AFP
Volledig scherm
© AFP

Trump eist voorafgaand aan State of the Union opnieuw muur: “Desnoods menselijke muur van soldaten”

BuitenlandNog vóór zijn toespraak tot de natie heeft de Amerikaanse president Donald Trump opnieuw gepleit voor een grensmuur. Hij dreigt er deze keer zelfs mee - indien nodig - een "menselijke muur" van soldaten te bouwen. De Democraten hebben op hun beurt al kritiek op de State of the Union nog voor de president zijn toespraak überhaupt heeft gehouden.

10 reacties

  • Peter Bonacasa

    5 jaar geleden
    Gino, ze geven dan toch gewoon hun brooddozen aan elkaar door. Het is heel simpel als je je brein toestaat in Trumpmodus te gaan.
  • Jens van den Broeck

    5 jaar geleden
    Jammer dat het zover moest komen. De linkse democraten storten heel de VS in een crisis. Gewoon omdat ze Trump niet kunnen hebben.
  • Willem Van Kalsteren

    5 jaar geleden
    We leven allemaal binnen bepaalde muren. Het is primitief gedrag van de mens en ik zou het niet anders willen. Het zorgt voor warmte, veiligheid en prive. Maar politiek correct zijn is voor de wanna be "intellectuel" toch zo belangrijk.
  • Joeri Röttger

    5 jaar geleden
    Wat raar toch allemaal... En dat terwijl die muur er al is... Enkel maar omdat Calimero zijn gelijk wil halen en kost wat kost die beloofde 5mlj wiluitgeven. Raar vooral ook dat er niet alleen ginder heel veel domme mensen in zijn “fantastische verhaaltjes en verzinsels” geloven, maar dat ook hier in België sommige mensen dom genoeg zijn om dat te doen! En dat terwijl hier wel voldoende informatie en neutraliteit is om al zijn leugens en hersenspinsels te doorprikken.
  • paola nerozzi

    5 jaar geleden
    Ja zeker gaat het hem kiezers kosten hij zal niet meer verkozen worden want als de Amerikanen deze man nog terug kiezen zijn dat de grootste idiooten ter wereld heel zeker want deze man is president niet waardig dus zou ik zeggen denk na voordat jullie weer moeten gaan kiezen