meer lijsten staat als lijstduwer in @15 ?
Ik niet, u wel.
En vervolgens stel ik alleen maar vast dat de wet dat niet toestaat, maximaal 2 is toegestaan.

2
103 streek

@103 Dat kan je wel beweren maar linkje ?
Meer lijsten is dus meer als 1 trouwens

13
104 GOTCHA666

@104
Lees uw eigen reactie in @15 eens terug.

2
105 streek

tja niet zo gek dat hij dat zo ziet, als je vanuit de ultra rechts hoek kijkt is (bina) elke partij exrteem links....

4
106 ikzelf

@105 Kom eerst maar met een link

13
107 GOTCHA666

@107 welke link?
U beweert te weten dat Hiddema als lijstduwer op meerdere lijsten staat> ik niet.
Ik stel alleen vast dat dat meerdere is beperkt tot maximaal 2 volgens de kieswet.

2
108 streek

@108 lezen is weer moeilijk
Emeel beweert dat niet ik

Meerdere kan dus ook 2 zijn
dat stel ik dus vast

16
109 GOTCHA666

Ha, ha, Schorem voor Democratie is een extreemrechtse partij. En dat zullen ze helaas wel blijven.
Oh, wat is dat toch pisvlek in de Twee Kamer.

8
110 Mac Benac

"Forum voor Democratie, als een middenpartij"

Vreemd
Een midden partij kent binnen de partij democratie
Hier is bij FvD geen sprake van

En waarom bezocht Baudet dan bijeenkomsten van NVU?

8
111 LGK

Hoe kun je een middenpartij zijn als je de rest van de partijen als extreem links beschouwt? Je hebt ook rechts nodig anders heb je geen midden.
Ach laat ook maar, het serieus nemen van Baudet is verspilde moeite.

8
112 PuurHagelslag

@112

Idd

Wat is er dan rechtser dan FvD?

8
113 LGK

De redelijkheid in het klimaat debat is allang verloren gegaan. Ik zie Kimberly @4 pleiten voor een gezonder klimaat. We hebben een gematigd zeeklimaat heb ik op school geleerd. Waar pleit Kimberly dan voor, een poolklimaat, een tropisch klimaat, een landklimaat? Zeg het maar. Ik heb op de TV letterlijk mensen zien demonsteren zodat de regering het klimaat moet gaan veranderen. WTF?

Ja, ik vind Baudet ook een vreemde snuiter. Deze vreemde snuiter is echter wel één van de weinige die überhaupt een poging te doen om iets van het geheel te snappen. De rest zegt gewoon dat een X percentage van de wetenschappers het er over eens is dat er iets moet gebeuren en dat is gelijk reden om verregaande maatregelen te nemen. Als je iets leert op de Universiteit dan is het om kritisch te zijn. Als we in de wetenschap alles zouden bepalen op basis van de meerderheid van de stemmen dan zouden we waarschijnlijk nog steeds denken dat de aarde plat is. Alle andere gedachten zouden we dan als extreem en nep nieuws classificeren.

Misschien is het handig om de klimaat discussie eens op feiten te baseren. Dat is al lastig genoeg omdat een veranderend klimaat grote gevolgen kan hebben op allerlei vlakken. Het probleem is alleen dat we niet exact de consequentie kunnen overzien. Laat ik daarom een veel aangehaald voorbeeld geven, namelijk het afsmelten van de ijskap op Groenland.

De ijskap van Groenland is iets minder dan 3 miljoen kubieke kilometer. Als de gehele ijskap zou smelten dan zou gemiddeld de zeespiegel stijgen met 7,2 meter. Op dit moment smelt de ijskap met ongeveer 239 kubieke kilometer per jaar. Als dat zo doorzet dan zou dus de ijskap in ongeveer 11 eeuwen zijn gesmolten. Het proces versnelt zich echter dus het zou iets eerder kunnen zijn. Zelfs in het meest pessimistische scenario wat ik heb kunnen terug vinden hebben we het over meerdere eeuwen.

Die 7,2 meter is echter een gemiddelde. Feit is echter dat niet overal op de wereld de zelfde stijging te zien zal zijn. In Nederland zal de stijging ongeveer een derde zijn. We hebben het dus ongeveer over 2 meter en 50 centimeter over een aantal eeuwen. Eb en vloed heeft bij Terneuzen al een effect van soms meer dan 5 meter. Het is daarom moeilijk voor te stellen dat over enkele eeuwen het niet mogelijk zou zijn om die waterstijging van 2 meter en 50 centimeter het hoofd te bieden. De zeespiegelstijging voor de Nederlandse kust is de afgelopen honderd jaar zeer geleidelijk geweest en heeft in 100 jaar geresulteerd in een stijging van minder dan 20 centimeter.

Het probleem bij de hele discussie is dat iedereen in blinde paniek lijkt te zijn maar niemand weet waarom. Het knappe van Baudet vind ik dat hij wel probeert enige logica in het debat te brengen. Baudet komt met grote regelmaat met cijfers en iedereen lacht er om maar er is niemand die hem corrigeert. Nou ja,... bijna niemand:

6
114 RazorBlade

blahblah ja. het roer moet om

1
115 semperpenis

Baudet: Forum voor Democratie is een middenpartij, de rest is extreemlinks

Logica: Dat ben ik zeker met hem eens. PVDA, D66, VVD, CDA, christenunie, groenlinks hebben een ding gemeen. Ze geloven in de maaakbare samenleving. In het besturen van de bevolking met continu wijzigende regelgeving en selectieve belastingen. Ze geloven in de papieren wetten en hun gemiddelden. Ze geloven in de bestuurbaarheid van het klimaat, de wereld, de demografische samenstelling van de bevolking, de filosofie en de biosfeer. Zij geloven dat de regering bestuurt en de mensen uitvoeren. Zij geloven in globalisatie en hierarchie. Ze zijn allen voor een totalitaire controlestaat en ontwikkelen daar naar toe.

Maar bovenal hebben al de partijen het toneelspelen en liegen omarmt. En de rationaliteit en logica afgeschaft. Het zijn activistisch religieuze groeperingen geworden waarvan de priesters hebben geleerd om te huichelen. Dat zien ze als hun kerntaak naast het exploiteren en voor zichzelf zorgen.

De D in al die partijen is een leugen. Ze zijn allen socialistisch, tegen communistisch aan. De klimaatgekte, het minderwaardigheidsdenken wat uitmondt in identitaire wetgeving en massamigratie. En de corrupte ontwikkelingssamenwerking, het uitzenden van troepen voor "vrede" (Stuur dan een duif, soldaten zijn er juist om te vechten) het knielen in een boerka van ministers voor onnozele zandbak imams. Hoezo zijn al die extr lasten goed voor een groen iets? Wat is dat voor onzin.

Conclusie: De huidige regeringspartijen en hun oppositie afdelingen zijn religieus, knettergek, corrupt en bovenal extreem links

5
116 purelogica

Tsja het is in ieder geval duidelijk waar de man op uit is.

Als hij een middenpartij heeft is het meest ranzige rechts zoals skinheads en andere engnekken opeens een soort van normaal rechts. Voor wie nog twijfelde of het de man zijn doel is extreem rechts te legitimeren.

5
117 Anti-Prut

* Verwijderd door de redactie *

118 E.Meel

Je kunt veel zeggen van lavendelboy maar humor heeft die wel, of meent hij dit serieus?

4
119 DaStef

De theaterman zegt weer iets krankzinnigs.

6
120 Denisova

@120

Hij heeft gewoon een punt ...

De maatregelen van FvD zijn vergelijkbaar met wat middenpartijen 15 geleden voorstelde , de andere partijen zijn nu zéér extremistisch bezig

3
121 Vageali6888

@118

Nederland moet zijn CO2 uitstoot verlagen , hoe denk je dat te doen als we iedere paar jaar een kleine stad extra moeten bouwen voor nieuwkomers die ook gaan autorijden/stoken/vervuilen ?


"de tegenstanders van vluchtelingen zijn tevens tegen uitvoering van het klimaatakkoord"

Omdat we dubbel genaaid worden ...

3
122 Vageali6888

@122 Nou ja, ik ben een tegenstander van "vluchtelingen" (illegale migranten) maar in principe een voorstander van het klimaatakkoord. Voor mij is het een enkeltje. question

(Ik zeg in principe omdat de kosten véél meer op het bord van de multinationals en bedrijven moeten komen)

0
123 Bluth

Je lacht je toch de pleuris om die man ....!
Doet zich voor als intelligent maar kent het verschil tussen links, rechts en midden niet eens .
Maar wel op de lijsten in diverse provincies gaan staan en de mensen beduvelen die op hem stemmen omdat hij er maar in ééntje zitting mag nemen , wat hij ook niet gaat doen als lijstduwer.
Zal wel een geintje van “ het midden “ zijn .
Lijkt me meer iets van de rechter flank zoals de PVV waar meerderen een dubbel functie met dubbel inkomen hebben .
Had er iemand nog iets over de boel bedotten ?

10
124 No newstoday

@123

Ik ben ook best te vinden voor milieumaatregelen , maar vind de CO2 hysterie een hoax ..

Zonde om daar kapitalen aan uit te geven, begin liever met het opruimen van de lekkende kernonderzeeërs op de boden van de zee , en afname van productie in vervuilende fabrieken aan de andere kant van de wereld

2
125 Vageali6888

@124
Wat is volgens u het verschil tussen links, rechts en het midden (voor zover dat nóg bestaat in de huidige politiek)???
Ben benieuwd naar uw uitleg.

3
126 Dieke

@126

Je hebt gelijk , puur linkse of rechtse partijen bestaan niet meer .. alleen de verschillende programmapunten kun je nog als klassiek links/rechts aanduiden.

Sterker nog , de VVD en Groenlinks hebben elkaar gevonden op gebied van klimaat/migratie en het spekken van multinationals dankzij die onderwerpen

0
127 Vageali6888

@124 +++++

5
128 Mac Benac

@126

Ik voel me niet geroepen dat uit te leggen .
Het is hier geen school en ik geen leerkracht.
Wie op een goede school heeft gezeten of autodidact is , weet het.
En weet je het niet , stem je toch mooi op Baudet.
Zijn er al 2 die het niet weten .
Ik zie het verschil gelukkig wel.

Wat dacht je van googelen ?
Het moderne woord voor opzoeken .

7
129 No newstoday

@127

Jij hoorde Dijkhoff hetzelfde zeggen als Klaver bij het klimaatdebat ??
Dat is geestig !
Misschien nog eens terugkijken ?

6
130 No newstoday

@128

Ook zo’n slechte school gehad ?
Of veel gespijbeld ?
Vast niet voor het klimaat .

7
131 No newstoday

@131 Tegen wie lul je ? Heb je paddo's gegeten ?

2
132 Mac Benac

@129
Vreemd.
U stelt anderen hier constant vragen en vraagt om linkjes.
En omdat u nu geen antwoord wilt geven, neem ik aan dat u gewoon het antwoord niet weet.
Dan kunt u wel denken "hoogopgeleid" te zijn, maar dat is gewoon kinderachtig kleutergedrag.
Maar dat zijn we wél van u wel gewend met uw opmerkingen, die meestal misplaatst zijn, gezien de vele minnen die u elke dag krijgt.

1
133 Dieke

@7 voor jou is het tjerrie

3
134 Denisova

Thierry heeft kortsluiting in zijn hersens!

5
135 dummydum

@134 Wat gaf jou het idee dat jij dat kan bepalen?

2
136 xtremy

De leider van een middenpartij die in alle stilte een gesprek aangaat met een extreemrechtse Amerikaan ?

3
137 jantje van leiden

@137 Hij praat tenminste met mensen. Kunnen we van jou blijkbaar niet zeggen, aangezien je er zo vol van bent.
Daarbij, weet jij ook waar dat gesprek over ging? De nieuwste recepten voor cupcakes gehoord, toen je het gesprek afluisterde?

3
138 xtremy

@125 Dat mag je en hoax vinden, maar dan negeer je simpelweg de feiten.

Fossiele brandstoffen zijn rottend organisch materiaal wat door miljoenen jaren heen door de aarde is opgenomen. Wij stoten dat nu binnen ongeveer 100 jaar uit. Als jij serieus denkt dat dat geen invloed heeft, dan heb je een flink bord voor je kop, of begrijpt niets van hoe het allemaal werkt.

0
139 Bluth

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ongelovenloos
Nederland mag asielzoeker niet buiten EU aanvraag laten doorlopen

Waarom hebben ze het nooit over het feit dat die asieleisers zelf de verdragen aan hun laars lappen door zich niet te registreren in het land wa...

5 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Hendrianus
Nederland moet weer asielaanvragen van Palestijnen behandelen

@17 Bedoel je al die single mannen?...

7 minuten geleden geplaatst door Hendrianus

sockknitter
‘Klimaatkloof’ in Nederland: mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

https://www.nieuwskoerier.nl/news/983152-mensen-met-een-krappere-beurs-zijn-groener-bezig-dan-rijken...

8 minuten geleden geplaatst door sockknitter

LoydMorris
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@27 We hadden in 1951 beter niet klakkeloos een handtekening onder het vluchtelingenverdrag moeten zetten. . . . ...

13 minuten geleden geplaatst door LoydMorris

VBOH
Wilders houdt poot stijf: 'Geen kabinet als er geen stevig asielpakket komt' - NieuwRechts.nl

@50 Dankjewel Bop.Maar de heimwee die vluchtelingen hebben naar het thuisland daar kunnen wij ons waarschijnlijk niet eens een goede voorste...

15 minuten geleden geplaatst door VBOH

Ronin
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

@3Ze lijken ook allemaal sprekend op mekaar, die Friezen....

17 minuten geleden geplaatst door Ronin

Querulijn Xaverius
‘Klimaatkloof’ in Nederland: mensen met een krappere beurs zijn groener bezig dan rijken

Roep ik al jaren. Een gewoon gezin mag geen gehaktballetje meer eten, maar de rijken (vaak D66 bakfietstroela's) gaan 3 x per jaar op winterspor...

18 minuten geleden geplaatst door Querulijn Xaverius

Schildpad
Alleen nog online lessen aan Columbia Universiteit in New York, joodse studenten voelen zich onveilig door pro-Palestijnse protesten

Dit gaat wel héél ver hè. Kunnen ze die pallie lui niet remote laten meedoen en van de school weren?Zwaktebod ......

19 minuten geleden geplaatst door Schildpad

spookrijder
GeenStijl: ZoekZoek! Deze bankmedewerker

@1 Nee, dat was een andere. Dit is Fedde Lemstra uit Jubbega....

19 minuten geleden geplaatst door spookrijder

Bob Sleebaan
Wilders reageert op uithaal Timmermans

Ter herinnering:Ex-Tweede-Kamerlid van GroenLinks, Wijnand Duyvendak, speelde een sleutelrol binnen de terreurorganisatie RaRa. Dat onthul...

20 minuten geleden geplaatst door Bob Sleebaan

NK. App
Fleshed PornHd Porn MovoeTeenagers Naked BoobsLanatheplug PornPussy Hd PicCara Mell NudeLana The Plug And Jason LuvWww Hindixxxvideos ComSexy Cartoon PornTinto Brass Movie ListFamily.porntvKemono.pqrtySkipthega.comesFilmes Pono BrasileirosJapanese Sister And Brother Sex VideoExhetaiLeone BfHot Sex BhabiSexi Bhabhi XxxTamil Telugu Blue FilmAccidentally Porn VideoP. OrnXxx LsbianAvabamby NudeBrazzers Full HdTialingSub Rosa MovieLayla London XxxMom Sleeping PronSpandex Shorts PornLeather BondageGay Youn PornRap Xxx VideoIndian Kamwali XxxSunny Leone Hot Porn HdBrooke Synn OnlyfansTranssexaul PornTop PornorGifswowXxxafghanDesi Web Series HotRedtub IndianPornhub BeautifulBig Tits Milf MomAlexis AndrewHidden Camera PornBrutal Porn GayHotscopetvSex AnimesExxxtrasmall PornShantal Monique NudeHot SexyvedioPormhatXnxx Hd Mom SonX VidioMia Malkova Full PornHantai ComFino Herrera ScandalHypnhoubProud Family PornCam SquirtLesbian GanbangJapansexmovies18 SxeNickiminaj SextapeDanafinet CumEntranced Gianna DiorWww Imlive ComReallifecams.clubsXyyldeEuroewcortPorn StiesXxxnx JaponesaKaty Perry In NakedFree Black Gay PornSissy Spacek NudeGay Bel Ami PornMassive CamsXxx Com VedioSexxxx18Swathi Naidu AssLesbian CuckoldHot Plumber SexHairy IndianpussyBusted BabysittersCoqnu ComImagem De PornCastıng WoodmanCheating Porn ComicsPoringaXgirlfriend NudeBlumber PornCelibrity Nude VideosPorn Videos CategoriesAsian PornolariNiksindian XxxFat CoochieFifi FixxWww Xxx Hd Sex ComEmbarrassing PornHomemade Anal FirstMixed Wrestling TubeAnal PorngifsReddit TittiesVepornasKat Dennings Top LessJamie Renee SmithNude ChubbyChinese Students XxxTrisha Paytaz NudesInaid XxxPornô Gay Amador BrasilThe Wife NudeErotic MasageImagens PornPornoblogXx Video H DGot Porn.comRenee Rose IndexxxNina Elle Xxx3gxxxTaiwan Porn VideoNude Tan Lines177013 HentXxx In StoryHottest Xxx VidsBaby Got Boobs89 Xxx VideoNakaab Ka PhotoVeronica Young SheldonLezbian Strapon Porn3g PornEmily Lynne JoiPeyton List NakedDesiplayFock Meaning In HindiTamil Girls Saree SexXxl PorAliana LovePorn Movies Of The 80'sAsmr Network PornLisbian PorSri Lanka Blue FilmArabi XxxXxnx Sex HdSofia_sakuraFake Female AgentCrackwhoreconfessionsComo Ver Onlyfans De GraçaAnushka Sen Xxx Image