door Febee in Economie  ·  41 Reacties

  • 5
  • 432x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Deze Ilhan Omar krijgt natuurlijk veel aandacht in Nederland

3
1 wijs

Haha, moslima en dus meteen vol op de anti-Joden toer.
Zo voorspelbaar.

9
2 Stiplaats

Ze komt zelf uit een nagenoeg 100% islamitisch land en dan gaat ze moeilijk doen over de Joden in het enige Joodse land ter wereld.
Gotspe.

6
3 Stiplaats

Bezettingsmacht Israël zou willen dat ze "Zwijgt over Israël" zoals ook jarenlang binnen de Nederlandse politiek is gebeurd:
ZEMBLA, Zwijgen over Israël:


Respect voor mevrouw Ilhan Omar.

42
4 Barbapapa-7,5

@4
Wordt u nooit eens moe van u zelf?

9
5 Jan met de korte achterlul

Goh, wat een verrassing dat deze propagandistische website een politica framet omdat ze kritiek heeft op het beleid van de Israëlische regering.

De volgende verklaring zal zijn dat die Israëlische regering dat beleid eigenlijk helemaal niet wil maar dat ze gedwongen wordt.

En ondertussen worden er nog steeds mensen van hun grond afgejaagd omdat religieuze fanatiekelingen gesteund door diezelfde regering denken aanspraak te kunnen maken op grondgebied. Illegaal. Willens en wetens.

Respect voor mevrouw Ilhan Omar.

19
6 Lidpver

@5
Ja, daarom doet hij hier zijn antisemitische Barbatruc.
Zij BarbaTruus is hem allang al spuugzat! question
https://static.webshopapp.com/shops/025199/files/007289262/leblon-delienne-barbatruc-barbuille-barbapapa.jpg

3
7 Bleke Betty

@7
Wie niet? question

3
8 Jan met de korte achterlul

"Religieze fanatiekelingen"
Je bedoeld de "palestijnen", want die zijn dat allemaal."

3
9 Stiplaats

Uit het artikel,
"In wat een verhulde bedreiging lijkt, heeft Omar eens getweet: 'Israël heeft de wereld gehypnotiseerd. Moge Allah het volk wakker maken om het kwaad te zien dat Israël doet (#Gaza #Palestina #Israël)'. Blijkbaar is het aanhalen van de naam van haar god om Israël en de Joden te straffen een aanvaardbare benadering van haar politieke agenda."

Kennelijk ziet de schrijver het wakker schudden en het openen van de ogen om e.e.a. helder te zien als een straf. Merkwaardige gedachtenspinsel.

Uit het artikel, "....gebruikte haar eerste publieke interview om Israël te bekritiseren op Yahoo News."
Neen, de reporter stelde haar een vraag over de Israëlisch/Palestijnse kwestie en Omar antwoordde.

Dat Israël de joodse religie boven andere religies stelt of deze niet erkent is inderdaad onjuist.
Omar haalt de Israëlische natiestaatwet, waarin de Joodse identiteit superieur wordt gestel, aan maar die heeft niets met religie te maken. Israël is een seculiere staat.

26
10 Hendrianus

Logisch dat de hier bekende/beruchte Israël- en/of Jodenhaters achter deze foute "dame" staan. Je bent een nieuw politiek sterretje aan het Amerikaanse firmament, en dan ga je meteen vol op het orgel over een land 10.000 km verderop, maar geen woord van kritiek op moslims??? Dan weten we genoeg: haattrutje. Hopelijk weten de Amerikanen wel raad met dit gehersenspoelde sujet; af door een zijdeur zodra dat kan. Die islam krijgt veel te veel -negatieve- invloeden in de hele wereld.

3
11 weerman

Dat kan ze wel vergeten. Israel's vuist zit zo diep in de VS dat niets daar kan aan veranderden.
En iedereen die wat probeert wordt vermoord.

9
12 solidsteel

Ook zo lekker framen, 'vijand'. Zo gaat dat bij de EO, kritiek op Israël is vijandig.

26
13 Hendrianus

@13 Excuses, 'EO' moet zijn 'Israël Today'.

26
14 Hendrianus

@13
Onzin, krokodillentranen. Deze foute moslimdame heeft openlijk verklaard dat volgens haar "Israël géén bestaansrecht heeft!". Nou, dan ben je inderdaad een 'vijand', want dat is geen kritiek. Dat weet je best, maar je speelt weer de vermoorde onschuld.

3
15 weerman

@11 weerman

Ze heeft haar neus als congres lid nog niet laten zien of de interviewers grillen haar over de Israëlisch/Palestijnse kwestie. Dat heeft natuurlijk niets te maken met haar afkomst. Nee, dat komt uitsluitend omdat bij het graven in haar verleden wat opdook dat als kritiek op de Israëlische politiek mag worden gezien.

Dat wordt scoren .....en inderdaad, na een stomme uitspraak van haar wordt ze door bepaalde pers opgehangen. En op nieuwskoerier? Ach, uit de bekende hoek komt alweer gescheld en geschimp en worden alle registers van het haat orgel open gegooid. Zonder meer wordt er van uitgegaan dat Oman geen woord van kritiek zou hebben op moslims. Het liefst ziet men haar verdwijnen. Bah.

26
16 Hendrianus

Risky business voor haar, openlijk steun aan "palestijnen" is in de VS een act of terror

1
17 chouffleur

@15 weerman
Kun je aantonen dat Omar verklaard heeft dat Israël geen bestaansrecht heeft?

26
18 Hendrianus

@17 chouffleur

Zij is ondertussen wel gehard tegen de valse aanvallen om haar onderuit te halen. Je komt niet op die positie als je daar niet mee weet om te gaan. Overigens heeft ze na een week lang gezeik toegegeven dat zij excuses had moeten maken voor, 'Israël has hypnotized the world...'
Het gaat hier om een tweet uit 2012.

"After a week-long war of words with Representative Lee Zeldin, Omar apologized for not "disavowing the anti-Semitic trope I unknowingly used"."
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Ilhan_Omar

28
19 Hendrianus

@16
Haar afkomst staat inderdaad buiten de zaak. Het gaat namelijk om haar zeer kwalijke uitspraken die ze al een tijdje doet. Niet alleen in het verleden, maar ooo nog pas geleden: "Israël heeft als staat geen bestaansrecht!"
Dat kun je nu wel omzeilen en om de hete brei heen gaan draaien, maar dat domme wicht heeft het zo gezegd. En DAT veroorzaakt de kritiek op haar. En terecht.

Aan jou aantonen dat ze dat zei? Je bekende valkuil; daarna ga je de bron die ik dan geef, afmaken. Commandeer je hondje maar, en blaf zelf. Je weet hoe zoekmachines werken?

Maar ik zie in @19 al dat je wat terugkrabbelt en dat die domme moslima al wat toegeeft. Deze dame mwoa) zal nooit een hoogvlieger worden in de Amerikaanse politiek; ze is door haar domme, racistische uitspraken al besmet verklaard nog vóór ze goed gesetteld is. Rotte appel die wel snel uit de mand zal worden gehaald.

2
20 weerman

@19 Het zijn geen valse aanvallen.
Een tweet achtervolgt mensen op die positie eeuwig.

2
21 chouffleur

Ik vraag @20 weerman vriendelijk om aan te tonen wat hij stelt dat Oman beweert heeft, "Israël heeft als staat geen bestaansrecht!". Het is niet meer dan normaal dat als een reageerder een feit presenteert de reageerder dat aantoont als er naar gevraagd wordt.

Weerman laat daar de volgende tactiek op los,
1. Hij oppert dat hij je dat zelf maar uitzoekt.
2. De smoes om het te ontduiken, 'Je bekende valkuil; daarna ga je de bron die ik dan geef, afmaken.'

Het is niet aan de ander om zich rot te zoeken of een gedane uitspraak is gedaan. Het is aan de plaatser van die uitspraak om de link te geven als daar om gevraagd wordt.
Op de deze wijze denkt 'weerman' van alles, zonder enige onderbouwing, te kunnen beweren.

25
22 Hendrianus

@21 chouffleur

Dat is waar maar als je je excuus aanbiedt voor het onwetende gebruik van een opmerking die anderen kwetst moet je die opmerking niet blijven herhalen. Zeker niet als je dan bewust de helft van het verhaal weergeeft.

26
23 Hendrianus

Het antisemitisme en Jodenhaat dringen ook het congres van de VS binnen.

5
24 JackKropotkin

@22
Off-topic en -zoals bij jou gebruikelijk- zwáár op-de-man. Bekende truc van jou. Bij nujij! zou je nu op 'negeer' gegaan zijn.

4
25 weerman

@24 JackKropotkin

Wat een sneue reactie. Toon eerst maar eens aan dat Oman Jodenhaat en antisemitisme voorstaat.

27
26 Hendrianus

@25 weerman

Je moet gewoon aantonen dat Omar heeft gesteld dat Israël geen bestaansrecht heeft. Dat is honderd procent on-topic. Je truckendoos off- topic en op de man spelen kennen de bezoekers van nieuwskoerier nu wel.

25
27 Hendrianus

Wie denkt dat bepaalde anti-Israëlische lieden hier een punt hebben vwb die moslima in het Congres, genaamd Ilhan Omar: Google even zelf op dat mens. Het is te gek voor woorden allemaal. Het eerste wat ze wil doen is het verbod op hoofddoekjes (zeg maar 'kopvodden') in het Congres opzeggen. De islamisering begint daar in het congres, met twee zeer fanatieke mohammedanen: zij en die fanatieke Linda Sarsour. Uitkijken met die activisten; wolven in schaapsvachten!

5
28 weerman

@28 weerman Man man een hoofddoekje in het congres........heb je de schuilkelder al op orde?
Zoek nog even verder of je bewering juist is dat Omar het bestaansrecht van Israël ontkent. Ik denk dat je dat uit je duim zuigt.

24
29 Hendrianus

* Verwijderd door de redactie *

30 Anti-Prut

@26 Als je BDS steunt, tweetet dat “Israel has hypnotized the world“, jezelf een feminist noemt en ondertussen een hoofddoek draagt, Wikipedia een imperialistische organisatie vindt en Guaido een extreemrechtse hater dus Maduro steunt dan ben je antisemitisch en voor de rest ook van t padje af.

4
31 JackKropotkin

* Verwijderd door de redactie *

32 Anti-Prut

@31 Daarnaast is Ilhan Omar - niet zo vreemd voor een moslima - ook nog eens homofoob.

3
33 JackKropotkin

@32 Je staat nou verlekkerd loerend bij een kleuterschool berichtjes op NK te plaatsen. Rare hobby heb jij.

3
34 JackKropotkin

Een moslim, omdat het moet

3
35 chouffleur

@33 Omar was endorsed by the Human Rights Campaign, a major LGBT civil rights advocacy group

Wat een onzin ze maakt zich juist hard voor LHBT mensen. Lindsey Graham moet gewoon een keer uit de kast komen daar heeft ze gelijk in lol. Want daar doel je denk ik op.

5
36 Anti-Prut

@34 Waar je hart van vol is daar loopt je mond van over. Vandaar dat je kinderloos bent....

6
37 Anti-Prut

@37 Jij komt altijd met dat kindergedoe hoor question, niet ik. Je frustratie moet ergens vandaan komen maar dat kan je beter iets minder op een openbaar forum aks dit tentoonstellen.

2
38 JackKropotkin

@31 @33

Ze stelde, 'Israël has hypnotized the world..' niet, 'Jews has hypnotized the world...' en BDS steunen is ook al niet antisemitisch. Je verdere aantijgingen zijn niet meer dan uit het verband smijten met modder.

23
39 Hendrianus

@24 wat meer realisme kan daar zeker geen kwaad

7
40 Jewkakka

@weerman schrift in @20
[Haar afkomst staat inderdaad buiten de zaak. Het gaat namelijk om haar zeer kwalijke uitspraken die ze al een tijdje doet. Niet alleen in het verleden, maar ooo nog pas geleden: "Israël heeft als staat geen bestaansrecht!"]

Ondanks het verzoek om deze uitspraak van Omar te onderbouwen met een link wordt deze niet gegeven. Het is dus gewoon een leugen dat Omar deze uitspraak heeft gedaan.

20
41 Hendrianus

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
Rooibos
Muziekdraadje

@2912Sterkte Nighthawk... Astrud Gilberto - Misty Roses ( 1967 )https://www.youtube.com/watch?v=xtzmox-D4Hs...

5 minuten geleden geplaatst door Rooibos

Zie Hier
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Inderdaad Sywert is zo glad als een aal!...

9 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Timmermans bereid te onderhandelen over regeringsdeelname met VVD, maar wel zonder PVV - Joop - BNNVARA

Je moet toch wel een enorm bord voor je kop hebben als je denkt zoals die linkse idioten van de Timmermansclub!Er is geen mens met gezond vers...

11 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

Zie Hier
Kweekvleeskoningin Ira van Eelen proeft eerste worstje: ‘Oprecht heel lekker’

Sorry maar ik moet er niet aandenken om zo n chemische worst naar binnen te werken hetzelfde geld voor die niet te pruimen vegan rotzooi!...

16 minuten geleden geplaatst door Zie Hier

wildersfan
Roddelen onschuldig? ‘Helemaal niet’, ook dat valt onder pestgedrag

De grootste pestkoppen zijn meestal directeuren van de bedrijven zelf. En volgens mij maakt het ze niet uit hoeveel geld het het bedrijf en de m...

18 minuten geleden geplaatst door wildersfan

wildersfan
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

@2 Nou ja... Het is vervelend dat hem dit is overkomen. Maar veel meer dan hem die lijst halen, is niet nodig. En natuurlijk doorgeven aan ander...

34 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Extra maatregelen bij Nationale Herdenking op de Dam dit jaar

@1, @2,Inderdaad....

39 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Uitgaande van hetgeen in het artikel staat heeft dit veel weg van 'Kafka' en van '1984 van Orwell'.Rehabilitatie is volgens mij aan de orde....

41 minuten geleden geplaatst door Graaier1000

wildersfan
Johan Derksen kraakt Sywert-interview Op1: ‘Hij is zo glad’

Het gaat om belastinggeld waar niet zorgvuldig mee is omgesprongen. En dit is niet het enige bonnetje dat zoek is geraakt. ...

41 minuten geleden geplaatst door wildersfan

Graaier1000
Omar klaagt Nederland aan, hij staat ten onrechte op terreurlijst

Te lezen zonder paywall op de website van NRC zelf:https://www.nrc.nl/krant/2024/04/19/#101...

1 uur geleden geplaatst door Graaier1000

NK. App
Transfixed PornAlcia StarrPantie PornBreast Oil Massage VideoMature.pornPornô SexyVoiranime DownLuscious FurryXnxx HamsterJayne Mansfiels NudeSasur Bahu Ki Chudai VideoNatalie Portman DeepfakeXxxx Pornographie森沢かなCintia Cossio DesnudaMia Goth PornViking Barbie InstagramSmall Xxx VideosXxx New DesiBhai Behan Ki ChudaiBengali Sex ClipCloth Removing GameIndian Porn Doggy StyleNude Beach BabesHotfuck VideoBurtal AnalBig Boob Asian PornCuckold Hubby Asked Ex-wife To Blow Sushi Delivery ManLaezel Romance Uncensored275085 HentaiSex MemePorno 3dFree Xxx OicsCumshots CompulationNagma Sex VideoAdult Movies Online FreeOrgasmic AsianUrse PornPorn FilipinaDaughter And Mother ThreesomeZootopia PornHot Oil Massage JapaneseAmouranth Onlyfans VideosAtk ModlesCam Rabbit沈娜娜SuccubuzzaXxx Porn MassageNude BikiniJapanese Grandpa Sex VideoShemale XxxPorn MujerAlexsisfaye OnlyfansVillage Bathroom SexBaba Sex ComLaurenjasmine PornForced Porn BrutalGay Orc PornLetsjrkHentai MahwaXhemstersReality Kings Xhamsterسکس دختر افغانیBig Tits Porn BlackFreeonesTitysLexi Luna FootjobJulieta VenusTiara Tae PornAnimae Porn PicsVer Filme De SexoLauren Cohan NudesXnxx2Natalie Portman FeetMadsage HandjobJanet JackmeAimi YoshkawaNgintipYoung PussylickingCrazyjamjam NudeGf Bf Hot Romance VideoOldyoungpornKatie Adams PornHot Naked LesbansXhamster Porn SitePorn LesbeansTetas Grandes PornHijab NudeWww Sexmax Xxx ComKatrina Kaif X VideosMandingo MassacreDirty Talking HandjobSexiest Cougar PornSextopPorn Game MobileBangladesh Xxxx VideoGemma NudeElizabeth Gillies PornKolkata NudeKays PlanetDesi Bhabhi Xxx SexRangiku PornBig Tittys TubeHot Naked LesbeansLesbians SiccorOnlyindiansexBolti Kahani Sex VideoInteraccial PassJavlibrraryDragon Ball Z HentiaXxxpakistaniAll Xnxx ComPinky PornostarAnal JoiBokep TogeDianelanenudeGril To Gril XxxAnal CastingTeacher Ke Sath ChudaiHot Cum PornFucking StoriesA.i. Porn PicsPorn Hd3x.tvLecoinpornoThroatpie GifSchool Sex PhotoSex Lana RhoadesKats_camAshlynn Brooke XxxBabysiter NudeReal Porn CideosFotos De Gostosas NuasZviseosErotic FilmBarely Legal Teens PornTamilxxxvideosBoy Boy XnxxXnxx Malayalam MovieMama Katsu: Midareru MamaKutty Sex VideoBhai Behan Ka RomanceBro Creampie SisI Dream Of Jeannie PornAnike PornJennifer Tilly YoungYalkJasminx OnlyfansSemi Nude GirlsMarcelin AbadirPron Blood