door Inter in Overig  ·  189 Reacties

  • 54
  • 1505x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

@111 legt u nu eens in uw eigen woorden uit wat een mogelijke opwarming van de aarde van doen heeft met honderduizenden gelukzoekers uit veilige landen die naar het rijke Europa willen komen. Voor of vanwege het klimaat beweert u? Uw bijdragen geven doorgaans aan dat de grootte van uw IQ gelijk is aan uw schoenmaat, maar deze flagrante onzin slaat echt alles, mevrouw Meel

0
151 nostradamus666

Niet om het een of ander maar sinds Jesse Klaver niet mee wilde doen met het regeerakkoord (wat zijn partij siert, in tegenstelling tot de lui die al hun principes maar overboord gooien als ze daarmee in de regering kunnen komen) heb ik geloof ik 2 keer iets van hem gehoord. En vanuit kamp Rob Jetten is het helemaal stil. Ik vraag me af welke woorden Johan van Jesse en Rob heeft gehoord die deze kinderen gek zouden maken.

3
152 Ektoplasma

JD, dè TV-persoonlijkheid van Nederland, die zich door niemand, maar ook helemaal door niemand de wet laat voorschrijven! Of je het nu met hem eens, of oneens bent.

Hij noemt zichzelf beschaafd rechts, zoals iedereen (en ik) die fan en lid zijn van FvD.

JD is intelligent, welbespraakt, humoristisch, sociaal bewogen, opkomend voor minderheden, vegetariër, pacifist, maakt satire, heeft verstand van muziek en komt vaak belangeloos op voor muzikanten, die op radio worden geweerd, steunt (op de achtergrond) mensen met vreselijke ziekte's, geeft zijn mening en komt die vaak verdedigen in linkse arena's, durft zich uit te spreken tegen de Islam, de Oranje's, de gevestigde orde, noem het maar op. Kortom één van de weinige helden in Nederland.

Heb zeer veel bewondering en respect voor deze man.

1
153 Pollens

@133 info "misshien zelfde achtergrond als de lichtgetinte Geert"

Uw frame om te doen voorkomen alsof dhr Wilders voorouders met een niet-westerse migratieachtergrond heeft mislukt weer deerlijk.
Verachtelijk ...

1
154 dr.Bedwetter

@139 "bewuste jongeren"

Die ipv met de trein (die 100mtr verder op was) te gaan de stinkdieselbus pakken, om zich na de demonstratie en masse te goed te doen aan de produkten van één der meest milieubelastende bedrijfstakken denkbaar : de vleesindustrie.

Inderdaad hoor, érg 'bewust' ...

1
155 dr.Bedwetter

JD doet me vaak denken aan Theo van Gogh. Heel veel mensen haatten die man. Toen die op beestachtige Islamitische wijze werd vermoord, kropen de hypocrieten uit hun hol door te gedenken wat een geweldige man en held het was...

5
156 Pollens

@156 Werd Theo van Gogh veel gehaat? Kan ik mij niet herinneren; behalve door islamieten dan.

Verder snap ik de vergelijking niet helemaal. Ik vind Johan Derksen een prima vent. Een verademing; eens met @153

1
157 Scrow

Zo een aantal reacties lezend, moet ik even naar boven scrollen om te kijken waarover dit artikel gaat. Maar ja, van het een komt het ander zullen we maar zeggen...question

0
158 Reagentje

* Verwijderd door de redactie *

159 Pxf7+

@117 Ja, er zijn hier heel veel van die mensen, die een uitleg eisen. Ik voer hier geen discussies. Het is alleen maar op de man spelen, zonde van de tijd. Ik geef alleen mijn mening, vind ik leuk.

0
160 Pollens

* Verwijderd door de redactie *

161 Hollander1967

@161 Even iedere 70 plusser naar de hel wensen. Ik luister liever naar Derksen.

2
162 Scrow

@161 En verder gaat het goed met je? Dus zoals de heer Derksen denkt, denkt iedereen zo van zijn leeftijd? Duw de oudjes maar allemaal in een hokje...

1
163 lisaaatjuh

@161

Je bent serieus niet goed bij je hoofd, zeldzaam zulk gestoord gedrag

1
164 Placon

Ik wijk 1 keer van m'n principes af. Ik ga reageren op iemand, die in mijn ogen iets te ver gaat. Ik ga op de man spelen, sorry daarvoor.

@161 "Als het aan mij zou liggen, gingen ze allemaal rechtstreeks naar de hel."

Ben je wel normaal? Ik heb het gemeld.

2
165 Pollens

@161 .Gelukkig bestaat er geen hel. Lach me rot om uw domme geneuzel. Stap straks fijn in m'n belastingvrije 45 jaar oude Mercedes diesel en maak een geweldig stinkend ommetje. Kom ik straks thuis, gaat fijn de open haard aan, tot morgen vroeg...geld speelt geen rol, ik heb een uitstekend pensioen ( tweemaal modaal) , een flink eigen kapitaal en ook nog eens AOW......question question....

0
166 Magister Nivardus

@161

Ik ben voor een motie om Hollander met onmiddellijke ingang preventief te ruimen

0
167 Pffff

@44
Beter laat dan nooit, maar Derksen gaat op Hiddema stemmen.

0
168 Mesjokke

@167 Ik stem voor !!

0
169 Bollieboos

@162 @163 @164 @165 @166 @167 Ach, ach, ach, wat een jammerlijk geweeklaag hier maar geen enkele inhoudelijke reactie op mijn eerste alinea. Dat kan ook niet want ik heb daar goed over nagedacht en heb ook vanwege mijn leeftijd voldoende persoonlijke ervaringen met die generatie om daar een oordeel over te vormen.

Het zijn uitvreters die zelf hebben genoten van voorzieningen die de 'maatschappij' voor ze moest regelen maar die dat niet wilden betalen voor de generaties na hen toen zij aan de beurt waren om dat te betalen omdat zij toen het meest verdienden.

Ik heb ze persoonlijk meegemaakt. In 2004 werd het VUT/Prepensioen en eindloonpensioen afgeschaft. Ik was de enige onder de 50 (ik was toen 36) die daar iets van zei. Er werd voor de VUT voor henzelf een afbouwregeling opgetuigd vanaf 50 jarigen en toen ik zei dat jongere generaties 17 jaar lang moesten gaan betalen voor iets waar ze zelf geen gebruik van konden maken, zeiden ze, heel egocentrisch: dan moeten ze maar lid worden. Dat is de babyboomgeneratie ('45-'50) ten voeten uit en de generatie daar vlak na doet het niet heel veel beter.

Tot 1995 kon je een eengezinswoning kopen voor 3 jaarsalarissen. Het broertje van een voormalige staatssecretaris van volkshuisvesting van de PvdA die ik ken, neemt deel in een familie vastgoedexploitatie clubje onder 'De Erven D.....'. Hij kocht de huurwoning van mijn ouders in 1984 voor 84.000 gulden (38.000 euro). Dat was een benedenwoning en bovenwoning met twee etages en een ruime zolder. Ons gezin woonde boven. Toen ik in 1987 in militaire dienst moest heeft hij met vader met zachte dwang laten verhuizen naar de benedenwoning die te klein was voor het gezin.

De bovenwoning heeft hij opgedeeld in 3 woonlagen die hij voor veel geld aan expats verhuurde. In 2013 heeft hij gezorgd dat mijn vader naar een zorgflat kon. Dat had hij al eerder geprobeerd maar mijn moeder wilde niet weg toen ze nog leefde. Die benedenwoning heeft hij voor 250.000 euro verkocht. 25 jaar later dus en als je het omrekent, dus voor ca 17x de aankoopprijs. Een modaal jaarsalaris was natuurlijk niet 18x zo hoog geworden in die periode. Hij had het ook voor 3 modale jaarsalarissen kunnen verkopen, maar nee, hij moest er 2,5x zoveel voor hebben. Midden in de crisis, dus.


Je kunt me vertellen wat je wil maar in de periode van de babyboomers is het 'marktdenken' geintroduceerd en hebben ze de generaties voor hen die veel meer waren gebaseerd op 'solidariteit' en na hen die niks meer over hadden, uitgevreten. Het kapitaal rust vandaag voornamelijk bij die ouderen en dat is de reden dat jongeren geen baan en geen huis kunnen krijgen en dat we met een vervuilde planeet zitten. En dan jongere generaties gaan ridiculiseren en beschimpen. Derksen moet zich de ogen uit de kop schamen.

Alles wat die generatie heeft gedaan was zuiver alleen maar in hun eigen belang, van de bezetting van het maagdenhuis tot het experimenteren met drugs. Er is niets dat ik kan bedenken dat die generatie voor positiefs achterlaat op deze wereld.

En ja, er bestaat weldegelijk een hel al is die misschien niet zoals het ego van @166 die ziet. Volgens boeddhisten en vele voorchristelijke en niet abrahamitische overtuigingen leven mensen op aarde daarin en houden hebzucht, angst en onwetendheid ons gevangen in deze hel die bestaat uit 'lijden'. Marktdenken is pure Hebzucht. De Gordon Gecko Generatie heeft zichzelf verdoemd om in deze aardse hel opgesloten te blijven en niet de vrijheid buiten deze 'gevangenis' te mogen ervaren. De gevangene veroordeelt zichzelf met zijn handelen en roept de straf over zichzelf af (karma). Zo perfect werkt dat systeem.

De boeddhisten zijn overtuigd van reincarnatie en de stervende babyboomers bepalen zelf op welke vervuilde onleefbare aarde zij reincarneren. Dat is de door henzelf gecreeerde hel.

4
170 Hollander1967

@170 Dus omdat jij een negatieve ervaring hebt moet iedereen van die generatie maar naar de hel (die overigens niet bestaat, maar goed)? Lekker generaliserend, zeg. Ik zal het me vader, die nog nooit een vlieg heeft kwaad gedaan, melden.

Omdat boeddhisten ergens van zijn overtuigd wil nog niet zeggen dat het waar is.

0
171 Scrow

@171 me vader = mijn vader uiteraard ????

0
172 Scrow

@171 Je vader heeft misschien nog nooit een vlieg kwaad gedaan, hij heeft er ook te weinig aan gedaan om rechtvaardigheid te laten overwinnen. Er is niemand die ik zie ontkennen dat de babyboomgeneratie niets positiefs achterlaat. Kun je zelf iets noemen?

Deze aarde is de hel, niet alleen volgens boeddhisten maar volgens vele oosterse veda's, verschillende vormen van hindoeïsme en haar voorloper, het sjamanisme. Niet iedere reincarnatie komt in dezelfde situatie terug in deze hel en 'zielen' die zich hebben onttrokken aan angst, hebzucht en onwetendheid, hebben hun karma ontwikkeld en 'lijden' minder daaronder in volgende incarnaties of worden bevrijd uit deze gevangenis.

Ik wil wel toegeven dat ik generaliseer maar dat doet Johan Derksen zelf ook als hij zegt dat jongeren niet weten waar ze het over hebben. Ik betaal hem en de zijnen graag terug met gelijke munt.

5
173 Hollander1967

@170 .Gaaaaaap.......U grijpt toch ook overal naast he en met verstand bent u ook al niet zo rijkelijk bedeeld. Heeft u toch ergens iets niet goed gedaan...was u in uw vorige leven een ezel..?
Uw persoonlijke wederwaardigheden zijn irrelevant en vooral zo oninteressant dat ik er slaperig van word....interesseert toch geen hond..Ik gooi nog maar eens een blok hout op het vuur ,trek een trappist open en wens u meer geluk in uw volgende leven...( als er dan nog een aarde is want met die open haard van mij gaat het allemaal hard achteruit)....question

0
174 Magister Nivardus

@173 Je hebt geen idee wat mijn vader wel of niet gedaan heeft; dus dat laten we maar even rusten.

Verder geloof ik niet in die geloofsverhaaltjes.

Derksen generaliseren misschien een beetje hier, maar ik ben het wel met hem eens, in grote lijnen. Alsof de meesten van die jongeren echt met het klimaat bezig zijn... verder vind ik hem een prima kerel, waarmee ik niet wil zeggen dat ik het altijd met hem eens ben.

0
175 Scrow

@170
De generatie waar je het over hebt is de generatie van je ouders. Kut voor jou dat je slechte ervaringen hebt met je ouders en hun lotgenoten. Zoals jij al zegt, het zijn allemaal vuile uitvreters die alleen aan zichzelf denken.
Dat je ouders alleen maar aan zichzelf denken/dachten, dit moet toch wel moeilijk voor je zijn geweest. Maar om ze hiervoor naar de hel te sturen, zoals jij wenst, laat ik geheel aan jou over.

0
176 Niet wit niet zwart

Johan Derksen? Gadverdamme.

1
177 samcash

Het alternatief is je gek laten maken door Derksen.

1
178 Ketter

Kinderen roepen dat ze demonstreren voor een beter klimaat.

Dan moet ik glimlachen. Wie heeft ze die leuze in de mond gelegd?
Laat ik het omdraaien: kun je ook demonstreren voor een slechter klimaat?

Het woordje 'goed' , vergrotende trap 'beter', heeft hier een kwalitatieve betekenis in de zin van een klimaat dat voortreffelijker aan de behoeften van mensen (flora en fauna) voldoet. Daarnaast heeft het een zedelijke lading. Maar het klimaat is natuurlijk niet 'moreel goed' of 'slecht'. In morele zin insinueert de bedenker van de leuze dat mensen die het met hem eens zijn 'goed' zijn; anderen worden in de hoek gedreven als 'slecht'.

Onze kinderen worden gemanipuleerd. Wij worden gemanipuleerd.

De kinderkruistocht voor het klimaat doet mij denken aan een sketch van Mini & Maxi , jaren geleden. Zij hadden hun buik vol van artiesten die zichzelf promootten met liederen voor inzamelingsacties.

De ultieme mate van belachelijkheid leek hun bereikt met de fictieve actie 'Artists for better weather'.
Tot dit bedroevende niveau zijn onze politici en allerlei pressiegroepen afgezakt. En het is blamerend voor onszelf als burgers en kiezers dat wij zulke zwakkelingen niet kunnen wegkrijgen. Vervang 'climate' simpel door 'weather' en in een klap is duidelijk hoe dwaas het zogenaamd grootste plan van ons huidige politieke bestel is.
Rutte for better weather. Buma for better weather. Jetten for better weather. Seegers for better weather. Klaver for better weather. Asscher for better weather.
( Ja , er valt wat te kiezen.)

Meer stellen onze leiders niet voor. Mini en Maxi staken de draak met artiesten zonder scrupules. De zelf opgeworpen Leiders van politieke partijen zijn bloedserieus. En via kinderen willen ze een voet tussen de deur hebben bij ouders en grootouders.

Wanneer 'de Leiders' aan de deur staan om te leuren met hun warmtepompen, zeg ik: Nee, dank U. Aan huis wordt niet gekocht. En wij zijn alleen geinteresseerd in nieuwe uitvindingen en technologieen die het mogelijk maken overal rond menselijke cultuur natuur te herstellen.
Die koopwaar van U is oubollig.

1
179 stanley.staatsman

@176 Mijn ouders stammen uit de vooroorlogse generatie van 1929 en 1935 en behoren dus niet tot de babyboomers. Mijn ouders waren mensen die tevreden waren met weinig en die honger hebben geleden en geweld hebben ondervonden. Dat zijn de mensen die kinderen waren tijdens WOII, niet te eten en familie en virenden om je heen werden doodgeschoten. Dat hebben babyboomers, de zondagskinderen, nooit ondervonden.

De babyboomgeneratie wordt wereldwijd erkend als de grootste uitvreetgeneratie in de geschiedenis. Zelfs wereldwijd gerespecteerde ethici zoals bijv. in de bekroonde documentaire: Four Horsemen uiten die beschuldiging. Ik heb dit niet zelf verzonnen.


Die generatie was welbedeeld en constant bang om van hun troontje te vallen. Daarom hebben ze zichzelf verheven boven de anderen met hebzucht en konden ze 'God's' verleiding(en) niet weerstaan.

3
180 Hollander1967

@180
Oké,ik dacht een inkoppertje, maar ik zit er dus naast, sorry hiervoor.
Verder ben ik het wel met je eens, maar ik ben er ook van overtuigd dat er nog voldoende uitvreters zijn, alleen met enig verschil dat zij nu overstromen van arrogantie en absoluut niet bang zijn voor een ondergang.
Ik wil nog wel even gaan, alleen moet ik er nu toch vandoor, succes nog.

0
181 Niet wit niet zwart

@113 Meel doet niet anders dan vragen stellen en op de man spelen als hij zijn zin niet krijgt. Geen aandacht aan schenken. Dat is verloren energie en nutteloos. Hij begrijpt/snapt het toch niet.

0
182 Verwonderd

@127 de pvv is een anti-allochtonen partij - dat is een feit. Of gelooft u ook in goede nazis?

3
183 Jewkakka

@174 U interesseert mij evenmin. Weltrusten!

1
184 Hollander1967

@180 . Allemaal prima hoor, vreet ik u uit . Maar dat is voor mij helemaal geen probleem. Voor mijn riante pensioen heb ik zelf 40 jaar gewerkt en fors betaald.Daarnaast heb ik zoals zovelen 40 jaar AOW-premie voor anderen betaald. Als werkstudent heb ik 2 academische titels behaald waarvan een op het hoogste niveau en aan de tweede doctorstitel wordt gewerkt met inzet van eigen kapitaal, gewoon omdat ik nieuwsgierig ben ( maar een kniesoor die daarop let). En...eh...wie is hier dan de domsuk ( dombo + sukkel)..........
Denk eens na voordat u uw braaksel rondsproeit.....-question

0
185 Magister Nivardus

Derksen weet empirisch dat het volk brood en spelen wil
en hijzelf wil invloed en $$.
Immers vulde hij wekelijks een voetbalkrantje met allerlei teksten
over nutteloze nieuwsbrokjes bla bla
en theorien die op geen enkel examen gevraagd worden
laat staan in een sollicitatiegesprek.
Leuk krantje voor op de kroegtafel , maar je hebt er verder
niks aan .(Om maar eens met woorden van Finkers te spreken).
Nu handelt Derksen in boeken en contracten met allerlei contacten
en geeft her en der complimenten aan prospectieve vrienden
waarvan hij nog mogelijk leuke opdrachtjes of klusjes verwacht
en brandt diegenen af waarmee hij nog oud zeer of nadeel
denkt te moeten vereffenen.
Hij noemt Genee de beste interviewer van NL maar ik denk dat
hij dat met belangen in het achterhoofd doet, want Genee is
een bla bla bla ratelaar ( kletsmajoor ) die vooral zichzelf interessant
vindt. (Beide tafel opposanten voeren elkaar te vaak met cynisme)
Het hele groepje aan die zgn kroegtafel is allang de houdbaarheids-
datum gepasseerd en enkel de lucratieve verdien$ten van de
commerciele kijkcijfersbaronnen ( RTL en de Mol e.d.) houdt deze
kroeg-meurende fossielen nog bij elkaar .
( "Het geld verzoent den dorren arbeid " ?)

1
186 m+m = Z

@185 Denkt u dat jongeren straks een zelfde 'riant' pensioen krijgen als uw eindloonregeling? Het schaamteloze egocentrisme van de babyboomgeneratie is niet alleen mij opgevallen maar vele deskundigen en die worden door u allemaal genegeerd.

Over 4 jaar heb ook ik 40 jaar AOW premie betaald maar voor mij is er geen VUT of prepensioen. Ik heb die wel voor uw generatie betaald.

Het is genoeg geweest met die generatie voor velen en wanneer je niet solidair bent met andere generaties gaat u zelf uw luier maar verschonen wanneer u 80 bent. Wij moeten voor onszelf zorgen.

0
187 Hollander1967

Wie laat zijn oren nou hangen naar zo'n ouwe, seniele, ignorante superzuurpruim?

Kunnen zijn begeleiders niet gewoon zorgen dat ie zich beperkt tot het primitieve spelletje waar ie normaal gesproken over zit te ijlen?

2
188 Biesbush

Wel dapper hoor, al die oude knarren die zich groot genoeg voelen om jongeren met een afwijkende politieke mening op alle mogelijke manier belachelijk te maken en te denigreren.

Ik begin me met de dag meer te irriteren aan de oudere generaties wat dat betreft. Denken soms alle wijsheid in pacht te hebben terwijl ze puur op daadwerkelijke kennis vaak gewoon achterlopen op de steeds beter opgeleide jongere generaties.

Solidariteit werkt twee kanten op. De oudere generaties horen de mening van jongere generaties te respecteren, want anders kunnen ze andersom ook gewoon lekker (letterlijk) in de stront zakken. Geen oog voor onze belangen, prima dan wij ook geen oog voor jullie belangen.

2
189 Gewoon een student

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
ABRACADABRA
Nederland passeert ergens komende maanden grens van 18 miljoen inwoners

mijn hemel. over overbevolking gesproken...

3 minuten geleden geplaatst door ABRACADABRA

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

En in deze post geeft hij een radicale klimaatactivist die niet gelooft in de kracht van innovatie (daar zijn er nogal veel van) een goede veeg ...

21 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Devon Eriksen (@Devon_Eriksen_) on X

Devon is een interessant account om te volgen, vind ik. Ja, hij gebruikt ook AI om afbeeldingen te maken (van katten). Maar niemand is perfe...

22 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

progressiefliberaal
Zwarte man in handboeien in VS overleden tijdens arrestatie

Nou, dan moet Walmart of zo maar snel in brand gestoken worden. Toch?...

23 minuten geleden geplaatst door progressiefliberaal

Vageali6888
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13Maar ze daar sensureren ze ongewenst nieuws!!Oh .. laat maar.....

1 uur geleden geplaatst door Vageali6888

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@49 MalinoisTechnisch gezien mengt Soros zich in. Weet ik niet of hij ook sturend optreedt of alleen als geldschieter. Politici ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

duurendaal
A10-blokkade XR op Koningsdag officieel verboden: ’Zeer grote veiligheidsrisico’s’

@41 m post@43 Querido notIk schreef al "De snelweg blokkeren is een misdrijf." Maar omdat ik druk bezig was de andere taktieken van XR te ...

2 uur geleden geplaatst door duurendaal

wildersfan
Wilders hoofdgast in Hongarije, hij is voor Orbán een ‘big shot’ in Europa

@13 Haha... eigenlijk moeten we het woord bij de daad voegen en emigreren. En dan mogen al die toppers die pro migratie zijn het hier rooien met...

2 uur geleden geplaatst door wildersfan

ongelovenloos
Asielzoekers moesten voor het eerst in lange tijd in wachtruimte Ter Apel slapen

Dat hoeft niet want ze zijn hier vrijwillig dus niets houd ze tegen om lekker terug te gaan ....

2 uur geleden geplaatst door ongelovenloos

Graaier1000
Supermarktketen Dirk gaat amokmakers filmen met bodycams

Dit gaat de verkeerde kant op. Dirk moet zorgen voor voldoende beveiligers in de winkel. Zij zijn opgeleid om op een goede manier in te grijpen....

2 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Kiara Mia BoobsBazillian PornSavita Bhabhi Ka Sex VideoTop 5 Adult MoviesMilf WebcamTs RahsweetsHor Mom Porn苏语棠Semi IndonesiaAnal Gapping色情 论坛Xnxx Blondeفوت جابHannah Cook NudeNora Fatehi XvideoXxn SexyYuliett TorresEbony BrazzersBdsm Kink TestMale.pornstartsLight BondageGiving Hand JobsMia Khalifa HdIndian Adult MoviesBrazzers Hd Sex Videos DownloadDesihardsexMilye Cyrus PornSextopnetXhamter DesiBig Tit Small NipAllure Gentlemen ClubLong Porn MoviesChinese Boobs SuckingKaty Jayne PornTideup PornGuy Getting HeadJenny Ortega NudeReddit BimboDoublleistHidden Shower CameraJapanese Nude TeacherSommer Ray PornThroatbabykira18+ VideosKaern FisherCojiendome Ami MadrastraDesi Bipi VideoFaggot PornFull Kannada SexNice PussyKajal Agarwal Sex XxxNeighbor's TitsXvedios TvHot Saree VideoFamily Cheating SexTamil Aunty Hand JobOnlyfans RipperKat Dennings Hot PicsNaked In ShowNick PornHot Stepmom RomanceHot Sexxx PornGacah Life PornPron Sex VideoKatrina Kapoor Ki BfMallu Audio PornFemdom PornTrio PornLcpeachez88Mother Doughter Lesbian PornBangla Chodan VideoExtremehardcorepornXhamesterSexy PornosChaturbate..comRagging PornTeens MasturbingAbp-893Actrices PornographieXvideos QBrizilan PornReal BlowjobsXxx Bhojpuri ActressHotmoveis ComImagefsp.vomSexing Naked WomenAbbey Lee NakedLesbo SquirtersAunty Super Sex VideoHd BlowjobsCreampie TabooMadi ColinsLauren ScalaPawg SpreadBangla Desi PornXnxx Hd DownloadHindi Xxxx MovieSunny Leone Sex Video IndianYounggayWomenwithdicksJapenese Women NudePorn VideoosDaddy Creampies Daughter PornTop Asain Porn StarsHq PirnFree Full MoviesMaitland Ward Nudeنيج عراقيBangla Boudi Xxx VideoQueen Sandra PornAdult Short MoviesLesbians First TimePictures Nude Older WomenHindi Sex Movie XnxxNude Women PcsAngelina_newSex Video DawnlodNude Girls PeeingHelen DeytroisBbctrannyGonzoxxx OviesTwerk StripJaponpornoThe FappeningwikiPerfect GirldPorn.negrasNude In TwitterTialingCorrina Kopft TitsPalang Tod VideoMomokun LeaksSexxxxxxxXxx Hd Hindi NewKendra Lust Porn DownloadMade PronLesbian Breast Feeding PornUnion Booty PornAsian Lesbi PornHentia.tvNude RedhaedPornos DurmiendoLive Nip SlipsNaked IdianTik Tok Thots RedditAnmie Porn VideosNaked In The StreetsPorn ItalianeNyxi Leon PornXxx Videos Of StepmomSexkittens