Anuna De Wever/Jean-Marie Dedecker
Volledig scherm
Anuna De Wever/Jean-Marie Dedecker © Joel Hoylaerts/Photo News/Bart Boterman

Naïef en verwend: Jean-Marie Dedecker hard voor klimaatspijbelaars

Naïef en verwend: zo schrijft Jean-Marie Dedecker over de vele “klimaatgoeroes” die hem regels zouden willen opleggen. De onafhankelijke lijstduwer voor N-VA in West-Vlaanderen is het grondig beu dat critici niet welkom zijn bij het hedendaagse klimaatdebat. Dat schrijft hij in een opiniestuk voor Knack.

562 reacties

  • Steve Wildemeersch

    5 jaar geleden
    Beste Mevr. Vervoort, niet alleen mensen naar hier halen maar mensen die er rotsvast van overtuigd zijn om zoveel mogelijk kinderen te hebben omdat hun religie hen dat oplegt.. Wat eigenlijk betekend dat dweilen met de kraan open is...
  • Kristine Delacourt

    5 jaar geleden
    Wie nu nog het klimaatprobleem durft ontkennen is echt een dikke onnozelaar. Maar spijbelen, ruzie maken, meer censuur en meer belastingen gaan het probleem echt niet oplossen.
  • Dirk D'Ooghe

    5 jaar geleden
    Zal het klimaatspijbelen een stille dood sterven tijdens de schoolvakantieperiode?
  • Elsje vervoort

    5 jaar geleden
    Overbevolking op een eindige wereld is de oorzaak. Al de rest zijn pleisters op een houten been. En wat doet Europa? Massaal mensen naar hier halen want de EU industriëlen hebben steeds meer goedkope arbeiders en consumenten nodig om hun wegwerpmaatschappij in stand te houden en hun winsten te verhogen. Hebzucht is dus het echte probleem.
  • Timothy Leyre

    5 jaar geleden
    Jean-Marie slaat héél regelmatig eens de nagel op de kop...