door Havermout in Binnenland  ·  135 Reacties

  • 11
  • 1281x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@99 Dat snap ik niet goed, ook moet gewicht massa zijn denk ik.

0
101 MARCUSAURELIUS

Aggut , is het weer eens tijd om mensen bang te maken? Absurd dit soort onzin.

Maar late we voor de grap dit even serieus nemen. Wat is het grootste probleem als de zee ineens 20 meter stijgt? Hoe kunnen we de mensen zo snel mogelijk in veiligheid brengen? Nou hoe MINDER mensen er zijn des te makkelijker, DUS sluit de grenzen en laat niemand meer toe. Stuur alle illegalen en mensen met een dubbel paspoort uit voorzorg vast terug naar het land van hun andere paspoort. Start een actief emigratiebeleid zoals we dat in de jaren 50 ook kenden zodat er zo weinig mogelijk mensen in dit gevaarlijke landje achterblijven. En daarna zijn er uiteraard nog meer maatregelen denkbaar. Succes ermee

5
102 PFL

@102
Ook vreemd dat de zee alleen aan de Nederlandse kust stijgt ....

3
103 kenny013

@63 Stallen mesten dus. question

1
104 Wild Rover

@104

Ik ben er voor het denkwerk! Niet voor het zware werk. Daar huur je maar Polen voor in.

3
105 WijzeDwaas

@105 Daar heb ik twee Sallandse boerenjongens voor. Maar die kun je dan mooi helpen. question

1
106 Wild Rover

Dus wij Nederlanders die de zee hebben teruggetrapt naar waar hij vandaan kwam en zelf deels onder de zeespiegel leven (op sommige punten zelfs 6,76 m) die moeten nu ineens bang zijn voor een stijging van hooguit 2.00 m?? Als de zee dreigt dreigen we terug en als de zee stijgt stijgen onze dijken mee. Probleem opgelost.

@105
Hee racist! Polen zijn ook mensen hoor. Die zielige mensen hebben het al moeilijk zat omdat ze in een ander land moeten wonen. Maar ze hebben ook gevoelens net als jij en ik en hun bloed is ook rood dus waar.. blablabla (ik wordt nu al moe van mezelf, ik snap niet hoe jullie die onzin vol houden)

3
107 Reconquista

@107 Die stijging kan wel eens heel wat meer worden dan twee meter.
Overal de dijken meters hoger maken? Dat is waarschijnlijk niet haalbaar.

PS.
De Wijze Dwaas is inderdaad een racist.

5
108 MARCUSAURELIUS

Misschien gaat dan de halve randstad naar Canada emigreren.

0
109 Reagurius

@109 zou kunnen, dan is Nederland failliet

1
110 chouffleur

Waterstaat (en TU Delft) is er al volop mee bezig: 'zandmotor' voor de kust; nieuwe pijlerdam; extra zandsuppletie; betere afvoer/opslag water; andere manier van golf-breken (rijshout-project, etc.), etc.

0
111 Citrusvrucht

--Kustlijn opgeven en het hogerop zoeken .--

Marc my words, wat ik hier wel eens heb geschreven.
Agenda21 en de kust verboden gebied maken.
Smartcities waar je van goede huize moet komen om er te kunnen wonen.

0
112 techcenter

@108
Ik zou niet weten waarom dat niet haalbaar is, we hebben al gekkere dingen gedaan. En het hoeft ook niet binnen een paar jaar te gebeuren. Met een stijging van 2 of 3 mm per jaar hebben we generaties de tijd.

1
113 Reconquista

@113
Gaat inderdaad niet binnen een paar jaar, u en ik gaan het niet meer meemaken.
Maar bij een stevige stijging, +10M, gaan dijken niet meer helpen, ook geen @111 zandmotor.
Simpelweg omdat dan tot ver in het binnenland rivieren ook omdijkt moeten worden, die zijn namelijk altijd zeeniveau + nog wat.

Als de stijging lineair is hebben weg nog wel even, 40 cm in 100 jaar is goed te doen.
Maar blijkt de stijging exponentieel dan zouden we in die 110 jaar stevig in de problemen kunnen komen.

0
114 kenny013

Nog even ter aanvulling.
De verzilting zal sterk toenemen in het Westen.
Ook moeten de rivieren een stuk breder worden.

1
115 MARCUSAURELIUS

https://www.climategate.nl/2018/12/klimaathysterie-nos-en-zeespiegelstijging/
"De zeespiegel langs de Nederlandse kust stijgt met ongeveer 20 cm. per eeuw en er is de laatste halve eeuw geen versnelling vastgesteld, ondanks de groei van de antropogene uitstoot van CO2. Dat zijn de metingen, de rest is fantasie."

2
116 grovi

@En wat is daar de oorzaak van?

1
117 Rapunzel

@115 @117

0
118 Rapunzel

@114
De zee zou 3330 jaar moeten stijgen om die 10 meter te halen. Als het nodig zou zijn geweest dan hadden we daar in die paar duizend jaar echt wel iets op gevonden. Maar ik denk dat het niet nodig is omdat de fossiele brandstoffen eind deze eeuw toch op zijn.
Overigens hoef je de rivierdijken niet te verhogen als je sluizen plaatst neem ik aan.

1
119 Reconquista

@119
@citaat:
Overigens hoef je de rivierdijken niet te verhogen als je sluizen plaatst neem ik aan.

----------------

Om te gieren van het lachen. questionquestionquestion

0
120 MARCUSAURELIUS

@120
Oh ja dat gaat niet question

1
121 Reconquista

En wat doen we als de apocalyps niet plaatsvindt? ALs de openbaringen van Johannes niet uitkomen. Al de messias niet komt? Als de aliens thuisblijven. Als jhet Walhalla niet bestaat.

Hebben we daar ook over nagedacht?

We hebben niet alleen een plan B nodig maar het hele alfabet!

3
122 purelogica

@122 : De barstjes in Het Heilige Geloof In De Schuld Der Mensheid zijn al in ieder geval. Zeer bekwame mensen schoppen achter elkaar gaten in de modellekes van het IPCC en aanverwante maffioso, maar de voer-voor-het-plebs media weigert die te publiceren (opdat U gelove) zodat de wetenschappers uitwijken naar beter gelezen websites:

"The fundamental discrepancies between AGW models and real-world observations led these climate scientists to conclude that (a) “climate models are not able to simulate real climate”, and (b) the view that increases in greenhouse gases from human activities are what caused the global warming over the last 40 years cannot be reliably supported by observed evidence." http://notrickszone.com/2019/01/24/atmospheric-physicists-a-human-signature-hasnt-shown-up-in-40-years-of-temperature-change-observations/

2
123 Ness

Ach, Rotterdam en Amsterdam kunnen we toch al missen als kiespijn.

2
124 Merlinswit

@123 Toekomst is net zo als geschiedenis. Ze wordt gechreven door profeten en daarna verdedigd tot het uiterste en is de ultieme waarheid tot ze wordt ingehaald door het enige dat er tegen opgewassen is en ze uiteindelijk haar betekenis verliest en dan wordt vergeten.

De ontzettend vasthoudende, altijd terugkerende nooit versagende realiteit.

2
125 purelogica

In het vorige Interglaciaal toen het wereldwijd 4 graden was, het Eemien, zwommen er nijlpaarden in de IJsel bij Deventer. Nijlpaarden grazen op het land.

2
126 Mollevanger

1400 miljoen km3 x 0.02 = 28 miljoen km3

Die 0.02 is de uitzettingscoëfficiënt per graad van water.
Die 1400 is het huidige volume dat na 1 graad opwarming dus 1428 zal zijn.

En ja, het duurt even voordat die massa opgewarmd is. Maar de borst wordt ons vanzelf nat gemaakt hoor.

1
127 Lidpver

Heerlijk onnozl, die klimaatgekkies.Die maken zich nu druk (zonder enige kennis) over iets wat over 1000 jaar misschien mogelijk is....volgens sommige hypothesen en rekenmodellen. Kortom knettergekke, kolderieke klimaatkneuzen.

5
128 Hochiplush

* Verwijderd door de redactie *

129 E.Meel

@129 E.Meel

Hé leugenaar : waar blijven uw excuses voor het wederom ongefundeerd zeggen dat ik een leugenaar ben, terwijl ú het verkeerd heeft door te beweren dat de PVV een stichting is.
Dus ú liegt, niet ik.

https://www.nieuwskoerier.nl/news/415210-geert-heeft-schijt-aan-alles
#105

3
130 dr.Bedwetter

@128
Over het algemeen hebben de ontkenners geen kennis van zaken.
Jij denkt het ook beter te weten dan een paar honderdduizend academici die hun hele leven dit soort zaken bestuderen.

2
131 MARCUSAURELIUS

@131 de ontkenners hebben meestal geen idee waarover ze her hebben. Kwam er laatst weer eens een tegen die zich in al die jaren nog niet had gerealiseerd dat die hele grote aarde eingelijk niet meer is dan een superdun laagje atmosfeer waarvan wij afhankelijk zijn.

2
132 ModReset

@131 Van wetenschappers en politici is bekend dat ze soms heel irrationeel kunnen denken:
Voorbeeld: religieuze natuurwetenschappers die nog immer geloven dat hun god onze aarde in zes dagen schiep en de evolutieleer afwijzen...
Het relatief piepkleine beetje CO2 dat verminderd kan worden met honderden miljarden kostende klimaatmaatregelen voor de Nederlandse burgers (de rest van de wereld lijdt niet aan deze waanzin) verandert niets aan het superdunne laagje atmosfeer.
Alternatieve energie bedenken: hartstikke goed! We moeten al die smerige zwaar gesubsidieerde windmolens met enorme wieken die niet gerecycled kunnen worden zo snel mogelijk weer afbreken! Waterstof en Atoomenergie. Daarin moeten we in investeren.
En in een methode om de windmolens milieuvriendelijk te recyclen natuurlijk question

1
133 logikus

Een miljarden kostende operatie. Waarvan de VVD zal zeggen. “Eigen probleem” Dus doen ze niets naar de gewone man. Die staat ineens voor een feit. Het volk moet ook willen luisteren.
Als er echt een groot probleem ontstaat, zal men echt een andere regering moeten kiezen. Een regering die kiest voor algemeen Nederlands belang. Dus een beleid waar het land dat onder de zeespiegel verdwijnt, al maatregelen kan nemen om mensen uit dat gebied te krijgen, gesublimeerde leegloop. Verregaande voorzieningen om Schiphol in hogere regionen te krijgen. Markerwaard? IJselmeer? Andere manier van bedrijf en woning inplannen.

2
134 Suikerbeessie

Al de huidige trammelant is het gevolg van computer-modellen niet van ervaring, die je alleen binnenkrijgt door het klimaat in het vorige Interglaciaal te bestuderen. Dat wordt blijkbaar nu niet gedaan.
Uit een computermodel komt altijd het resultaat van wat je er instopt. Ietsje meer zuurstof of wat extra C02 geeft voorgeprogrameerde resultaten. Je kunt daar in tegenstelling met de echte natuur alle kanten mee op.
Dat ondanks die voorspellingen via diverse comp-systemen is er nog steeds geen atol onder de zeespiegel is verdwenen geeft te denken

2
135 Mollevanger

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Oeps112
Filmpje! Baudet biedt excuses aan voor logische uitbarsting tegen beroepszuiger Klaver

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/baudet-biedt-online-excuses-aan-voor-uitbarsting-tegen-jesse-klaver...

2 minuten geleden geplaatst door Oeps112

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

Maar, lieve Bop. Het werk roept, ik wens je een hele fijne dag...

2 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

Bop
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@53 Ja, hier zie ik dat wel. Maar ik bedoel eigenlijk in het dagelijks leven, niet op NK....

2 minuten geleden geplaatst door Bop

ongelovenloos
Beelden: Sarah van Soelen hangt de cowgirl uit

Zij is 1 van de ex vriendinnen van Hazes junior.Over tien jaar is zij niets meer dan een uitgelopen druipkaars door haar botox verslaving ....

3 minuten geleden geplaatst door ongelovenloos

Oeps112
Wanstaltig! AD en Klaver BESMEREN Baudet met Rusland connectie 'Maar geen bewijs'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/wanstaltig-ad-en-klaver-besmeren-baudet-met-rusland-connectie-maar-geen-bewijs...

4 minuten geleden geplaatst door Oeps112

FrisseBries
Asielzoekers gevaarlijk? Godfried heeft als buurman azc heel andere ervaringen

@52Echt....? Ik niet. Kwestie van goed tussen de regels doorlezen...Meer dan 90 procent stemt hier op de PVV...

5 minuten geleden geplaatst door FrisseBries

RobP
Duizenden Hongaren de straat op om gelekt telefoongesprek in corruptieschandaal

@11 Wat is het leven toch simpel als je zo een conclusie kunt trekken....

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Oeps112
Washington Crossed a Fatal Red Line with the Crocus Attack - Global Research

Alle artikelen van Global Research kunnen in 51 talen worden gelezen door de knop Website vertalen onder de naam van de auteur te activeren (all...

7 minuten geleden geplaatst door Oeps112

Zie Hier
Woede om NOS-artikel: 'Zo klaar met jullie Jodenhaat' - NieuwRechts.nl

@3 Nee maar er zijn meer media dan de NOS en rechts, moet je ook eens proberen misschien bevalt het wel!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Oeps112
Four Years Ago. Remember to The Lockdowns. Everything About Covid Was False - Global Research

Alle artikelen over wereldwijd onderzoek kunnen in 51 talen worden gelezen door de knop Vertalen Website onder de naam van de auteur te activere...

9 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Does Adult Friend Finder Work31betسکس انميXxnx Free PornRakul Preet Singh XxxMidgetpornstarsUncensored Japanese LesbianBeurettevideos.Brezzar XvideoGirls With Girls SexLuna Star Jessa RhodesMomo PornOnly Fans MidgetsVanessa Lane PornFran HentaiXnxx Leah GottiBhatijaNilsa Prowant NudeGay Homemade Black PornSisters AnalOnly Fans Famosas GratisStepmom And Stepdaughter PornHeroine SexPornozao BrutalSunny Leone Porn Sex VideoTru Kait ThreesomeBeurettes Video XPornos 1080pAshemale Tu EXvideo De MeninaBokep Japan TerbaruEmar_bXxx CatunNatalia Garcia PornAutum BriggsMy Friends Hot Mon PornPoen SitesIndian Girl HotDanny D Peta JensenAmenda Cerny Only FansBellapoarch NudeHairy Women NudeWidowmaker HentChut MarFirst Time Anal GaySkookaChezc FantasyWww Sali Sex ComPornography AsianHentai Em QuadrinhosFilme Pornô BrasilSunny Leone Phone NumberGay Big Balls PornPornolar Türkçe AltyazılıTiki PornOriya Sax VideoXxx Indian Devar BhabhiWife's Small TitsJapanese AvCuck QueanBest Sex ChatNude ScenesAlbani PornXxx Kiss PhotoNude ActtessSquirtingslutsSxyprn.xomFamily Sex StoriesMemphis ListcrawlerStavey PooleDeep SexDouble Vag PornhubXexsWww Xxx Com ComChristina AguchiBambidoe SpankbangHot Babes XxxKira Perez AnalNude Beach VoueurSushiflavoredmilk NudesMegan Fox Adult FilmLesbina SquirtingRomantic Video PornPorn JosexArunachal SexIndian Actor Blue FilmCliphuntersSpying On MasturbatingKarnataka College SexXxx NvTentacles AvAsian Massag PornAmateurfrançais SexeBig Titis Porn StarAmador XvideosToomics GratisLois Lane PornBackpage EscortsIndian Male NudeDa ButtxxxPorn In MouthSummertimejames PornChodaePornü TürkIntim CityJap XxxMckayla Maroney LeakedBuenotasPorn Lesbain StraponIsrael BfDesi Romeo Web SeriesSeex Video HdNude HairymenBoobs Press KoreanSon Mom Porn VideosSanylion X VideoDainty RascalBrazilian Fart PornGeorgina NudeXxx New Video Full HdBecky LebeauCandace Owens SexyChudai Ki PhotoSiliguri SexViolet Myers PornDesi Baba PornRedpaganmomViolet Myers PornoNipple OrgasmSmuttiesCore Chase PornAshley Tervory NudeLuna DanielsFestival PornBbwjapanesCelebruty Nude LeaksAnime-vostfr.frGirl AssKarwa Chauth XxxMommy Got Big TitsDesi52.comTan Lined TittiesSexs LanaPorn Black PplBdsm TiedBobvoyeuPorn Video Porn VideoBig Cumshot FacialSpankers PartyBigg Butt Nude