Turks president Erdogan.
Volledig scherm
Turks president Erdogan. © AFP

Erdogan snapt VS niet inzake moord Khashoggi

De Turkse president Recep Tayyip Erdogan verwijt de Verenigde Staten passiviteit inzake de moord op de Saudische journalist Jamal Khashoggi. Hij begrijpt niets van de “zwijgzaamheid” van de Amerikanen over deze “gruweldaad”, zei Erdogan. Zelf eiste hij in een interview op de staatszender TRT nogmaals volledige opheldering.

6 reacties

  • Wilfried Van den Bosch

    5 jaar geleden
    Wel die Trump ging de schuldige toch laten vervolgen, maar zijn wapenhandel, doet hem daar het zwijgen, en laat de Saoedische prins dus gerust, vervolgen zou miljarden verlies zijn voor Amerika.
  • joseph verbeke

    5 jaar geleden
    Erdogan is van alles op de hoogte zolang het in zijn kraam past.Als je overal afluister apparatuur plaatst ben je natuurlijk van sommige feiten meer op de hoogte!Dat hij maar eens kijkt en zorgt dat "hij" geen "passiviteit" toont in het respecteren van de mensenrechten tegenover zijn eigen bevolking!
  • johan fransaert

    5 jaar geleden
    waarom ? het is nochtans vrij simpel te begrijpen, een man als Trump doet niets als hij of de VS er financieel geen gewin bij hebben dit is nu eenmaal hoe de man denkt, als het om empathie gaat moet je niet bij hem zijn die man heeft dat niet.
  • Roger Geens

    5 jaar geleden
    Waarom zou Trump zich moeten moeien met de problemen van Erdogan ,hij moeit zich toch ook niet met het feit dat hij tienduizenden uit het leger en andere diensten heeft ontslagen en de meesten daarvan ook in de cel heeft gesmeten .Dat Erdogan het zelf oplost .
  • Peter Berg

    5 jaar geleden
    De USA zijn alleen moraalridders als ze er geen geld door verliezen. Landen die geen geld hebben en dus ook geen miljardenbestellingen doen (Irak, Afghanistan) vallen ze met plezier aan ! Ook landen die kunnen terugvechten zoals Noord-Korea zullen ze niet snel aanvallen.