Amerikaans president Trump geeft aan dat hij in uitstekende gezondheid verkeert.
Volledig scherm
Amerikaans president Trump geeft aan dat hij in uitstekende gezondheid verkeert. © AP

Trump verkeert volgens zijn dokter in zeer goede gezondheid: “Zijn geheim? Ongelooflijk goede genen”

De Amerikaanse president Donald Trump, die inmiddels 72 jaar jaar is, verkeert in “zeer goede gezondheid”. Dat werd besloten na zijn jaarlijkse fysieke tests, die gisteren plaatsvonden. “Ik verwacht dat hij gezond zal blijven gedurende zijn presidentschap en ook nadien”, aldus dokter Sean Conley. Zijn geheim volgens zijn artsen? “Ongelooflijk goede genen.”

3 reacties

  • ivan de ridder

    5 jaar geleden
    Hendrik De Weerdt, Trump is inderdaad een 'precedent' voor hetgeen mis kan lopen in de politieke wereld. Gezond van lichaam? Laat hem een 100 meter lopen en hij komt gegarandeerd niet meer bij adem. Gezond van geest? Kerel weet niet eens hoe een paraplu werkt ...
  • Hendrik De Weerdt

    5 jaar geleden
    Verbaast mij niets. Hij is niet alleen gezond van lichaam maar ook van geest. Sterk in alles wat hij doet. Zijn woord blijft zijn woord, ongeacht wat zijn tegenstrevers beamen. Beste Precedent ooit. De geschiedeis zal het beamen. Wat ook de hedendaagse zelfverklaarde elite en media zich ook mogen voorstellen met al hun leugens en minachting voor deze Precedent. Die meer respect verdient.
  • Saadia Sellak

    5 jaar geleden
    Alcohol en nicotine worden zwaar onderschat, maar ze zijn DE oorzaak van veel gezondheidsproblemen en een snelle veroudering.