U blokkeert onze banners :(

Wij zien dat u een adblocker gebruikt waardoor u alleen advertenties ziet die door uw adblocker worden goedgekeurd. Dit vinden wij jammer, want Nieuwskoerier.nl is mede dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Help ons door Nieuwskoerier.nl te whitelisten

Binnenland
  • 33
Afgelopen weekeinde debatteerde ik met schrijver Arnon Grunberg en D66-mastodont Alexander Rinnooy Kan over het begrip ’de vijand’. Elke keer als feiten werden aangeroerd die mijn gesprekspartners onwelgevallig waren, nam de discussie een ongemakkelijke wending. Bijvoorbeeld toen we he ...

12 maanden geleden door Ignatia

REAGEER MET EEN EMOJI
21

Kinderen met autisme en kleine kinderen inzetten voor je zaak is zeer verwerpelijk.

1 Querulijn Xaverius,    
12 maanden geleden door Querulijn Xaverius,
6
Meld

Logisch dat kinderen aandacht krijgen in het Klimaatdebat.Uiteindelijk zijn zij het kind van de rekening als maatregelen uitblijven.

2 jantje van leiden    
12 maanden geleden door jantje van leiden
23
Meld

Heb altijd geweten dat je met over het paard getilde idioten totaal niet kunt debatteren!
Ieder moment dat ze dreigen in het nauw te komen gaan direct terug in hun hok en voor de opening zitten schreeuwen dat je als rechtse-extremistische nazi erg voor ingenomen bent!

Is de bekende manier van de linkse-clubs om iedere vorm van debat te voorkomen en te zorgen dat de werkelijkheid zoveel mogelijk verborgen blijft!

3 Zie Hier    
12 maanden geleden door Zie Hier
9
Meld

De nieuwe religie wordt breeduit gepredikt door de linkse rakkers van Groen Links de C.U en D66.
De VVD en het CDA lopen sputterend maar met tegenzin een beetje mee in de linkse pas uit angst dat het kabinet zou kunnen vallen.
20 maart is uw kans deze religieuze klimaat waanzin gedeeltelijk te stoppen.

4 welofniet    
12 maanden geleden door welofniet
8
Meld

Voorgekauwde cliché's doen het goed bij " het volk"

maar een op wetenschap gebaseerde "religie" is nieuw voor mij, Dukkie bezigd creationistentaal en dient "toevallig"ook creationistenbelangen.

https://cleantechnica.com/files/2018/04/Koch-Brothers-and-religion-viua-Splinter-768x489.png

5 morandi    
12 maanden geleden door morandi
12
Meld

* Verwijderd door de redactie *

6 Hochiplush    
12 maanden geleden door Hochiplush

@1 Zie het als een kweekvijver voor linksse stemmers.

7 Rex    
12 maanden geleden door Rex
6
Meld

https://www.youtube.com/watch?v=mwjC-MMKwRY

Lord Monckton at Doha climate talks pretending to be Myanmar, He was later ejected

8 Lambaster    
12 maanden geleden door Lambaster
1
Meld

Als je een andere mening hebt dan Wierd Duk word je uitgemaakt voor een aanhanger van een nieuwe religie.Als Wierd Duk iets roept wat in tegenstelling is met de mening van duizenden wetenschappers is het een kwestie van gezond verstand hebben.of zoals zijn vriend Baudet zegt je moet nuchter zijn.

9 jantje van leiden    
12 maanden geleden door jantje van leiden
14
Meld

@9
Er zijn ook duizenden wetenschappers die het tegendeel beweren dan wat de voorstanders m.b.t de huidige klimaat hysterie beweren, of moet je die maar negeren als of zij niet bestaan.
En denkt Nederland nu echt het voortouw te kunnen nemen in een zogenaamd klimaatakkoord de echte grote landen gaan echt de economie niet opofferen aan een stel wetenschappers, de mensen op de wereld blijven consumenten en die willen iedere dag eten en drinken, reizen, werken, vliegen, autorijden etc etc, dat proces zal altijd door blijven gaan zolang er mensen op deze aarde rondlopen.

10 welofniet    
12 maanden geleden door welofniet
6
Meld

@8
Stel bedriegers daar die Lord Monckton is een direct gevaar voor die klimaatgekkies.

11 welofniet    
12 maanden geleden door welofniet
5
Meld

@2
Laten die kinderen zich dan ook druk maken over haalbaarheid van deze plannen. Ik las, dat wij als Nederland op nr. 9 staan als schoonste land ter wereld. Het komt mij iets te hysterisch over. Als wij toch heel veel geld hierin gaan pompen, dan nog levert het weinig op. Iedereen electrisch rijden en een warmwaterpomp. Zonnepanelen kunnen niet op alle daken en het stroomnet trekt het niet. Hoe ga je met de electrische auto op vakantie? Zijn andere landen er ook op ingesteld? Ieder lijkt maar wat te doen. Het komt zo ontzettend slecht over allemaal. Strijden voor een schonere wereld is altijd goed, maar zo? Is er geen belangenverstrengeling of gelobby? Er zijn nog zoveel vraagtekens.

12 hopefully    
12 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@12 Als u uw huis indien nodig isoleert zonnepanelen aanbrengt uw vloer isoleert indien nodig betaalt u straks minimale kosten voor energie.Als u een huurhuis heeft doet de woningbouw dat voor u.

13 jantje van leiden    
12 maanden geleden door jantje van leiden
15
Meld

@12
Hoeveel gaat, dat wel niet kosten. Wanneer heb je dat eruit? Kan iedereen dat wel betalen. Huren worden heus wel verhoogd, als ze dit aanpakken. Worden er weer minder huurhuizen bijgebouwd, omdat de pot leeg is. Waar gaat de stroom van die warmwaterpomp vandaan komen? Veel te veel onduidelijkheid.

14 hopefully    
12 maanden geleden door hopefully
0
Meld

@2 Dat is nu juist het religieuze aan de discussie. Alsof de wereld op het punt staat te vergaan. Het IPCC, waarop de 'religieuzen' hun geloof baseren is helemaal niet zo somber. We hebben nog heel veel tijd om te bepalen wat we kunnen en moeten doen. Ook het feit dat de klimaatreligieuzen kernenergie uitsluiten, terwijl het IPCC het noodzakelijk acht, laat zien dat er een agenda is. Die agenda is afkomstig van de voormalige anti-kernenergie beweging die een nieuw gevaar heeft ontdekt. De royale subsidies doen de rest.

15 Myth63    
12 maanden geleden door Myth63
1
Meld

@13 Dat isoleren heel wat kan brengen weet ik uit ervaring. Maar waarom gaat en nu heel veel subsidie naar bijvoorbeeld electriche auto's en windmolens? Waarom niet meer subsidie naar het isoleren van woningen ? Dat geeft direct een zichtbaar resultaat op verlaging van energieverbruik zonder dat iemand 10 duizenden Euros moet uitgeven aan een electrische auto.
Dat hele klimaatakkoord is trouwens een onzinnig iets, net als het debat daarover eerder deze week in de 2e kamer.
Er liggen iets van 260 plannetjes waarvan de haalbaarheid en wenselijkheid nog onderzocht moeten worden. Een debat heeft pas zin als er een klimaatwet ligt waarin alle facetten zijn meegenomen (kosten, baten, tijdsplan etc.).
Nu roepen de meeste politici maar wat in de hoop om stemmen te winnen voor de volgende verkiezingen.

@12 stelt wel wat zinvolle en belangrijke vragen, bijvoorbeeld of het stroomnet het wel aan kan als veel meer stroom gebruikt en door zonnepanelen geleverd gaat worden. En wat als dat niet het geval is, wat moet er gebeuren om het stroomnet wel geschikt te maken en wat gaat dat kosten?
Hopelijk neemt het planbureau dat ook mee in de berekeningen, ik ben benieuwd.

16 kdekat    
12 maanden geleden door kdekat
0
Meld

@15 ,

"We hebben nog heel veel tijd om te bepalen wat we kunnen en moeten doen."

Dat heet in goed nieuwskoeriaans 'wegkijken'.

Gegeven dat er al 25 jaar van top naar top gehobbeld wordt en maatregelen continu uitgesteld werden, hebben we helemaal niet zoveel tijd meer. De uitstoot neemt nog steeds toe, het ene na het andere temperatuurrecord wordt verbroken en steeds meer onderzoek (zoals op Antarctica) wijst uit dat de gevolgen steeds zichtbaarder worden.

17 progressiefliberaal    
12 maanden geleden door progressiefliberaal
8
Meld

Overigens wordt er in veel voorspellingen ook vanuit gegaan dat we op een gegeven moment (vanaf 2050) in staat zijn voor negatieve emissies (dus onttrekken van CO2 aan de atmosfeer om de balans wat te herstellen) zullen doen.

Even gelet op het feit dat nog niemand hier concreet aan aan het werken is, zegt het IPCC dus eerder dat de tijd nog meer begint te dringen.

18 progressiefliberaal    
12 maanden geleden door progressiefliberaal
5
Meld

Hoe 'de verbindende kracht van dom rechts' de domheid van rechts maar blijft bevestigen. Geen enkele steekhoudende argumenten, en enkel op 'ad hominem' niveau trachten de discussie te frustreren om zo te verbloemen dat het intellect ontbreekt om het probleem te bevatten, laat staan er oplossingen voor aan te dragen.

19 mightimouse    
12 maanden geleden door mightimouse
7
Meld

@17 @18 maar alles bij elkaar is niet het einde van de wereld. Zoals u terecht stelt gebeurt er feitelijk nog niets wat betreft de CO2 reductie. Misschien komen we tot de conclusie dat de wereld de doelstellingen niet haalt, ook niet bij benadering. Zou het dan niet beter zijn om al het geld dat we nu in windmolens, zonnepanelen en dergelijke stoppen, in dijken en sluizen etcetera in Azië te investeren? Daar waar de schade het grootst zal zijn.

Gewoon nuchter de feiten beschouwen en kosten en baten met elkaar vergelijken lijkt te veel gevraagd als de CO2 reductie ter sprake komt. Dat neigt naar een religie of (politieke) obsessie.

De uitspraken die politici doen helpen ook niet, de 'groenen' eisen het onmogelijke, terwijl bijvoorbeeld Buma en Dijkhof zeggen zijzelf niets aan hun huizen gaan veranderen omdat dat technisch of wettelijk niet mogelijk is.

20 Myth63    
12 maanden geleden door Myth63
0
Meld

Europese regeringen hebben de burger gewoon de oorlog verklaart, de totale onderwerping en armoede
maar had niet verwacht nu al een front in deze oorlog te hebben.
De Franse burgers voeren het leger van burgerverzet en vakbonden na gisteren aan, hier worden de messen geslepen.

21 dloops    
12 maanden geleden door dloops
4
Meld

Alle religies maken meer kapot dan je lief is. Ook deze "groene-religie".

Het wordt de hoogste tijd dat er een verbod komt op alle religies.

22 xtremy    
12 maanden geleden door xtremy
2
Meld

Zoals de media gigant Goebels uit Nazi Duitsland (40-45) altijd vertelde, je moet blijven drammen op het zelfde thema en dan gaat de domme bevolking het vanzelf geloven dit is precies wat d66 bij monde van Alexander Rinnooy Kan doet , blijven drammen over het niet bestaande probleem en dan straks een mooi betaalde baan in die bedrijfstak die ze zelf in het zadel geholpen hebben .

23 agent 357    
12 maanden geleden door agent 357
3
Meld

Smerige schoft Yasser Klaver deinst er niet voor terug om kleine kinderen te misbruiken voor zijn klimaatreligie.

24 PeKa    
12 maanden geleden door PeKa
3
Meld

Ik begrijp uit het stuk dat ze in de regering allemaal een vorm van Asperger hebben.
Dát zou dan wel eens kunnen kloppen.

25 TonAlias    
12 maanden geleden door TonAlias
2
Meld

@13
@12 heeft het heel duidelijk over haalbaarheid van plannen. En wat doet u? U stapt daar direct overheen.
Heel simpel. Hoe haalbaar is het als je voor 50.000 euro moet investeren in iets dat 30 jaar mee gaat, terwijl je maandelijks 100 euro kwijt bent aan energie.
Je kan maximaal 100 euro p.m. sparen gedurende 30 jaar. Dat is dus maximaal 36.000 euro besparen door een investering van 50.000 euro te doen.
Conclusie: Niet haalbaar!

26 beastyboy    
12 maanden geleden door beastyboy
2
Meld

* Verwijderd door de redactie *

27 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

28 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

29 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

@28
Schei toch uit,in de jaren 70 was men bang voor een ijstijd

30 Hangingmen    
11 maanden geleden door Hangingmen
2
Meld

@26 Net bij het opnemen van de zielige vluchtelingen doen de gelovigen het voor het goede gevoel. Als je om een kosten-baten analyse en de technische haalbaarheid vraagt ben je een klimaatontkenner (Hmm Van Dale kent dit woord niet).

31 Conradijntje    
11 maanden geleden door Conradijntje
3
Meld

@9 : Wat een onzin. Duk geeft hier heel rustig aan dat het klimaatdebat religieuze trekjes krijgt. En dat men er niet tegen in mag gaan, want dan ben je een klimaatontkenner. Dat is de trend van de laatste tijd al. De "klimaatontkenners" om het zo maar eens te noemen zijn wat realistischer naar de maatregelen en de oorzaken aan het kijken en schieten continu gaten in alle plannen die er aan komen.

Plannen die desastreus kunnen zijn voor Nederland. Plannen die de industrie kapot kunnen maken waarbij we het probleem gaan verleggen naar andere landen (bv moderne steenkoolcentrales hier sluiten om daarna kernenergie van Frankrijk in te kopen of bruinkoolenergie in Duitsland of iets dergelijks).

Maar als je kritisch bent, gaat de discussie inderdaad al snel een kant op van "je houdt dus niet van je kinderen en wilt de wereld kapot maken" of zoals met de vragen over de migratie- en misdaadcijfers "ze hadden niet verwacht zulke geluiden te horen". Iedere keer wel vol op de trom om iemand anders te verketteren onder de vlag van morele verhevenheid. En dat laatste is eigenlijk de grootste doodsteek van de discussie op dit moment.

32 Gezond boerenverstand    
11 maanden geleden door Gezond boerenverstand
1
Meld

* Verwijderd door de redactie *

33 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

* Verwijderd door de redactie *

34 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

@33 : En daar gaan we weer. Ondanks dat de heer Duk enkele punten aan brengt waar serieus op in gegaan kan worden, wordt er enkel gekeken naar het feit dat hij soms niet objectief is gebleken. Dat is wederom zoals gewoonlijk afwijken van de hoofdzaak om naar een onbelangrijke bijzaak te kijken.

Wat uw innovaties betreft, Nederlandse bedrijven zijn al sinds de jaren 70 inderdaad aan het innoveren. Daardoor hebben we nu een koppositie in de wereld op vele vlakken. Innoveren gaat echter tot op een bepaalde hoogte. Dat merk ik binnen mijn bedrijf ook. Innoveren klinkt mooi en heilig, maar als je er zelf mee bezig bent, dan weet je dat er grenzen aan zitten. En dat je een afweging moet maken tussen kosten en opbrengsten. Als een innovatie dusdanig duur is dat je jezelf uit de markt prijst, dan weet je ook dat je bedrijf niet lang blijft bestaan.

35 Gezond boerenverstand    
11 maanden geleden door Gezond boerenverstand
2
Meld

@33 "Integendeel, het zijn innovatieve plannen die zorgen voor duurzaamheid en werkgelegenheid."

Het weghalen van gas bij de burger thuis en elektriciteitcentrales meer gas laten verstoken noem ik niet innovatief. Het is niet voor niks dat men in het verre verleden gekozen heeft voor het verwarmen van huizen met gas en auto's op benzine/diesel. Alles elektrisch is technisch een inferieure oplossing. In het energieakkoord zet men in op het beter worden van warmtepompen en elektrische auto's, een infrastructuur van laadpalen die er de komende 20 jaar nog niet is terwijl men rond 2030 50% reductie van CO2 uitstoot heft beloofd waarbij Schiphol, de kolencentrales en de zware industrie worden ontzien. Realistisch en haalbaar? Nee!Kolencentrales sluiten? OK kan, maar dan gaat het licht uit want alle landen willen de kolencentrales sluiten om die reductie te bereiken - alle landen vinden dat de buren maar voor die backup energie moeten zorgen. Onze kolencentrales zijn het modernst van de wereld. Gaan we onze backup energie dus krijgen van meer vervuilende kolencentrales uit oostblok landen. Goed voor het milieu? Nee! Innovatief? Nee!
Waarom moeten we van het gas af? Omdat we ons eigen gas niet meer mogen oppompen in Groningen en de Amerikanen niet willen dat we Russisch gas kopen. De Duitsers trekken zich niks van de Amerikanen aan en kopen wel Russisch gas Dus innovatief? Nee geopolitiek.

36 Conradijntje    
11 maanden geleden door Conradijntje
2
Meld

@36 Wijzen naar het verre verleden vind ij geen erg sterk argument voor het vasthouden aan keuzes. Er is ook ooit gekozen om treinen op stoom te laten rijden. De stand van zaken op een bepaald moment is niet meer dan dat: de stand van zaken op een bepaald moment.

U kunt het er toch niet mee oneens zijn dat fossiele brandstoffen opraken - of dat nu binnen een halve eeuw is of nog tweehonderd jaar duurt. Een probleem dat je aan ziet komen moet je proberen op te lossen voor het zich daadwerkelijk voordoet.

37 Smiling    
11 maanden geleden door Smiling
3
Meld

@37 "Wijzen naar het verre verleden vind ij geen erg sterk argument voor het vasthouden aan keuzes. "

De burger moet vanaf 2019 gaan betalen voor oa subsidies voor elektrische auto's terwijl de infrastructuur met laadpalen er op z'n vroegst over 20 jaar is.
Ook voor isolatie van je huis en warmtepompen heeft Nederland niet voldoende installatiebedrijven, technici om dat in korte tijd (bijv. 10 jaar) uit te voeren. De politiek heeft altijd haast terwijl de realtieit is dat z'n transitie 20-30 jaar duurt en niet in 10 jaar is uit te voeren. 50% reductie terwijl Schiphol mag groeien - realistisch- ik denk het niet.
Het elektriciteitsnet is ontworpen voor levering door distributie bedrijven aan derden en niet voor levering door de klanten zelf. Producenten en distributiebedrijven werken nauw samen om stabiliteit te handhaven. Het net wordt met een paar procent aan zonnepanelen al instabiel.

Dat het gebruik van kolen en gas eindig is weten we al zeer lange tijd maar dit energie akkoord is paniekvoetbal en niet doordacht.
Overigens heeft Rusland nog voldoende gas voor eeuwen.

38 Conradijntje    
11 maanden geleden door Conradijntje
2
Meld

@38 In uw vorige post suggereerde u maar helemaal niets te doen, want het verleden. Nu zegt u: neem wat meer tijd voor de transitie. De politiek heeft nog niets besloten dus zou zomaar voor die laatste optie kunnen kiezen.

39 Smiling    
11 maanden geleden door Smiling
1
Meld

Het helaas een triest gegeven dat in Nederland en ook elders DE LEUGEN regeert. De EU vertoont ook steeds meer overeenkomsten met een DDR of de voormalige USSR.

40 bozeman    
11 maanden geleden door bozeman
2
Meld

@37 : Er is niks mis met het argument dat fossiele brandstoffen opraken. Daar moet zeker over nagedacht worden en als we er vandaag vanaf zouden kunnen, dan zou ik het voor willen stellen. Daar hoeven we niet over te discussieren. Dat er innovatieve technieken gevonden moeten worden om duurzamer energie op te wekken staat ook als een paal boven water.

Echter de technieken waar nu voor gekozen wordt en de maatregelen die geroepen worden zijn maatregelen die meer kapot maken dan ons lief is:
1) De elektrische wagen. Geen haalbare kaart. De elektrische auto is op dit moment nog steeds vervuilender dan een benzineauto. Als we massaal elektrische auto's gaan maken dan hebben we cobalt nodig. Dit metaal wordt vooral in Afrika gewonnen en is grotendeels in de handen van de Chinezen. Zet Cobalt dan op dezelfde voet als fossiele brandstoofen en er verandert helemaal niets in de wereld. Geen optie dus.
2) Kolencentrales sluiten in Nederland om vervolgens andere vervuilendere energie in te kopen is milieuvernietiging en geen milieubesparing.
3) Warmtepompen. Immens duur, weinig effect, CO2-verleggend ipv besparend op dit moment. Geen optie.
4) Windmolens. Volgens bepaalde LCA's wordt er gezegd dat windmolens zich na een half jaar al terugverdienen. Als dat werkelijk zo is (er is dan veel veranderd in de afgelopen 5-10 jaar) en men de mijningsprocedure buiten beschouwing laat, dan zou het een optie kunnen zijn. Zo ver ik weet zijn ze echter niet rendabel.
5) Zonnepanelen. Er is al een stop op zonnepanelen voor grote bedrijven omdat ons elektranet het niet aan kan. De enige manier waarop zonnepanelen gaan werken als we een manier vinden om de energie vast te leggen. Het zij in een chargepack of in een energiedrager als waterstof. Hier zou het grootste gros van de onderzoeksgelden naar mijn bescheiden mening naar toe moeten gaan. Ieder huis zou dan zelfvoorzienend kunnen worden, maar of de overheid dat leuk vindt?
6) De vervuiler moet betalen. Dit argument hoor ik over en over. Het is uiteraard "eerlijker" om de belasting bij de bedrijven neer te leggen, maar linksom of rechtsom gaat die belasting weer doorberekend worden in de prijs. Dus uiteindelijk betaalt de burger deze prijs. Of het bedrijf kan de belasting niet meer betalen en gaat failliet en dan komt ook weer de rekening bij de burger uit.
etc.....

Als je dit goed aan wilt pakken dan moet er realistisch naar het probleem worden gekeken en dat gevoel heb ik simpelweg niet. Daarnaast wordt er niet gekeken naar de grootste oorzaak en dat is de immense bevolkingsgroei die plaats vindt over de gehele wereld. 0,0 discussie hierover.

41 Gezond boerenverstand    
11 maanden geleden door Gezond boerenverstand
1
Meld

@39 Nee in reactie @36 zeg ik dat de energie transitie geen bal doet voor het milieu, onsamenhangend is en meer met geopolitiek te maken heeft dan met milieumaatregelen.
In reactie @38 zeg ik: en bovendien is die transitie niet in tien jaar uit te voeren zoals de politiek denk maar dat daar minstens 20-30 jaar voor nodig is - als je die maatregelen zou willen - echter nog steeds niet verstandig zoals ik in @36 aangaf.

42 Conradijntje    
11 maanden geleden door Conradijntje
1
Meld

Ja dat regressief links niet zo van feiten gediend is was al een tijdje bekend. Gevoelens zijn tegenwoordig belangrijker dan feiten.

https://www.youtube.com/watch?v=Hok2PiRnDfw

43 greenmango    
11 maanden geleden door greenmango
1
Meld

@41 +++

"Daarnaast wordt er niet gekeken naar de grootste oorzaak en dat is de immense bevolkingsgroei die plaats vindt over de gehele wereld. 0,0 discussie hierover. "

Toen ik jong was zo'n veertig jaar geleden werd er vooral door links volop gediscussieerd over geboortebeperking. Tegenwoordig wordt overbevolking als een voldongen feit gezien en vinden vooral linkse partijen dat praten over beperking van de bevolkingsexplosie een vorm van racisme is omdat je eisen stelt aan anderen - de Afrikaanse bevolking. Waarom hier dan tenminste niet de kinderblijslag reduceren als onderdeel van de energie transitie?

44 Conradijntje    
11 maanden geleden door Conradijntje
0
Meld

Waar de discussie eigenlijk over zou moeten gaan is het feit, waarom andere landen niet meegaan in deze klimaatgekte.
Óók al zou Nederland zijn doelstellingen halen met tetugdringing van de co2 (wat bijna onmogelijk is), is het nóg maar de vraag óf dat werkelijk effect zou hebben.
Daarom óók, is die hele transitie en allerlei andere maatregelen zinloos.
De échte vervuilers worden namelijk niet streng aangepakt, het milieu en de natuur gaan naar de knoppen door al die windmolenparken, de nieuwe Nederlanders doen niet mee met milieumaatregelen en de burgers, kunnen overal de rekening van gaan betalen.
FvD en PVV hebben in deze groot gelijk.
Voor de burgers kostenverslinde plannen, die uiteindelijk in het totale wereldplaatje, niets opleveren.
Dáár zou juist wat meer de aandacht op gevestigd moeten worden in allerlei discussies ...

45 Dieke    
11 maanden geleden door Dieke
0
Meld

* Verwijderd door de redactie *

46 E.Meel    
11 maanden geleden door E.Meel

@41 Ik vind de voorgestelde maatregelen weinig innovatief en weinig in samenhang met andere problematiek. Je zou denken dat - bv - iets wilders verzonnen kan worden voor vervuilend vervoer. Ik zie samenhang met het probleem aan betaalbare huurwoningen te komen en de stortvloed aan tijdelijke contracten. Dat stimuleert niet tot dichter bij je werk gaan wonen.

Ik zou graag zien dat denkers een groter plaatje probeerden te zien en met een visie kwamen die verder reikte dan a vervangen door b.

47 Smiling    
11 maanden geleden door Smiling
0
Meld

@46 : En wederom een dooddoener zonder verder in te gaan op de materie. Er wordt al sinds de komst van de eerste bacterie miljoenen jaren geleden geïnnoveerd. Zo ken ik er nog wel een paar. Kom nu eens met steekhoudende argumenten.

48 Gezond boerenverstand    
11 maanden geleden door Gezond boerenverstand
0
Meld

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Trending vandaag
'Aan afspraken strafbaarstelling illegal...
Dat zegt ChristenUnie-leider Gert-Jan Segers...

9 uur geleden door Hadito

Hoe de NOS hoofddoekjes normaliseert en opdri...
Op Twitter vroeg juriste Kim Boon zich af waa...

18 uur geleden door Vaartuig

Rusland haalt uit naar Nederland: 'Zijn...
Moskou haalt vandaag hard uit naar Nederland...

16 uur geleden door RTL Nieuws

Ilhan Omar wordt onderzocht op mogelijke frau...
Het onderzoek wordt verricht door de FBI, ICE...

17 uur geleden door Proemevla

Wereldtemperatuur | Update december 2019
Er is weer een jaar voorbij. In de meeste kli...

20 uur geleden door Brynnar


ADVERTENTIE


Laatste reacties
marco
Wereldtemperatuur | Update december 2019...
Hier is te zien hoe ze aan hun belachelijke '...

4 minuten geleden door marco

jodelatedieho
'Aan afspraken strafbaarstelling illegaliteit...
@363,ik spreek vloeiend Engels.Je hebt ...

9 minuten geleden door jodelatedieho

blandurego
Onder Nederlanders is de stemming over vuurwe...
'Op de kiezers van Forum voor Democratie na z...

10 minuten geleden door blandurego

student1255
Talkshowoorlog – Jinek aan de verliezende h...
Jinek herhaalt de propaganda van NOS en nieuw...

13 minuten geleden door student1255

greenmango
Turkije stuurt vermoedelijke IS-strijdster en...
Tijd om het nodige Turkse vuilnis per ommekee...

23 minuten geleden door greenmango

Binnenland      Buitenland      Politiek      Economie      Internet      Technologie      Sport      Showbizz      Wetenschap      Gezondheid      Lifestyle      Cultuur      Media      Film      Games      Verkeer      Overig