'Forum voor Democratie grote winnaar Senaat' (geenstijl.nl)


Beschrijving niet beschikbaar ...

door Inter in Politiek  ·  42 Reacties

  • 24
  • 720x gelezen
Reageer met een Emoji

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.

Mooi zo!!

9
1 LoydMorris

Zijn de verkiezingen al geweest dan?

7
2 Giesje

Groen links ook.

14
3 sockknitter

Goed zo. Geef de coalitie partijen de nekslag op 20 maart.

9
4 SergioLeone

Jammer! Het is asociale partij die vindt dat een deel van de bevolking in de stront mag zakken. Ze krijgen wat geld en daarna moeten ze hun bek houden want de FvD wil de gaskraan vol open draaien. Ik als noordeling zal nooit op FvD stemmen.

19
5 Rare Rakker

@1
Zelfs zéér mooi zo! question

6
6 Jan met de korte achterlul

Nederland is polderland. Dat wil zeggen dat de besturen van alle instituties bemand worden door een en dezelfde kliek. Managers. mensen die alles willen afdoen met wat statistiek en een leuk praatje. En altijd ambitieus uitkijken naar de volgende bestuursplek.

Ze delen de minachtiging voor het klootjesvolk, de onwil om zich ergens in te verdiepen en de mentaliteit van na ons de zondvloed. Loyaliteit, integriteit of idealisme is ze volkomen vreemd. Ze zien dat als een zwakte. Ze kunnen elke rol met verve vertolken. Zien alles als toneel. Ze herkennen elkaar, zien elkaar voor wat ze zijn en zorgen dat er niets tussenkomt dat ze op welk gebied dan ook de les kan lezen.

Het enige probleem is dat als ze zo succesvol zijn dat ze dan alle mensen met gezond verstand en of een gweten op een zijspoor kunnen zetten. En dan gaat het helemaal mis. Want als er niemand is om ze te corrigeren dan vliegt het aan alle kanten uit de bocht. Ze zijn knettergek, waaien met alle winden mee en blijven met een serieus gezicht verkondigen waarvan iedereen kan zien dat het volkomen onzin is.

Waar kan de kiezer heen. Wel. Naar buiten denk ik. Want echt alles gaat er zo aan. En heel snel.

5
7 purelogica

De uitslag van het Kolderpardon verbaast mij nog het meest.
Slechts 1/3e deel van GroenLinks en PvdA staat positief tegenover het kinderpardon.
Dat verbaast mij zeer. GroenLinks is net zo'n allochtonen partij als D66.
D66 is verreweg het meest positief over het naar Nederland halen van criminele moslims.
Maar liefst 63% van de D66 wil meer criminele, werk-weigerende moslims naar Nederland.
De nummer twee, op grote achterstand, is VVD met 45% die positief staat tegenover het naar Nederland halen van criminele, werk-weigerende moslims.

7
8 beastyboy

Wel eng dat Denk steeds meer steun krijgt ...

"Vroeger" riep men dat er geen moslimpartij zou komen , toen die er kwam riep men dat die nooit veel kiezers zou trekken ....
Het omgekeerde blijkt het geval ... wééér een momentje voor zelfreflectie bij de wegkijkers

6
9 Vageali6888

@5
Kan je een linkje plaatsen waar Fvd zegt dat de gaskraan in Groningen volledig opengaat?
Anders valse informatie van een gefrustreede, laat maar eens zien.
Was het niet Fvd die stond voor volledige schadeherstellingen en snel terwijl de rest aan het tijdrekken was.

4
10 Mesjokke

@7
Even je definities nakijken a.u.b. wat je omschrijving van polderland betreft zit je er nogal naast.

2
11 PuurHagelslag

@10 Hier de bewijzen:

“Wij zijn niet tegen het boren naar gas', zegt Baudet. 'We moeten niet stoppen met boren naar gas. De opbrengst van de gaswinning is van groot belang voor onze economie. We kunnen niet zonder.'”
https://www.rtvnoord.nl/nieuws/193546/Baudet-Niet-stoppen-met-boren-naar-gas-wel-ruimschoots-compenseren-update

“FVD stemt tegen wetsvoorstel inzake Wijziging van de Gaswet en van de Mijnbouwwet betreffende het minimaliseren van de gaswinning uit het Groningenveld”
https://forumvoordemocratie.nl/stemming/34957

“Bijna de voltallige Tweede Kamer ondersteunt een motie van GroenLinks waarin staat dat de gaswinning snel naar beneden moet, schade door aardbevingen snel moet worden vergoed en Groningers recht hebben op fatsoenlijk advies en ondersteuning.

De motie werd opgesteld door GroenLinks-kamerlid Liesbeth van Tongeren. Alle partijen, op Forum voor Democratie en DENK na, ondertekenden het document.”
https://www.dvhn.nl/groningen/Kamer-steunt-oproep-gas-naar-beneden-en-snel-schadevergoeding-22845634.html

1
12 Rare Rakker

Wat mij persoonlijk nog het meest beangstigt is de winst van Groen Links; Denk ben ik ook niet blij mee, maar dat was, gezien een behoorlijk grote achterban, m.i. te verwachten.

Groen Links, met aan het roer pretty boy, (nou ja...) Jesse Klaver begrijp ik echt niets van.
Al dan niet gestuurd door totaal wereldvreemd idealisme, wil hij, in feite, alle grenzen afschaffen en iedereen de vrijheid geven daarheen te gaan waar hij wil.

Klinkt goed, maar is Utopisch; gaat immers totaal voorbij aan de praktijk, die, zoals zelfs nu reeds duidelijk is, betekent dat "iedereen" wil gaan naar die plaatsen waar de algemene levensstandaard het hoogst is.

Dat deze levensstandaard niet uit het niets is gekomen, maar het gevolg is van hard werken zal hen een zorg wezen.
Het is er en men wil ervan meeprofiteren.

Wat kennelijk niet doordringt is dat een tafel die gedekt is voor 12 een 13e gast waaarschijnlijk ook nog wel zal kunnen plaatsen....een 14e misschien, met wat passen en meten ook nog wel; maar het moeten er niet meer worden.
De spoeling wordt dan wel erg dun.
Ook voor de gasten.

4
13 Mappie

Een stem op de FvD is een stem voor de VVD!

3
14 Hollander1967

@14 Nee hoor, een stem op FvD is een stem op FvD.
Fvd zal vast een paar punten hebben die overeenkomen met de punten van de VVD, maar op de belangrijkste onderwerpen verschillen ze toch echt van mening. Zo hebben alle partijen wel punten die er ook bij andere partijen zijn.
Daarbij zie ik liever Premier Baudet, dan Premier -Opvolger van de naar Brussel vertrokken- Rutte.

6
15 xtremy

@5 Getuige de minnen blijft dit toch een lastig punt voor de FvD aanhang. Het mag klaarblijkelijk niet teveel naar buiten worden gebracht ofzo......

2
16 Rare Rakker

Heeft het FvD dan al een lijst in alle provincies?
Want alleen als ze in de provincies groot worden en al die personen op de eigen lijst stemmen kunnen ze ook in de Senaat groot worden.

0
17 streek

De VVD is en blijft dik de grootste, ze verliezen niet eens een zetel, is voor mij dus de grote winnaar.

3
18 Spraypaint

@15 Dan heb je het waarschijnlijk over de voor jou belangrijkste onderwerpen. Die zijn natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde.

Sociaal economisch is de FvD niks anders dan de VVD en ze laten nog steeds de burger betalen voor de energietransitie en ontzien het grote geld. GroenLinks wil tenminste nog die lasten efficienter inzetten. De energietransitie is noodzakelijk afgezien van het klimaat en laten we dan de lasten eerlijk verdelen. Rechts incl. FvD en PVV is daar niet voor. Die willen dat de burger opdraait voor bijv. de bouw van kerncentrales.

1
19 Hollander1967

@19 FvD en PVV willen helemaal niets veranderen op dat gebied, die laten de boel gewoon in het honderd lopen, zijn we straks afhankelijk van gas vanuit Rusland, is Groningen een diep gat ipv een mooie provincie, oh van Baudet kunnen ze een zak geld krijgen om te verhuizen naar de Randstad.
Dijken hoeven niet te worden verhoogd of onderhouden want de zee kan geen kwaad etc.

1
20 streek

@19 Linksom of rechtsom komt de totale kostenpost voor de volle 100% gewoon bij de burger terecht.
Waar het (volgens mij) bij FvD méér om gaat is: is het het allemaal wel waard, dat verspil van geld?
Moeten we wel zo snel en rigoureus omschakelen naar iets anders? (waarvan niet eens bewezen is dat het iets helpt). Of moeten we eerste een rustig kijken wat er kan, wat dat kost en pas dán gaan kijken hoe we die kosten moeten verdelen?
FvD is overigens een partij die niet vastgeroest zit in het eigen gelijk, die staan juist open voor argumenten om het nóg beter te maken.
Dus als we over een tijdje eindelijk eens op realistische wijze hebben bedacht wat we als land moeten en kunnen doen, dan kunnen we kijken naar de kosten. En als tegen die tijd FVD in de regering zit, verwacht ik niet van ze dat ze 0% willen aanpassen in hun plannen. Integendeel zelfs.
Ze willen gewoon het beste voor het hele land, op een betaalbare manier.

Massaal van het gas af en allemaal in elektrische auto's is dus gewoon géén goede, realistische optie.

2
21 xtremy

@21 “Massaal van het gas af en allemaal in elektrische auto's is dus gewoon géén goede, realistische optie.”

De gaskraan in Groningen weer vol openzetten (zoals FvD wil) is nog een veel slechtere optie!

1
22 Rare Rakker

@22

hmmm... als ze zoals Baudet roept "ruimschoots gecompenseerd" worden , kunnen ze er nog aan verdienen ook question

2
23 Vageali6888

@22 Want? Die grond daar onder je huis is toch al naar de knoppen. Dat herstelt zich echt niet meer tijdens jouw leven en ook niet van die van je kinderen of kleinkinderen.
Waarom dan het kostbare gas laten zitten, terwijl je er zoveel mee kunt doen.
Andere partijen willen misschien de gaskraan dichtdraaien, maar daardoor loopt héél Nederland flinke inkomsten mis, en de grond onder jouw huis blijft een poreuze gatenkaas met alle aardbevingen van dien.
Van die andere partijen mag je dus gewoon in een gevaarlijk aardbevingsgebied blijven wonen, maar dan wel zónder compensatie. FVD wil je tenminste nog flink compenseren.

2
24 xtremy

@21 Als jouw aanname correct is, waarom laat de FvD de burger dan stikken wanneer er wetsvoorstellen komen om deze te ontzien?

http://sargasso.nl/klimaatakkoord-pvv-en-fvd-naaien-de-burger-gerust-mee/

0
25 Hollander1967

@25 Omdat die wetsvoorstellen geen burgers ontzien. Zoals ik al zei: De volledige kosten zullen voor de volle 100% door de burgers betaald gaan worden. Direct of indirect.
Dan het is verstandiger om al die plannen gewoon helemaal weg te stemmen. En dan over iets anders, iets beters na te gaan denken.

4
26 xtremy

@24 Nog meer gas winnen berekend nog (veel) meer aardbevingen met nog meer kracht. Waarom de Groningers met nog meer schade en ellende opschepen? Kappen daarmee!

0
27 Rare Rakker

@27 Ik vind het helemaal prima hoor dat jij niet op FvD gaat stemmen.
Maar van andere partijen hoef je ook niet veel te verwachten. De aardbevingen zullen blijven, alleen krijg je er dan niks voor of een klein zakcentje.
Wat jij wil.
Niet achteraf komen zeuren dat je niet schadeloos gesteld bent, je huis nog steeds scheurt aan alle kanten en je slapeloze nachten hebt door het trillen.

2
28 xtremy

@28 Op Denk en FvD na hebben alle partijen de motie gesteund om te stoppen met winnen en de gedupeerden de schade te vergoeden. Wat hebben Groningers aan iets meer geld als ze daarna alleen maar meer schade en meer ellende gaan krijgen? Jij komt over als een egoïst die het weinig kan schelen dat een deel van Nederland allemaal schade en ellende heeft, zolang jij maar niet hoeft te bezuinigen. Zolang jij maar nergens last van hebt, moet het winnen gewoon doorgaan.....

1
29 Rare Rakker

@26 Zeg dan gewoon dat je op de FvD stemt omdat je de belangen van de industrie boven die van de burgers stelt want dit wordt wel heel doorzichtig. Het betreft hier voorstellen die de lasten eerlijk verdelen, niet alleen voor het klimaat maar voor de hele transitie. De FvD en PVV sloten gewoon aan bij de VVD toen die de kosten voor het bouwen van kerncentrales ook bij de burgers wilden leggen terwijl de energiesector is geprivatiseerd.

Ook zijn deze partijen tegen het bouwen van meer sociale woningen terwijl alleen die woningen op dit moment gestuurd kunnen worden met de prijs en zijn ze gewooon met de VVD mee aan het stemmen waar het voorstellen over de marktwerking in de zorg betreft, ook al roept de PVV nog zo hard dat het niet klopt en dat het anders moet. #Hoe dan?

Mensen die ook tegen de massale instroom van migranten zijn maar die wel nadenken, weten dat 500.000 oostblokkers op dit moment voor veel meer problemen zorgen dan andere migranten en dat ze veel hoger scoren op criminaliteit dan enkele tienduizenden Irakezen, Afghanen en syriers die blij zijn dat ze veilig worden opgevangen. Maar omdat ze gek praten en uit een moslimkolonie komen (ook al zijn het hoofdzakelijk christenen) worden ze door extreemrechts volk uitgespuugd. Over die oostblokkers waarvan veel criminelen onze grens even overwippen om een bejaarde half blind te slaan, horen we extreemrechts niet of nauwelijks.

Arbeidsmigratie zorgt voor veel meer en grotere problemen dan asielmigratie. Maar laat je vooral niet van de wijs brengen door mijn logica en stem op je kapitaallobby.

0
30 Hollander1967

@29 Waar ik woon heb ik weer last van andere uitwassen van de politiek. Asielzoekers en Marokkanen bijvoorbeeld. Daar heb jij in het Noorden weer minder last van.
Maar zoals ik al zei: Stem jij lekker op een andere partij dan FvD, hoop dat je ooit, in de verre verre toekomst misschien wat centjes krijgt die net niet al je schade kan vergoeden en blijf wonen in je huis dat in een aardbevingsgebied staat en dat ook altijd een aardbevingsgebied zal blijven.
Niet achteraf komen zeuren dat je je geld nog steeds niet hebt gehad, of dat het te weinig was. En niet zeuren dat de belasting nóg hoger wordt vanwege gemiste gasinkomsten.

3
31 xtremy

@30 Denk jij dat er ook maar één bedrijf is die gaat zeggen dat ze de kosten voor het klimaat wel uit eigen zak gaan betalen? Dat ze genoegen nemen met minder winst?
Elk bedrijf gaat die kosten gewoon doorrekenen aan de consument. De burgers dus.
Indirect komt het dan dus alsnog bij de burgers terecht. Dát is wat ik bedoel als ik zeg dat het voor de volle 100% bij de burgers terecht gaat komen.
Ik ben er absoluut niet op tegen om het in eerste instantie ook aan bedrijven door te rekenen, maar ik ben ook niet zo naïef om te denken dat het daarna niet alsnog door consumenten betaald gaat worden.
Ook al zou een bedrijf investeren om groener te worden, die investering daarvoor willen ze ook gewoon terugverdienen, dus ook die komt weer op het bordje van de consument. Uiteindelijk betaald de burger alles, voor de volle 100%.

Over (arbeid)migranten uit EU landen kan ik heel simpel zijn: We moeten daarom UIT de EU.

2
32 xtremy

@31 Ik woon in het noorden maar niet in het aardbevingsgebied. Ik heb wel medeleven met hen die daar wonen en ik vind dat wij hen meer dan genoeg schade en ellende hebben toegebracht. Wat jij je duidelijk niet realiseert is dat FvD er bewust voor kiest om de schade en ellende voor de Groningers alleen maar groter te maken. Door te blijven winnen zullen er alleen maar meer aardbevingen komen, zullen ze elkaar sneller opvolgen en zullen ze ook steeds sterker worden. Men wil dus willens en wetens bewust de Groningers met nog meer drama opschepen! Dat is ronduit asociaal!

0
33 Rare Rakker

@32 “We moeten daarom UIT de EU.”

Sorry maar ook dat is een dom idee. We zijn erg afhankelijk van de handel met en doorvoer van/naar EU landen. Daar draait een groot deel van de Nederlandse economie op. De export naar EU landen is 335 miljard per jaar.

Bij een harde Nexit zal een groot deel van die export verdwijnen aangezien er dan importheffingen komen op zaken uit Nederland en er zullen weer douane controles komen met veel vertraging tot gevolg.

0
34 Rare Rakker

@33 Van het gas af als land, dát is pas asociaal. Ik pleit ervoor dat hele Groningen te ontruimen. Koop iedereen maar uit, en maak er een natuurgebied van.

@34 Daar heb je dan handelsverdragen voor. Heb je de rest van dat politieke "Brussel" niet voor nodig.
Of dacht jij dat landen buiten de EU geen handel drijven? Dat internationale handel pas is begonnen nadat de EU is opgericht?
Nee toch? Nou, dat gaat en ging altijd al, met handelsverdragen. Meer heb je niet nodig.

4
35 xtremy

@35 Ach je wil de Groningers deporteren. Ze hebben helemaal niks meer te beteken voor jou...... :S

“Daar heb je dan handelsverdragen voor”

Hahaha ja oké. Dan wordt het een zachte Nexit. Dat betekend nog steeds betalen aan Brussel, nog steeds houden aan vele EU wetten en regels maar totaal geen zeggenschap hebben binnen de EU. Dan wordt je een tweede Noorwegen. Daar bereik je dus niks mee!

En nu uit de eu stappen brengt ons NIET terug in een situatie vergelijkbaar met de EEG (zoals voor de EU)

0
36 Rare Rakker

@36 Deporteren? Of verhuizen. Klinkt toch wel anders. Of verhuisden "we" de Joden ook naar kampen?
Dramaqueen.


Ik ga lekker Netflixen, in mijn aardbevingsvrije woning.
Wel een Thriller!

mazzel !!!

5
37 xtremy

@37 Ze moeten van jou verplicht verhuizen.... dat klinkt mij in de oren als deporteren. Opzouten uit dat gebied want jij zal en moet je gas/geld hebben..... :S

0
38 Rare Rakker

@38 Het hoeft niet persé verplicht en binnen een jaar geregeld te zijn voor mij. Wat mij betreft beginnen ze aan een soort uitsterfbeleid. Dat de Nederlandse Staat die panden opkoopt zodra ze vrij komen. En dan niet meer opnieuw laten bewonen, hooguit als anti-kraak, waarmee je mensen er binnen een maand uit hebt.

Komt een bewoner te overlijden, dan koopt de Staat het pand op voor de dagwaarde.
Wil iemand het vóór zijn overlijden al verkopen, dan kan de Staat een flink bedrag (3 keer waarde van het huis bijvoorbeeld) betalen. Het mag allemaal best een aantal jaren duren hoor. Als eenmaal alles leeg is kunnen er nog gave actiefilm opgenomen worden. Verhuur je het gebied aan de filmproducent.
Daarna platgooien en er een natuurgebied voor maken, wat we uiteindelijk óók nodig hebben voor ons zuurstof.
30 jaren plan, precies op tijd klaar voor 2050.


Ik ga weer verder Netflixen.

3
39 xtremy

@39 Nog erger.... een uitsterfbeleid dat binnen 30 jaar klaar moet zijn? Je hebt wel een hele vreemde kronkel in je hoofd.... Totaal geen enkele empathie met anderen, als jij je gas maar krijgt. Verschrikkelijk

1
40 Rare Rakker

@40 Dat je er nog op reageert. Haha.

Groningen kent een grote universiteitsstad, de derde grote haven van Nederland, een groot industriegebied waar Google een grote plant heeft. Xtremy leeft vermoedelijk in de veronderstelling dat Groningen een verzameling boerendorpjes is.

0
41 Violier

@32 We hoeven niet 'uit de EU'. We moeten gewoon het Land van Oorsprongbeginsel afschaffen. Dat is in 2006 door Rechts (Toine Manders) en de oostblokstaten aangenomen. Toen zaten we al lang 'in de EU'.

0
42 Hollander1967

Discussies worden automatisch na 96 uur gesloten

Het is niet meer mogelijk om nog te reageren bij deze discussie.
Net binnen
Toon meer
Meest gelezen
Laatste reacties
RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@23 Ben je weer de onnozele aan het uithangen?...

1 minuut geleden geplaatst door RobP

Reconquista
Mona Keijzer is helemaal KLAAR met de linkse HAAT in de samenleving!

@11Een link kopieer je gewoon dus daar kan niet veel fout gaan. Ik denk dat het iets met NK heeft te maken want ik had een week geleden precie...

2 minuten geleden geplaatst door Reconquista

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@21Het zit meestal tussen de oren en wordt aangepraat door de woke-club.Wat de mannen sporten betreft, daar zouden ze ook geen vrouwelijke g...

3 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Oeps112
Peiling: kwart wil PVV stemmen bij Europese verkiezingen

ONGEKENDE PEILING! PVV op 25% van de stemmen bij Europese Verkiezingen: HISTORISCHhttps://www.stichting-jas.nl/2024/03/ongekende-peiling-pvv...

5 minuten geleden geplaatst door Oeps112

RobP
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@16 Jij vindt...Nou, wat je vindt mag je houden. :-)Transgenders (in dit geval) waren van origine mannen (kerels) en zijn omgebouwd naar vro...

6 minuten geleden geplaatst door RobP

Bop
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13 Wat ik vind? Ik vind dat ik mensen daar gewoon op mag aanspreken. Ik snap het wel dat het je stoort omdat jij ook graag respectloos spreekt ...

6 minuten geleden geplaatst door Bop

Botlleneck
GeenStijl: COA vestigt per direct "zoveel mogelijk statushouders in hotels, toestemming gemeentes niet nodig"

@4.Dan betaald COA [wij dus] de renovatie....

8 minuten geleden geplaatst door Botlleneck

Strongoli
Voetbalteam met vijf transgenders wint alles

@13Daar krijg je toch geen antwoord op want trollen stellen alleen vragen en antwoordden alleen maar terug met snerende, persoonlijke reacties...

8 minuten geleden geplaatst door Strongoli

Mac Benac
Moslims slaan 71-jarige christen bewusteloos in Den Haag

Moet kunnen.........

8 minuten geleden geplaatst door Mac Benac

Oeps112
FVD-intellectueel John Laughland FILEERT Rusland-roeper Helga Salemon: 'Ze wordt betaald door de NAVO!'

https://www.dagelijksestandaard.nl/politiek/fvd-intellectueel-john-laughland-fileert-rusland-roeper-helga-salemon-ze-wordt-betaald-door-de-navo...

9 minuten geleden geplaatst door Oeps112

NK. App
Sex Movie TarzanJapanese Yoga PornIndian Modern PornRole-playing PornForce Stripping PornHq Porn AnimeLeche69Bellaboo'sDani Denial XnxxWww Xxx MasagNuru MassagepornNyc PornTwitter Amateur PornAdult Chats4k Porn SitesBrazil Ass LickHeroine NippleTeagen RoseLeah Meow Porn無料 A VSophia SweetBunniexo NudeLady PerseAvtubeChina Full SexHot Doggy PornFree Erotic VideoHot Love MakingCheating Wife XhamsterHot Swx TubeDownload From SpankbangMonika LevenskiMandy HazeUsasexguide.nkHentai JaponesaSusanna Gibson PussyPakistani Punjabi Sex VideoPissi PornForced To CumshotReal Girls Gone BadDeepfzke PornHottest Mom XnxxGirl Nude BathBlue And Sexy VideoLilly Roma NudeObeese PornAdams Family PornBrazzereTrish Stratus In PornThe Doll ChannelNeha Sharma NudePorn SobrinaBig Tits Wet T ShirtOnly Fans LeaksMasturbation VideosPornflixXnxx Porn TubePornográficas GratisPrincess Emily XxxIndian Teen Sex PicsDress Change PornBig Ass Porn StarsTaylor Swift PmvPo RnoxoPornos FlimNecro PornTamil Hot Sex VideosDown By The Banks Of The Hanky PankySunny Leone Xxx Sex MovieSex Move IndianTeen Brother And Sister Sex VideosSadhu PornAkka PornPeta Jensen HotCathy Heaven New PornHindi Xxx Full MoviGoth Chick PornSma BugilRae BlackedFree Video HotsexFrancia James Onlyfans LeakedApk-pornoHetai HqBikini Slip NipXnxx Hindi VedioAshemaletube.PandamoviesxxxGif AdultLiroticaLips Xxxब्रेजर सेक्सीSunny Leone Sexy BoobsSex PanjabiXxx Video RaniMia Khalifa Lesbian VideosCzkrokSpider Gwen R34Deserai SpencerCatrina997Xnxx BlakVoyourwebAyyyejae PornMeninas Gostosas NuasAfrica Women NudePornhub FullMom Pegging SonGay SleepfuckHypnphubWww.xhamsterxFamily Xnxx2023xxxSexy Movie Bf Full HdBigasstwerkSally Squirt PornCam Girls Best SitesGerman Sex MoviesXxx Office Sex VideoChaturbate.coimHombres Desnudos EnIndia Xx X VideoYamate RiaLouyse Hills BbcTiktok Bug TitsFatwl ModelKourtney Karsashian NudePorn Of EthiopiaIndian Xxx Sex MoviesJapanese Mature SexDesi Homemade Porn VideosCuckold EatcumTwogirlsonecup PornBeachmasturbationFatty FingeringGonzosexTina Kay AnalXham SterAsian Massage With Happy EndingsAmerican Sax VideoMom And Son Xxx HotBlackedrawcomSexy Dress VideoDppornhubProjekt MelodyXseyHot Indian Porn MmsAunty Son XxxNewly Wed PornNeon PornNaked Lesbian BoobsVideos Pornos Pamela Rios