AFP
Volledig scherm
© AFP

“Koningin van het neerbuigend applaus”: Nancy Pelosi klapt voor Trump en internet gaat in overdrive

Het Leukste van het Web“Het meest iconische moment van de avond”: zo wordt het applaus genoemd dat de Democratische voorzitter van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden Nancy Pelosi aan president Donald Trump gaf bij zijn State of the Union gisteravond. Een beeld waarop ze neerbuigend in de richting van de president lijkt te klappen, gaat het internet rond en werd het voorwerp van talloze memes.

7 reacties

  • Jean De Grande

    5 jaar geleden
    Nogal logisch dirk, de Trumpstemmers moesten werken, dat hebben die van de heilige obama nooit hoeven te doen. Die leven, net zo als hier op de kap van de werkenden.
  • mich lee

    5 jaar geleden
    DIRK RASSCHAERT, dat van die inauguratie is ook zever he. Natuurlijk was er meer volk voor Obama. DIe sprak voor zijn thuispubliek, zijn kiezers in DC en omstreken. De kiezers ve Trump moesten meer dan een dag rijden om er te geraken. Die wonen op meer dan 1000 km van DC. Logisch dat er dan minder mensen enkel dagen verlof nemen ipv enkele uren.
  • Jurgen Van Den Bergh

    5 jaar geleden
    De kop van Trump terwijl hij uitgelachen wordt en het niet eens door heeft, dat is goud waard :)
  • martin govaert

    5 jaar geleden
    @Dirk , Pelosi is de Democratische voorzitster vh Huis van Afgevaardigen . Als er één madame in de USA is die GEEN Jaknikker is zal het wel Pelosi zijn .
  • Anoniem

    5 jaar geleden
    Trump is en blijft de beste president die ze ooit gehad hebben. Obama heeft 8 jaar tijd verspild door zijn bewezen onbekwaamheid. Trump for ever.